,,viata este suma alegerilor noastre" ...ok..cu un sign out ai rezolvat problema, nu te retine nimic aici. | ||
reyya Postat pe 9 Iunie 2010 00:44 |
||
---|---|---|
fufankhamoanko da cu recicle bin ce te zgaraie pe cerebel | ||
anarax Postat pe 9 Iunie 2010 00:45 |
||
e valabil si pentru reinvyata 4000 mesaje sau cum? CARPE DIEM??? Sa nu-ti rosesti ochii de lcd cu atata scris-citit p-aci...eu ies dar voi ramaneti si vegheati...ce mai aveti de facut? Ce spune y, ce trancane w....viata de coma...modetartore halal...ia un sign out sau da-ti voi fetelor cu recicle bin sa va de-a bine la CV |
||
|
||
anarax Postat pe 9 Iunie 2010 00:46 |
||
de fapt anarax..unde e marea problema? e un spatiu virtual..cat timp si de ce il petreci aici..e alegerea fiecaruia dintre noi .. | ||
reyya Postat pe 9 Iunie 2010 00:54 |
||
antraxatooo...ti-au iesit basici pe creier de la boala si nu mai gandesti? ..fai femeie...nu-ti convine, iesi dracului de aici, din "clubul asta de fufe"...da-ti un log out si nu-ti mai chinui unicul neuron care vad ca e in hibernare totala de asta toamna... partea haioasa e ca rade ciob de oala sparta...si ia vezi ce faci cu gunoiul ala...cam pute...ia du-te mataluta si du galeata aia ...si vezi, poate mai gasesti si vreun barbat cazut pe langa ghjena sa te satisfaca... sayonara! |
||
tutankhamon Postat pe 9 Iunie 2010 00:55 |
||
Bai,ciuma stiu ca se propaga in masa,dar cazurile sunt duse la izolare pentru a se preveni infestarea,ce te doare de noi,ce facem,cat stam ,cand intram Pe Garbo,pai daca suntem fufe,noi avem salariile asigurate,ce te f.....,de grija noastra,culca-te la loc,ca o sa ai cosmaruri | ||
scrichy Postat pe 9 Iunie 2010 00:56 |
||
De la: anarax, la data 2010-06-09 00:46:03e valabil si pentru reinvyata 4000 mesaje sau cum? CARPE DIEM??? Sa nu-ti rosesti ochii de lcd cu atata scris-citit p-aci...eu ies dar voi ramaneti si vegheati...ce mai aveti de facut? Ce spune y, ce trancane w....viata de coma...modetartore halal...ia un sign out sau da-ti voi fetelor cu recicle bin sa va de-a bine la CV pana sa vezi tu cate postari am eu si mai ales de ce le am , eu as zice sa privesti in tine si nu mai cara frustrarilee si neajunsurile vietii personale in spatiu virtual, cat timp petrec aici, de ce-l petrec , ce fac , cu ce ma ocup ..astea sunt strict problemele mele..am fost clara? :-) |
||
reyya Postat pe 9 Iunie 2010 01:01 |
||
las-o scrichule ca deja mi-e mila de ea....a stat si a asteptat la una mica...macar la una orala si nu a avut nici un client ...si-si varsa acuma nervii pe noi....uite-te cum scrie....e turbata de nervi.... | ||
tutankhamon Postat pe 9 Iunie 2010 01:01 |
||
Nu va mai zbarliti Garbovitelor ca va desirati...ce nu v-ati ridicat diurna lunile astea? |
||
anarax Postat pe 9 Iunie 2010 01:05 |
||
Nu o mai vor clientii,din cauza crizei sau din cauza ei,astea din cate stiu se pot pensiona anticipat,nu intra sub incidenta legislativa | ||
scrichy Postat pe 9 Iunie 2010 01:06 |
||
antraxistoo....te freaca grija ca noi avem timp si tu nu? ce sa-ti fac draguta...daca invatai mai mult la scoala - si nu ma refer la aia a vietii - munceai numai 6-8 ore si veneai acasa si intrai pe garbo....si aveai si tu shpe mii de postari....asa stai si-ti rozi unghiile...si arunci jegurile de gunoaie din gusa ta... | ||
tutankhamon Postat pe 9 Iunie 2010 01:06 |
||
Daca nu va convine o parere...da-ti cu recicle bin. Asa face un moderator zbarlit ca voi nu se ia in dinti cu singura vizitatoare pe site.......Vedeti ca va taiati singure craca si nici banii care nu i-ati luat de la inceputul crizei nu-i mai vedeti... | ||
anarax Postat pe 9 Iunie 2010 01:08 |
||
scrichuleeee....mare dreptate ai soro....i-a luat guvernul aia 15% si nu mai are acuma bani de prezervative..... | ||
tutankhamon Postat pe 9 Iunie 2010 01:08 |
||
Hi,hi,hi,asta numai diurna ii da,probabil ca atat merita ,de stie asa de bine | ||
scrichy Postat pe 9 Iunie 2010 01:09 |
||
Halal moderatoare are Garbo...cu voi la gazeta de perete | ||
anarax Postat pe 9 Iunie 2010 01:10 |
||
Vomita fufakomono tot...sa vedem ce mai ai in creierasii tai de 18000 mesaje | ||
anarax Postat pe 9 Iunie 2010 01:11 |
||
antraxooo....dupa tine...cap de afis....in capu'la lista... | ||
tutankhamon Postat pe 9 Iunie 2010 01:12 |
||
Sunteti penibile si demne de mila, daca Garbo va tolereaza ca moderatoare | ||
anarax Postat pe 9 Iunie 2010 01:13 |
||
tu nu ai cu cine te certa ..esti ne....., suferi , frustrari , suparari...te astepti sa se certe cineva cu tine pe aici ?? uite , o sa fi surprinsa, nu o sa se certe nimeni. Sweet dreams! | ||
reyya Postat pe 9 Iunie 2010 01:13 |
||
antraxoaso...stii sa citesti?...nuuuu?....nasol.....baga meditatie la citire atunci...pe litere...vezi sa nu te surmenezi....ia-o incetisor... | ||
tutankhamon Postat pe 9 Iunie 2010 01:14 |
||
Fufankhamono doar atatia cai putere au creierii aia ai tai vechi si in putrefactie??? | ||
anarax Postat pe 9 Iunie 2010 01:14 |
||
Fa fufelor, eu sunt vizitatoare p-aci dar voi care va mancati painea de-aci atat stiti sa faceti sa vomitati toate dejectiile care va strica somnul noaptea? De curiozitate...sa inteleg ca voi astea sunteti schimbul 3? | ||
anarax Postat pe 9 Iunie 2010 01:16 |
||
ce limbaj educat.....cata dictie.....mai poti???...ia o pauza si respira...sa nu te sufoci mami... |
||
tutankhamon Postat pe 9 Iunie 2010 01:17 |
||
, e dusa rau saraca,singurica,lipsuri multe,ce sa-i faci,lume necajita soro | ||
scrichy Postat pe 9 Iunie 2010 01:17 |
||
Dupa ce stangi,poti sa dormi si tu | ||
scrichy Postat pe 9 Iunie 2010 01:18 |
||
Ma impresionati... ce solidaritate de breasla...mai ca imi dau lacrimile...sunteti de-a dreptul de plans...servici usor pana predati schimbul de dimineata sau ma rog ultima din voi stingeti lumina daca nu va mai bantuie nimeni ....ciao | ||
anarax Postat pe 9 Iunie 2010 01:19 |
||
Schweinwichserin!! ( nu cred ca doresti sa stii traducerea) | ||
reyya Postat pe 9 Iunie 2010 01:21 |
||
Eteee..si la poli-gloata de Reinvyata... stii sa dai limbi straine, mama? Ai invatat-o practicand germana de periferie sau ai zbarcit-o rau cu barbatii si iti mijesti ochii pe situri deocheate. Ia de aici pe romaneste, stricato. Mai indreaptati limba ca e curba si nu nimeresti analele istoriei... | ||
anarax Postat pe 9 Iunie 2010 12:25 |
||
De la: laura33c, la data 2008-07-11 11:59:47Ce parere aveti despre barbatii in zodia Taur? Sunt curioasa sa aflu parerea voastra. Va pup. Barbatul taur este cool! |
||
garbo091295 Postat pe 9 Iunie 2010 15:31 |
||
anarex, ce ai draga ? Nu te-ai mai linistit de atunci ? Tot asa pe pozotie ai ramas? Fetelor tot respectul fata de voi. | ||
Laura76 Postat pe 9 Iunie 2010 15:34 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
barbatul sagetator | 16 | De la: salvyna_g 2 Februarie 2011 19:14 |
baiatul in zodia gemeni+fata in zodia rac(sau invers) | 7 | De la: adriana27061970 5 Decembrie 2011 19:01 |
Zodii pentru fiecare zi de nastere--zodia GEMENI | 37 | De la: raul27 23 Ianuarie 2015 21:32 |
|
||
barbatul leu | 356 | De la: garbo_483193 15 Mai 2018 00:08 |
leii la putere | 36 | De la: yram 10 Iunie 2013 16:07 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară