Barbatul TAUR

nu contest faptul ca pana la un punct ai dreptate,da' sa le faci toante,e cam mult...

cat despre femeia nemultumita de un sot,cea care nu/si rezolva problemele in sanul relatiei,vrei sa spui ca "rufele murdare se spala in familie"?

nu contest faptul ca originea disfunctionalitatilor in cuplu se afla in interiorul cuplului respectiv,dar de ce doar femeia ar trebui sa lupte pentru restabilirea echilibrului?

si,ca sa nu mor proasta,zi/mi si mie,cate cupluri din tzara asta pot beneficia de consiliere sau terapii familiale?

totusi,garbo nu e un site al miscarii feministe,daca citesti printre randuri,sigur ma vei intelege
elodia
Postat pe 8 Iunie 2010 19:51
Inteleg perfect. Dar o femeie care alege prost si se plange pe forum are definitia ei. Toanta nu e OK, nefericita iar nu e OK....Fara suparare dar cum s-ar numi acea femeie care in mod normal, fara diplomatie, fara stiinta sau ce doriti, nu reuseste sa isi repare relatia si prefera sa-si barfeasca omul ales, aceluia caruia i-a jurat pana la moarte suport moral si sprijin total? Mincinoasa e OK? Sucita e OK?
In ce priveste greselile barbatilor, nu comentez deoarece au spus forumistele destul asa incat nu am ce adauga, fiecare isi are propria soarta. Nu degeaba se spune in popor...cum iti asterni, asa dormi. Ei stiu sa se descurce si stim toate cum. Problema pe care au am semnalat-o in repetate randuri este ca cineva trebuie sa le spuna fetelor sa nu se mai grabeasca la maritis, iar apoi sa isi faca veacul pe aici. Sunt de parere ca mamele, trebuie sa isi creasca fetele intr-un spirit realist. Nu exista barbat perfect, dar noi putem scoate si stoarce din ei ceea ce vrem de la ei. Fiecare cu ce isi doreste, iubire, atasament, suport moral sau financiar sau doar barbat in casa. Majoritatea femeilor nu inteleg din pacate, ca nu pot obtine totul de cel ales, daca el nu este capabil.
anarax
Postat pe 8 Iunie 2010 20:37
anarax,de ce atata inversunare?
cand faci trimitere la diplomatie si stiinta,de ce nu uzezi de ele?

femeia alege,apoi jura credinta vesnica si daca i se strica relatia e obligatoriu sa o si repare? eu credeam ca intr/o relatie e vorba de doi,ca fiecare din ei alege si devin un cuplu...
sunt toanta?

sunt convinsa ca stii ca sunt relatii care nu se pot repara doar cu abilitatea femeii,iar unele nu se mai repara nici cu un sobor de preoti....
elodia
Postat pe 8 Iunie 2010 20:54
Nu exista o mai mare neghiobie din partea unei femei sa priveasca in horoscop si sa caute omul perfect.
anarax
Postat pe 8 Iunie 2010 20:54
De acord. Nici spovedania si rautatea lor pe forumuri nu rezolva nimic. Eu trag clopotei cand am timp. Nu imi fac veacul pe Garbo....altfel as avea 3000-5000 de mesaje. No ofence....

anarax
Postat pe 8 Iunie 2010 20:57
daca nu/ti faci veacul pe garbo,cum ti/ai putut forma o parere despre cele care posteaza?
elodia
Postat pe 8 Iunie 2010 21:57
De la: anarax, la data 2010-06-08 20:54:52Nu exista o mai mare neghiobie din partea unei femei sa priveasca in horoscop si sa caute omul perfect.
si tu acu ce faci????cum te comporti
garbo074997
Postat pe 8 Iunie 2010 22:04
De la: anarax, la data 2010-06-08 20:57:23De acord. Nici spovedania si rautatea lor pe forumuri nu rezolva nimic. Eu trag clopotei cand am timp. Nu imi fac veacul pe Garbo....altfel as avea 3000-5000 de mesaje. No ofence....

te-ai gandit ca nu conteaza cantitatea ci calitatea asta asa ca sa-ti dau sobect de discurs......
garbo074997
Postat pe 8 Iunie 2010 22:06
Sa zicem ca nu inteleg ca un site ca Garbo are 3-4 mil afisari lunar si cateva nickuri undercover mai trec pe la casierie sa isi ia "diurna". Asta nu inseamna deloc ca trebuie sa fiti de acord ca sunteti afectate de maree si Pluto.
anarax
Postat pe 8 Iunie 2010 22:16
floris,tu sa taci !
cand o sa ai 3000 de mesaje intri in unitatea de analiza !
elodia
Postat pe 8 Iunie 2010 22:19
De la: anarax, la data 2010-06-08 20:54:52Nu exista o mai mare neghiobie din partea unei femei sa priveasca in horoscop si sa caute omul perfect.

