Cafenea virtuala

De la: CRYLE, la data 2008-09-16 21:53:42Ovi...vb de parca nu ai copii si de parca ai tai nu au fost mici niciodata....""oare...e placut sa ai copii...sau...e...o corvoada? ""....la asta ma refeream...
Somn usor si vise placute acolo la matale...
Nu Meli, eu ii dau bani si-si cumpara singur ce-i trebuie si ce-i place ca ma umple de nervi dak ne ducem impreuna la cumparaturi pt el mai ales.....imi vine sa-l omor acolo....discut cu el de acasa ca atatia bani am si ne limitam la suma respectiva si in supermarket isi alege doar un obiect de exact acea suma ......
Si ne certam si e tare in gura....de parca e al meu..:)):)) si plecam certati , imbufnati cu reprosuri de toate natiile....si a doua zi vine si-mi spune cat costa in alt magazin un obiect asemanator dar de alta firma si k e mai ieftin...
Acum o luna i-am luat stilou de BIC....la 200 de mii, si erau multe alte stilouri mult mai ieftine....penar de Herlitz echipat...200 ....ghiozdan voia din Real la 7oo de mii...si ne-am certat ca dracii ...eu ii ziceam ca gasim si mai ieftin si mai frumos...el nu...asta imi place...
Si a doua zi a venit si mi-a zis ca la un magazin , la 2 blocuri de noi....este un ghizdan frumos...si nu e decat 180 de mii.....si i-am dat banii si l-a si luat....dar noi...asa trebuie sa ne facem ritualul.....

Ileana...sincer...ai mei acum...sant aproape...pe picioarele lor...
dar...pana acum...doar eu stiu cat am tras...sa ii stiu ca fac ce trebuie...
deci...chiar AM...copii...si...sincer...iarta-mi lipsa de modestie dar...SUNT MANDRU DE EI!!!
pt ca...chiar au iesit asa cum vrut sa iasa...chiar daca pt asta...am trudit...TOATA VIATA...cum se spune!!!!
si...sincer...stiu ce spun cand spun astea...
dar...abia acum...rad si...glumesc pe seama mea....ca eram...un zbir...candva!!!
si asta...pt ca chiar vroiam ca ...copiii mei...sa nu traiasca cum am trait eu...
si aici...e o pb...pe care nu o dezvolt aici...pe public...
nici eu...n-am avut o viata atat de...roza...cum mi-as fi dorit!!!
si totusi...am tinut sa iasa ceva din ei!!!
ovidiu42
Postat pe 17 Septembrie 2008 21:23
azi nu am fost prezenta ca am plecat la tg jui cu feri a plouat mocaneste aproape tot drumul de la petrosani in colo parca voia si soarele sa iasa da era numa o tentetiva a avut macar pe defileu nu a plouat e masol atunci sunt serpentinele alea de vezi fundu masinii(aaa apropo a primit feri un mercedes sprinter nou de la firma sunt foarte bucuroasa pt.el ii place mult fiind nou parca e o bijuterie)acum servesc o bere si sa vad ce ati mai povestit pe aici

Postat pe 17 Septembrie 2008 21:55
cryle si noi avem astfel de discutii prin magazine da li se taie craca imediat mai ales clau cand fac ceva nu cu cearta rezolvam ci unde ii doare cel mai tare parola pe calculator 1-2 zile ,genti si eu le-am luat cu 50 lei bucata sperand sa termine anul cu el ca alea ieftine abia tin un an ,penare au de anul trecut asa ca ciuciu cu clau ca e a V-a si are note tasu a facut un pact la fiecare nota de 10 5 lei,la fiecare nota sub 8 da el 5 lei inapoi ......andreea mersi de reteta o sa incerc si eu .......ovi cum stai cu sanatatea?????

Postat pe 17 Septembrie 2008 22:03
cryle ma intreb de cate ori trec prin craiova oare nu trec si prin zona ta s-au prin fata firmei care lucrezi????.....noi mergem cam asa pic,hotel craiovita in jos la prima intersectie spre stanga cam 500m e firma unde ducem marfa (agroland,frido pet shop) si ne indreptam spre caracal trecem pe langa centrul comercial banie ,selgros,la intoarcere o luam pe centura si directia severin ,timisoara....................................................ovi noapte buna somn usor sapte purici pe un picior si voua dragelor la fel

Postat pe 17 Septembrie 2008 22:17
Neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Vrea cineva cafea????...sau va serviti voi cand va treziti????
Nu are rost sa pun eu in cesti de acum.....Meli...firma la cre lucrez este inspre comuna Pielesti de la Metro un kilometru si un pic....iar de locuit, locuiesc in Craiovitza Noua.....cam la 15 min de Hanul Craiovitza, unde zici matale ca ajungi....
Ovi ma bucur ca sunt copii tai mari si fac ceea ce ti-ai dorit pt ei.....
Sincer, asa nebun si rasfatzat cum este...e sufletul meu si-l iubesc de mor.....

