Cafenea virtuala

Slujba (serviciul)
Slujba nu-i carciuma sa stai toata ziua la ea, dar nici biserica sa te duci si duminica.

Postat pe 19 Septembrie 2008 12:11
Durere de cap:
Metoda contraceptiva cea mai des folosita de femei;-------------------------------------------------------------Fidelitate:
O puternica mancarime cu interdictia de a te scarpina;---------------------------------------------------------------------------------Diplomat:
Cineva care-ti spune sa te duci dracului intr-un fel care te face sa-ti incepi ziua cu dreptul;

Dragoste:
Cuvant din 8 litere, 3 vocale, 5 consoane si 2 idioti; ----- Un vanator si-a invitat prietenii sa le arate colectia sa de animale impaiate.
- Uite, aici este un leu pe care l-am impuscat in Africa. Langa el, o veverita, iar acolo in spate este soacra-mea.
- Dar ce zambitoare este! remarca unul dintre musafiri.
- Da, pentru ca pusca avea luneta si pana-n ultima clipa a crezut ca vreau sa o fotografiez.---------------------------------------------------------- Ce faci atunci cand iti spune doctorul ca ti-au mai ramas 6 luni de trait?
- Te duci si le petreci cu soacra - vor fi cele mai lungi zile din viata ta... ------------------------------------------------------------- Mama soacra, cat stai pe la noi?
- Cat sunt primita cu drag, fiule...
- Ce pacat! Nici macar la o cafea nu stai?--------------------------------------------------------------Gheorghe isi inmormanteaza soacra. Vine omu' nostru acasa si cand sa deschida poarta ii pica o tigla in cap. Gheorghe contrariat se uita spre cer:
- Ai si ajuns, scarba?!------------------------------------------------------------------Bunico cu ce ai venit?
-Cu trenul, mititelule.
-Atunci de ce spune mama ca iaca a adus-o dracul?

Postat pe 19 Septembrie 2008 14:47
De la: CRYLE, la data 2008-09-19 11:31:39Mmmmmm.....Lori nu te-am mai vazut de multa vreme, stim ca esti ocupata , dar azi chiar ne surprinsesi placut, buna cafea mai faci....

Inutza, nu trebuie sa te stresezi sa faci cafeaua, o face cel care se trezeste primul, asa ca pune-ti cata vrei ca o sa vina si randul tau sa ne rasfeti....

Meli, dak ai mai mult timp decat noi, mai cauta bancuri ca ne plac bancurile la cafea, ne mai destind si pauza de cafea devine cea mai placuta.....

Lolita la ce masina te-ai hotarat????????????....ne arati poze cand o sa o ai.....
Pe cine sa mai strig la apel????????

OVIIIIIIIIIIIIIII.....OARE CE FACI?
Va pup pe toti si ma mai uit cand am timp sa vad ce mai spuneti....

ce sa fac...Ileana...si eu...putin ocupat...ca parca...a dat dracii in toti...
te tot solicita...cand zici si tu ca stai sa te relaxezi!!
a trebuit sa ma intorc la job...ca...m-au chemat sa rezolv ceva...
si...s-a intins ...pana tarziu...si...uite asa...n-am mai ajuns la cafeneaua noastra!!!
imi pare rau dar...sper sa nu se mai repete!!!
o zi frumoasa...tuturor...si...sper sa ne intalnim mai pe seara!!!
ovidiu42
Postat pe 19 Septembrie 2008 15:00
De la: melimeli, la data 2008-09-19 12:11:35 Slujba (serviciul)
Slujba nu-i carciuma sa stai toata ziua la ea, dar nici biserica sa te duci si duminica.
oviiii cred ca se potriveste daca esti asa solicitat

Postat pe 19 Septembrie 2008 15:12
De la: melimeli, la data 2008-09-19 15:12:48
De la: melimeli, la data 2008-09-19 12:11:35 Slujba (serviciul)
oviiii cred ca se potriveste daca esti asa solicitat

se cam...meli....da`...mai bine ...nu se potrivea....
sa ma fi chinuit eu cu....potrivitu`!!!
ovidiu42
Postat pe 19 Septembrie 2008 15:14
sa ma fi chinuit eu cu....potrivitu`!!!

Postat pe 19 Septembrie 2008 15:17
oare si-o fi luat masina lolo?????s-au e in dilema fuge de la o firma la alta si nu ajunge la un rezultat?????

Postat pe 19 Septembrie 2008 15:22
De la: melimeli, la data 2008-09-19 15:22:15 oare si-o fi luat masina lolo?????s-au e in dilema fuge de la o firma la alta si nu ajunge la un rezultat?????

cine stie?...sper sa fi reusit sa se edifice ce anume sa ia...
apoi...ne va spune ea...ce si cum!!!
ovidiu42
Postat pe 19 Septembrie 2008 15:35
salutare dragilor am aterizat de la pagina 99 de abia acum am ajuns in tara cu bine si va pupic pe toti

Postat pe 19 Septembrie 2008 16:55
Slutareeeeeeeee...fumeaza cineva?????
Am cappuccino, vrea cineva???
Hai sa nu mai vb de serviciu, mai da-l dracu, asta e....te credem pe cuvant,Ovi, bine ca avem....

Postat pe 19 Septembrie 2008 16:55
Wawwwwwww...bine ai venit acasa Bebelaaaaaaa
Ma bucur pt tine si mai vb dupa ce te odihnesti si vb si matale cu toate neamurile ca asa se intampla...:))

Postat pe 19 Septembrie 2008 16:56
vorbim mai pe seara ca acum am intrat numai sa va salut ca mie una imi fuse dor de voi dar voua nu prea

Postat pe 19 Septembrie 2008 16:57
De la: CRYLE, la data 2008-09-19 16:56:56Wawwwwwww...bine ai venit acasa Bebelaaaaaaa
Ma bucur pt tine si mai vb dupa ce te odihnesti si vb si matale cu toate neamurile ca asa se intampla...:))
asa e ileana draga te pupic si vb mai tirziu

Postat pe 19 Septembrie 2008 16:58
Ce carcotase devenisi....ne-a fost dor dar am zis sa-ti respectam postul....
Te pupam si noi si ai grija de tine:*

Postat pe 19 Septembrie 2008 16:59
De la: bebelusa, la data 2008-09-19 16:55:01salutare dragilor am aterizat de la pagina 99 de abia acum am ajuns in tara cu bine si va pupic pe toti

salutare...bebela....
bine ai venit...abia astept sa iti spui impresiile..
cum gasesti romania...fata de cum o stiai!!!
ovidiu42
Postat pe 19 Septembrie 2008 17:06
De la: CRYLE, la data 2008-09-19 16:55:14Slutareeeeeeeee...fumeaza cineva?????
Am cappuccino, vrea cineva???
Hai sa nu mai vb de serviciu, mai da-l dracu, asta e....te credem pe cuvant,Ovi, bine ca avem....

pupice...Ileana...si...tuturor....
sincer...am un serviciu ciudat...si...foate mult timp...ma ocupa...
singurul motiv pt care il pastrez...e ca fac ceea ce-mi place...si...e si aproape de casa!!
altfel..e foarte aiurea...pt ca...imi ocupa tot timpul..
ovidiu42
Postat pe 19 Septembrie 2008 17:08
Toti avem motive pt care ne pastram job-ul, asa ca hai la un cappuccino cald ca eu pusei 2 pliculete intr-o cana ca mi se paru apa chioara......eu si cafeaua o beau tareeeee, de-ti piuie urechile.
Ovi ce mai fac rinichii tai?????....bine, nu-i asa?

Postat pe 19 Septembrie 2008 17:23
De la: CRYLE, la data 2008-09-19 17:23:52Toti avem motive pt care ne pastram job-ul, asa ca hai la un cappuccino cald ca eu pusei 2 pliculete intr-o cana ca mi se paru apa chioara......eu si cafeaua o beau tareeeee, de-ti piuie urechile.
Ovi ce mai fac rinichii tai?????....bine, nu-i asa?

matzica...eu cred ca fac bine...
cel putin dupa...analize...
nu mai am...calculi dar..e nisip...cat intr-o cariera!!
asa ca...am ceva de tras...dar...sper ca...nu va mai fi atat de...dureros...
asa ca...sunt inca...optimist...si...incerc sa ignor disconfortul pe care mi-l creeaza asta...
deci...se pare ca merge spre...bine...
urmez un tratament...lejer...si...voi repeta analizele...peste 2 luni!!
asa ca...pana atunci...sper sa fie ok!!!
dar...hai sa-i lasam in pace de rinichi si...sa bem ceva...
ce ziceai ca...oferi tu?
ovidiu42
Postat pe 19 Septembrie 2008 17:42
ooooooooooooo capucino pica bine e cald, spumos, foarte gustos .................bine ai revenit asteptam sa ne povestesti cum a fost am aprins doua tigari vrea cineva s-au mai bine e cineva care fumeaza cu mine??????????

Postat pe 19 Septembrie 2008 19:17
Seara bunaaaa...tuturor....

Off....abia acum ajunsei de la munca....bine ca a venit si weekwndul si o las mai usor ca nu mai pot...
Ileana, ma bucur ca ti-a placut cafelutza de dim...bebela...bine ai revenit...Ovi, sper sa te faci bine cat mai repede..

Am auzit ceva de-o masina...Lolo...nu te-ai hotarat inca? Haide ca suntem curiosi...

In rest...pupici la toti...
P.S.: nu stiu cum e la voi...da aici, pe la mine bantuie o raceala in masa....azi mi-ai prescris doctorita antibiotice pentru pitic si pana miercuri nu-l mai pot duce la gradi...
needforspeed
Postat pe 19 Septembrie 2008 20:23
Fratilorrrrrrrrrrrr.... ati adormit deja???

In seara asta sunt singurica??? Ma bag si eu la somnik...

Pupicei...
needforspeed
Postat pe 19 Septembrie 2008 21:38
BUNA DIMINEATZA....AM FACUT CAFELUTZA

Sunt convinsa ca nu e nimeni sa-mi tina companie......dar va astept sa veniti ....

Postat pe 20 Septembrie 2008 06:31
De la: CRYLE, la data 2008-09-20 06:31:28BUNA DIMINEATZA....AM FACUT CAFELUTZA

Sunt convinsa ca nu e nimeni sa-mi tina companie......dar va astept sa veniti ....

pupice....credeai ca bei singurica..cafeaua?
sunt si eu p`aci...dar...nu stiu cat stau...
sunt la serv. si...am de lucru!
dar...pser sa mai intru!
ovidiu42
Postat pe 20 Septembrie 2008 07:12
Netzaaaa....mmmm...buna cafelutza...

Ileana, ce-i cu tine asa matinala...n-ai somn nici sambata?

Pe Ovi l-am inteles..e de munca, merita compatimit pentru asta...

Ceilalti cre ca mai tarziu apar...si pt ei mai fac si eu o cafelutza sa le ajunga...PUPICEI si spor la treaba tuturor...acasa sau la munca!!!
needforspeed
Postat pe 20 Septembrie 2008 08:15
neataaaaaaaaaaaa ileana,ovi,lori ca restul mai dorm doar e weekend. E buna cafeaua am pus jumate de la ileana jumate de la lori.La timisoara sunt numa 8 grade e frig rau de tot,sper ca se va mai incalzi nu incepem de acuma cu hainele groase

Postat pe 20 Septembrie 2008 08:48
Hai sa va spun ca eu sunt o mincinoasaaaaaaa
Nu eu facui cafea in dimineatza asta, eu doar baui, pe voi va amagesc spunand ca facui cafea, avand in vedere ca e doar virtuala.....asa ca am o scuza.....
Dar e buna si virtuala voi stiti ca ma gandesc la voi, si ma bucur cand vad ca intrati pe " cafenea " si la fel ca si mine spuneti si voi ca beti cafeaua facuta de mine.....virtual:))
Sa va mai spun ca pauzele facute intre treburile casei.... la cafenea...stau cu scrumiera pe birou si ceasca de cafea.....

Postat pe 20 Septembrie 2008 09:26
CITEZ SI IO CE AI SPUS ILEANA--------------------Sa va mai spun ca pauzele facute intre treburile casei.... la cafenea...stau cu scrumiera pe birou si ceasca de cafea..... --------------

Postat pe 20 Septembrie 2008 09:31
Si la serviciu, numai cu cana de cafea sau orice alt lichid baubil.....de fumat fumam in bucatarie ca in birouri nu se fumeaza:)), acasa parca nu am stare, fac ce fac, mai arunc un ochi in cafenea:)).....
Fetele noastre vad ca inca se bucura de week-end.....
Le oprim si lor.....virtuala binenteles, cafelutza:*

Postat pe 20 Septembrie 2008 09:39
Le oprim si lor.....virtuala binenteles, cafelutza:* nici nu se poate altfel si ele s-au obisnuit cu cafeluta de aici......si eu intru de cate ori pot mie foarte draga cafeneaua......chiar cred ca suntem prieteni chiar daca suntem departe uni de ceilanti

Postat pe 20 Septembrie 2008 11:20
Wow...momentul adevarului...Ileana, da' pe tine cine te rasfatza de dimineata cu cafeaua?...Acu' dk tot toata lumea isi dezvaluie din secrete, ma alatur si eu si va spun ca nici eu nu fac cafeaua de dim...rareori poate...da' ma pricep la aia virtuala, are intodeaua aroma mai intensa....

Asa ca...

ceialalti dormiti???
needforspeed
Postat pe 20 Septembrie 2008 11:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Buna Romanie... 14 De la: LILO 3 Septembrie 2009 10:11
zodii 14 De la: mgmm 9 Iulie 2014 14:00
euro 8 De la: akupcso_yaho_com 21 Noiembrie 2009 20:24
barbat scorpion femeia leu 6 De la: quasaria 17 Noiembrie 2009 00:34
help 7 De la: dalimi 8 Iulie 2009 17:51
Setari Cookie-uri