ai dreptate! Mare dreptate! Nici noi nu ne luam dupa horoscop, avem o prietena care ne citeste in cafea. Eu mai imi dau si in bobi din cand in cand.
silfida
Postat pe 8 Iunie 2010 22:21

io in coji de seminte dupa ce le mananc...vad cum cad ele sireacele....aseaaaaa.....si interpretez rezultatul...si intotdeauna am ghicit.... ...perfectiunea....
tutankhamon
Postat pe 8 Iunie 2010 22:26
Pe toti ne afecteaza cate ceva. Cu aceeasi bani pe benzina, de ex. fac 2000 km mai putin pe luna daca se scumpeste la 5 lei la pompa. Ipocrizie, ipocrizie ...dar sa stim si noi.
anarax
Postat pe 8 Iunie 2010 22:35
anarax,eu chiar is toanta! deci exista o explicatie! tu esti de pe luna
elodia
Postat pe 8 Iunie 2010 22:46
De la: tutankhamon, la data 2010-06-08 22:26:23

io in coji de seminte dupa ce le mananc...vad cum cad ele sireacele....aseaaaaa.....si interpretez rezultatul...si intotdeauna am ghicit.... ...perfectiunea....
silfida
Postat pe 8 Iunie 2010 22:57
luna cui???? a lui marte?
tutankhamon
Postat pe 8 Iunie 2010 22:58
silfidutzo...nu radea...uite acuma o mai pun de o ghiceala....stai sa fac suma de coji....
tutankhamon
Postat pe 8 Iunie 2010 22:59
vine concurentza! ghicesc in sfecla rosie
elodia
Postat pe 8 Iunie 2010 23:06
Da, risipa ... se pare ca e multa risipa de energie pe aci si nu e rentabila deloc.....sau ma contraziceti: e rentabila? Mai fetelor cat se mai ia pe luna ca moderator? In vremuri de restristi multe femei va invidiaza...zau asa.
anarax
Postat pe 8 Iunie 2010 23:08
De la: tutankhamon, la data 2010-06-08 22:59:29silfidutzo...nu radea...uite acuma o mai pun de o ghiceala....stai sa fac suma de coji....

sa faci si pt mine o suma! ca daca nu, ma dedau la horoscoape! nu-i nici Lia p'aci cu cafeaua!
silfida
eeee...daca e pe asa....o iau si pe cindy....ghiceste in propriile-i bale.....si latra de doua ori daca e de bine, si o data daca e de rau....
tutankhamon
silfidutzo...bomboane agricole de floare nu mai am, dar am de bostan....e bune????...
tutankhamon
Postat pe 8 Iunie 2010 23:11
si pe cindy putem s/o luam moderatoare?
elodia
Postat pe 8 Iunie 2010 23:13
mama antraxuuuu....daca nu ai suficienta "energie" si matale, si nu ne poti urmari, esti libera sa te retragi....nu te retine nimeni...parol!!!
tutankhamon
Postat pe 8 Iunie 2010 23:13
elodiutzo....face mama asta mica o moderatiune......mama mama....nimic nu ramane intreg....
tutankhamon
Postat pe 8 Iunie 2010 23:16
fufakamonu da bice la recicle bin ce te scrizeleste pe nervishori...
anarax
Postat pe 9 Iunie 2010 00:13
Uite unu care vede numai fufe pe acici,alta vede numai barbatii,as fi o intalnire de gradul trei intre Antrax si Irina
scrichy
Postat pe 9 Iunie 2010 00:20
tanti cu antraxu....cand ai vorbit de fufe, te-ai uitat cumva in oglinda si ai uitat adresarea????nu mai stiai cui i te adresezi? mai uita-te mami o data...sigur iti vei da seama ca exact cu tine vorbesti...

iar la treaba cu binu'...sunt convinsa ca te cheama violeta....pacat ca baietii nu mai sunt pe afara la ora la care matale arunci gunoaie...sau poate de aia esti pe acilea???ca n-ai cu ce?sau cu cine???pacat...nu te pot ajuta...uita-te in oglinda si plangi...
tutankhamon
Postat pe 9 Iunie 2010 00:34
BU-hu-hu,subscriu
scrichy
Postat pe 9 Iunie 2010 00:39
Voi fufele astea cu 300 de ore scrise p-acilea si alte 300 ore citite la debitatiile altor fufe fara treaba p-acas puneti de-o greva ca nu merita sa stati fara remunerare...mai cereti reduceri de salarii ca nu va meritati venitu'...poate mai aduceti bani sa sustineti sandramaua asta de adunate
anarax
Postat pe 9 Iunie 2010 00:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
mama si baiat 19 De la: fleurdelis 18 Septembrie 2010 15:37
Astrologia 30 De la: barboneli 18 Ianuarie 2012 22:48
horoscop pt 2 sept. 2011 9 De la: sunsset 15 Septembrie 2011 18:57
gemeni-leu 2 De la: tsg 26 Octombrie 2011 21:59
cum te razbuni pe un varsator? 22 De la: cassia753 11 Iulie 2011 22:09
Setari Cookie-uri