yee am facut si o suta de pagini in cafenea!!!la mai multeee Si ma uitam acum la inceput si vad ca Baghera este cea care a deschis cafeneaua si a si parasit-o!!Singura de pe prima pagina care mai activeaza frecvent este melimeli!Bravo MELI RESTUL? HAI ca in noaptea asta am stat la cafea singura de m-am plictisit si am vb la fel singura!Ma duc sa bag o pipa sa mai continui un pic de ordine si sa ma duc la somnica ca maine iar munca!!!FERICE DE CEI CE AU DUMINICA LIBERA Noapte buna! |
||
mauinboots Postat pe 14 Septembrie 2008 03:52 |
||
---|---|---|
NEATZAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! N-ati facut ochisori inca???? Trezireaaaa...am facut cafea pt toata lumea...mai putin mauinboots care a avut noapte alba si o iertam azi.... Cryle...lolo, meli.....haideti....unde sunteti? |
||
needforspeed Postat pe 14 Septembrie 2008 08:52 |
||
lorii sunt aci pitita in colt ,e foarte buna cafeluta aprinsesi si o tigara,stau in colt ca am o freza de parca as fi bagat degetul in priza,ma spalasi pe ochi sa va vad bine da de pieptanat n-am avut chef | ||
|
||
Postat pe 14 Septembrie 2008 09:10 |
||
andreea eu peste nu prea am mancat ca nu am rabdare s-al curat de oase da cred ca e chestiune de obisnuinta cum sa curati pestele am vazut alti ca mananca foarte repede de ex.carasul care e plin de oase,oare exista o tehnica de scos oasele???? VREAU RETETE DE PREGATIT PESTE CA EU LA CAPITOLUL ASTA SUNT BATA | ||
Postat pe 14 Septembrie 2008 09:25 |
||
Wawwwwww.....Lori e vrednica azi..... Salutare feteleeeeee..... reusii sa citesc ce a scris, Andreea....si toate.... |
||
Postat pe 14 Septembrie 2008 10:49 |
||
Meli sunt aici prezenta cu toate ca am dormit doar 4 ore Da ma tin tare ca tre sa ma duc la munci ce sa-i faci Hai cu STACANA DE CAFEA!!! SI TIGARI | ||
mauinboots Postat pe 14 Septembrie 2008 13:55 |
||
De la: melimeli, la data 2008-09-14 09:25:26andreea eu peste nu prea am mancat ca nu am rabdare s-al curat de oase da cred ca e chestiune de obisnuinta cum sa curati pestele am vazut alti ca mananca foarte repede de ex.carasul care e plin de oase,oare exista o tehnica de scos oasele???? VREAU RETETE DE PREGATIT PESTE CA EU LA CAPITOLUL ASTA SUNT BATA pfff pai la retete de peste tati meu e as!Si eu il fac din cand in cand la cuptor cu un pic de usturoi si lamaie insa el e meseriasul Uite il intreb cum il face pe ala marinatu la cuptor care iese nemaipomenit!Iti recomand chefalul daca nu ti place sa cureti pestele de oase!Are putine oase,e un peste cu carne alba merge cu un vin demidulce alb,o savoare!Plus ca merge gatit in orice fel:prajit,fiert,la cuptor,cu cartofi,cu legume etc. PUPICI! |
||
mauinboots Postat pe 14 Septembrie 2008 13:58 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-09-14 10:49:11Wawwwwww.....Lori e vrednica azi..... ILENUSA e bine ca reusestio sa citesti ce am scris eu aseara!!!Ca acu dimineatza nici eu nu mai reuseam sa mi dau semaa cum am scris atata Hai la o tigara si o cana cu ness si frisca |
||
mauinboots Postat pe 14 Septembrie 2008 13:59 |
||
Fetelor...eu nu stiu ce fsceti voi azi...ds' maine e 15 sept...si multe dintre voi sveti copii la scoala sau gradinita...eu am un pitic de 2 ani si maine incepe gradinita. Azi am fost la ultimele cumparaturi de dimineata si acum, ca m-am intors....am baut un 3 in 1....si inca mai am si pt voi... Restul...ce faceti? Andreea, lol, Ileana, Ovi,meli...nu mai stiu....Wake up.... |
||
needforspeed Postat pe 14 Septembrie 2008 15:16 |
||
De la: mauinboots, la data 2008-09-13 03:08:30 Nu bebelusa nu ai gresit ai scris si corect Andreea cu doi e!ca astia aici ma dispera toti imi gresesc numele,la ei se scrie cu unul singur si in toate actele si chestiile apar andrea si culmea e ca le repet de o mie de ori cu doi de eeeeee !!! poi...hai si...da-l odata...asa...din manutza ta!!! poate...trece...boala...cine stie? |
||
ovidiu42 Postat pe 14 Septembrie 2008 17:18 |
||
De la: mauinboots, la data 2008-09-14 03:47:20De la: ovidiu42, la data 2008-09-13 17:41:38De la: mauinboots, la data 2008-09-13 03:08:30 Nu bebelusa nu ai gresit ai scris si corect Andreea cu doi e!ca astia aici ma dispera toti imi gresesc numele,la ei se scrie cu unul singur si in toate actele si chestiile apar andrea si culmea e ca le repet de o mie de ori cu doi de eeeeee !!! ia sa vad...cum rosesti tu!! |
||
ovidiu42 Postat pe 14 Septembrie 2008 17:29 |
||
andreea vreau retete de la tati tau fi constincioasa noteaza-le si transmitemile te rog lori si eu incep scoala maine doar merg in cl.a5-a si in a4-a ce de mult am fost io la gradi ,ce repede trece timpul cresc copii astia ca iarba dupa ploaie,........oviii ce mai faci cum te simti totul e ok sper | ||
Postat pe 14 Septembrie 2008 18:46 |
||
am lipsit motivat....si o a pun si poze ca dovada... acu vreau cafeaaaaaaaaaaaaaaaaaa, multa si cu lapteeeeeeeeeeeee |
||
nebuna Postat pe 14 Septembrie 2008 19:14 |
||
De la: melimeli, la data 2008-09-14 18:46:44andreea vreau retete de la tati tau fi constincioasa noteaza-le si transmitemile te rog lori si eu incep scoala maine doar merg in cl.a5-a si in a4-a ce de mult am fost io la gradi ,ce repede trece timpul cresc copii astia ca iarba dupa ploaie,........oviii ce mai faci cum te simti totul e ok sper da...meli...sunt ok...atat cat se poate... fac tratament...si...daca tot spunea ca nu mai snat calculi(medicu`) e ok pt ca nu sant crize... in rest...e ok... hai la o cana de compot ca...altceva...mai subtire la mine.. |
||
ovidiu42 Postat pe 14 Septembrie 2008 19:36 |
||
brrrrrrrrrrrrrrrr...e friiiiiiiiiiiiiiig, sunt 16 gradeeeeeeeeee....cryleeeeeeeeee, vrei in ploaie? trebuia sa fii aci la consatanta azi! |
||
nebuna Postat pe 14 Septembrie 2008 19:58 |
||
Salutare....multzam Llolita, dar fusei prin ploaie ca vizitaram niste prieteni si nu fusei singura...prin ploaie....Avusei cu cine sa ma plimb printre stropisori... Hai la un pahar de must sa va povestesc ce zi frumoasa avusei.... Gatii peste binenteles, la 8 dimineatza fusei la Kaufland sa iau peste...macrou, k nu prea are oase si e bun.... Facui...peste prajit dat prin pesmet , cartofei prajiti si separat sos de rosii cu usturoi si marar...cu blender-ul si la sfarsit pui marar tocat marunt.....sarat dupa gust..... In rest, vizite si odihna...la calc nu avusei loc.... Miane incepe scoala si la copil k si noi suntem a-4-a si eu...a-3-a...:)):)):)) Asa k de acum inainte...de cafenea seara nus dak mai am timp:*.... Dar am timp pe zi sa va scriu, asa zic eu:))... |
||
Postat pe 14 Septembrie 2008 22:00 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-09-14 22:00:42Salutare....multzam Llolita, dar fusei prin ploaie ca vizitaram niste prieteni si nu fusei singura...prin ploaie....Avusei cu cine sa ma plimb printre stropisori... sa-ti spun io cum a faci macroul... il pui in tava de cuptor unsa cu putin ulei, in care pui ardei taiat fideluta si ceapa, tot fideluta....peste pui pestele cu mirodenii (piper, boia, foi de dafin, marar tocat foarte marunt) sare si rosii taiate cubulete...pui la cuptor si cand e aproape gata, stropesti cu zeam de lamaie din plin si pui masline....cu mamaliga si usturoi e un deliciuuuuuuuuuuuuuu |
||
nebuna Postat pe 14 Septembrie 2008 22:10 |
||
vai loloooooo am inundat tastatura cu reteta ta de peste ,mai vreau si alte retete ,si cryle pe a ta o sa o incerc sos de rosii langa usturoi nu mai pot imi curg balele oviiii mancai compotul a fost foarte bun da am tinut ochii inchisi ,limba mie oparata de la cafeaua de dimineata si nu stiu de care era ,.....sa fi fost de gutui???????? | ||
Postat pe 14 Septembrie 2008 22:31 |
||
noapte buna tuturor | ||
Postat pe 14 Septembrie 2008 22:43 |
||
SUPER RETZETA LU NEBUNICA mELI ASTA I UNA DE A MEA ASA APERITIVE DE PESTE Ingrediente: 6 clatite 6 felii de somon afumat 150g crema de branza 1 lingura suc de lamaie 3 linguri marar tocat sare Cum preparam: Amestecam branza cu mararul tocat si sare. Asezam o clatita pe farfurie si intindem un strat subtire de branza. Asezam deasupra o felie de somon si rulam clatita. Taiem clatita in sase bucati si le prindem cu scobitori. Repetam procesul cu celelalte clatite. Maine ti le las scrise si pe alea de la tati !!ACU DOARME DUS NU L MAI INTREB |
||
mauinboots Postat pe 15 Septembrie 2008 02:13 |
||
De la: ovidiu42, la data 2008-09-14 17:29:57uite asa ma fac rosie toata mai ceva ca o tomataDe la: mauinboots, la data 2008-09-14 03:47:20De la: ovidiu42, la data 2008-09-13 17:41:38De la: mauinboots, la data 2008-09-13 03:08:30 Nu bebelusa nu ai gresit ai scris si corect Andreea cu doi e!ca astia aici ma dispera toti imi gresesc numele,la ei se scrie cu unul singur si in toate actele si chestiile apar andrea si culmea e ca le repet de o mie de ori cu doi de eeeeee !!! |
||
mauinboots Postat pe 15 Septembrie 2008 02:15 |
||
De la: loredanaradu, la data 2008-09-14 15:16:28Fetelor...eu nu stiu ce fsceti voi azi...ds' maine e 15 sept...si multe dintre voi sveti copii la scoala sau gradinita...eu am un pitic de 2 ani si maine incepe gradinita. Azi am fost la ultimele cumparaturi de dimineata si acum, ca m-am intors....am baut un 3 in 1....si inca mai am si pt voi... LORI EU SUNT AICI TREAZA iar pierd noaptea,mai am de facut ordine in bijuterii machiaje si gata scap si de revizia de toamna si sa fac lista de pe acuma cu ce tre sa pun in bagaje si sa cumpar pentur ai dragi de craciun!Ca de iti trebuie organizare dinainte ca mai tre sa am si bagaju facut cu o saptamana innainte! Ce dragut prichindel de doi anisori ai zis!Moaaa ce frumos toata lumea are copii!!! Si ador copii,numai ca eu nu am cu cine naiba sa fac si eu unu!!!! Nu m ar deranja sa fiu mama singurica da ma gandesc la copil ca o sa vrea si el tata si copiilor mei ca orice mama din lumea asta,nu as vrea sa le lipseasca nimic! Cred ca pana la urma daca nu ma voi marita vreodata am sa infiez unu sau fac unu in vitro |
||
mauinboots Postat pe 15 Septembrie 2008 02:19 |
||
Neatza.....gata cafeaua...mmmmmm.....si trebuie sa mergem la scoala azi.....si bate vantul si e frig.....adevarta toamna..... Las cafelutza in filtru sa stea caldutza pt voi..... Andreea...ce ai?????/ Melancolica????....Mai ai timp pt copii, nu te grabii.... |
||
Postat pe 15 Septembrie 2008 06:22 |
||
Eu baui deja o canoie de cafea, ma delectai cu pestele...Lolitei, bun, desi mai faceam si eu la cuptor cu ceapa si lamaie, masline chiar nu cred ca puneam, dar copilul meu nu a mancat peste niciodata si alaltaieri mi-a zis ca a mancat la cineva si e bun.....sa-i cumpar peste fara oase si tot sta langa mine de cele mai multe ori cand postez pe garbo, si a avazut pestele lu Meli.....si mi-a zis ca vrea si el.....si normal ca a doua zi de dim am si fost impreuna la magazin sa-i iau de care vrea el:)):))... Culmea e ca a mancat si noi dak voaiam sa-l facem sa manance ciorbica il amenintzam ca dak nu mananca...ii dam peste....acum rade de noi, cu ce ma mai amenintzati ca-mi place pestele.... E un mofturos, peste nu manaca, sarmale , piftie, ciuperci, fasole verde ( pastai ) si multe altele.....mazare doar pe pofte....asa ca lui nu-i place decat carnitza de pui la grill....e la dieta de mititel.... Spunea cand era mai mic ca eu nu stiu decat mancare , mancare si iar mancare.....ca ar fi cel mai fericit dak nu ar exista mancarea pe pamanat.....e slabanog rau, e patima la noi cu mancarea....dak s-ar putea numai hamburgeri si fast-food ar manca..... Voi tot asa va chinuiti cu copii vostrii?????? |
||
Postat pe 15 Septembrie 2008 06:35 |
||
'neatzaaaaaaaaaaaaaa, mmmmmmmmmmmmmmm, miroase a toamna, afara intuneric, frig, miroase a frunze uscate si a ploaieeeeeee! cafelutaaaaaaaaaaaaaaaa, bunaaaaaaaaaaa, pun si putin lapte si hai la lucru....ufffffffffffff, as mai fi dormit....sunt 26 de ani si ceva de cand ma tot trezesc dimineataaaaaaaaaaaaaaa.... |
||
nebuna Postat pe 15 Septembrie 2008 07:28 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-09-15 06:35:14Eu baui deja o canoie de cafea, ma delectai cu pestele...Lolitei, bun, desi mai faceam si eu la cuptor cu ceapa si lamaie, masline chiar nu cred ca puneam, dar copilul meu nu a mancat peste niciodata si alaltaieri mi-a zis ca a mancat la cineva si e bun.....sa-i cumpar peste fara oase si tot sta langa mine de cele mai multe ori cand postez pe garbo, si a avazut pestele lu Meli.....si mi-a zis ca vrea si el.....si normal ca a doua zi de dim am si fost impreuna la magazin sa-i iau de care vrea el:)):))... cryleeeeeeeeeeeee, io le-am invatat de cand erau mici sa manance ce este in farfurie...m-a durut sufetul, dar asta e! cand au facut mofturi, am luat farfuria din fata si le-am trimis la joaca...apoi cand le-a fost foame tot mancarea aceea le-am dat-o, au refuzat pana la un moment dat cand moarte de foame au mancat-o, deci trebuie sa fii tare...acum cand sunt mari, isi aduc aminte si rad.... |
