Barbatul TAUR

ai mare dreptate am patit=o ... am gresit ceva intr-o relatie anterioara si i-am povestit. si in zi de zi imi aminteste cand nu are pe cine sa isi varse nervii.
garbo075651
Postat pe 20 Martie 2010 21:52
Un taur nu inseala decat atunci cand simte ca i-ai gresit stie ca ai gresit si nu vrea persoana cu care este sa recunoasca. Asta o spun din experienta si am patit-o pe pielea mea.Am 34 ani in aprilie si am o oarecare experienta. Toate fetele din viata mea m-au inselat am stiut si nu au recunoscut. Ce a-ti voi fetelor daca ati sti ca va inseala stiti sigur iar persoana din fata voastra nu recunoaste?
cstanciu75
Postat pe 20 Martie 2010 21:54
sincer pe mine m-atr interesa despre barbatul scorpion,leu si pesti,ptr ca aceste 3 zodii mi se potrivesc zodiei mele-''rac''.ati putea sa imi dati ceva sfaturi( mac refer la cei din echipa garbo-horoscop).eu ies acuma cu un baiat din zodia scorpion si m-ar interesa si alte pareri.as vrea sa stiu ce parere aveti voi despre diferenta de ani dintre cei doi.astept raspunsurile voastre.
anca2622255684
Postat pe 20 Martie 2010 22:01
....daca toate lucrurile astea se spun despre barbatul taur, eu ma intreb ce pot spune cei care au in preajma lor o femeie taur despre ea?...defectele care le'ati prezentat la barbatul taur sunt valabile si in cazul femeilor din zodia taur????......
gugulutza
Postat pe 20 Martie 2010 22:05
De la: garbo056201, la data 2010-03-20 22:01:19sincer pe mine m-atr interesa despre barbatul scorpion,leu si pesti,ptr ca aceste 3 zodii mi se potrivesc zodiei mele-''rac''.ati putea sa imi dati ceva sfaturi( mac refer la cei din echipa garbo-horoscop).eu ies acuma cu un baiat din zodia scorpion si m-ar interesa si alte pareri.as vrea sa stiu ce parere aveti voi despre diferenta de ani dintre cei doi.astept raspunsurile voastre.
racul nu merge cu leul iti spun eu...cu pestele si scorpionul da ...
garbo065737
Postat pe 20 Martie 2010 22:07
Va dau o veste buna..... se poate si mult mai rau! Daca iei toate defectele barbatului taur si le inmultesti cu doi va rezulta FEMEIA FECIOARA aici adaugand si instabilitatea mentala si emotionala a acesteia....totul este testat!
MAKY
Postat pe 20 Martie 2010 22:17
momentan sunt si eu cu barbat in zodia taur.si aveti dreptate.sunt foarte greu de inteles.vorbesc frumos..tot ce spun par furate din carti..dar totul e o minciuna.al meu e asa de indiferent, pur si simplu nu-i pasa.a fost ziua mea, si trecuse cateva zile de la aniversare..cand ne-am vazut..si nu a fost in stare sa-mia duca o floare..ce pot sa mai spun.incerc sa gasesc o explicatie logica si nici vorba de asa ceva.cred ca pana la urma te termina psihic..ce mi se intampla si mie.nu i-am spus direct, ca sa nu-l fac sa se simta prost..i-am dat de gandit..dar se pare ca nu gandeste..desi e foarte destept..desi se pricep ei in numere..si sunt destepti..habar nu au cum sa se apropie de o femeie..cred ca pana la urma o sa pun punct..pt ca nu vreau sa ajung sa innebunesc.bafta tuturor!!
garbo043145
Postat pe 20 Martie 2010 23:08
daca ai parte de un tau care sa tina la tine atunci intr-un fel esti noroscoasa eu iti zic din propia mea experienta el nu stie daca tine la persoana de langa el numa dupa ce o pierde si se bate cu pumnu in piep ca el nu o sa planga dupa o fata da nu este asa daca tine la tine o sa te caute.el este in ptimul rand foarte incapatanat,egoist mai si minte.si nu este zgarcit k persoanele de langa el .nu este cherar atat de rau pe cat se zice
ona17
Postat pe 20 Martie 2010 23:10
pari mai indiferenta si o se rezolve toate ;)
ona17
Postat pe 20 Martie 2010 23:12
Buna. Nu vreau sa supar pe nimeni sunt si adevaruri si minciuni pe accest sait, dar rectific nu minciuni adevaruri spuse intr-un moment de cumpana, sau un moment mai dificil al vietii. Am 46 de ani sunt casatorita cu un taur, eu sunt fecioara avem o casnicie inchegata si linistita, dar nu lipseste sarea si piperul necesar care stimuleaza viata de familie. Tauri iubesc competitia, stimularea, armonia si un camin cald primitor,sunt gurmanzi rafinati si le place sa fie rasfatatii,daca faceti acceste lucruri si se simt iubiti aveti la picioare un barbat fidel, atent si foarte loial.Succes.Pot spune ca am avut noroc de un barbat bun care ma iubeste enorm si la cceasta varsta si m-a ajutat foarte mult in viata profesionala si arata super....Pa. Mioara.
garbo060820
Postat pe 20 Martie 2010 23:44
Un taur zis ZAMBILA pastea intr-o gradina.
Dincolo de gard era o vaca.
Taurul, deh, ca taur da din copite si sare gardul la vacuta.
Vaca fericita ii spune :
-Zambiluta ai venit ??
La care taurul ii spune pitigaiat
-Zam , ca bilele au ramas in gard
garbo086452
Postat pe 21 Martie 2010 02:13
Sint fff de acord cu tine. Fostul meu sot a fost a Taur sie ra asa si ghinion acum am un nou boyfriend care este tot Taur. Am aflat prea tirziu dar oricum imi place de el tare mult. Dar e exact asa,... se iubeste numai pe el, te face pe tine viinovata , e egoist, nu ii plac cadouriile si ar vrea ca femeia sa fie perfecta.
garbo072672
Postat pe 21 Martie 2010 03:30
Am o relatie cu barbatul TAUR!Desi suntem la o varsta respectabila una din trasaturile evidente este gelozia!Este galant,grijuliu cu tot ce tine de partenera lui,mereu cu bani in buzunar dar f. atent cand il deschide...ESTE ZGARCIT!!!Te poti baza pe el,are cuvant,este punctual,ii place confortul in casa,respecta munca partenerei si este f. atent la detalii.Poti trai linistita langa el si mai ales in siguranta.elena
garbo105824__elyz
Postat pe 21 Martie 2010 08:42
Buna dimineata tuturor!
Sunt de acord cu tot ceeace s-a scris mai sus despre tauri.....
Sunt casatorita cu un taur de 20 de ani!
Si se pare ca sunt o invingatoare ......Cu toate defectele lui se pare ca am reusit intr-o oarecare masura sa fac ca lucrurile sa mearga intr-o oarecare directie buna.
Va doresc succes si multa rabdare iar nu in ultimul rand nervi cat mai tari!(Aveti nevoie).
Argumentatii cu calm dar hotarate directia in care trebuie sa mearga lucrurile...si nu are incotro.
Fortati nota unde da inapoi aratatii ca se poate ..si singure sa rezolvati ..iar in final puteti sa-i spuneti ca de ...poate fin in plus intr-o zi!
Poate isi analizeaza singur comportamentul..dupa care va asigur ca nu va recunoaste in fata nicio data dar o va lasa balta..sau mai moale...
Trebuie sa traiasca si ei alaturi de cineva...
O zi buna tuturor!
DMD
garbo019190
Postat pe 21 Martie 2010 09:08
nu mai disecati bre la tauri asa, ca nu mai ramane celula langa celula
bluelight
Postat pe 21 Martie 2010 09:13
fleurdelis
Postat pe 21 Martie 2010 09:14
Da, chiar saraci i-ati faacut arsice .
Nu am crezut niciodata in zodii de citiva ani ma raortez la ele datorita anturajului .
Am citit despre compatibilitatea dintre gemeni (eu taur(el) stiti cit sintem compatibii fro 25% , ori daca ma iau dupa asta trebuia sa nu mai fi impreuna si noi vem 30 de casnicie .
Eu cred ca pina la urma totul si la orice zodie tine de educatie va dau un exemplu tot din familia mea tatal si fiul meu cel are sint capricorni este o diferenta intre ei ca de la cer la pamint dar pefiul meu l-am crescut eu si educat , pe cind acum 80 de ani nu stiu ce educatie a primit tatal meu intr-un sat undeva in tara asta (defapt stiu , dar nu conteaza ) de aceea ininte sa va imprieteniti sau casatoriti cu un taur mai uitati-va si in jurul lui cu cine umbla ce familie are mai ales mamele de baieti tauri .
angin
Postat pe 21 Martie 2010 11:30
Buna.Sunt noua p acest site si tocmai am citit parerile voastre in legatura cu barbatul Taur.Eu am o relatie cu un barbat Taur(sau aveam pt ca ink nu sunt hotarata) si daca citeam parerile voastre acum cateva zile v-as fi spus ca va inselati din toate punctele de vedere.As vrea sa spun acelasi lucru si acum,dar am aflat dupa 4 ani de relatie ca sunt mintita cu nerusinare...mai rau e ca dupa ce l-am descoperit si chiar am dovezi clare in privinta asta,continua sa isi sustina minciuna cu un cinism de nedescris!E de necrezut ...
elen_
Postat pe 21 Martie 2010 13:34
si oare asta se intampla pt ca el e taur sau tu credula?
bluelight
Postat pe 21 Martie 2010 13:35
el taur si ea credula.. zodia credulei.. sau a credulii?.... asta fu cea mai tare din topicu' asta...
zambil
Postat pe 21 Martie 2010 13:39
Legat de acest subiect am avut ''fericirea'' sa cunosc 2 barbati taur, unul dintre ei imi este sot acum. Se potrivesc perfect descriile voastre, tinand cont ca eu am avut relatii cu 2 tauri, provenind din medii diferite, educatie diferita etc. va spun sincer nu este nici o diferenta toti sunt la fel doar fizic difera. Reusesc sa tin armonia in casnicie doar apeland la pihologie, analizandu-l foarte mult pe el ca om, ca sa-l pot intelege. Recunosc ca sunt un pic sireata, dar altfel nu cred ca reuseam , ii dau dreptate in tot ce zice si ce face, chiar daca nu sunt de acord, el este incantat, si pe urma apelez cu vorbe frumoase sa-i spun unde greseste si atunci imi da dreptate. Relatia cu un taur este foarte dificila, eu sunt sagetator. Sunt multumita de taurul meu pentru ca este constient de toate defectele lui si incearca sa si le corecteze.
PS.Un mic secret pentru doamnele care au sotii taur, daca sunt multumiti sexual si tot timpul sa veniti cu ceva nou in acest domeniu, atunci sunt asa cum vreti voi.
ellacrys
Postat pe 21 Martie 2010 17:43
De la: MAKY, la data 2010-03-20 22:17:06Va dau o veste buna..... se poate si mult mai rau! Daca iei toate defectele barbatului taur si le inmultesti cu doi va rezulta FEMEIA FECIOARA aici adaugand si instabilitatea mentala si emotionala a acesteia....totul este testat!

zi sa mori tu!
preciouss
Postat pe 21 Martie 2010 18:38
ma sperie tare ce zic fetele pe aici ...
anddra59
Postat pe 21 Martie 2010 19:42
anddra59
anddra59
De la: laura33c, la data 2008-07-11 11:59:47Ce parere aveti despre barbatii in zodia Taur? Sunt curioasa sa aflu parerea voastra. Va pup.

ma ingrozeste ce vad ca au comentat fetele aici ...asa sa fie?
anddra59
Postat pe 21 Martie 2010 19:45
waw...anddra....esti speriata rau mami....
tutankhamon
Postat pe 21 Martie 2010 19:46
Barbatul taur....hmmmmm multe se spus.Eu sunt gemeni.Cel mai bun prieten al meu este in zodia taur.Ca prieten e cel mai bun,insa mi-e mila de iubitele lui.Are vreo 3 relatii simultan...Au chiar sezoane as zice....o data suntem prieteni la catarama o data parca nici nu il mai cunosc.Iubitul meu,cu cate sunt deja de vreo 2 ani aproape e tot taur.POT FI STAPANITI si tinuti in frau,insa cu mare greu.Au o personalitate duala....poate fi sclavul tau ,iar in acelasi timp...omul pe care trebuie sa il implori sa te sune sau sa te caute...In privinta cadourilor...sunt generosi dar asteapta marea si sarea in schimb.Si chiar au tupeul jegos de a cere cadouri.Sunt obsedati de bani si lucruri materiale.
Enervat de tareeeeeee!Dar au si ei calitatile lor....in pat...sunt foarte buni amanti si stiu sa multumeasca o femeie.
doruka2006
Postat pe 21 Martie 2010 20:20
De la: ona17, la data 2010-03-20 23:10:01daca ai parte de un tau care sa tina la tine atunci intr-un fel esti noroscoasa eu iti zic din propia mea experienta el nu stie daca tine la persoana de langa el numa dupa ce o pierde si se bate cu pumnu in piep ca el nu o sa planga dupa o fata da nu este asa daca tine la tine o sa te caute.el este in ptimul rand foarte incapatanat,egoist mai si minte.si nu este zgarcit k persoanele de langa el .nu este cherar atat de rau pe cat se zice

AI MAREEEEEE DREPTATEEE!!!!
doruka2006
Postat pe 21 Martie 2010 20:22
De la: preciouss, la data 2010-03-21 18:38:35
De la: MAKY, la data 2010-03-20 22:17:06Va dau o veste buna..... se poate si mult mai rau! Daca iei toate defectele barbatului taur si le inmultesti cu doi va rezulta FEMEIA FECIOARA aici adaugand si instabilitatea mentala si emotionala a acesteia....totul este testat!

zi sa mori tu!

TRUE!!!!
doruka2006
Postat pe 21 Martie 2010 20:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
DONO si prostiile din capul lui 2 De la: tutankhamon 19 Februarie 2010 00:55
barbat rac si femeie scorpion 14 De la: eladaela 16 Septembrie 2009 13:55
cum te razbuni pe un varsator? 22 De la: cassia753 11 Iulie 2011 22:09
Cat de importanta este facultatea si cat de mult sacrificiu merita? 28 De la: garbo171675 16 Decembrie 2010 06:46
Despre Taur 21 De la: dragos2012 22 Noiembrie 2011 14:18
Setari Cookie-uri