Uite ca a inceput sa mai se adune lumea... Meli, pai m-am gandit sa intru si io in anonimat ca prea eram cu nume si foto reale...si cam rarutzi pe aici asa...da' vezi tu, io nu-mi dadui seama la inceput cum sta treaba cu garbo si cu forumul asta si mai prostutza fiind...am zis ca na' sa fiu sincera in ceea ce ma priveste...offf...am obosit scriind.. ..cam asta e povestea... da' voi, prietenii de aici, stiti ca sunt tot eu...doar ca sub alt nick...(si acu intre noi fie vorba....imi cam place viteza...da' sa nu mai spuneti nimanui... )... Ovi, din cand in cand tre sa mai aduci aminte ce e in camara...ca uite-asa trec paginile..si mai uitam ce bunatati avem de la tine... |
||
needforspeed Postat pe 21 Septembrie 2008 21:58 |
||
---|---|---|
Lumeeeeeee......mai stau sa va astept sau ma bag si eu la film, nu vrea nimeni sa vb cu mine:((:((:((:(( | ||
Postat pe 21 Septembrie 2008 21:59 |
||
Aaaaaaa, am prieteniiiiiiii Ce bine ca nu ma lasati singuraaaaaa |
||
|
||
Postat pe 21 Septembrie 2008 22:00 |
||
de trei ori am incercat sa scriu ceva si au tot venit musafiri...in sfarsit pot sa stau si eu acu' tarziu, tarziu da beau si io o gura de cafea...cu lapte...sau lapte cu cafea...cred vaz ca mai avem un barbat in cafenea...deci aveti grija de el s nu se sperie! n-am avut timp sa citesc ce s-a intamplat ca-mi merge greu net-ul |
||
nebuna Postat pe 21 Septembrie 2008 22:01 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-09-21 22:00:35Aaaaaaa, am prieteniiiiiiii Tocmai pe tine sa te lasam singurica??? Lasa filmul si mai stai cu noi ca ai cam chiulit in ultma perioada... |
||
needforspeed Postat pe 21 Septembrie 2008 22:08 |
||
ufffffffffffff, am uitat ce vroiam sa spun pana s-a deschis fereastra loriiiiiiiiiiiii, ce-ai facut ca mie greu sa criu noul tau "user"...si asa mi se impleticesc degetele.... ovi vaz ca s- dus la nanica...crazy....hai ca am venit acu de la real...am cumparat niste masline d'alea rosii, branza, am niste icre...si mai intai fumam o tigare ca asa se incep trebile serioase.... |
||
nebuna Postat pe 21 Septembrie 2008 22:09 |
||
oF, OF ....eu tot ma balacesc in castronul cu cereale, si lapte rece.....buneeeeeeee Multam de maslinutze si toate cele pe care le oferi... |
||
Postat pe 21 Septembrie 2008 22:13 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-09-21 22:13:10oF, OF ....eu tot ma balacesc in castronul cu cereale, si lapte rece.....buneeeeeeee pune si...niste stafide...curmale...taiate...ceva...acolo... sigur...nu va rau!! |
||
ovidiu42 Postat pe 21 Septembrie 2008 22:14 |
||
De la: nebuna, la data 2008-09-21 22:01:17de trei ori am incercat sa scriu ceva si au tot venit musafiri...in sfarsit pot sa stau si eu acu' tarziu, tarziu da beau si io o gura de cafea...cu lapte...sau lapte cu cafea...cred Lolooooo....bine ai revenit....acu' lasa cafeaua si zi-ne ce masina iti luasi.... Ti-am cam dus dorul pe aici, prin cafenea.... |
||
needforspeed Postat pe 21 Septembrie 2008 22:15 |
||
Ma umflai deja....fructele nu mai au nici un farmec.... Poate o pipa.... |
||
Postat pe 21 Septembrie 2008 22:17 |
||
Lolo...n-am facut nimic...ce sa fac... Poi, citeste mai sus ca-i explicai lui meli cum fu treaba.....na' ca vb si io ca ileana.... Ileana, as vrea si eu niste laptik...fara cereale...offf..ce pofta imi facusi... mmmmm....ce bun tre sa fie....si niste maslinutze as vrea... Da' nush ce ma apucara asa, dintr-o data poftele... |
||
needforspeed Postat pe 21 Septembrie 2008 22:21 |
||
De la: needforspeed, la data 2008-09-21 22:21:49Lolo...n-am facut nimic...ce sa fac... Poi, citeste mai sus ca-i explicai lui meli cum fu treaba.....na' ca vb si io ca ileana.... ooops!!!!...lory...nu cumva....????? |
||
ovidiu42 Postat pe 21 Septembrie 2008 22:24 |
||
:)):)):)):)).....si ce bun e lapticul meu..... Glumeam, nu e bun, e rece si acru si e de capra si catea, si de pisica e amestecat rau..... Si nici maslinele Lolitei sunt sarate rauuuuuuu |
||
Postat pe 21 Septembrie 2008 22:24 |
||
masinuta nu am luat-o, inca...dar in fine m-am hotarat la un suzuki splash, motor de 65CP, ca mai mult nu-mi trebuie...si asa sunt eu nervoasa...asa ca mai am putin...cred ca saptamana asta ma duc sa fac comanda, pentru ca la 65 CP nu au...sa vedem, vreau alba sau rosie, dar am inteles ca aduc tot ce vor ei... | ||
nebuna Postat pe 21 Septembrie 2008 22:26 |
||
De la: nebuna, la data 2008-09-21 22:26:31masinuta nu am luat-o, inca...dar in fine m-am hotarat la un suzuki splash, motor de 65CP, ca mai mult nu-mi trebuie...si asa sunt eu nervoasa...asa ca mai am putin...cred ca saptamana asta ma duc sa fac comanda, pentru ca la 65 CP nu au...sa vedem, vreau alba sau rosie, dar am inteles ca aduc tot ce vor ei... poi...pe banii tai...cum sa aduca ce vor ei? ar fi culmea!11 |
||
ovidiu42 Postat pe 21 Septembrie 2008 22:28 |
||
:)):)):)):)).....si ce bun e lapticul meu..... Glumeam, nu e bun, e rece si acru si e de capra si catea, si de pisica e amestecat rau..... Si nici maslinele Lolitei sunt sarate rauuuuuuu |
||
Postat pe 21 Septembrie 2008 22:38 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-09-21 22:24:53:)):)):)):)).....si ce bun e lapticul meu..... Offf ...si ce pofta mi-era.....Da' sa stii ca nu te cred,,, Ovi...la ce te gandesti mama??? |
||
needforspeed Postat pe 21 Septembrie 2008 22:40 |
||
bine ai revenit lolo ti-am simtit lipsa cu toti, da oare cristisz ce mai face o fi ocupata rau de tot?????????andreea tu ce faci ????????mai astept retete de peste de la taticutul tau | ||
Postat pe 21 Septembrie 2008 22:41 |
||
Meliiiiiiii...plagiezi? |
||
Postat pe 21 Septembrie 2008 22:42 |
||
sti lori poftele l-au pus pe ganduri pe ovi | ||
Postat pe 21 Septembrie 2008 22:42 |
||
nuuuuuuuuuuuuuuu doamne fereste ,copiez doar ce-mi place ,ma-i facut sa rad de imi curg lacrimile | ||
Postat pe 21 Septembrie 2008 22:43 |
||
Au treaba ca altfel....erau cu noi:)) Bancuri nu mai gasiti si voi????? |
||
Postat pe 21 Septembrie 2008 22:44 |
||
vai ileana deja sughit cred ca inghit o lingura de zahar cica trece | ||
Postat pe 21 Septembrie 2008 22:45 |
||
o sa ma retrag si eu sa vad un film ceva,VA DORESC O NOAPTE BUNA TUTUROR ............... O baba tremurand de moarte din toate incheieturile o intreaba pe vanzatoarea la Sex-Shop: - Aveti Vibrator Turbo XXL Super Strong cu baterii alcaline? - Da! - Si cum se opreste? Trimite banc unui prieten pe e-mail Trimite banc pe Yahoo Messenger Nota banc: 8.83 (din 483 note acordate) - Acorda o nota pentru banc - Bunico bunico, ce bine ca ai venit! - De ce? - Pai a zis si mama ca numai tu ne mai lipseai! Trimite banc unui prieten pe e-mail Trimite banc pe Yahoo Messenger Nota banc: 8.83 (din 170 note acordate) - Acorda o nota pentru banc Discutie intre un nepotel si bunica sa: - Bunico, bunico, ce bine ca ai venit! - De ce? - Pai, a zis si mama ca numai tu ne mai lipseai! Trimite banc unui prieten pe e-mail Trimite banc pe Yahoo Messenger Nota banc: 8.82 (din 73 note acordate) - Acorda o nota pentru banc Doua babe pe bancuta in cimitir: - Auzi,tu cati ani ai? - 97! - Pai si te mai duci acasa? [ Banc trimis de Giulia ] Trimite banc unui prieten pe e-mail Trimite banc pe Yahoo Messenger Nota banc: 8.8 (din 306 note acordate) - Acorda o nota pentru banc O baba urca in tramvai si ca de obicei toate locurile sunt ocupate. La un moment dat vede un pusti stand pe un scaun; asteapta vreo 5 minute dar baiatul nu se ridica si se face ca n-o vede. Asta indignata, ii zice: - Nu stii sa oferi si tu locul celor mai in varsta? La care pustiul raspunde: - Ce, te dor picioarele? Cand erai tanara ofereai si tu locul celor varstnici? - Bineinteles. - Vezi, de-aia te dor picioarele!!! Trimite banc unui prieten pe e-mail Trimite banc pe Yahoo Messenger Nota banc: 8.75 (din 244 note acordate) - Acorda o nota pentru banc Cativa baieti de 14-15 ani stau pe scaune in tramvai. O batrana langa ei, in picioare: - Ehe, nu mai sunt cavaleri in ziua de azi� Unul dintre baie�i: - Cavaleri sunt, da� nu mai sunt locuri. Trimite banc unui prieten pe e-mail Trimite banc pe Yahoo Messenger Nota banc: 8.7 (din 10 note acordate) - Acorda o nota pentru banc |
||
Postat pe 21 Septembrie 2008 22:51 |
||
Sincer sunt umflata de mancare....dar ciorbitza de rosii dak mai gaseam .......tot as fi maancat, chiar dak ma zvarcoleam in pat toata noaptea:))....am uitat de ea si am facut-o ca-mi era pofta, dar a trebuit sa plec si tocmai stinsesem aragazul la ea......maine fac iar:)) si nu mai plec:)) sa ma satur de ciombica, pitul oala si mananc decat eu pe furis, ma pitul in debara:)) Sunt libera 2 zileeeeeeeee..... |
||
Postat pe 21 Septembrie 2008 22:52 |
||
Meliiiiiiii....somn usor, vad ca nu mai e nimeni:( SOMN USOR TUTUROR.... Ne vedem dimineatza la cafelutza:*:*:*:* |
||
Postat pe 21 Septembrie 2008 22:53 |
||
bancurile sunt pt. dimineata la cafeluta,somn usor si tie ileana | ||
Postat pe 21 Septembrie 2008 22:56 |
||
Offf....Andreea cine e? Cumva Bebela noastra??? Imi incaraca asa greu pagina incat nu mai pot sa dau in urma, dar parca asa imi amintesc.... Uite ca dau io startul: Un orator motivational foarte cunoscut isi intretinea publicul. La un moment dat a spus: - Cei mai buni ani din viata mea au fost petrecuti in bratele unei femei care nu era sotia mea! La auzul acestei afirmatii, publicul a ramas uimit. Oratorul a adaugat: - Iar acea femeie a fost mama mea! Rasete si aplauze. O saptamana mai tarziu, un manager instruit de catre acest orator a incercat sa plaseze aceasta gluma de efect acasa. Fiind usor afumat, a spus: - Cei mai buni ani din viata mea au fost petrecuti in bratele unei femei care nu era sotia mea! Sotia sa a inceput sa spumege de furie. Incercand sa-si aminteasca pret de 20 de secunde a doua parte a glumei, managerul a trantit in cele din urma: - Si nu-mi amintesc cine era. Morala povestii: Nu lua cu copy daca nu stii sa dai paste! ............................................................ Un american vrea sa cumpere o ferma in Ardeal. Face turul fermei si, la sfirsit vede stupii de albine. - Nu mai cumpar ferma ca mi-e frica de albine. - Hai dom'le ca albinele sunt bune: fac miere, ceara si dau propolis. - Nu, ca mi-e frica de albine. - Uite dom'le facem un pariu: te leg dezbracat de copacul asta si daca te musca vreo albina pana maine dimineata, iti dau ferma pe gratis. Dimineata il gaseste palid, obosit, vlaguit. - Ce-ai patit, te-a muscat vreo albina ? - Nu. - Atunci ce? - Bade, vitelul de acolo n-are mama? |
||
needforspeed Postat pe 21 Septembrie 2008 22:58 |
||
De la: ovidiu42, la data 2008-09-21 22:28:42De la: nebuna, la data 2008-09-21 22:26:31masinuta nu am luat-o, inca...dar in fine m-am hotarat la un suzuki splash, motor de 65CP, ca mai mult nu-mi trebuie...si asa sunt eu nervoasa...asa ca mai am putin...cred ca saptamana asta ma duc sa fac comanda, pentru ca la 65 CP nu au...sa vedem, vreau alba sau rosie, dar am inteles ca aduc tot ce vor ei... pai cica mai nou asa s eintampla. am fost la hyundai, in prima faza am vrut un hyundai i10, dar m-am razgandit, iar fata de acolo, asa mi-a spus....sper totusi sa-mi aduca ce vreau eu..oricum sunt precum copiii mici, cred ca in prima noapte voi dormi in masina |
||
nebuna Postat pe 21 Septembrie 2008 22:59 |
||
De la: ovidiu42, la data 2008-09-21 22:28:42De la: nebuna, la data 2008-09-21 22:26:31masinuta nu am luat-o, inca...dar in fine m-am hotarat la un suzuki splash, motor de 65CP, ca mai mult nu-mi trebuie...si asa sunt eu nervoasa...asa ca mai am putin...cred ca saptamana asta ma duc sa fac comanda, pentru ca la 65 CP nu au...sa vedem, vreau alba sau rosie, dar am inteles ca aduc tot ce vor ei... pai cica mai nou asa s eintampla. am fost la hyundai, in prima faza am vrut un hyundai i10, dar m-am razgandit, iar fata de acolo, asa mi-a spus....sper totusi sa-mi aduca ce vreau eu..oricum sunt precum copiii mici, cred ca in prima noapte voi dormi in masina |
||
nebuna Postat pe 21 Septembrie 2008 22:59 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
'Super party Club "Sub Scena" - in incinta Cafe-Teatrului Godot ' | 1 | De la: Ioanaaaaaaaa 15 Martie 2011 00:33 |
reprezentanti Avon | 1 | De la: cris_roxa85 5 Mai 2009 15:08 |
Bataie cu zapadaaaaaaaaa! | 136 | De la: arco_iris 29 Decembrie 2014 15:17 |
|
||
Hartuire | 32 | De la: Bianca17 11 Februarie 2015 11:49 |
se poate? | 45 | De la: daniilia 15 Noiembrie 2011 16:31 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural