Barbatul TAUR

te intalnesti cu haiducii ????nt,nt ,nt ....
garbo074997
Postat pe 20 Martie 2010 14:12
Bun. Hai atunci sa dezbatem ce anume apreciaza barbatul taur sau ce ii trebuie lui sa fie fidel, sa nu mai incurce si alte cateva femei pe langa el, sa fie ... asa cum isi doreste orice femeie sa fie tipul de langa ea.
Pentru ca, daca arati supertare, gatesti superbine, esti pusa la punct mai tot timpul, nu il sufoci cu telefoanele, nu ii interzici diverse, nu ii violezi intimitatea mailului, nu ii interzici iesirile cu baietii, ba dimpotriva ... tot acolo ajungi! Tot vei constata intr-o buna zi ca omul tau jura iubire eterna la inca vreo 5-6 tipe, poate nici macar atat de frumoase si de rafinate ca tine.
Deci de ii trebuie omului asta sa ii ajunga o femeie?
Eu pe taurul meu, de vreo 3 luni il tin numai in suturi, una calda, una rece, ca asa am observat ca merita.Si daca nu ma ducea mintea sa investighez un pic, eram convinsa ca am langa mine cel mai fidel barbat ever. Imi spune mie ca eu sunt jumatatea lui, iubirea pe care a cautat-o toata viata, ca sa vad ca de fapt, mai spune "te iubesc" la inca vreo 2 individe, nici macar frumoase. Why?
rizi_bizi
Postat pe 20 Martie 2010 14:15
Si daaa, este adorabil, iti spune absolut tot ce ai vrea sa auzi, te simti cea mai importanta femeie din lume, este extraordinar cum se poarta cu tine.
Dar ce folos daca asa se poarta si cu altele? Cat de oribil este sa constati ca nu esti centrul universului lui, asa cum te-a facut sa crezi, ci doar un satelit, acolo, printre altele cateva!
Merita oare omul asta un asemenea efort? Sa te prostesti singura doar pentru niste vorbe frumoase pe care stie sa le spuna?
Ma suna sa imi recite poezii, dar daca apare pe mess cineva interesant, flit!
Deci .... inger sau demon???
rizi_bizi
Postat pe 20 Martie 2010 14:21
Sigur e taur , barbatii mei tauri nu recita poezii si nici nu fac vezi sa nu fie pirit . Au hobiuri cel mai puternic , pe care l-am observat la absolut toti taurii (nu numai cei din familia mea) sint MASINILE .
angin
Postat pe 20 Martie 2010 15:16
:)) sunt leoaica si el e taur deci va dati seama ce lupte au loc intre noi,dar de obicei eu sunt cea care sare la cearta si o calitate care pot sa zic ca o au taurii este rabdarea chiar dak este o rabdare superficiala generata de orgoliu si in sinea lor zic" las k si asa am dreptate o las pe ea sa termine" nu se simt umili niciodata doar joaca teatru...cred ca un taur este potrivit persoanei care are nevoie de libertate si de nu prea multa afectiune pt ca ei sunt de multe ori destul de reci
Blaz3r
Postat pe 20 Martie 2010 15:24
sunt noua pe forum.Sunt casatoita de aproape 18 ani cu un Taur.Ce-i drept mare parte din ce-ati spus e adevarat.Este cochet,ii place sa primeasca si nu sa si daruiasca,totusi este familist stiu ca-si iubeste copii,si totusi acea flacara a pasiunii a cam disparut si numai din cauza lui.
pusa72
Postat pe 20 Martie 2010 15:32
ai perfecata dreptate...sunt niste mincinosi...oameni falsi..care nu fac nimic decat daca in interesul lor propriu.,fff caposi......si sa nu uit sunt niste fustangii...si asata o spun k am avut parte sa stau aproape doar cu tauri...si mi-am dat seama k toti au acelasi comportament.....feriti-va fetelor de ei ...k asa e mai bn...
loricica
Postat pe 20 Martie 2010 16:09
mai atatea woman ofticate din cauza taurilor, n-am mai pomenit!
fleurdelis
Postat pe 20 Martie 2010 16:13
si eum am avut o relatie de 5 ani cu un barbat taur si sa terminat ca el a gasit o femeie cu bani care ii ofera tot ce vrea si f mandru de asta.in plus ce ma deranja f mult la el si nu am vazut specificat pana acum e lipsa de comunicare,asculta dar nu iti da de inteles ca e interesat de ce spui si face tot cum stie el....