Postat pe 18 Septembrie 2008 07:19
neata lume,vreau o cana mare de cafea nu stiu de ce da pic de somn----------asa mai merge hop si o si sa vedem ce mai e pe garbo

Postat pe 18 Septembrie 2008 08:07
De la: cristisz, la data 2008-09-17 09:28:41buna dimineata va dorim, si pe langa cafea n-ar strica si putin soare....
asa un pic de soare vreau si eu ca e frig iti clantane dintii in gura cand iesi afara,m-am uitat pe calc.arata 9 grade acum la timisoara si pe dupamasa 13 grade parca am fi in noiembrie brrrrrrrrrr

Postat pe 18 Septembrie 2008 08:38
Wawwwwwwwww....lumea inca nu a ajuns la cafenea sa-si ia canutza cu cafea??????????....
Meliiiiiiiiii si la noi e frig, dar asta e, spuneau ca o sa revina soarele......dar mai avem de asteptat cateva zile...
Va pup si astept sa mai citesc ce mai scrieti....

Postat pe 18 Septembrie 2008 09:09
buna dimineata ,la toata lumea !
o cana mare de cafea ...sa uitam de lipsa soarelui...ca prea disparu brusc ...si e asa de trist...
rasarit
Postat pe 18 Septembrie 2008 09:13
si o gurita de cafea--------unde sunt zilele calduroase ce ciudat e,,. cand e foarte cald ne vaitam ca nu mai putem,frigul nu ne place oare cum o fi bine?????-------- brrrrrrrrrrrrrrrrrr

Postat pe 18 Septembrie 2008 09:19
vb mai tarziu ma duc sa fac mancare azi fasole uscata cu oase afumate si c-ti casa cand e gata pun poza, oare va fac pofta??????

Postat pe 18 Septembrie 2008 09:40
buna ziuaaaaaaaaaaaaaaa....am cam intarziaaaaaaaaaaaaaat!
nici n-am apucat sa citesc tot...dar sper sa reusesc!
sa vedem,o cafea...eu am niste biscuiti in sacosa, si ma duc acu' sa iau o cicolataaaaaaaaaaaaa...caci merge, a venit frigul!
azi dimineata am scobit prin sifonier, dupa lucruri groase...sunt ca o sorcova am pus si eu pe mine ce am nimerit
nebuna
Postat pe 18 Septembrie 2008 09:43
De la: melimeli, la data 2008-09-18 09:40:04vb mai tarziu ma duc sa fac mancare azi fasole uscata cu oase afumate si c-ti casa cand e gata pun poza, oare va fac pofta??????

si crezi ca ne vom satura privind?
nebuna
Postat pe 18 Septembrie 2008 09:53
nuuuu lolo puteti sa sorbiti din priviri si sa inghititi sec

Postat pe 18 Septembrie 2008 10:22
mai bag si io capul in cafenea....sa vad ce se mai intampla.
cred ca ati murit de frig hai ca merge un ceai fierbinte, asta ii face bie si lui ovi...ca mititelu e pus la restrictii
nebuna
Postat pe 18 Septembrie 2008 11:07
wauuu ceai fierbinte si io si io....mintenas pun poze

Postat pe 18 Septembrie 2008 11:19
melicicoooooooooo, m-a luat somnul si nu stiu ce sa fac....vad ca andreea munceste, cryle la fel, laurica n-a mai aparut, ovidelu...cine tie ce viseaza, iar bebelusa cred ca lucreaza intens la bebelusi
nebuna
Postat pe 18 Septembrie 2008 11:29
O, E GUSTOAS� CAFEAUA VOASTR�, EU ACUM O GUST PENTRU PRIMA DAT�, �I ESTE �I FIERBINTE !
DAR TOT MI-AU �NGHE�AT PICIOARELE
Ina7
Postat pe 18 Septembrie 2008 12:33
De la: Ina7, la data 2008-09-18 12:33:03 O, E GUSTOAS� CAFEAUA VOASTR�, EU ACUM O GUST PENTRU PRIMA DAT�, �I ESTE �I FIERBINTE !
DAR TOT MI-AU �NGHE�AT PICIOARELE

bine ai venit in cercul nostru....te servim si cu ceva biscuiti....si vino mai aproape de semineu...ca uite acu' trantim niste lemne pe foc
nebuna
Postat pe 18 Septembrie 2008 12:39
ina7 bine ai venit in clubul nostru ...............am o mica printesa la mine asa ca stau la calc.cu ea ,cu omana pe taste cu o mana ii zornai o jucarieea sta cumintica in scaunel de bebe

Postat pe 18 Septembrie 2008 12:55
HEHEHEEEEEEEEEEEEEE
Salut gagica....bine ai venit la noi in cafenea.....
Ai picioarele inghetzate?????????....masaj ar fi nemipomenit, dar nush cine se ofera, eu iti pot oferi un lighean cu apa calda si ceva spumant de baie....si aromaterapia te relaxeaza....
Vad ca ceiut fierbinte iti oferira fetele.....
Meli ce ziceai ca face printzesuca ta???????....e cuminte dak te lasa sa tastezi....

Postat pe 18 Septembrie 2008 14:08
Revin cu o rectificare....pentru INA7....eu vreau sa te simti bine cu noi, nu vreau sa interpretezi gresit, dak ti-am zis....""salut gagica".....nu vreau sa o iei ca pe o lipsa de respect, pur si simplu vreau sa te simti mai aproape de noi si ca varsta.
Dak te deranjeaza, anunti si-mi revizuesc atitudinea:*

Postat pe 18 Septembrie 2008 14:12
da ileana e cuminte i-am facut poze pun acusi pe post

Postat pe 18 Septembrie 2008 14:17
heheheeeeeeeeeeeee, fetelor...e-o fi facand ovi al nostru?
sa-i pastrati niste biscuiti ca acus vin si cu frisca...stiti ca lui ii place
nebuna
Postat pe 18 Septembrie 2008 14:20
lolo fi fara griji eu sunt o mancacioasa da ii las si lui ovi,ca doar e singurul baiat care sta intre atatea fete...........CRYLE AM PUS POZE CU PRINTESA IN ALBUMUL FARA DENUMIRE

Postat pe 18 Septembrie 2008 14:30
Pana apare Ovi......poate ne dam noi la bunatati...asa sa-l facem sa apara mai repede:))

Postat pe 18 Septembrie 2008 14:31
O FI SARACUTU FOARTE OCUPAT,s-au o fi satul de cafenea sper oviiiii ca nu ,vezi tu ce ne lipsesti??????????

Postat pe 18 Septembrie 2008 14:32
topai de frig am fost afara

Postat pe 18 Septembrie 2008 14:44
De la: nebuna, la data 2008-09-18 14:20:55heheheeeeeeeeeeeee, fetelor...e-o fi facand ovi al nostru?
sa-i pastrati niste biscuiti ca acus vin si cu frisca...stiti ca lui ii place

poate...ma lasati fara...pesmetzi...ca vedeti voi!!!

a cam avut treaba...zilelelastea ...si...am trecut mai putin pe la cafenea...
dar vad ca...mai vine lumea...deci...inseamna ca e de bine...
bun venit...tuturor...si sper sa se simta bine alaturi de noi!!
ovidiu42
Postat pe 18 Septembrie 2008 14:54
De la: CRYLE, la data 2008-09-18 14:31:00Pana apare Ovi......poate ne dam noi la bunatati...asa sa-l facem sa apara mai repede:))

hmmmmmmmm!!!
vezi tu...ce patzesti...ai sa ramai fara...ce ai mai bun prin camara!!!
si asa am un portbagaj mare....la masina....

salutari la toata lumea...si...sincer...imi pare rau ca...n-am mai avut timpul necesar pt a sta mai mult cu voi!!
dar...sper sa se rezolve si...voi fi din nou ....al vostru...!!!
ovidiu42
Postat pe 18 Septembrie 2008 14:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Zebra Caffe cheama traditia martisorului in haine moderne 1 De la: Veenman 28 Februarie 2011 10:07
sunt fericita! 95 De la: daria_pet 10 August 2009 22:43
CAFENEAU DE VARA '' NE MUTAM AFARA '' PE TEREASA 6 De la: michela1 3 August 2009 14:47
comorile sufletului? 8 De la: UEL 7 Decembrie 2009 08:58
Dentist? 4 De la: tutankhamon 1 Octombrie 2009 14:13
Setari Cookie-uri