De la: melimeli, la data 2008-09-18 14:32:34 O FI SARACUTU FOARTE OCUPAT,s-au o fi satul de cafenea sper oviiiii ca nu ,vezi tu ce ne lipsesti?????????? nu scapati voi asa usor de mine!!! asa ca...vin cat pot de repede...pt ca...chiar e placut p`aci!! |
||
ovidiu42 Postat pe 18 Septembrie 2008 14:58 |
||
---|---|---|
pai asteptam sa reapari ca altfel ramai fara bunataturile care se ofera paci | ||
Postat pe 18 Septembrie 2008 15:09 |
||
De la: melimeli, la data 2008-09-18 15:09:18pai asteptam sa reapari ca altfel ramai fara bunataturile care se ofera paci apar...cat de curand... mai fac ceva cumparaturi...si...apar!! o zi buna!!...la toti... |
||
|
||
ovidiu42 Postat pe 18 Septembrie 2008 15:23 |
||
heeeeeeeeeelp! am o mare dilema...ce sa aleg intre HYUNDAI i10, HYUNDAI GETZ si SUZUKI SPLASH |
||
nebuna Postat pe 18 Septembrie 2008 15:52 |
||
Ai pus lemnele pe foc? Cred ca da, ca picioarele mele nu mai sunt inghetate. Multumesc pentru urare, nu o sa am prea mult timp de stat in club, dar, mai vedem |
||
Ina7 Postat pe 18 Septembrie 2008 16:31 |
||
melimeli, multumesc pentru urare Printesa ta nu vrea sa puna mana si ea pe calculator? |
||
Ina7 Postat pe 18 Septembrie 2008 16:33 |
||
Pentru CRYLE, nu ma deranjeaza cum mi te-ai adresat, stai linistita. Nu ma formalizez eu asa, din orice. Picioarele mele s-au dezghetat, ori de la lemnele puse pe foc mai dimineata, ori de la drumurile pe care le-am facut toata ziua la servici. Acum beau cafeaua de dupa-amiaza, cu biscuitii dela voi, sunt foarte buni. |
||
Ina7 Postat pe 18 Septembrie 2008 16:42 |
||
OK.....ma bucur ca esti deschisa si nu te superi din orice, dar revin si-ti spun ca e bine sa ma faci atenta dak-mi scapa ceva vreodata si nu sunt atenta, nu vreau sa supar pe nimeni cu exprimarea mea mai.....libertina, deja cei mai multi ne-am obisnuit unii cu altii si ne place sa ne vb deschis si sa mai postam cate un banc, cate o reteta....ceva poze, povestim ce mai facem, sfaturi dak avem nevoie ....ne mai ajutam cu cate o vb buna....cafea din plin si sucuri, fursecuri..... Va pup pe toti si mai vb.... Oviiiiii...de Angelina ce mai stii????...a luat restantza??? Cristinica nu a mai aparut..... Lolita, sincer nu ma pricep la masini, nu pot sa spun care e mai buna, mai profitabila sau mai frumoasa.....:* Meli, vazui pozele dar nu avusei timp sa si comentez..... Sa creasca mare si sanatoasa ca trasaturii frumoase are, din dotarea genetica.... |
||
Postat pe 18 Septembrie 2008 16:55 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-09-18 16:55:43OK.....ma bucur ca esti deschisa si nu te superi din orice, dar revin si-ti spun ca e bine sa ma faci atenta dak-mi scapa ceva vreodata si nu sunt atenta, nu vreau sa supar pe nimeni cu exprimarea mea mai.....libertina, deja cei mai multi ne-am obisnuit unii cu altii si ne place sa ne vb deschis si sa mai postam cate un banc, cate o reteta....ceva poze, povestim ce mai facem, sfaturi dak avem nevoie ....ne mai ajutam cu cate o vb buna....cafea din plin si sucuri, fursecuri..... Ileana...chiar nu mai stiu nik... doar ca zicea ca se-ntoarce la timisoara...si...ne mai scrie ea... as vrea sa aud ca ...a luat!!! va pup si yo...si...ne scriem mai pe seara...cand ajunge si lumea pe la casele lor!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 18 Septembrie 2008 17:19 |
||
Si eu m-as bucura sa stiu k a luat.....dar sigur asa trebuie sa fie. E desteapta fata nostra... Fumeaza cineva? |
||
Postat pe 18 Septembrie 2008 17:30 |
||
Nu e nimeni??????? |
||
Postat pe 18 Septembrie 2008 18:20 |
||
hyundai lolo nuuuuu suzuki | ||
Postat pe 18 Septembrie 2008 19:45 |
||
si io paci e cineva ???????????? - Cum este v�zut� Rom�nia de c�tre NATO? - Ca un testicul: particip�, dar nu se bag� |
||
Postat pe 18 Septembrie 2008 20:01 |
||
De la: melimeli, la data 2008-09-18 20:01:53si io paci e cineva ???????????? - Cum este v�zut� Rom�nia de c�tre NATO? |
||
ovidiu42 Postat pe 18 Septembrie 2008 20:03 |
||
oviiiii ai aparut ,gata cu treburile???????in seara asta voi sta la calc mult, feri a plecat in sud asa ca stau cat ma tin ochii deschisi------------------------- ina deocamdata ii explic printesei cum stau lucririle cu calculatorul,sa sti ca e foarte receptiva aproba orice ii spun ---------------------revin mintenas tre sa bag ceva la mat azi n-am mancat numa ciorba si mor de foame | ||
Postat pe 18 Septembrie 2008 20:08 |
||
va ca inca nu ati aparut o sa revin mai incolo il las pe ala micu la calc. | ||
Postat pe 18 Septembrie 2008 20:47 |
||
Un american vrea sa cumpere o ferma in Ardeal. Face turul fermei si, la sfirsit vede stupii de albine. - Nu mai cumpar ferma ca mi-e frica de albine. - Hai dom'le ca albinele sunt bune: fac miere, ceara si dau propolis. - Nu, ca mi-e frica de albine. - Uite dom'le facem un pariu: te leg dezbracat de copacul asta si daca te musca vreo albina pana maine dimineata, iti dau ferma pe gratis. Dimineata il gaseste palid, obosit, vlaguit. - Ce-ai patit, te-a muscat vreo albina ? - Nu. - Atunci ce? - Bade, vitelul de acolo n-are mama? ------------------------------------Intr-o dimineata, pentru ca sa faca ceva diferit, sotia ia barca de pescuit a sotului si iese pe lac sa citeasca o carte. Pe cand citea ea mai bine apare o santinela: - Buna ziua doamna, imi puteti spune ce faceti aici? intreaba patrula. - Buna, raspunde ea, citesc o carte. - Va aflati intr-o zona in care pescuitul este interzis, o informeaza barbatul. - Bine domnule, dar eu nu pescuiesc, eu citesc. - Da, dar aveti toate sculele necesare si puteti incepe oricand. Va trebui sa va duc la sectie. - Bine, dar sa stiti ca va voi acuza de hartuire sexuala, spune femeia. - Dar nici nu m-am atins de dumneavoastra, raspunde mirat barbatul - Da, dar aveti toate sculele necesare si puteti incepe oricand. -------------------------------------------------------------------La un meci, comentatorul le zice foarte repede: - Lovitura, mingea e la Chivu, se apropie de marginea stanga, pase, Chivu primeste mingea inapoi, lovitura, inca o lovitura spre poarta.... Baraaa! Baraaa!... Se deschide usa in cabina comentatorului si intra Piturca: - Nu se poate ceva mai rar? Baietii nu prea fac fata... -------------------------------------------------------------------- |
||
Postat pe 18 Septembrie 2008 21:16 |
||
Cel mai greu lucru in box este sa te scobesti in dinti cu manusa.------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Vecinul m-a intrebat daca poate sa-mi foloseasca masina de tuns iarba iar eu i-am spus ca da cu conditia sa nu o scoata de la mine din gradina---------------------------------------------------------------------------------------------------Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa---------------------------------------------------------------------------------------Hotii iti cer banii sau viata; femeile le vor pe amandoua. (Samuel Butler)--------------------------------------------------------------------------Tine ochii bine deschisi inainte de casatorie si pe jumatate inchisi dupa. (Benjamin Franklin)---------------------------------------------------------------------------- Barbatii au descoperit focul, dar femeile au descoperit cum sa se joace cu el. (Sarah Jessica Parker - in rolul lui Carrie din Totul despre sex) Femeile sunt pasionate de matematica. Isi impart varsta la 2, dubleaza pretul hainelor si adauga intotdeauna 5 ani la varsta prietenei cele mai bune. (Marcel Achard)------------------------------------------------------------------------------Daca nu dadea Ceahlaul 4 goluri, castigam noi cu 1-0!" (Ion Velea, membru al clubului Electroputere Craiova, dupa meciul Ceahlaul-Electro 4-1 disputat in campionatul 1994/95) "M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat." (Gigi Becali) "Nu cred ca am fi pierdut acest meci, daca s-ar fi terminat 1-1." (Uli Hoeness, manager Bayern Munchen)------------------------------------------------------------------------------Copii, mergeti la scoala, ca si scoala e buna la ceva!" (Gheorghe Hagi, in vizita la o scoala generala) "Ionel Ganea, ca om, e capabil sa infecteze pana si penicilina!" (Marian Iancu) "In mare acesta a fost un meci, care, daca s-ar fi desfasurat in alt mod, altul ar fi fost si rezultatul." (Eike Immel, portar Germania ) "Cred ca daca inscriam mai multe goluri decat ei, castigam!"? (Tamas, dupa Germania - Romania 3-1 /SEP-2007) --------------------Noi suntem rapidisti din tata-n fiu, in afara de fiul meu, care e stelist." (Nicolae Vacaroiu) |
||
Postat pe 18 Septembrie 2008 21:21 |
||
De la: melimeli, la data 2008-09-18 21:21:26Cel mai greu lucru in box este sa te scobesti in dinti cu manusa.------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Vecinul m-a intrebat daca poate sa-mi foloseasca masina de tuns iarba iar eu i-am spus ca da cu conditia sa nu o scoata de la mine din gradina |
||
ovidiu42 Postat pe 18 Septembrie 2008 21:22 |
||
nu mai sunt singurica veni si oviiiiiiiii n Ajunul Anului Nou, un barbat statea intr-un bar uitandu-se la paharul lui cu bautura. Statea asa de peste jumatate de ora cand un sofer de tir mai scandalagiu vine langa el, ii ia bautura si o da toata pe gat. Barbatul incepe sa planga, iar soferul ii spune: - Ei, hai acuma, glumeam doar. Calmeaza-te, iti cumpar alta bautura. Pur si simplu nu pot suferi sa vad un barbat plangand. - Dar nu din cauza asta plang. Asta e cea mai proasta zi din viata mea. In primul rand, am dormit prea mult si am intarziat la lucru. Seful s-a infuriat si m-a dat afara. Cand am iesit din cladire sa-mi iau masina, am descoperit ca-mi era furata. Politia sustine ca nu poate sa faca nimic. Neavand de ales, am luat un taxi pana acasa. Dupa ce am coborat din taxi, mi-am dat seama ca mi-am uitat in el portofelul si cartile de credit, dar era prea tarziu. Am intrat in casa si cand am ajuns in dormitor, mi-am gasit sotia in pat cu gradinarul. Intr-un final am plecat de acasa si am intrat in barul asta. Si tocmai cand ma gandeam sa-mi pun capat zilelor, iti faci tu aparitia si-mi bei otrava. -------------------------------------------------------------------Doamne Dumnezeule, ajuta-ma cu 1.000.000 de dolari, sa scap de faliment, sa imi refac afacerea....fa ceva Doamne.... -Doamne Dumnezeule, ajuta-ma cu 10 dolari, sa am ce da azi la copilasi si poate maine imi gasesc ceva de lucru, fa ceva Doamne..... Primul se duce la al doilea: -Ma, ia de aici 10 dolari si lasa-l pe Dumnezeu sa se concentreze !! |
||
Postat pe 18 Septembrie 2008 21:32 |
||
Mai spune-ne bancuri.... Mai vrem.... |
||
Postat pe 18 Septembrie 2008 21:47 |
||
Ovi...tu nimic, nimicutza???? Nici un banc?? |
||
Postat pe 18 Septembrie 2008 21:50 |
||
Te rog sa mi-o tragi si pe fata si pe dos, si dup-aia sa mi-o pui pe masa! (la sevici, despre o foaie xeroxata...) Treci la loc si sterge tabla | ||
Postat pe 18 Septembrie 2008 22:05 |
||
VAD CA IARA SUNT SINGURA mai stau un pic si ma retrag si va doresc o noapte buna | ||
Postat pe 18 Septembrie 2008 22:23 |
||
Neatzaaaaa!!!!!!!!!!!!! Trezirea somnorosilor...cafelutza e gata, am aprins si cate o tigara pentru cei care poftesc... Azi am o zi incarcata la munca...Va pup pe toti... |
||
needforspeed Postat pe 19 Septembrie 2008 07:02 |
||
Credeam ca o sa fac eu cafeaua astazi, dar vad ca cineva a fost mai harnic Adica nu am fost harnica pentru ca am stat sa citesc bancurile bune, m-am binedispus de dimineata, e OK |
||
Ina7 Postat pe 19 Septembrie 2008 07:25 |
||
neata loriibuna cafeluta faci si tu,azi bea si ileana cafeluta facuta de alti ,ofi lenevit si ea un pic mai mult azi de dimineata ------------------------------------------------------------------------ina ma bucur ca iti plac bancurile e un mod de a incepe ziua binedispusa.-------------hop si io o tigara si sa vedem stirile pe net la tion | ||
Postat pe 19 Septembrie 2008 08:02 |
||
azi mi-am pierdut vremea pe diferite forumuri,unele sunt misto am ras altele sunt o teroare iti vine sa o iei la fuga | ||
Postat pe 19 Septembrie 2008 10:54 |
||
Mmmmmm.....Lori nu te-am mai vazut de multa vreme, stim ca esti ocupata , dar azi chiar ne surprinsesi placut, buna cafea mai faci.... Inutza, nu trebuie sa te stresezi sa faci cafeaua, o face cel care se trezeste primul, asa ca pune-ti cata vrei ca o sa vina si randul tau sa ne rasfeti.... Meli, dak ai mai mult timp decat noi, mai cauta bancuri ca ne plac bancurile la cafea, ne mai destind si pauza de cafea devine cea mai placuta..... Lolita la ce masina te-ai hotarat????????????....ne arati poze cand o sa o ai..... Pe cine sa mai strig la apel???????? OVIIIIIIIIIIIIIII.....OARE CE FACI? Va pup pe toti si ma mai uit cand am timp sa vad ce mai spuneti.... |
||
Postat pe 19 Septembrie 2008 11:31 |
||
Replici cand nu ai chef sa faci dragoste Nu putem sa facem dragoste, pentru ca am facut si sapatamana trecuta. Cand am fost beat, Dumnezeu mi-a spus sa nu facem dragoste. Iar, parca am mai facut-o o data anu' asta. Nu acum, nu in fatza cainelui. Imi pare rau iubito, dar e ilegal sa faci sex cu un membru al familiei. Mi-a vorbit Dumnezeu si mi-a zis ca daca facem sex astazi, o sa blesteme omenirea... vrei sa ma faci pe mine responsabil pentru asta? |
||
Postat pe 19 Septembrie 2008 12:07 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
nico | 17 | De la: garbo048253 22 Ianuarie 2010 21:10 |
cu colinda.... | 10 | De la: Iryna_Iry 28 Aprilie 2013 09:36 |
cafeneaua cu miros de primavara | 5395 | De la: oniac22 13 Martie 2011 20:54 |
|
||
Buna Romanie... | 14 | De la: LILO 3 Septembrie 2009 10:11 |
RESTAURANT | 31679 | De la: garbo_19362 8 Octombrie 2019 19:48 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural