Barbatul TAUR

mai sunt si romani fericiti!
elodia
Postat pe 23 Martie 2010 22:15
De la: rizi_bizi, la data 2010-03-20 14:15:21Bun. Hai atunci sa dezbatem ce anume apreciaza barbatul taur sau ce ii trebuie lui sa fie fidel, sa nu mai incurce si alte cateva femei pe langa el, sa fie ... asa cum isi doreste orice femeie sa fie tipul de langa ea.
Pentru ca, daca arati supertare, gatesti superbine, esti pusa la punct mai tot timpul, nu il sufoci cu telefoanele, nu ii interzici diverse, nu ii violezi intimitatea mailului, nu ii interzici iesirile cu baietii, ba dimpotriva ... tot acolo ajungi! Tot vei constata intr-o buna zi ca omul tau jura iubire eterna la inca vreo 5-6 tipe, poate nici macar atat de frumoase si de rafinate ca tine.
Deci de ii trebuie omului asta sa ii ajunga o femeie?
Eu pe taurul meu, de vreo 3 luni il tin numai in suturi, una calda, una rece, ca asa am observat ca merita.Si daca nu ma ducea mintea sa investighez un pic, eram convinsa ca am langa mine cel mai fidel barbat ever. Imi spune mie ca eu sunt jumatatea lui, iubirea pe care a cautat-o toata viata, ca sa vad ca de fapt, mai spune "te iubesc" la inca vreo 2 individe, nici macar frumoase. Why?

Ceea ce ai descris nu e barbatul taur, ci un barbat. Ii gasesti in orice zodie.
anarax
Postat pe 23 Martie 2010 22:21
divortez
elodia
Postat pe 23 Martie 2010 22:24
De la: MAKY, la data 2010-03-20 22:17:06Va dau o veste buna..... se poate si mult mai rau! Daca iei toate defectele barbatului taur si le inmultesti cu doi va rezulta FEMEIA FECIOARA aici adaugand si instabilitatea mentala si emotionala a acesteia....totul este testat!

Zau ??? Esti convins/a ca detii adevarul absolut ???
eu_vio
Postat pe 23 Martie 2010 22:24
doamne,bine ca nu sunt barbat si nici femeie fecioara
elodia
Postat pe 23 Martie 2010 22:28
Zodia nu va putea defini niciodata un anumit tip comportamental. E pentru naivi.
anarax
Postat pe 23 Martie 2010 22:33
De la: anarax, la data 2010-03-23 15:22:09
De la: garbo047159, la data 2010-03-20 08:55:06Buna!
Calitatea de AMANT e cea mai potrivita pt un barbat TAUR... se descurca minunat si te si umple de cadouri..... nu pot zice de calitatea de sot ,nimic.In final e acelasi taur, ma gandesc... dar eu una nu am ce reprosa. Mai bine feriti-va de fecioare!

Feriti-va de toti barbatii. Toti sunt la fel. Nu e nici unul mai breaz.

Ai dreptate draga Anarax
Parca toti sunt facuti ...de aceeasi mama ...cu mici exceptii
gavril
Postat pe 24 Martie 2010 00:19
Ciao..Nu pot decat sa sustin parerea fetelor. Taurilor, sunteti imposibili..De mai bine de 1an am inceput o "relatie" cu un taur. e stim de peste 2ani, deci pot spune ca ii stiam obiceiurile, motfuturile, insa in momentul de faza imi vine sa-l strang de gat si nimic altceva. Aveti un comportament IMPOSIBIL...traiti parca intr-o lume a voastra. Sncer nu stiu cine as putea vreodata pe lumea asta sa va inteleaga..
garbo044547
Postat pe 24 Martie 2010 07:08
neata! s-a intors sotul meu acasa..pt cine cunoste ce scriam ieri.multa sanatate!
jjulye
Postat pe 24 Martie 2010 07:48
BUNA, AM GASIT ACEST FORUM CU DISCUTII DESPRE BARBATUL TAUR, AS DORI SA IMPARTASESC SI EU ALTOR PERSOANE DESPRE ACEST SUBIECT, INSA PREFERABIL PT MINE AR FI PE MESS, ID-UL ESTE: EMMIMONICA...
AM PRIETEN DIN ACEASTA ZODIE..MERGE GREU...
VA SALUT PE TOTI, NUMAI BINE
garbo108945
Postat pe 24 Martie 2010 15:54
Da un click pentr-un pupic
http://gbx.ro/member_page.php?id=89

garbo086452
Postat pe 24 Martie 2010 23:16
pv ti-am dat votul
LILO
Postat pe 24 Martie 2010 23:21
Am citit multe mesaje,totusi desi traiesc cu un Taur de 18 ani si ne stim de 22 de ani(din liceu),nu regasesc toate defectele pe care le-ati descris.De aceea tin sa va spun ca nu toti sunt la fel.Sotul meu m-a cucerit prin tandrete, scrisori de dragoste, felicitari,flori si alte nimicuri care te fac sa te simti iubita.Da, flacara pasiunii s-a cam stins dar respectul si pretuirea a ramas(de sunt atatia ani) dar niciodata nu m-a jignit si din contra nu-i place sa foloseasca injurii(asa cum am citit pe forum ca fac alti Tauri),chiar nu-i place sa foloseasca limbaj trivial.Isi iubeste copii si intotdeauna familia a fost pe primul loc,fie ca era vorba de o petrecere sau vacanta, intotdeauna a vrut sa mergem cu copii.Desi acum nu lucreaza, de ziua mea mi-a cumparat flori si impreuna cu copii m-a asteptat cu casa curata si masa pregatita.Nu a ridicat mana niciodata asupra copiilor sau asupra mea cum spun altii ca-i stiu pe Tauri,cat despre femei nu mi-a dat niciodata motive de indoiala.Cred ca tine si de cei 7 ani de acasa.Oricum fiecare barbat are si bune si rele indiferent de zodie, asa cum si noi femeile nu suntem perfecte.
pusa72
Postat pe 25 Martie 2010 09:40
De la: DoubleV, la data 2008-07-27 17:04:05alecss,ce sa spun...e nashpa casnicia ta,eu nu mi-as dori sa fiu in locul tau,imi pare rau.Roaga-te la Dumnezeu poate se intampla vreo minune si se va schimba si incearca tu prin toate metodele posibile,cred ca dupa 7 ani de casnicie le stapanesti.In leg cu cadourile,dak nu ai orgoliul asa mare,fa-i un cadou care stii ca ii place spunandu-i ca il iubesti:),va aprecia asta si cred eu ca itzi va raspunde cu unul si mai frumos,incearca sa revigorezi,sau mai bate-i apropouri sa se schimbe,makr e gelos?Uite,eu is taur,si sunt destul de gelos,nu dus la extrem dar oricum...:)Asta e un defect.Si ma regasesc si eu printre cele scrise mai sus:introvertit,nu prea ordonat,egoist uneori(desi apoi regret f mult,si incerc sa ma revansez),nehotarat,nu suport ca cineva sa-mi impuna anumite lucruri fara sa-mi dea vreo explicatie(mai ales dak o spune pe un ton imperativ chiar fac invers din incapatanare)desi cateodata fac cum spun ele,pt k imi dau seama ca au dreptate :),pesimist,nu jignesc alte persoane verbal,dak imi gresesc le iert prima data,dar dak fac de mai multe ori imi schimb atitudinea fata de ele.Nu traiesc pt prietenii mei,ba chiar am renuntat pt a ma intalni mai mult cu persoana iubita,sunt perseverent in toate domeniile,si nu stau la baie 1000 de ani,ba chiar mi se pare ca de multe ori is cam neingrijit.Mai am si multe altele...Oricum sunt destule pt ca laura31c sa ma desfiinteze un pic :),dar e necesar ca cineva sa te puna asa la zid,pt k te poti corecta.Aa,si spre deosebire de ce mai e pe aici nu sunt zgarcit(as putea spune calculat)dar nici nu arunc cu banii aiurea,analizez mult o situatie,inainte de a lua o decizie,dar asta ma face sa devin si mai nehotarat:)]Da,sper sa nu ma metamorfozez si eu intr-o chestie de asta in viitor,ca mi-ar fi greata de mn...Imi pare rau pt persoanele care au alaturi un astfel de sot:(,dar poate se vor schimba,speranta moare ultima,incercati si voi ceva,nu aveti nimic de pierdut pn la urma.Si alecss mc pt sfat :).Nu cred in zodiac dar vezi dak ma inscriu:).Mai sunt multe lucruri care nu se potrivesc,de ex urasc minciuna...in fine.P.S.:Tare mesajul lui vanghelis007 :))=)).O duminica placuta pt toata lumea!

:) dragule...daca iei in calcul ca gelozia este lipsa iubirii...ar trebui sa nu o mai fluturi ca pe un stindard,multi confunda posesivitatea si patima cu iubirea... . Cat despre sfaturile ce privesc schimbarea( in cazul de fata tot fete ar trebui sa se schimbe pt. bunastarea baietilor), sincer eu sfatuiesc pe toata lumea sa ia IMUNITATE la astfel de parteneri, pana destinul va hotara.
Cu privire la hoeoscop, zodiac si astrologie... ma mir ca nu ai aflat inca nici pana acum ca este una din primele stiinte care a stat la temelia a tot ce exista azi din punct de vedere stiintific si tehnologic.
Ellyana
Postat pe 25 Martie 2010 12:55
Buna`seara. Vad ca mai presus de toate defectele sale, taurul este un barbat care intereseaza (cele 74 de pagini fac dovada acestui lucru). Am citit cateva dintre commenturile voastre si am ramas uimit sa vad ca sunt descris in amanunt de unele persoane:)). Intr`adevar..multe calitati dintre cele superficiale nu prea avem insa cele care tin intr`adevar de caracterul definitoriu al unei persoane exceptionale din punct de vedere al inteligentei, sinceritatii, sensibilitatii mascata de duritate etc acopera defectele cu care sunt complet de acord. Oricum..ideea cu zodiacul si toate treburile astea este o teorie generala insa care este capabila intr`o buna masura sa caracterizeze o persoana, dar de la asta pana la faptul ca un taur nu prea are nicio calitate e cam mult:))
garbo034625
Postat pe 25 Martie 2010 19:48
Dra Elena! As putea trece cu vederea privind caracterizarea ta in ce
priveste barbatul TAUR(adica cei care sunt nativi in zodia Taurului!
Am impresia ca ai fost dezamagita de vreun "tauras"din alta zodie?
Iti respect punctul tau de vedere, dar nu cred ca ai dreptul sa pui
barbatii nascuti in zodia TAUR ar fi toti ticalosi...Dar ,vorba aia,daca nu mi-e camasa sa n-o imbrac...In rest...sa cresti mare si la propriu si la figurat.
Bonami
garbo099913
Postat pe 25 Martie 2010 20:26
mai l=au sters penebunul alaa????
fleurdelis
Postat pe 25 Martie 2010 22:47
sunt casatorita de 18 ani cu un barbat taur. Defectele sunt absolut reale! intotdeauna TREBUIE sa aiba dreptate, daca nu esti cu el esti impotriva lui, daca esti de acord cu el nu ai idei. Am invatat sa il ignor dar nu va sfatuiesc si pe voi sa face-ti la fel. Cat priveste domnul cu remarcule , poate nu isi da seama cum il percep femeile.
garbo108363
Postat pe 26 Martie 2010 10:40
Salut!Fetelor nu fiti rele,toti avem defecte(fete,baieti).de ce nu va intrebati unde e buba in relatia voastra?comunicarea intr-o relatie conteaza fff mult,daca stii sa comunici cu partenerul tau atunci vei vedea ca o sa fie bine(indiferent de zodie).Sunt casatorita de 12 ani cu un taur,pe zi ce trece e tot mai iubitor si mai intelegator,fff atent.sotul meu gateste,face curat si ma ajuta in tot.
garbo035145
Postat pe 26 Martie 2010 16:06
Ce parere sa am ?? Parerea se stabileste in pat
Daca dai rateuri ,normal ai multe defecte , daca nu, esti cel mai tare taur
garbo086452
Postat pe 28 Martie 2010 01:23
Multumesc
garbo086452
Postat pe 28 Martie 2010 01:25
Poate ca nu ai cnoscut un Taur adevarat!Incearca sa cunosti un barbar TAUR si apoi cred ca ai sa-ti schimbi parerea.
Taipan_38
Postat pe 29 Martie 2010 11:25
Zici de infidelitate....dar tu este sigura ca daca ti se ofere ocazia nu gresesti? Eu sunt casatorit de 17 ani si nu am inselat-o niciodata desi unde lucrez 80% sunt femei care nu sunt cunminti deloc si sar imediat....in....
Taipan_38
Postat pe 29 Martie 2010 11:44
Buna,ce frumos minti..TAIPAN 38............bai bine n-e spunei si noua palmaresul din 80% pe care le sti cite ai cunoscut la propriu.nu te mai da atit lovit ca...nu tine,te joci cu mierea si nu te lingi? hai lasati va rog ,sau poate ai vreun handicap vizibil sau stai prost cu potenta doar asa esti credibil altfel...............ioc.si sti de ce ti-am facut analiza asta pentru ca.la tine primeaza femeile usore dupa cum se vede ...daca nu ai sti nimic in lefatura cu destinul lor de unde sti ca nu sunt 90% sau 70%si sti tu sigur ca.sunt 80%,deci e aici consideram ca.nu ti-au fost indiferente............LASANEEEEEEEEEEEEEEEEEE.
garbo006071
Postat pe 29 Martie 2010 15:18
fetelor nu ati cunoscut un taur adevarat sa vedeti cat de pasional este si de iubiyor voi nu faceti decat sa-l vorbiti de rau pacat .voi nu m-at cunoscut pe mine sa vedeti un taur iubitor
garbo041448
Postat pe 29 Martie 2010 18:29
De la: laura33c, la data 2008-07-11 11:59:47Ce parere aveti despre barbatii in zodia Taur? Sunt curioasa sa aflu parerea voastra. Va pup.

semn de pamant, mai depinde si de educatia poate si conjunctura, romantici ...........
oliviasimona
Postat pe 29 Martie 2010 20:34
iote la garsonii astia,48 si taipei...
ai dreaq cat de buni sunt,culmea ca nu-i vrea nimeni!
preciouss
Postat pe 29 Martie 2010 20:45
hai, mai, preci, relationeaza si ei...de ce le strici tu chefu?!
sora_ilsi
Postat pe 29 Martie 2010 20:49
eo?
eo,soro?
mai degraba mi l-au stricat ei mie..
preciouss
Postat pe 29 Martie 2010 20:52
deci aveai chef, nebunatico!
sora_ilsi
Postat pe 29 Martie 2010 20:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj