Pai....my friend, eu mai dorm si pe la el, iar dimineatza el face cafeaua....bem cafeaua impreuna si chiar face o cafea.....adevarata. Apoi fiecare la slujba lui.....locuim aproape:). Na ca o spusei si pe asta |
||
Postat pe 20 Septembrie 2008 12:00 |
||
---|---|---|
pai sa zic si eu da cred ca ma repet mai la inceputul cafenelei am scris ca eu fac cafea foarte foarte rar,sotul se trezeste primul si face el cafeaua | ||
Postat pe 20 Septembrie 2008 13:27 |
||
Lolitaaaaaaa, ce masina ti-ai luat????? Bebela.....nu te trzisi inca???? |
||
|
||
Postat pe 20 Septembrie 2008 13:29 |
||
lolitaaaaaaaaaaaaaaaaaa,bebitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa haideti la cafeluta ca o terminam io si ileana | ||
Postat pe 20 Septembrie 2008 13:38 |
||
Meliiiiiiii. la cata baui de azidimineata.....ar mai intra dar o ia inima razna, eu mai bagai si suc desi tentanta e cafeaua:)) | ||
Postat pe 20 Septembrie 2008 13:43 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-09-20 12:00:37Pai....my friend, eu mai dorm si pe la el, iar dimineatza el face cafeaua....bem cafeaua impreuna si chiar face o cafea.....adevarata. asa ...asa...da din casa!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 20 Septembrie 2008 14:08 |
||
neatzaaaaaaaa de dupa amiaza dragilor am intrat mai tirziu azi ca de am vut musafiri am facut gratar si va astept pe toti ca de n-am postit zilele astea de cind cu calatoria si venirea in tara postul il incep de luni ca sa recuperez ce sa fac asta e viata va pupic pe toti si weekend placut in continuare va doresc | ||
Postat pe 20 Septembrie 2008 14:43 |
||
Ce carcotasi poti fi tu uneori......Ovi..... te pupam, Bebela, te mai lasam o zi , doua sa te linistesti si cu musafirii:)):))....stim ca mai bagi cate un ochi, doi si prin cafenea:)).... |
||
Postat pe 20 Septembrie 2008 15:31 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-09-20 15:31:06Ce carcotasi poti fi tu uneori......Ovi..... de ce ...Ileana...as fi eu...carcotashi? ce am facut? apreciez faptul ca...prietenul tau...face cafeaua...si eu as face la fel... dar...il las pe el!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 20 Septembrie 2008 17:58 |
||
bebela...chiar ne e dor de tine.... abia asteptam sa vii mai...relaxata...printre noi!!! te asteptam pana termini cu...musafireala!!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 20 Septembrie 2008 17:59 |
||
da...CE DOARME LUMEA...IN WEEKEND.... ASA DE ARE E SOMNUL? |
||
ovidiu42 Postat pe 20 Septembrie 2008 19:02 |
||
vad ca lumea...e ocupata...cu...alte treburi... deci...o seara placuta...truturor... |
||
ovidiu42 Postat pe 20 Septembrie 2008 19:36 |
||
Bebelaaa...bine ai revenit... Ovi, iar esti la munca??? Lolo cre' ca nu s-a hotarat in privinta masinii... ..abia astept sa vad ce decizie a luat... In rest...cam putina lume azi... PUP mare... P.S.: Ovi, o cafelutza, un 3in1....ceiutz...cu te servesc? |
||
needforspeed Postat pe 20 Septembrie 2008 19:54 |
||
A plecat toata lumea la culcare??? Eu cu cine mai stau de vb??? |
||
needforspeed Postat pe 20 Septembrie 2008 22:49 |
||
lori sunt eu pe aici,ce-ti face mititelui-a mai trecut raceala??????????? loloooooooooo ne lasi in asteptere s-au inca nu te-ai hotarat ce masina iti iei?????????????? | ||
Postat pe 20 Septembrie 2008 22:52 |
||
lori fugisi repede mmm-am uitat la pozele tale ai niste ochii foarte frumosi | ||
Postat pe 20 Septembrie 2008 22:55 |
||
pai eu mai stau pe aici daca mai intra careva la un ceai cald servesc cu mare placere ,ceai de menta azi cu lamaie | ||
Postat pe 20 Septembrie 2008 23:14 |
||
ahh ce somnic mi se facu ma duc si eu pat ca vad ca toti dormiti deja NOAPTE BUNA TUTUROR | ||
Postat pe 20 Septembrie 2008 23:44 |
||
De la: loredanaradu, la data 2008-09-20 19:54:18Bebelaaa...bine ai revenit... da lory....sunt la munca da...trece ea si....asta!! `neatza buna...la toata lumea....azi...facui yo cafeluta pentru toata lumea... m-am gandit ca...e bine s-o gasiti facuta cand va treziti!!! deci va astept in cafenea!! |
||
ovidiu42 Postat pe 21 Septembrie 2008 07:33 |
||
> Un profesor de filosofie st�tea �n fata clasei av�nd pe > catedr� c�teva lucruri.C�nd ora a �nceput, f�r� s� > spun� un cuv�nt, a luat un borcan mare gol, pe care l-a > umplut cu mingi de tenis. > I-a �ntrebat pe studenti dac� borcanul este plin si > acestia au convenit c� era. > Profesorul a luat atunci o cutie cu pietricele pe care le-a > turnat �n borcan, scutur�ndu-l usor. Pietricelele au > umplut golurile dintre mingile de tenis. > I-a �ntrebat din nou pe studenti dac� borcanul era plin > iar acestia au fost de acord c� era. > Profesorul a luat dup� aceea o cutie cu nisip pe care l-a > turnat �n borcan. Firesc nisipul a umplut de tot borcanul. > I-a �ntrebat din nou pe studenti cum st�tea treaba iar > acestia au r�spuns �n cor "pliiin"! > Profesorul a scos de sub catedr� dou� cesti cu cafea pe > care le-a turnat �n borcan umpl�ndu-l de aceast� dat� > definitiv. > Studentii au r�s. > > Dup� ce hohotele s-au domolit, profesorul spus: "Acum > as dori s� �ntelegeti c� acest borcan reprezint� viata > voastr�. Mingiile de tenis reprezint� lucrurile > importante pentru voi: familie, copii, s�n�tate, prieteni > si pasiunile voastre. Dac� totul ar fi pierdut �n afar� > de acestea, viata voastr� ar fi tot plin�. Pietricelele > sunt celelalte lucruri care conteaz� pentru voi: > serviciul, casa, masina, iar nisipul e restul lucrurilor > m�runte. Dac� veti �ncepe cu nisipul, nu veti mai avea > unde s� puneti mingile de tenis si pietricelele. La fel si > �n viat�, dac� �ti irosesti tot timpul si energia pentru > lucrurile mici, nu vei avea niciodat� timp pentru lucrurile > importante pentru tine. Acord� atentie lucurilor importante > pentru fericirea ta. Joac�-te cu copiii, iesi cu sotia �n > oras la cin�, joac� tenis, vei avea suficient timp alt� > dat� s� faci curat sau s� repari cine stie ce > dispozitiv. Ai, �n primul r�nd grij� de mingiile > de tenis, ele conteaz� cu adev�rat. Stabileste-ti > priorit�tile, restul e doar nisip." > Unul dintre studenti a ridicat m�na interes�ndu-se ce > reprezentau cele dou� c�ni de cafea. Profesorul a > z�mbit: > "M� bucur c� �ntrebi asta, ele vor doar s� arate > c�, oric�t de plin� ar p�rea viata ta, e loc > �ntotdeauna pentru dou� c�ni de cafea, �mpreun� cu un > prieten." > |
||
Postat pe 21 Septembrie 2008 09:28 |
||
Neatzaaa....mmmm...buna cafelutza....m-a trezit aroma din cafenea... Ovi, tu nu cumva nu dormisi deloc az'noapte?...cre ca asa ai ochii... Meli, sar'mana... ti-am rasp si la comentarii dk intri sa vezi... Aseara am vrut sa zic noapte buna da' asa greu imi imcarca pagina, am asteptat cateva minute...am vazut ca nu vrea, si nu vrea...si am inchis... Vazui pe cineva nou in cafenea....anila...sa fi intrat oare doar pentru bancuri?? Bun venit....o cafelutza calda te astepata daca ramai... |
||
needforspeed Postat pe 21 Septembrie 2008 10:07 |
||
Hmmm .......buna concluzie, Anila! Buna dimineataaaaaaaaa! Mi-a fost dor de vooooooooooooi! si-am venit la o cafeluta! |
||
blanca Postat pe 21 Septembrie 2008 10:14 |
||
De la: loredanaradu, la data 2008-09-21 10:07:04Neatzaaa....mmmm...buna cafelutza....m-a trezit aroma din cafenea... mneatza!!!!..pela pranz...asa... |
||
ovidiu42 Postat pe 21 Septembrie 2008 11:56 |
||
buna cafeluta faci oviiiiiii lori pana la urma m-am lasat si eu pagubasa ca incarca si la mine destul de greu anila bine ai venit in cafeluta noastra sper sa iti placa si sa treci pe aici restul lumii profita din plin de weekend,sa va fie cat mai placut pupici mai vb | ||
Postat pe 21 Septembrie 2008 12:19 |
||
Fetelor....azi de dimineata ne-a rasfatzat cu o cafelutza un barbat (singurul din cafenea...dk nu ma insel)..si...stim cu toate ce cafele bune fac barbatii... ...asa ca sa profitam din plin de ea...eu mi-am mai pus o ceasca mareeeeee Restul...bucurati-va de duminica....io din pacate am ajuns pe la birou sa mai fac cate ceva... |
||
needforspeed Postat pe 21 Septembrie 2008 13:03 |
||
Slujba (serviciul) Slujba nu-i carciuma sa stai toata ziua la ea, dar nici biserica sa te duci si duminica LORIIIIII baga de seama si nu te mai du duninica la servici |
||
Postat pe 21 Septembrie 2008 14:02 |
||
Ena...si tu acum...o ora, doua...nu strica... Meli, tu ce faci duminica...??? |
||
needforspeed Postat pe 21 Septembrie 2008 14:42 |
||
Nu va speriati....tot eu sunt.... | ||
needforspeed Postat pe 21 Septembrie 2008 14:48 |
||
salutare fetelor.............doriti sa va fak o cafea " a la Brasov?"fak o cafea super buna si va invit si pe voi dak vreti.sunt nou pe acest site,dar sper sa ma puteti integra si pe mine in colectivul vostru.Va multumesc . | ||
marian_nitiu Postat pe 21 Septembrie 2008 16:14 |
||
OOOOO....fetele, se pare ca de azi mai avem un barbat printre noi.... Marian, bine ai venit...si, ca sa-ti uram bun venit, te servim cu o cafelutza fierbinte. Sper sa-ti placa la noi in cafenea.. P.S.: Ca sa ai o idee despre noi, iti sugerez sa parcurgi un pic paginile cafenelei... Restul ce faceti? dormiti??? |
||
needforspeed Postat pe 21 Septembrie 2008 16:38 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
alina | 29 | De la: Dor_marunt 28 Noiembrie 2009 09:19 |
clubul faraoanelor cocosate | 1306 | De la: liaiedera 9 Aprilie 2010 18:50 |
O METODA DE DEZINTOCXICARE A ORGANISMULUI | 4 | De la: nazirra 7 Octombrie 2009 21:46 |
|
||
Taratele de grau | 20 | De la: alex2007 18 Mai 2010 07:58 |
Lume,lume! Va invit la botez! | 290 | De la: eladaela 9 Octombrie 2009 19:33 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural