Barbatul TAUR

,,viata este suma alegerilor noastre" ...ok..cu un sign out ai rezolvat problema, nu te retine nimic aici.
reyya
Postat pe 9 Iunie 2010 00:44
fufankhamoanko da cu recicle bin ce te zgaraie pe cerebel
anarax
Postat pe 9 Iunie 2010 00:45
e valabil si pentru reinvyata 4000 mesaje sau cum? CARPE DIEM??? Sa nu-ti rosesti ochii de lcd cu atata scris-citit p-aci...eu ies dar voi ramaneti si vegheati...ce mai aveti de facut? Ce spune y, ce trancane w....viata de coma...modetartore halal...ia un sign out sau da-ti voi fetelor cu recicle bin sa va de-a bine la CV
anarax
Postat pe 9 Iunie 2010 00:46
de fapt anarax..unde e marea problema? e un spatiu virtual..cat timp si de ce il petreci aici..e alegerea fiecaruia dintre noi ..
reyya
Postat pe 9 Iunie 2010 00:54
antraxatooo...ti-au iesit basici pe creier de la boala si nu mai gandesti? ..fai femeie...nu-ti convine, iesi dracului de aici, din "clubul asta de fufe"...da-ti un log out si nu-ti mai chinui unicul neuron care vad ca e in hibernare totala de asta toamna...

partea haioasa e ca rade ciob de oala sparta...si ia vezi ce faci cu gunoiul ala...cam pute...ia du-te mataluta si du galeata aia ...si vezi, poate mai gasesti si vreun barbat cazut pe langa ghjena sa te satisfaca...

sayonara!
tutankhamon
Postat pe 9 Iunie 2010 00:55
Bai,ciuma stiu ca se propaga in masa,dar cazurile sunt duse la izolare pentru a se preveni infestarea,ce te doare de noi,ce facem,cat stam ,cand intram Pe Garbo,pai daca suntem fufe,noi avem salariile asigurate,ce te f.....,de grija noastra,culca-te la loc,ca o sa ai cosmaruri
scrichy
Postat pe 9 Iunie 2010 00:56
De la: anarax, la data 2010-06-09 00:46:03e valabil si pentru reinvyata 4000 mesaje sau cum? CARPE DIEM??? Sa nu-ti rosesti ochii de lcd cu atata scris-citit p-aci...eu ies dar voi ramaneti si vegheati...ce mai aveti de facut? Ce spune y, ce trancane w....viata de coma...modetartore halal...ia un sign out sau da-ti voi fetelor cu recicle bin sa va de-a bine la CV

pana sa vezi tu cate postari am eu si mai ales de ce le am , eu as zice sa privesti in tine si nu mai cara frustrarilee si neajunsurile vietii personale in spatiu virtual, cat timp petrec aici, de ce-l petrec , ce fac , cu ce ma ocup ..astea sunt strict problemele mele..am fost clara? :-)
reyya
Postat pe 9 Iunie 2010 01:01
las-o scrichule ca deja mi-e mila de ea....a stat si a asteptat la una mica...macar la una orala si nu a avut nici un client ...si-si varsa acuma nervii pe noi....uite-te cum scrie....e turbata de nervi....
tutankhamon
Postat pe 9 Iunie 2010 01:01
Nu va mai zbarliti Garbovitelor ca va desirati...ce nu v-ati ridicat diurna lunile astea?
anarax
Postat pe 9 Iunie 2010 01:05
Nu o mai vor clientii,din cauza crizei sau din cauza ei,astea din cate stiu se pot pensiona anticipat,nu intra sub incidenta legislativa
scrichy
Postat pe 9 Iunie 2010 01:06
antraxistoo....te freaca grija ca noi avem timp si tu nu? ce sa-ti fac draguta...daca invatai mai mult la scoala - si nu ma refer la aia a vietii - munceai numai 6-8 ore si veneai acasa si intrai pe garbo....si aveai si tu shpe mii de postari....asa stai si-ti rozi unghiile...si arunci jegurile de gunoaie din gusa ta...
tutankhamon
Postat pe 9 Iunie 2010 01:06
Daca nu va convine o parere...da-ti cu recicle bin. Asa face un moderator zbarlit ca voi nu se ia in dinti cu singura vizitatoare pe site.......Vedeti ca va taiati singure craca si nici banii care nu i-ati luat de la inceputul crizei nu-i mai vedeti...
anarax
Postat pe 9 Iunie 2010 01:08
scrichuleeee....mare dreptate ai soro....i-a luat guvernul aia 15% si nu mai are acuma bani de prezervative.....
tutankhamon
Postat pe 9 Iunie 2010 01:08
Hi,hi,hi,asta numai diurna ii da,probabil ca atat merita ,de stie asa de bine
scrichy
Postat pe 9 Iunie 2010 01:09
Halal moderatoare are Garbo...cu voi la gazeta de perete
anarax
Postat pe 9 Iunie 2010 01:10
Vomita fufakomono tot...sa vedem ce mai ai in creierasii tai de 18000 mesaje
anarax
Postat pe 9 Iunie 2010 01:11
antraxooo....dupa tine...cap de afis....in capu'la lista...
tutankhamon
Postat pe 9 Iunie 2010 01:12
Sunteti penibile si demne de mila, daca Garbo va tolereaza ca moderatoare
anarax
Postat pe 9 Iunie 2010 01:13
tu nu ai cu cine te certa ..esti ne....., suferi , frustrari , suparari...te astepti sa se certe cineva cu tine pe aici ?? uite , o sa fi surprinsa, nu o sa se certe nimeni. Sweet dreams!
reyya
Postat pe 9 Iunie 2010 01:13
antraxoaso...stii sa citesti?...nuuuu?....nasol.....baga meditatie la citire atunci...pe litere...vezi sa nu te surmenezi....ia-o incetisor...
tutankhamon
Postat pe 9 Iunie 2010 01:14
Fufankhamono doar atatia cai putere au creierii aia ai tai vechi si in putrefactie???
anarax
Postat pe 9 Iunie 2010 01:14
Fa fufelor, eu sunt vizitatoare p-aci dar voi care va mancati painea de-aci atat stiti sa faceti sa vomitati toate dejectiile care va strica somnul noaptea? De curiozitate...sa inteleg ca voi astea sunteti schimbul 3?
anarax
Postat pe 9 Iunie 2010 01:16

ce limbaj educat.....cata dictie.....mai poti???...ia o pauza si respira...sa nu te sufoci mami...
tutankhamon
Postat pe 9 Iunie 2010 01:17
, e dusa rau saraca,singurica,lipsuri multe,ce sa-i faci,lume necajita soro
scrichy
Postat pe 9 Iunie 2010 01:17
Dupa ce stangi,poti sa dormi si tu
scrichy
Postat pe 9 Iunie 2010 01:18
Ma impresionati... ce solidaritate de breasla...mai ca imi dau lacrimile...sunteti de-a dreptul de plans...servici usor pana predati schimbul de dimineata sau ma rog ultima din voi stingeti lumina daca nu va mai bantuie nimeni ....ciao
anarax
Postat pe 9 Iunie 2010 01:19
Schweinwichserin!! ( nu cred ca doresti sa stii traducerea)
reyya
Postat pe 9 Iunie 2010 01:21
Eteee..si la poli-gloata de Reinvyata... stii sa dai limbi straine, mama? Ai invatat-o practicand germana de periferie sau ai zbarcit-o rau cu barbatii si iti mijesti ochii pe situri deocheate. Ia de aici pe romaneste, stricato. Mai indreaptati limba ca e curba si nu nimeresti analele istoriei...
anarax
Postat pe 9 Iunie 2010 12:25
De la: laura33c, la data 2008-07-11 11:59:47Ce parere aveti despre barbatii in zodia Taur? Sunt curioasa sa aflu parerea voastra. Va pup.

Barbatul taur este cool!
garbo091295
Postat pe 9 Iunie 2010 15:31
anarex, ce ai draga ? Nu te-ai mai linistit de atunci ? Tot asa pe pozotie ai ramas? Fetelor tot respectul fata de voi.
Laura76
Postat pe 9 Iunie 2010 15:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
barbatul sagetator 16 De la: salvyna_g 2 Februarie 2011 19:14
baiatul in zodia gemeni+fata in zodia rac(sau invers) 7 De la: adriana27061970 5 Decembrie 2011 19:01
Zodii pentru fiecare zi de nastere--zodia GEMENI 37 De la: raul27 23 Ianuarie 2015 21:32
barbatul leu 356 De la: garbo_483193 15 Mai 2018 00:08
leii la putere 36 De la: yram 10 Iunie 2013 16:07
Setari Cookie-uri