garbo082653
Postat pe 20 Martie 2010 17:04
si?/ ce te-ai gandit tu duipa 5ani imm?? sa vii aici si sa ne spui, este???
fleurdelis
Postat pe 20 Martie 2010 17:06
eu sunt casatorita cu un taur de 7 ani. avem si o fetita de 6 ani. si bu regasesc la el nimic din ce scrie aici. e familist convins, muncitor, ii place intr-adevar stabilitatea financiara, dar si lucrurile de calitate, nu m-a inselat niciodata (cel putin eu nu l-am "mirosit" niciodata sa fie duplicitar), este un sot si un tata grozav. inca ne distram impreuna si ridem foarte mult. si - foarte important - am toata libertatea de care am nevoie. sa fie exceptia care confirma regula?
pepe
Postat pe 20 Martie 2010 17:14
....voi cele care spuneti atatea lucruri rele despre barbatii din zodia taur, despre femeile din aceeasi zodie aveti acceasi parere????.....si sa stiti ca orice om, fie el din zodia rac, taur , gemeni sau oricare alta zodie are si calitati nu doar defecte...parerea mea este ca intr'un fel va razbunati pe ei prin acele cuvinte de ocara pentru toata suferinta pe care ati indurat'o din partea lor....:):):)...poate gresesc dar mie asa mi se pare....
gugulutza
Postat pe 20 Martie 2010 17:16
barbatul taur....l-am iubit mai presus de orice, mai presus de mine....as fi facut orice ptr el , am uitat cu totul de viata mea doar ptr a ma dedica lui si el cum a intalnit ceva mai bun a renuntat la noi , la toata iubirea pe care cu greu am cladit-o trecand prin foarte multe greutati impreuna....intr-adevar e o persoana diplomata , facandu-ma sa cred ca amandoi am luptat ptr relatia noastra , desi acum cand am deschis ochii am vazut adevarul : doar eu am luptat ca sa ne fie bine , doar eu am renuntat la tot ptr clipele de fericire petrecute alaturi de el....m-a facut chiar sa cred ca eu am fost cea care am gresit , cea care a renuntat la iubirea noastra , cea care nu a facut destule ptr a ne impaca....aveti dreptate , cum nu mai corespunzi normelor sale de incadrare, cum ii oferi un pic de libertate , cum fuge de langa tine, renuntand foarte usor....sincer am plecat, am fugit de el si de amintirea lui, dar de fiece data m-a intors profitand de sentimentele mele inca vii ptr el...si cand i-am oferit o noua sansa, iar a fugit ...cum simte ca este iubit cum fuge....si ptr asta in continuare sustine ca ma iubeste si ca ma va iubi mereu , dar relatia noastra nu mai merge....cum poti spune cuiva ca il iubesti , si a doua zi sa il lasi sa plece fara sa schitezi un gest????!!!!cum poti arata atat indiferenta persoanei pe care sustii ca o iubesti???o intrebare la care sincer nici el nu imi poate raspunde....
puppe
Postat pe 20 Martie 2010 17:53
FOARTE FRUMOASE TOATE RASPUNSURILE LA ACEST POST DAR CE PARERE AVETI DESPRE O RELATIE INTRE UN BARBAT CAPRICORN SI O FEMEIE TAUR.VA MULTUMESC SI O ZI FRUMOASA VA DORESC....CU DRAG MIHAI
jamaica1980b
Postat pe 20 Martie 2010 18:41
Buna.
Am citit cateva din multele mesaje despre acest topic si tin sa-mi expun si eu parerea.
Intr-adevar nu cred in zodiac sau poate nu atat de mult incat sa cred ca doi oameni pot fi la fel doar daca sunt in aceeasi zodie.Anyway, trecand la subiect, traiesc de 24 ani cu un tata in zodia Taur in casa.Timp in care, a traumatizat 3 persoane iubite din viatza lui: pe sotia si cele doua fete ale lui, printre care ma aflu si eu.Calitati?? O mie, este un om extraordinar in fatza prietenilor, colegilor si numai spun, MAMEI lui.Dar toata furia, stresul, nervii, complexele lui si le-a rasfrant asupra noastra, asupra oamenilor care i-au fost aproape.Sora mea a fost data afara din casa, eu am facut toata viatza mea ce a vrut el si poate de aia cik "ma iubeste". NU mai mentionez bataile, frica si temerile prin care am trecut cat am fost mik, din cauza carora am ramas eu, sora mea si mama traumatizate. Acum s-a mai calmat poate si datorita faptului ca sora mea a plecat, el imbatraneste si simte ca trebuie sa tina pe cineva aproape.Defectele i le stim doar noi, cele care l-am suportat si il vom suporta in continuare: superficialitate, incapatanare, violentza verbala si/sau fizica, detasare sentimentala, lipsa scrupule, interes material, egocentrism etc...Sa nu va inchipuiti ca nu as pleca si maine de langa el, dar mama nu poate trai fara el.....Ideea e alta nu toti Taurii sunt la fel, dar daca un Taur mai este si coleric, complexat si influentabil....apai pazeste-ti spatele.
Multumesc pentru acest topic, sper sa invete cineva din acesta.
garbo103303
Postat pe 20 Martie 2010 18:46
garbo_mimi
Postat pe 20 Martie 2010 19:45
Eu sunt nascut in zodia taurului si pot spune ca unui astfel de barbat i se potriveste cel mai mult o femeie din zodia scorpionului si a fecioarei.nu poti spune ca toti taurii sunt la fel pt ca toti oamenii au caracterici prezente in zodia lor si in ascendentul lor(suntem niste corcituri cu caracter dominat de ambele semne zodiacale prezente).daca un taur are ascendent in sagetator atunci poate fi foarte egoist,vanitos ,afemeiat si materialist insa daca alt taur are ascendentul in balanta atunci acesta stie sa aprecieze femeia de langa el, e fidel si foarte respectos si tandru si nu e materialist.asa ca depinde ce ascendent a avut barbatul taur pe care l-ai cunoscut.oricum toti barbatii taur sunt foarte rezistenti(la pat ma refer),calculati,lenti si au o mare afinitate catre dans,muzica si filme si politica asta indiferent de ce ascendent au.
leonard61
Postat pe 20 Martie 2010 19:49
si tatal meu e taur si nimic din ce citesc pe aici nu i se potriveste. ba mai multe defectele astea mentionate mai sus nu i le pot atribui. parerea mea e ca o data ce ai ajuns intr-o familie cu un barbat/femeie indiferent de ce zodie este fiecare va lasa de la el astfel incat sa mearga..imi pare rau sa citesc ft multe defecte si situatii neplacute pe care le-au intampinat altii in viata din cauza unor persoane iar cauzele sunt ilustrate prin simplul fapt ca X este o Y zodie si are Z caracteristici si N defecte...poate ca unii dintre noi depind prea mult de zodiac si tot ce tine de aspecetele astea..intr-adevar poate vezi unele asemanari sau o potrivire de caracter cu o persoana cu care esti compatibila dar chiar asa daca e sa fii cu cine pt tot restul vietii dumnezeu are grija si ti-l scoate in cale :P
garbo_mimi
Postat pe 20 Martie 2010 19:52
si eu am o relatie cu un baiat (taur) de un an si jumatate. Calitatile: fidel, generos, protector, comic, visator
Defecte: gelos, lenes, posesiv, agresiv verbal/fizic (cand e necesar), orgolios...apropo am un sfat pt fetele ce au o relatie cu un taur...nu-i spune-ti ce greseli ati facut in relatiile anterioare, incercati sa nu gresiti fff mult, a obiceiul sa iti aminteasca si peste luni de zile o greseala...
sonne810
Postat pe 20 Martie 2010 20:08
pai, daca e agresiv fizic, banui ca e generos cu pumnii . bun baiet
si_totusi
Postat pe 20 Martie 2010 20:10
asa... si cam cand e "necesar" sa fie agresiv fizic?

Tylly
Postat pe 20 Martie 2010 20:14
Urasc TAURII....
anton3lla
Postat pe 20 Martie 2010 20:16
cell, de cate ori e nevoie.
si_totusi
Postat pe 20 Martie 2010 20:16
fleurdelis
Postat pe 20 Martie 2010 20:20
nuuu... raspunsul corect era: "de cate ori merit " .
Tylly
Postat pe 20 Martie 2010 20:20
De la: necuelena, la data 2008-07-18 22:09:17...cumplit de dificili...CAMELEONICI...dornici de o stabilitate materiala si financiara dar nu prin munca lor, prefacuti, mincinosi sau mai exact se descurca foarte bine la ceea ce se numeste adevar amestecat. Egoisti dar si darnici daca au vreun interes. Mai exact, as spune eu ...ipocriti, egoisti, materialisti...profitori. Pupici ...si succes! Elena

la modul cum ia-i bagat pe toti in aceiasi oala si cum judeci pe unii din semeni tai............ spui multe despre tine
mario_valentino
Postat pe 20 Martie 2010 20:54
Nativul nascut in zodia Taur "mosteneste" toate calitatile si defectele zodiei, insa in societate se comporta in functie de ascendentul sau .
O foarte mare importanta o are ascendentul pentru nativul din zodia Taur,ca tot vorbim de aceasta zodie,desi e un lucru general valabil pentru toate zodiile, mai ales dupa varsta de 30 ani in absolut toate hotararile de viata pe care le ia.
ral_butterfly
Postat pe 20 Martie 2010 21:11
Sunt barbat si sunt taur si nici macar o data nu am fugit din cauza problemelor si a greutatilor. Sunt Ciprian din Bacau si pot spune ca atunci cand te iei de familia unui taur si ai jignesti familia ai terminat-o cu el. Cred ca asta este o calitate importanta a lor. Sunt pentru casa si familie si sunt in stare de orice in sensul bun al cuvantului pentru a o pastra si au pretentia ca si femeia de langa ei sa fie pentru familie.
cstanciu75
Postat pe 20 Martie 2010 21:44
Eu am cel mai bun raspuns.Sunt un barbat nascut in zodia taurului si tot ce pot sa va spun e ca perechea lui ideala este o femeie nascuta in zodia scorpion sau fecioara.La toti barbatii nascuti sub acest semn veti vedea urmatoarele caracteristici principale precum: sunt foarte incapatanati,lenti,calculati,rezistenti(la pat si la munca pe care o presteaza), au o mare afinitate pt muzica, filme, politica, au simtul umorului foarte dezvoltat si este fidel cu femeia cu care a decis sa-si imparta soarta.Insa trebuie sa-ti spun ca fiecare om indiferent de ce zodie e prezinta caracteristici din zodia lui si a ascendentului lui.Adica daca vei cunoaste un taur cu ascendent in leu vei observa ca este incredibil de incapatanat,vanitos,mandru,poligam si superficial insa daca vei cunoaste un taur cu ascendent in balanta vei descoperi un barbat manierat,fidel,tandru,care stie sa aprecieze femeia de langa el,insa incapatanat de asemenea.Toti suntem niste corcituri adica avem calitati si defecte prezente in zodia noastra si a ascendentului nostru.Daca nu crezi ce am avut de spus vei afla pe pielea ta si-mi vei da dreptate pe urma.Eu am ascendentul in balanta si nu sunt materialist,i-am aratat logodnicei mele pe fiecare zi cat de mult o iubesc si n-am inselat-o niciodata.
leonard61
Postat pe 20 Martie 2010 21:44
fiecare are defectele lui. eu am o relatie cu un baiat taur si ma inteleg extrem de bine ..nu vorbeste numai de idealurile lui sau despre o familie cum mentionati voi. daca ar fi sa vorbim despre barbatul leu sau alta zodie la fel ati gasii defecte si atunci care ar fi potrivit pt noi? NICIUNUL... va inselati fetelor si noi avem defecte .
garbo075651
Postat pe 20 Martie 2010 21:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
compatibilitate 6 De la: walkiria 25 August 2010 13:53
Leoaica & Barbatul Fecioara 1 De la: DaMarkus09 3 Decembrie 2008 02:09
El pesti , ea balanta ? 5 De la: alpha222222 25 Martie 2011 05:41
Femeia Fecioara 322 De la: laura33c 29 August 2017 11:08
Un alt fel de zodiac-ZODIA FECIOARA 1 De la: raul27 21 Martie 2009 21:28
Setari Cookie-uri