Cafenea virtuala

Somn usor si...odihna placuta....Ovi.
Meli...si al meu e de la 8 dimineatza....si ma trezesc de la 6 sa mai fac si prin casa ceva, binenteles cafeaua o fac eu si acasa si ....la cafenea:)
Cred ca nu mai e nimeni....somn usor tuturor.....
Andreea, te salut , am vazut ca matale intrii numai cand poti....noaptea sau spre dimineatza...

Postat pe 15 Septembrie 2008 21:59
noapte buna si somn usor si tie cryle,abia astept dimineata sa savurez cafeaua facuta de o craioveanca

Postat pe 15 Septembrie 2008 22:02

Sincer....nu am avut reclamatii...de genul ca nu e buna cafeaua mea...o singura persoana nu bea cafea facuta de mine:**:)):)):))

Postat pe 15 Septembrie 2008 22:18
NEATZAAAAAAAAA........E GATA CAFELUTZA.......

Postat pe 16 Septembrie 2008 06:10
De la: CRYLE, la data 2008-09-16 06:10:56NEATZAAAAAAAAA........E GATA CAFELUTZA.......

ooooooooooo! ce parfuuuuuuuuuuuuum....am cam lipsit, am niste probleme pe care trebuie sa le rezolv!
nebuna
Postat pe 16 Septembrie 2008 07:58
De la: CRYLE, la data 2008-09-16 06:10:56NEATZAAAAAAAAA........E GATA CAFELUTZA.......
e foarte aromata si ce miros are,hop si o tigara si sa vedem ce mai e pe aici

Postat pe 16 Septembrie 2008 08:05
am pus niste poze de ieri de la scoala

Postat pe 16 Septembrie 2008 08:43
cafeaaaaaaaaaaaaaaaaa, vreau cafeaaaaaaaaaaaaaaaaaa....poate asa imi revin!
ce m-as face fara voi, care ma suportati cu toate problemele mele?
uite am pregatit aici o salata de peste afumat, cu putia ceapa si lamaie....si apoi am si niste icre.......mmmmmmmmmmmmmmm o bunatate!
nebuna
Postat pe 16 Septembrie 2008 08:47
cum eu am servit prima portie de cafea trec la a gusta ce ai pregatit lolo........vezi ca e fierbinte sa nu te arzi la limba

Postat pe 16 Septembrie 2008 09:14
am sa pun de ceai de lamaie...ca e buuuuuuuuuuuuuun!
nebuna
Postat pe 16 Septembrie 2008 10:14
ceai cu lamaie ????? e bun si eu vreau o portie

Postat pe 16 Septembrie 2008 10:29
buna feteleeeeeeeeeeeeeeee
Cred ca mai e cafelutza, as mai bea si eu....

Postat pe 16 Septembrie 2008 12:53
De la: CRYLE, la data 2008-09-15 21:59:52Somn usor si...odihna placuta....Ovi.
Meli...si al meu e de la 8 dimineatza....si ma trezesc de la 6 sa mai fac si prin casa ceva, binenteles cafeaua o fac eu si acasa si ....la cafenea:)
Andreea, te salut , am vazut ca matale intrii numai cand poti....noaptea sau spre dimineatza...

NEATZA de dupa amiaza Uite ca intrai si acu!AM lipsit motivat!ASEARA am ramas la o prietena si in seara asta la fel raman la ea,ce sa fac m-a acaparat si copii ei ma incanta mult imi place la ea acasa ma simt un pic ca in Romania!Te pup dulce Ileana si iti doresc multa rabdare cu ala micu.Si matusa mea cand a divortat aia mica i-a facut mult timp zile fripte si a devenit o alintata!Acum ii raspunde si face ce vrea cu ea!Pentru tine eu zic ca inca nu i tarziu sa l corectezi!Mult succes
PUPICI LA TOATA LUMEA AZI DAU FRAPPE LA TOATA LUMEA RECE SI CU INGHETZATA DE VANILIE!
mauinboots
Postat pe 16 Septembrie 2008 16:03
De la: CRYLE, la data 2008-09-15 21:59:52Somn usor si...odihna placuta....Ovi.