||
nebuna Postat pe 15 Septembrie 2008 08:04 |
||
neata ce aroma de cafea,si o tigara langa savurez si io cafeluta dupa care merg la scoala cu copii,aici ploua e nasol de tot afara ,e si frig ,cryle si la mine copii sunt foarte diferiti la mancare cel mare e si mofturos si dacA NU-I SPUI NICI MACAR NU-SI ADUCE AMINTE CA TRE SA MANANCE numa cerealele si laptele ii plac la nebunie ,ala mic mananca orice nu alege ninic,sti eu de multe ori zic parca nu i-as creste la o masa | ||
Postat pe 15 Septembrie 2008 08:22 |
||
Dak pana acum nu v-am spus si nu stiti toate eu sunt despartita de 4 ani si l-am rasfatat in ultimul hal de am ajuns sa-si bata joc de mine ...joc eu cum canta el, stiu ca nu e bine nici pt mine nici pt el, dar il rasfata si bunicii ( parintii lu tasu ) si noi pe partea cealalta .....si copilul a ajuns sa fie santajist.... Incerc sa-l domesticesc cum zice o matuse a mea dar e greu.....sunt cam toata ziua plecata de acasa si nu sunt cu el sa-l supraveghez si mama nu a reusit sa se impuna face ce vrea cu ea....singurul care s-a impus si se impune in fata lui e fratele meu.....eu nu sunt decat prietena cu fiul meu..... Cat despre mancarica...sta nemancat mult si bine.....i-am zis ca noi mancam si paine goala cand eram mici si mai ales cand ne duceam la tara si vedeam copii pe drum cu paine si zahar pe ea.....am fi mancat orice, cand ii povestesc ca pe cand eram noi copii nu erau atatea dulciuri si nu aveam atatea fructe si multe altele nici desesne animate cate au ei in ziua de azi, nu mai vb de calculator si tel mobile.....rade si ma intreaba ca noi ce aveam?????...nimic?????????....cum am putut trai asa?????... http://www.youtube.com/watch?v=baLaHiBPuR4... sa avem si melodie de cafenea.... |
||
Postat pe 15 Septembrie 2008 09:02 |
||
buna dimineata !!! si bine v-am regasit! am fost foooarte ocupata si am disparut un timp ... eu nu mai am copil de scoala...dar m-am ocupat ca toti copilasii sa aibe abecedarul pe banca azi !!! am cafea si frisca pt toata lumea ! si la cat e de frig azi ..parca e si mai buna cafeaua aburinda! zi buna va doresc si un nou an scolar bun pt copii vostrii!! |
||
rasarit Postat pe 15 Septembrie 2008 10:30 |
||
miaunuka 68 asa sa fie un an scolar bun pt. toata lumea,CRYLE draga este foarte important sa fi prietena copilului tau acum e la o varsta cand crede ca lumea se invarte in jurul lui da peste 4-5 ani o sa realizeze ca tu esti cea care conteaza,cea careia sa i se confeseze ca tu esti aia care il vei asculta si o sa ii vrei doar binele ca prieteni de cele mai multe ori sunt invidiosi si la greu te parasesc atunci mama va fi cea mai importanta pupici | ||
Postat pe 15 Septembrie 2008 10:52 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
LA MUSTARIE COPIII!!!!!! | 164 | De la: pik_nik 20 Octombrie 2009 06:53 |
Iodul e aici ! | 75 | De la: garbo_13807 17 Mai 2016 21:01 |
Gyuri Pub - pub-ul lui Ioan Gyuri Pascu | 13 | De la: eu_geminy 3 Aprilie 2011 10:52 |
|
||
ce mai vb fetele....... | 62 | De la: alexsutsa 3 Octombrie 2009 02:13 |
Beer revolution!! | 2 | De la: wife 11 Noiembrie 2009 12:39 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural