Barbatul TAUR

asta voiam sa spun sieu cell...cam la toti barbatii dragostea trece cam pe unde are ea de trecuut
fleurdelis
Postat pe 20 Martie 2010 10:03
Buna,am citit cam tot ce s-a scris despre barbatul taur,nu stiu ce sa zic,fiecare om e diferit,depinde de educatia pe care o are,in ce familie creste,si in ce anturaje se invarte,ideea e ca eu sunt cu un barbat taur si nu am nici un fel de probleme ,e adevarat ca e un pic incapatanat,dar pot sa zic ca imi este alaturi,ma iubeste si ma accepta asa cum sunt,fara sa incerce sa schimbe ceva la mine.Daca stii sa intelegi un barbat taur atunci il vei avea langa tine fara sa fie vreun fel de probleme,trebuie doar sa stii ce gandeste,si ce anume isi doreste cu adevarat.
Eu o astfel de parere o am despre barbatul rac.

Mi-a parut bine sa scriu si va doresc o zi buna.
garbo107397
Postat pe 20 Martie 2010 10:09
De la: fleurdelis, la data 2010-03-20 10:03:08asta voiam sa spun sieu cell...cam la toti barbatii dragostea trece cam pe unde are ea de trecuut

cum adica? ala-i traseul normal si firesc?
fleur, hai sa le schimbam indicatoarele!

Tylly
Postat pe 20 Martie 2010 10:14
nuu mai! am zis ca dragostea trece pe unde trece cam pentru toti barbatii maiii! nu doar pt tauri!
si aia cu indicatoarele...imm...
fleurdelis
Postat pe 20 Martie 2010 10:16
uite o persoana care are intr-adevar dreptate......am o relatie cu un taur de multa vreme si sincer nu cred ca are vreun defect ba din contra este foarte atent cu mine si pot spune ca deciziile importante le iau eu....nu este chiar asa cum spuneti voi....daca o persoana este asa asta nu inseamna ca trebuie sa ii bagam pe toti in aceeasi oala....
garbo076791
Postat pe 20 Martie 2010 10:32
buey, pesimiste v-ati trezit in dimineata asta!! nu-i asa. am zis!
bluelight
Postat pe 20 Martie 2010 10:44
depinde foarte mult de horoscopul personal si de persoana in sine.Prietenul meu este taur si ma rasfata cu o gramada de cadouri,fine scumpe....etc....ma iubeste mult si mi-o arata,mi-o spune,atentie insa este foarte posesiv,pana la extrem,foarte gelos,foarte capos si foarte....sexual....asa ca....pupici multa bafta.Ii plac fetele cuminti,no vb-i niciodata depre trecutul tau si tine la suparare....
mimilina
Postat pe 20 Martie 2010 10:51
fleurdelis
Postat pe 20 Martie 2010 10:53
Buna. Sunt cu un Taur de 3 ani si totul e super. Eu sunt zodia Pesti. Intr-adevar este o persoana extrem de dificila, greu de satisfacut, foarte egoista, egocentrista, geloasa si rasfatata. Insa nu este deloc mincinos, ipocrit sau prefacut, asa cum au spus unele fete pe aici. Din contra, nu ii place cand prietenii lui distorsioneaza adevarul si "vobesc ca prostii in balci", si implicit nici el nu face asta. Are asteptari ridicate chiar si de la prietenii lui apropiati!!! Mai mult, nu l-am prins niciodata ca m-a mintit. Niciodata!!! Si de fiecare data cand am incercat sa-l prind cu ceva sau am crezut ca m-a mintit, s-a dovedit in final ca imi facusem griji degeaba.
Daca te incumeti intr-o relatie cu un barbat taur trebuie neaparat sa fii draguta(nu neaparat frumoasa, dar trebuie sa ai acel vino incoace) si sa arati bine. Daca corpul tau lasa de dorit n-ai nicio sansa! Iarasi, daca te ingrasi si nu iei nicio masura in acest sens, cu sigurantza te va parasi. Un alt aspect important este ingrijirea. Trebuie neaparat sa fii mereu aranjata si frumoasa.
Taurasii au multe asteptari de la iubita lor. Cel putin al meu asa este. De-a lungul timpului m-a criticat si a incercat in permanenta sa ma determine sa fiu asa cum vrea el.
Eu sunt foarte "docila", altfel relatia nu ar fi mers. Daca intri intr-o disputa cu el si nu ii dai dreptate mereu (chiar daca uneori nu are) urmeaza sigur o cearta!!
Daca apare o problema in relatie, ceva nu mai merge, sigur nu e vina lui ci a ta !!! Oricat incerci sa-i explici ca sunteti 2 in relatie si vina e impartita, el tot va considera ca n-a facut nimic gresit. E inutil sa incerci sa-l schimbi!!!
In rest, pot spune ca eu si Taurul meu ne completam. El este incapatanat si eu las de la mine mereu si totul merge bine. In dragoste trebuie sa faci unele sacrificii.
Precum calitati, pot spune ca este extrem de realist, constient de potentialul sau, stie sa se faca remarcat si placut de toata lumea.
Sunt extrem de multumita de relatia mea cu el si imi da in permanenta sentimentul de stabilitate. Se poarta frumos cu mine(daca spun vreo prostie se schimba situatia, drept urmare trebuie sa fiu atenta cand deschid gura). Desi am vazut pe forum ca multe fete se plang ca este zgarcit, iubitul meu nu e deloc asa. Din contra, imi face des cadouri,desi eu nu sunt adepta cadourilor, si nu se uita la bani cand e vorba de mine. Eu sunt MULT mai zgarcita decat el! :P Atentie, nu-i place asta la o fata. Eu incerc mereu sa ma temperez in aceasta privintza.
Finalmente, trebuie sa stii cum sa-l iei, sa-i faci pe plac in tot ce-ti cere si cu siguranta vei ramane cu el mult timp. Daca l-ai cucerit isi va face toate planurile in raport cu persoana ta. Chiar daca nu iti va spune decat rar ca te iubeste daca o face atunci poti fi sigura ca asa este. Nu-l stresa sa iti spuna ca te iubeste!!! El o face deja dar nu ti-o spune pentru ca asa este el. Iti demonstreaza asta prin faptul ca e cu tine.
LiviaHappy
Postat pe 20 Martie 2010 10:55
sincer sotul meu e taur si ma inteleg excelent cu el e si harnic si chestia cu baia mi se pare ridicola fiecare om sta in baie cat crede de cuviinta.asa ca depinde de om nu neaparat de zodie cred eu.
elysolista
Postat pe 20 Martie 2010 10:58
fleur, am deodata sentimentul ca suntem pe forumul cu parfume ...de taur ce-i drept,dar...
bluelight
Postat pe 20 Martie 2010 10:59
Buna,eu sunt casatorita cu un barbat taur si sunt foarte multumita de relatia noastra...are si el defecte,dar nu majore.Cred ca orice om are indiferent de zodie.Este al doilea partener din zodia taur si recomand cu caldura acesti parteneri deoarece sunt foarte tandri,atenti si familisti.Eu sunt inconjurata de tauri sotul,mama si cumnatul si sincer mi se par oameni super calculati,de gasca,sinceri .Singurul lor defect este ca sunt cam inchisi dar daca sti cum sa ii iei iti spun totul.Si inca ceva nu uitati fiecare zodie are uscaciunile ei!!!!!
garbo104374
Postat pe 20 Martie 2010 11:23
bai eu nu am acea parere rea despre barbatul taur... prietenu meu este in zodia taur ... si ma respecta si face ce zic eu cand considera ca e bine... daca nu ii place ceva se consulta cu mine ajungem la o intelegere sa nu se supere nimeni... ma iubeste super mult si nu e marlan sau sa imi vorbeasca urat pe mine ma tine in puf ... daca ar fi dupa el nici nu ar trebui sa ma ridic din pat mi-ar aduce el totu la pat... chear nu am nimic de comentat la atitudinea lui ... asa ca va contrazic la afirmatiile ca toti barbati din zodia taur sunt nenorociti ... ca deobicei sunt si excepti:P
papsi_ana
Postat pe 20 Martie 2010 11:29
Poate ca nu am o varsta la care ar trebui sa stiu multe lucruri despre relatii, dar:ceea ce pot spune este ca sunt in zodia taur, prietenul meu este in zodia taur si avem o relatie extraordinara. Fiecare dintre noi lasa de la el, cadouri poate imi face el mai multe decat ii fac eu lui. E respectuos si intradevar are o viziune extraordinara in ce priveste familia, dra asta nu inseamna ca are toate defectele care le-ati enumerat voi mai sus. Are defectele lui dar ganditiva ca si noi le avem pe ale noastre. Trebuie sa va mai spun ca barbatul taur isi va arata interesul fata de persoana cu care este doar atunci cand va fi cu adevarat indragostit, si cand va stii ca este ceea ce a cautat. Noi ne stim de 6 ani si doar acum de 8 luni am devenit iubiti. De ce? Pentru ca suntem mult mai maturi sa putem cladi o relatie de lunga durata si cine stie poate chiar casatorie. Daca stii cum sa te faci dorita de ei si cum sa vb astfel incat sa te asculte nu ai nici o problema cu acesti barbati impulsivi si dominanti. Sunt studenta la psihologie si in zodia taur, motive pt care poate am reusit sa tin o relatie atat de stransa cu el si sa reusesc sa fiu prima femeie pe care o iubeste.Prin toate astea vreau sa va spun ca nu este un barbat egoist, rece, insensibil, din contra este foarte sensibil si dintr-un barbat cum il vedeti impulsiv poate deveni unul foarte usor de condus si de iubit. Eu sunt foarte mandra de el si de ceea ce imi ofera. In orice relatie nu conteaza atat de mult ce zodie este ci felul cum comunici, intelegi persoana iubita, ai incredere in ea si abia apoi poti spune ca o iubesti.
garbo089812
Postat pe 20 Martie 2010 11:34
blue, gand in gand!

io cred ca site-ul a angajat un administrator nou... unul din zodia taurului.
munceste omul la greu sa-si spele imaginea...

Tylly
Postat pe 20 Martie 2010 11:35
cell, ai zis ceva?
zambila
Postat pe 20 Martie 2010 11:43
io???

doar despre barbatii taur... femeile din zodia asta is perfecte!

Tylly
Postat pe 20 Martie 2010 11:51

ma gandeam io

io tocmai mancam niste biscuiti cu dulceata de cirese amare si un ceai, ca ma omoara gatul asta
zambila
Postat pe 20 Martie 2010 11:53
...eu am lank mine un barbat taur si e super ok...nu vreau sa va contrazik asa o fi ...probabil k e o exceptie...si sper sa nu ma insel...k orice barbat mai are si defecte dar nu mi se par iesite din comun nimik!
aLyNuTzSa
Postat pe 20 Martie 2010 11:55
incearca cu niste rafaelo... minuni face, nu altceva!!!

Tylly
Postat pe 20 Martie 2010 11:57

nu spune de 2 ori, ca e frigiderul langa mine

io cred ca mai bine ma apuc de curatenie, daca vreau sa termin azi
zambila
Postat pe 20 Martie 2010 11:59
spor!
asta ma asteapta si pe mine cand ajung acasa... dar azi cred ca o iau pe drumul al mai lung, prin parc...

Tylly
Postat pe 20 Martie 2010 12:08
te compatimesc, io macar nu lucrez

ti-am zis ca m-am facut "aproape" bloanda?
zambila
Postat pe 20 Martie 2010 12:20
pai, nu blonda vroiai sa te faci?
baga o poza...

Tylly
Postat pe 20 Martie 2010 12:21
nici o poza!!
cand ma vocsesc data viitoare, ca nu putea sa iasa blond dupa ce-o fost aproape negru
deci, iar ma vocsesc
zambila
Postat pe 20 Martie 2010 12:29
iar?
ioi, tac, nu mai zic nimic.
dupa aia zici ca am cobit...
Tylly
Postat pe 20 Martie 2010 12:35
ma tem k nu e deloc asa din contra sunt niste persoane extrem de ajutatoare si pe poti baza pe ei
cristinika0505
Postat pe 20 Martie 2010 13:18
cel mai dulce barbat din cati exista ;x km dificil dar dak totul ar fii simplu ne-am pliktisi in viatza asta ;)
irinuka_inlove
Postat pe 20 Martie 2010 13:48
am citit despre barbatul taur din curiozitate si nu pot sa cred cat de mult se aseamana cu barbatul capricorn:|....seamana foarte mult in multe privinte....nu degeaba sunt amn2 zodii de pamant....:|...deci fetelor sa stii ca nici capricornii nu sunt departe de tauri:))...nush cel putin eu am stat cu un capricorn si pe cat cat de bn ne intelegeam pe atat de rau ne certam si ma aducea la exasperare....sa fie mereu ca el...ffff orgolios,egoist si fff greu recunoastea cand gresea...adica mai deloc,,,
garbo043686
Postat pe 20 Martie 2010 14:02
Haiduc Alb, chiar mi-ar face placere sa ne cunoastem fata in fata. Nu urasc zodia asta , am vrut doar sa o inteleg. Nu stiu de ce ti se pare tie asa ceva iesit din comun. Nu e vorba de nici un esec si nici nu pun paie pe foc . Se pare ca ai citit in alta parte. Cu tot respectul incearca sa intelegi despre ce e vorba aici. Oricund accept o intalnire cu tine fata in fata.
Laura76
Postat pe 20 Martie 2010 14:05

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
scorpion-scorpion 13 De la: quasaria 2 Ianuarie 2012 23:24
barbatii varsator 17 De la: garbo_472671 30 Ianuarie 2018 16:38
help me 4 De la: tutankhamon 27 August 2009 00:41
o zi frumoasa tuturor! 1 De la: garbo003055 3 Iunie 2009 07:15
pestoaica cu gemeni 3 De la: anaROBERT 18 Decembrie 2010 23:09
Setari Cookie-uri