multumesc de urare..la ora aia...eram dej...in patut...
oricum...vad ca se mai aduna lumea...mai povesteste...fiecare...cate ceva...e de bine!!!
iar cu...copiii...numai cine n-are nu stie cum e ...
dar...daca stim cum sa-i formam...si facem si ceva in sensul acesta...nu se poate sa nu reusim...deci...perseverenta...si...iar perseverenta!!
ovidiu42
Postat pe 16 Septembrie 2008 16:27
oare o fi cineva pe aici,beau si eu un frappe dela andreea,hmmm e foarte buna cred ca o termin si mai beau una.......cryle cum a fost azi ai copertat cartiile ,caietele ?????eu cam asta am facut clau al meu a primit si tema la mate de la profa

Postat pe 16 Septembrie 2008 20:13
De la: melimeli, la data 2008-09-16 20:13:28 oare o fi cineva pe aici,beau si eu un frappe dela andreea,hmmm e foarte buna cred ca o termin si mai beau una.......cryle cum a fost azi ai copertat cartiile ,caietele ?????eu cam asta am facut clau al meu a primit si tema la mate de la profa

ce lume cu pb....!!!
oare...e placut sa ai copii...sau...e...o corvoada?
ovidiu42
Postat pe 16 Septembrie 2008 21:04
O NOAPTE FRUMOASA...TUTUROR...
EU...MA RETRAG!!!
ovidiu42
Postat pe 16 Septembrie 2008 21:14
Ovi...vb de parca nu ai copii si de parca ai tai nu au fost mici niciodata....""oare...e placut sa ai copii...sau...e...o corvoada? ""....la asta ma refeream...
Somn usor si vise placute acolo la matale...
Nu Meli, eu ii dau bani si-si cumpara singur ce-i trebuie si ce-i place ca ma umple de nervi dak ne ducem impreuna la cumparaturi pt el mai ales.....imi vine sa-l omor acolo....discut cu el de acasa ca atatia bani am si ne limitam la suma respectiva si in supermarket isi alege doar un obiect de exact acea suma ......
Si ne certam si e tare in gura....de parca e al meu..:)):)) si plecam certati , imbufnati cu reprosuri de toate natiile....si a doua zi vine si-mi spune cat costa in alt magazin un obiect asemanator dar de alta firma si k e mai ieftin...
Acum o luna i-am luat stilou de BIC....la 200 de mii, si erau multe alte stilouri mult mai ieftine....penar de Herlitz echipat...200 ....ghiozdan voia din Real la 7oo de mii...si ne-am certat ca dracii ...eu ii ziceam ca gasim si mai ieftin si mai frumos...el nu...asta imi place...
Si a doua zi a venit si mi-a zis ca la un magazin , la 2 blocuri de noi....este un ghizdan frumos...si nu e decat 180 de mii.....si i-am dat banii si l-a si luat....dar noi...asa trebuie sa ne facem ritualul.....

Postat pe 16 Septembrie 2008 21:53
Andreea, nu te cearta nimeni si nu trebuie sa te scuzi ca nu ai timp de cafenea.....asta e, toti avem treaba si cred ca prioritatile noastre sunt altele, nu cafeneaua, ....asta e doar o evadare din rutina, culmea e ca ne-a prins rau...:)):)):))
Eu una ma bucur ca-ti faci timp si pt tine, pt placerile tale, esti tanara si trebuie sa te bucuri de viatza, nu trebuie sa stai in spatele monitorului, asta faci printre picaturi....

Postat pe 16 Septembrie 2008 22:00
Somn usor cafengiilor si ne vedem dimineatza....
Sa aveti vise placute,...

Postat pe 16 Septembrie 2008 22:11
'neatzaaaaaaaaaaaaa!
am pus de cafea la filtru, turceasca, am pus si de ceva ness, iar pentru frigurosi un cei de lamaieeeeeeeeeee!
fursecuri si biscuiti...de la kaufland.
nebuna
Postat pe 17 Septembrie 2008 07:44
immmm...ceai cu fursecuri ce bine suna !!
ms lolo,chiar am sa servesc !!
zi buna tuturor !!

cryl, multa rabdare si intelepciune iti doresc ! si din experienta iti spun ,ca nu e vorba aici numai de rasfat,ci si de materialul genetic !!! si eu am crescut un copil singura { vorbesc la trecut pt ca acum are aproape 20 ani si e plecata din tara }si am incercat cam toate metodele de abordare ...nu tin !!!de asta iti doresc rabdare si intelepciune ,pt ca va fi o lupta continua ,presarata cu momente de liniste dar si cu furtuni -in functie de varsta,,,si iar vin si spun ,nu depinde NUMAI de tine,ci si de el...
a mea..de abia acum ma intelege si imi imi da dreptate !!
mult succes!!!
rasarit
Postat pe 17 Septembrie 2008 09:21
buna dimineata va dorim, si pe langa cafea n-ar strica si putin soare....
cristisz
Postat pe 17 Septembrie 2008 09:28
De la: cristisz, la data 2008-09-17 09:28:41buna dimineata va dorim, si pe langa cafea n-ar strica si putin soare....

daaaaaaaaaaaaaaa, imi clantane dintii in gura am baut cafea si un ceai fierbinte...da tot mi-e frig
nebuna
Postat pe 17 Septembrie 2008 09:33
asa ma apuca o melancolie de parca as fi ruda cu Bacovia... colac peste pupaza, dobitocii care au montat farfuria de satelit au nenorocit si acoperisul... bucurie mare, ploua in casa
cristisz
Postat pe 17 Septembrie 2008 09:37
De la: CRYLE, la data 2008-09-16 22:00:31Andreea, nu te cearta nimeni si nu trebuie sa te scuzi ca nu ai timp de cafenea.....asta e, toti avem treaba si cred ca prioritatile noastre sunt altele, nu cafeneaua, ....asta e doar o evadare din rutina, culmea e ca ne-a prins rau...:)):)):))
Eu una ma bucur ca-ti faci timp si pt tine, pt placerile tale, esti tanara si trebuie sa te bucuri de viatza, nu trebuie sa stai in spatele monitorului, asta faci printre picaturi....

HE HE!!! asa este ILEANA!e pentru o escapada cafeneaua da eu aici uit de tot ma simt bine in cafenea cu voi! Saraca Cristinuca ii ploua in casa
Ovi tu cum te mai simti?
MELI ma bucur ca ti a placut frappe-u hai ca ti zic si cum il fac:P
Pun o linguritza varf de ness una jumate de zahar si foarte foarte putina apa bag blenderu pana se face o spuma groasa de culoarea caramelului dupa aia torn lapte dar asa il las sa se prelinga pe o linguritza sa raman la fund si ramane in doua culori,dupa care adaugi o linguritza mare de inghetzata de vanilie si un pic de frisca si iese in trei culori frappe-ul!Pentru cine il prefera mai rece se poate adauga si un cub de gheatza,mie imi place fara ca inghetzata ii da deja o racoare asa super!
Timp pentru mine oricum nu prea am,timpul meu liber se rezuma la internet un picutz si din cand in cand ma mai duc pe la pretena asta a mea!Are o casa pe coaasta superbaaa langa ocean,doamnee e un vis!AZI NOAPTE am dormit in salon iar dimineatza soarele ma mangaia usor pe fatza si frunzele palmieriilor din curtea ei se leganau in vant!Ce placere sa te trezesti asa!E ca un paradis acolo,numai ca ea cu doi copii e cam greu sa traiasca singura acolo casa e departe de orash si na e greu,o va vinde,da mie cred ca imi pare mai rau decat ii pare ei
GATA AM SCRIS CAM MULT!AZI SUC LA TOATA LUMEA DE LAMAIE DE PORTOCALE SAU COCA COLA!!!mAI AM SI NECTAR PENTRU CINE VREA CEVA MAI NATURAL!!!PUPICI!ma car la munci iar.
mauinboots
Postat pe 17 Septembrie 2008 15:33
Buna.....azi vad ca facu Lolita cafelutza, nu avusie timp sa o savurez.....asa ca e buna si acum, asta fac in acest moment.....
Schimbai apa la pesti...am si acvariu cu pesti si altul cu un....hamster dragalas foc....iar intr-un borcan de 3 litri...pui de gupy si xifori.:)):))....ma dispera schimbatul apei.....dar trebuia facuta si asta k nu i-am mai bagat in seama de multa vreme si in fiecare dimineatza ma uit la ei si le promit ca....deseara imi fac mila de ei....veni si timpul lor....
Vremea asta....clar e de Bacovia.....plumburie.....
Va salut si va pup pe toti....

Postat pe 17 Septembrie 2008 17:20
Miaunuka...stiu ca trebuie sa am rabdare.....si-i explic destul de clar....dar vezi tu, parca ma lasa si rabdarea si puterea de a mai lupta cu toate , reprosuri apar din toate partile....cu tot optimismul meu vad ca ma simt depasita uneori si am momente cand simt ca o sa clachez.....
Ce sa zic.....ma incurajez singura.
Multzam de sfat, :*:*:*:*
De obicei nu ma plang, dar mai am si eu....slabiciuni....
...inca o data multumesc.

Postat pe 17 Septembrie 2008 17:25
Andreea, eu ma bucur ca-ti place in cafenea, de altfel...dak nu-ti placea, nu intrai zilnic sa ne saluti....
Si noi ne bucuram ca esti cu noi:*:*

Postat pe 17 Septembrie 2008 17:27
De la: mauinboots, la data 2008-09-17 15:33:33
De la: CRYLE, la data 2008-09-16 22:00:31Andreea, nu te cearta nimeni si nu trebuie sa te scuzi ca nu ai timp de cafenea.....asta e, toti avem treaba si cred ca prioritatile noastre sunt altele, nu cafeneaua, ....asta e doar o evadare din rutina, culmea e ca ne-a prins rau...:)):)):))

HE HE!!! asa este ILEANA!e pentru o escapada cafeneaua da eu aici uit de tot ma simt bine in cafenea cu voi! Saraca Cristinuca ii ploua in casa
Ovi tu cum te mai simti?
MELI ma bucur ca ti a placut frappe-u hai ca ti zic si cum il fac:P
Pun o linguritza varf de ness una jumate de zahar si foarte foarte putina apa bag blenderu pana se face o spuma groasa de culoarea caramelului dupa aia torn lapte dar asa il las sa se prelinga pe o linguritza sa raman la fund si ramane in doua culori,dupa care adaugi o linguritza mare de inghetzata de vanilie si un pic de frisca si iese in trei culori frappe-ul!Pentru cine il prefera mai rece se poate adauga si un cub de gheatza,mie imi place fara ca inghetzata ii da deja o racoare asa super!
Timp pentru mine oricum nu prea am,timpul meu liber se rezuma la internet un picutz si din cand in cand ma mai duc pe la pretena asta a mea!Are o casa pe coaasta superbaaa langa ocean,doamnee e un vis!AZI NOAPTE am dormit in salon iar dimineatza soarele ma mangaia usor pe fatza si frunzele palmieriilor din curtea ei se leganau in vant!Ce placere sa te trezesti asa!E ca un paradis acolo,numai ca ea cu doi copii e cam greu sa traiasca singura acolo casa e departe de orash si na e greu,o va vinde,da mie cred ca imi pare mai rau decat ii pare ei
GATA AM SCRIS CAM MULT!AZI SUC LA TOATA LUMEA DE LAMAIE DE PORTOCALE SAU COCA COLA!!!mAI AM SI NECTAR PENTRU CINE VREA CEVA MAI NATURAL!!!PUPICI!ma car la munci iar.

andreea...iti multumesc ca...vrei sa stii cum simt!!!
ma simt bine...am redus multe din ce-mi placea pana acum...dar...e ok!!!
sper sa se termine si asta...cat de curand pt ca...nu-s obisnuit sa ma abtin de la nimik...
deci...astept...si...ma straduiesc sa fac ce trebe...
o seara placuta...tuturor...si...ne mai auzim...
in ultimele zile...am tot stat pe la serv. si...am intrat mai rarut in cafenea...
imi asum....criticile!!!
dar...gandul tot la voi imi este...pt ca...chiar e placut in cafeneaua noastra!!!
ovidiu42
Postat pe 17 Septembrie 2008 21:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Topic pt pup�cio�i 269 De la: Axl_R 29 August 2013 21:29
valoarea unei femei ..., Cat de mult o apreciati pe femeia care va este alaturi? 48 De la: garbo_19362 30 Ianuarie 2014 23:40
Cafeneaua Bella_Rossa!!!!! 76 De la: iar_eu 27 August 2009 09:43
Lume,lume! Va invit la botez! 290 De la: eladaela 9 Octombrie 2009 19:33
e posibil sa ai o relatie pe net? 263 De la: rupt_de_realitate 30 August 2010 17:59
Setari Cookie-uri