Barbatul TAUR

Barbatii din zodia Taur sint foarte domoli, lipsiti de initiativa, de tact, de inspiratie,au o personalitate foarte stearsa,si adesea nu stiu sa abordeze o femeie;fantezia erotica le lipseste cu desavirsire si tind mai degraba catre o relatie platonica in schimbul uneia erotice...in schimb, sint foarte buni familisti,zbatarnici pe plan administrativ,sint fideli si statornici,obisnuiti sa duca greul casei.Sint taticii ideali care tind sa-si rasfete exagerat copilul. Isi inconjoara familia cu protectie desavirsita.
Lilias
Postat pe 12 Aprilie 2010 15:41
Buna ziua si bine ca v-am gasit ,altfel traiam cu impresia ca-s normal.Sunt un barbat nascut in "nenorocita"asta de zodie si ma intreb cam pana unde pot merge unele femei sau mai bine zis pana unde pot merge oamenii cu imaginatia Voi va imaginati acum ca barbatii nascuti intr-o anumita perioada a anului sunt ca si turnati intr-o matrita? Dar voi fete,femei care vorbiti pe aici de barbati clonati nu vedeti ca faceti parte din zodii diferite? Cum naiba se face ca semanati in gandire?
hippy
Postat pe 12 Aprilie 2010 17:29
dar barbati astia n-au nici o calitate mai fetelor?:-??eu cred ca nu ati fost voi potrivite pt ei=))ati suferit mai, dar nu mai generalizati si nu credeti in horoscop ca si in dumnezeu
garbo116461
Postat pe 3 Mai 2010 14:24
dar barbati astia n-au nici o calitate mai fetelor?:-??eu cred ca nu ati fost voi potrivite pt ei=))ati suferit mai, dar nu mai generalizati si nu credeti in horoscop ca si in dumnezeu
garbo116461
Postat pe 3 Mai 2010 14:24
Cata dreptate poti avea garbo, daca nu ne spueai tu ca nu am fost noi potrivite ptr ei muream proaste. Macar acum ne-am desteptat. Fara suparare.
Laura76
Postat pe 3 Mai 2010 15:32

buna sunt din brasov,si am si eu un iubit in zodia taur...insa are si defecte si calitati...dar e adevarat ca sunt gelosi,posesivi,patimasi in dragoste si dragastosii si fideli..al meu e fidel..uraste minciuna si sa fie manipulat ...dar altfel e corect cu mine si darnic...mereu imi face suprize frumoase si cadouri.

va pup mirela
garbo073269
Postat pe 11 Mai 2010 14:07
De la: necuelena, la data 2008-07-18 22:09:17...cumplit de dificili...CAMELEONICI...dornici de o stabilitate materiala si financiara dar nu prin munca lor, prefacuti, mincinosi sau mai exact se descurca foarte bine la ceea ce se numeste adevar amestecat. Egoisti dar si darnici daca au vreun interes. Mai exact, as spune eu ...ipocriti, egoisti, materialisti...profitori. Pupici ...si succes! Elena

depinde cred ca mai mint si ei ca orice om, dar poate e cam las cateodata si nu stie ce vrea.
oliviasimona
Postat pe 11 Mai 2010 22:24
Dar, daca tu ca femeie ai deja un copil, el se implica total in relatie sau il deranjeaza prezenta copilui si rupe relatia?
garbo122810
Postat pe 2 Iunie 2010 13:08
fleurdelis
Postat pe 2 Iunie 2010 21:21
e de casa,bun afacerist,tandru,amant perfect,atent,responsabil....ce mai vreti?
estela
Postat pe 3 Iunie 2010 02:44
Amant perfect? hahah, poate doar la pat, ca la cat de zgarciti sunt ......................
Laura76
Postat pe 3 Iunie 2010 15:33
Tu nevasta, este adevarat ca ai avut mai multi barbati inainte sa te mariti cu mine ?
- Mai barbate ! Mancare buna ai ?
- Am !
- Haine curate ai ?
- Am !
- Azi noapte ti-a placut ?
- Mi-a placut !
- Da� alaltaieri-seara ti-a placut ?
- Si inca cum !�
- Pai cum crezi tu ca se invata toate astea, la fara frecventa ?!

Uneori femeile au dreptate...
taur_atipic
Postat pe 4 Iunie 2010 06:09
Se casatoreste vulpea cu lupul, ramane vulpea insarcinata si naste un porc.
Dandu'si seama ca a fost inselat, lupul divorteaza.
Apoi, vulpea se casatoreste cu ursul, iar naste un porc, ursul divorteaza si el.
Apoi, se casatoreste cu boul si iar naste un porc.

Deci, barbatii e porci....iar mamele de porci sunt femei
taur_atipic
Postat pe 4 Iunie 2010 06:44
ha, ce funny esti tu taurule atipic.
Laura76
Postat pe 4 Iunie 2010 15:10
Am observat ca niciodata nu se vorbeste clar de un singur barbat.
Nu asta se incearca sa se insufle prin acest topic ?
Barbatii sunt niste nenorociti.....priviti postarile si analizati atitudinea fata de barbati in genere sau de barbatii pe care ii cunosc aceste nefericite in particular.
Cand un topic se numeste - barbatul taur- si aruncati cele cateva exemplare feminine care v-ati gasit refugiu intempestiv si vremelnic pe acest forum, cu noroi in tot ce din intamplare s-a nascut prin perioada aceea, restul de femei total neinformate, neavizate, necunoscatoare si naive din fire chiar va cred pe aceste ghinioniste care nu va pricepeti sa struniti un barbat orice zodie avand el. Sau mai grav pretindeti ca toata vina o poarta barbatul in relatia pe care tocmai ati ratat-o.
Si prin ce metoda? Aceea prin care nu isi poate spune punctul de vedere, imtr-o gazeta virtuala unde puneti la zid tot ce misca prin aceasta zodie, intr-un monolog al surzilor total deplasat.
Este nu doar penibil, ci chiar contraproductiv. Argumentele mele sunt forte. Si pot raspunde singure milioane de femei la aceasta intrebare cheie. Unde este barbatul mai bun decat cel nascut intamplator TAUR, sau care este barbatul perfect?????
Poate ca o astfel de intrebare ar fi mai utila multor femei. Chiar as fi curioasa sa aflu o zodie, ca de zodii vorbim acum, acesta este reperul in care ne ancoram, adica total anacronic cel putin dpdv stiintific. Este el barbatul ideal sau bun din multe puncte de vedere nascut intr-un anumit interval calendaristic sau este vorba doar de afinitati fie ele si conjuncturale, hormonale, profesionale sau ce doriti dumneavoastra cititoarele acestui forum.
anarax
Postat pe 4 Iunie 2010 19:23
Da' ce "nervos" si elevat sunteti, Domnu'!
Si spuneti ca aveti timp sa le instruiti pe neavizate, chiar daca stiti ca sunt naive? Ce suflet mare!
Scuzati, sunt fan! A... dar sunt "exemplar feminin", se pune? Mai ales ca adapostul acesta vremelnic nu ofera asemenea satisfactii in orisicare zi...
moniq_
Postat pe 4 Iunie 2010 19:29
asa e moniq
garbo074997
Postat pe 4 Iunie 2010 19:33

sa pup o alta "nefericita" ancorata anacronic in realitatea virtuala spre ale carei neguri adanci a pasit sa ne lumineze acest brav, Don Quijote!
moniq_
Postat pe 4 Iunie 2010 19:37

LILO
Postat pe 4 Iunie 2010 19:40
io mai 'nainte ma trezii,de dupa somnul de frumusete
si zoo daca mai pricep ceva....
LILO
Postat pe 4 Iunie 2010 19:42
Mai, ce e de ras, tante "antrax asta, e ori travestit, ori o femeie care simte ca trebuia sa se nasca barbat. In orice caz, nu se simte prea bine in pielea ei!
Nu vedeti ce oda dedica barbatului si cu cata mila se uita la noi, "damele", nefericitele...
Am uitat ceva: "din punct de vedere stiintific". Doamne, iarta-ma, tot mai apare cate o Aleha!
moniq_
Postat pe 4 Iunie 2010 19:43
Si inca ceva: pe viitor "vorbiti clar"; cine nu poate, la logoped!
moniq_
Postat pe 4 Iunie 2010 19:53
Bravo tie, ai o gandire sanatoasa.
Respect pentru o asa gandire.
garbo103047
Postat pe 5 Iunie 2010 23:23
Bravo boua fericitelor meritati ceia ce traiti.
Celelalte, nu perdeti timpul pe forum-uri cautativa fericirea si traiti-o, viata nu-i o vesnicie.
Va pup.
garbo103047
Postat pe 6 Iunie 2010 00:55
Atitudine de feminista guvernata de subiectivism exacerbat...este mai important sa omori mesagerul decat sa dezbati mesajul. Asta dovedeste cate legume avem care au nevoie de gradinar....in fine.
Revin si spun ca oricat de naivi am fi incat sa credem orice, caracterul omului nu se citeste in stele. Argumentul trebuie sa primeze atunci cand afirmi un lucru. Nu poti afirma ca oamenii sunt niste masini teleghidate de stele, planete, Luna, gravitatie, oceane si te mai miri ce praf stelar decat daca vrei sa arunci cu adevarat praf in ochi oamenilor. Iata un exemplu de argument. In astrologie se afirma ca omul este guvernat la nasterea sa de pozitia unor stele si planete atat incat sa poti inregimenta oamenii in diverse zodii, precum cea in discutie. Ori stim cu totii ca astrele nu au aceeasi pozitie in decursul scurgerii unei luni calendaristice. De aceea un om nascut pe 22 Aprilie nu are cum sa fie influentat astral de aceleasi stele cu cel nascut in 20 Mai. In fiecare secunda Universul este in miscare, la fel cum omul daca este influentat astral va fi diferit de cel nascut cu o zi inainte. Adn-ul fiecaruia fiind unic va ramane artificiala catalogarea caracteriala a oamenilor in 12 zodii calendaristice si total anacronica, la fel ca si subiectul de fata care de fapt e fals din start. Aici se dezbate concret si isi plang de mila acele femei nestiutoare si lipsite de diplomatia necesara intr-o casnicie, incat ajung sa isi caute apararea in bratele altor femei in loc sa dezbata problemele relatiei in cuplu, acolo unde de fapt este problema si impreuna cu acela caruia i-a jurat suport si credinta.
Iar dudui care isi permit sa considere ca pun pe cineva la punct, au de raspuns mai intai intrebarii daca sunt platite sa puna pe cineva la punct sau au si ele nevoie de consiliere in salvarea relatiei.
anarax
Postat pe 7 Iunie 2010 13:37
De la: garbo082991, la data 2010-02-08 01:23:24E adevarat v-ati gindit in general ca in afara de barbatul taur nu gasesti altul mai atragator are grija de el se imbraca ales se iubeste pe sine mai ceva ca o femeie si nui gresit exemplu nua ne place aceasta dar va amintiti ca nui totul cei pe dinafara asa ca gresala e a noastra,nui asa de obicei,

Intotdeauna e greseala femeii care alege....nu femeia alege in definitiv ? E adevarat ca sunt si femei slabe, care se lasa alese, dar acestea nu trebuie sa comenteze.
anarax
Postat pe 7 Iunie 2010 14:54
anarax.nustiu ce esti ....femeie sau barbat dar..............probabil te-ai nascut intr-0 alta lume ,sau esti de pe undeva de unde totul este paralel cu acest pamint.........omule trezestete si vezi nu trai in orbire,oare chiar toate suntem toante si nestiutoare precum zici? Si apropo daca tot te dai atit de inteligent-----a,casatorestete cu un barbat taur si apoi vorbim sa vedem cit de indulgent si rebdator poti fi cu omul care se iubeste singur pe el si se foloseste de ceilalti doar ca sa dea bine.....sau poate iti place postura de rob sau roaba.cum vrei tu.

garbo006071
Postat pe 8 Iunie 2010 18:38
Nici eu nu stiu 006071 ce esti, daca ar conta acest lucru. Dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa casti ochii bine cand iti juri credinta unui barbat. Alege bine in viata si nu mai arunca vina pe el, ca e asa cum e sau pe faptul ca e nascut intr-o anumita perioada. De unde scoti chestia cu roaba nu stiu, dar poate te deruteaza chestia cu roaba lui Dumnezeu, insa nu eu am spus-o ci preotul care te-a cununat, roaba lui Dumnezeu. Iar inainte de a-mi da mie sfaturi cu cine sa ma casatoresc trebuie sa stii ca am un frate care intamplator chiar este nascut in asa numita perioada din an "zodia taur", iar ca sa nu mai bateti campii aflati ca e un barbat model, 2 copii si isi iubeste si o respecta pe cumnata-mea. Diferenta consta asa cum am mai spus in faptul ca ea a ales bine, a stiut ce vrea, este o femeie hotarata nu o leguma care isi pierde vremea cu plangaciuni si jeleste pe la colturi. Aoleu, vai mie, etc..etc...Niste toante care nu stiu ce sa faca cu viata lor.
anarax
Postat pe 8 Iunie 2010 19:07
anarax,cu scuzele de rigoare ca nu ma voi exprima intr/un limbaj academic,te intreb asa,direct,ce ai vrut sa spui cu asta?

"incat ajung sa isi caute apararea in bratele altor femei"
elodia
Postat pe 8 Iunie 2010 19:13
Pentru rigoare, Elodia, ceea ce am vrut sa spun cam se intampla pe aceste topicuri. O femeie nemultimita de un sot, nu isi rezolva problemele in sanul relatiei, ci anapoda.
anarax
Postat pe 8 Iunie 2010 19:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
. 14 De la: tutankhamon 1 Februarie 2010 10:48
help me 4 De la: tutankhamon 27 August 2009 00:41
femeia scorpion si barbatul sagetator 5 De la: budy65 1 August 2010 08:38
barbat rac si femeie scorpion 14 De la: eladaela 16 Septembrie 2009 13:55
Barbatul TAUR 2719 De la: Laura76 22 Iulie 2020 13:11
Setari Cookie-uri