Gata...v-a luat somnul??? Un broscoi suna la hotline-ul psihiatric si este lamurit: - Vei intalni o tanara frumoasa care va dori sa afle totul despre tine. - Dar cand o voi intalni? intreaba broscoiul curios. La urmatoare petrecere? - Nu, raspunde medicul. O vei intalni semestrul urmator la ora de biologie. .................................................................. Un barbat cazat la un hotel de mare clasa cheama ospatarul: - As dori doua oua fierte, unul mai moale, sa fie chiar la limita, iar celalalt tare, sa pot baga cutitul in el cu greu. O felie de sunca prajita, rumenita putin pe doua margini. As mai dori si o felie de paine prajita atat de bine, incat sa se sfarme cand o ating cu cutitul, dar sa nu fie inegrita; unt scos direct din frigider sa nu-l pot intinde pe paine si o ceasca de cafea slaba, slaba, dar usor incalzita. - S-ar putea sa fie cam dificil, raspunse mirat ospatarul. - Dar de ce? il intreaba barbatul. Asta am primit si ieri la micul dejun! .................................................................. Doua femei in varsta se plimba cu masina. Ambele sunt atat de mici incat abia vad peste bord. Ajung la un semafor, iar cea din dreapta observa, dar nu este sigura ca au trecut pe rosu. La urmatorul semafor iar are impresia ca au trecut pe rosu, dar nu zice nimic pentru ca s-ar putea sa aiba vedenii. La al treilea semafor este foarte atenta si acum vede. Au trecut pe rosu. Atunci exclama: - Am trecut pe rosu de trei ori, vezi ca poate ne omori! Cealalta uimita: - Aoleo, dar eu conduc? ............................................................... Intr-o dimineata, pentru ca sa faca ceva diferit, sotia ia barca de pescuit a sotului si iese pe lac sa citeasca o carte. Pe cand citea ea mai bine apare o santinela: - Buna ziua doamna, imi puteti spune ce faceti aici? intreaba patrula. - Buna, raspunde ea, citesc o carte. - Va aflati intr-o zona in care pescuitul este interzis, o informeaza barbatul. - Bine domnule, dar eu nu pescuiesc, eu citesc. - Da, dar aveti toate sculele necesare si puteti incepe oricand. Va trebui sa va duc la sectie. - Bine, dar sa stiti ca va voi acuza de hartuire sexuala, spune femeia. - Dar nici nu m-am atins de dumneavoastra, raspunde mirat barbatul - Da, dar aveti toate sculele necesare si puteti incepe oricand. |
||
needforspeed Postat pe 21 Septembrie 2008 23:08 |
||
---|---|---|
Inchid eu cafeneaua??? Offf...bine...hai ca fac curat, deschid un pic geamul, spal ibricul pentru maine dimineata....si cam atat...aaaaa..si un pic cu mopul... gata.... Somnik pufos si vise ciufulite... |
||
needforspeed Postat pe 21 Septembrie 2008 23:12 |
||
Frumoasa toate dar unele le stiam, le mai postase si Meli:* | ||
|
||
Postat pe 21 Septembrie 2008 23:16 |
||
Barbatii sunt precum ciocolata... dulci, imbietori, si au de obicei ca tinta directa soldurile tale. ................................................................ Sotul tocmai termina de citit "Barbatul casei", o carte care ii invata pe barbati cum sa se impuna in relatia cu sotia. Vine direct la nevasta-sa si, proptindu-se in fata ei, ii spune : - De acum inainte sa-ti intre in cap ca eu sunt barbatul in casa asta si cuvintul meu e lege!!! Ai inteles? Acum vreau sa-mi prepari cina, sa ma servesti, dupa care vreau ceva la desert. Dupa ce mananc, te duci sa-mi pregatesti baia, ca sa ma relaxez. Dupa baie, ghici cine ma imbraca si imi face freza!!?? Nevasta ii raspunde: - Aia de la pompe funebre?! ................................................................ Iese un student din sala de examen, iar colegii curiosi il intreaba cum a fost, la care el: - Pai ca de la profesor la elev. Dupa cateva minute iese si urmatorul. Colegii il intreba si pe el cum a fost si raspunde: - Pai cum sa fie...ca de la profesor la profesor. in sfarsit iese si al treilea si la intrebarea cum a fost el raspunde: - Pai asa...el ma intreba eu imi faceam cruce...eu raspundeam el isi facea cruce... ................................................................ Un sot citea ziarul si a dat peste un studiu care sustinea ca femeile folosesc mai multe cuvinte decat barbatii. Conform studiului, barbatii folosesc in jur de 15.000 de cuvinte pe zi, in timp ce femeile folosesc 30.000. Extrem de dornic sa-i dovedeasca sotiei sale ca avusese dreptate in tot acest timp cand o acuzase ca vorbeste prea mult, i-a aratat rezultatele studiului. Sotia a stat putin pe ganduri, dupa care i-a spus sotului ei: - Asta-i pentru ca trebuie sa repetam orice spunem. - Ce zici? ................................................................ Un ��ran se ocupa de cultivatul pepenilor. La un moment dat, ni�te copii au �nceput s� intre noaptea pe planta�ie �i s� fure din pepeni. Omul se g�nde�te �i se g�nde�te p�n� �i vine o idee care �n mod sigur �i va speria pe copii. A�a c� pune pe c�mp o pl�cu�� pe care scria "Un pepene de pe acest c�mp a fost injectat cu cianur�". Ziua urm�toare ��ranul vine pe c�mp �i vede c� nu lipse�te nici un pepene, dar g�se�te o alt� pl�cu�� l�ng� cea pus� de el: "Acum sunt doi!" ................................................................... In pauza de masa, un elev, nemaiavand loc nicaieri, se aseaza la masa cu un profesor. Profesorul, indiganat, zice: Porcul porumbelului nu-i este prieten. La care elevul: Bine, eu am ZBURAT. Nervos, a doua zi la curs, profesorul il provoaca pe elev: Te duci pe drum si gasesti 2 saci - unul cu minte, unul cu bani. Pe care il alegi? Elevul: Pe cel cu bani. Profesorul: Prost raspuns. Eu l-as alege pe cel cu minte. La care elevul: Fiecare cu ce-i lipseste. Nemaiputand suporta, profersorul le da test la totzi. A doua zi, aduce lucrarile corectate. La elevul nostru scria doar BOU, fara nici o nota. La care elevul, ridica mana si zice: Domn profesor, v-ati semnat, dar nota nu ati pus-o. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Rasela: - Ma Itic, m-am gandit bine si am hotar�t sa divortez! Itic: - Cum asa, mai Rasela, dupa 40 de ani de casatorie? Dar ce-ti veni? Rasela: - Pai tu-ti dai seama, mai Itic, ca in 40 de ani tu nu mi-ai cumparat niciodata nimic? Itic: - Pai nu mi-ai spus niciodata ca ai avea ceva de vanzare! .............................................................. Asteptand intr-o gara, un barbat cara doi bebelusi cate unul sub fiecare brat. La un moment dat vine o femeie se uita la cei doi copii si nu se poate stapani sa nu intrebe: - Vai, dar sunt asa de draguti! Cum ii cheama? - Habar n-am! - Dar sunt baieti, fetite? Sau baiat si fetita? - Habar n-am! - Nu stii? Ce fel de tata esti domnule? Si cum ii duci asa sub brat este revoltator! - Nu sunt tatal lor, cucoana. Eu sunt doar vanzator de prezervative. Astia sunt doua reclamatii pe care le duc la firma la care lucrez |
||
needforspeed Postat pe 21 Septembrie 2008 23:28 |
||
De la: ovidiu42, la data 2008-09-21 22:28:42De la: nebuna, la data 2008-09-21 22:26:31masinuta nu am luat-o, inca...dar in fine m-am hotarat la un suzuki splash, motor de 65CP, ca mai mult nu-mi trebuie...si asa sunt eu nervoasa...asa ca mai am putin...cred ca saptamana asta ma duc sa fac comanda, pentru ca la 65 CP nu au...sa vedem, vreau alba sau rosie, dar am inteles ca aduc tot ce vor ei... pai cica mai nou asa s eintampla. am fost la hyundai, in prima faza am vrut un hyundai i10, dar m-am razgandit, iar fata de acolo, asa mi-a spus....sper totusi sa-mi aduca ce vreau eu..oricum sunt precum copiii mici, cred ca in prima noapte voi dormi in masina |
||
nebuna Postat pe 21 Septembrie 2008 23:33 |
||
De la: ovidiu42, la data 2008-09-21 22:28:42De la: nebuna, la data 2008-09-21 22:26:31masinuta nu am luat-o, inca...dar in fine m-am hotarat la un suzuki splash, motor de 65CP, ca mai mult nu-mi trebuie...si asa sunt eu nervoasa...asa ca mai am putin...cred ca saptamana asta ma duc sa fac comanda, pentru ca la 65 CP nu au...sa vedem, vreau alba sau rosie, dar am inteles ca aduc tot ce vor ei... pai cica mai nou asa s eintampla. am fost la hyundai, in prima faza am vrut un hyundai i10, dar m-am razgandit, iar fata de acolo, asa mi-a spus....sper totusi sa-mi aduca ce vreau eu..oricum sunt precum copiii mici, cred ca in prima noapte voi dormi in masina |
||
nebuna Postat pe 21 Septembrie 2008 23:37 |
||
De la: needforspeed, la data 2008-09-21 22:58:00Offf....Andreea cine e? Cumva Bebela noastra??? Imi incaraca asa greu pagina incat nu mai pot sa dau in urma, dar parca asa imi amintesc.... VAAAAAAIII!!!CUM CINE I ANDREEA?Eu sunt am revenit!!!:)) |
||
mauinboots Postat pe 22 Septembrie 2008 03:38 |
||
De la: melimeli, la data 2008-09-21 22:41:11bine ai revenit lolo ti-am simtit lipsa cu toti, da oare cristisz ce mai face o fi ocupata rau de tot?????????andreea tu ce faci ????????mai astept retete de peste de la taticutul tau Ma Meli vad ca numa tu ti ai mai adus aminte de mine ca restu m au uitat din cafenea si uite pregatisem acu frappeuri reci pentru toata lumea mai mai tz tz tzzz!!! AAAA ai tu smechera mica noroc cu retzetele alea ca altfel ma uitai si tu !!! LIPSESC MOTIVAT,pana sa ajung eu in Romania a ajuns o parte din ea la mine!De joia trecuta am trei matusi in vizita iar de miercuri imi vor veni inca doi prieteni asa ca la mine este CASA PLINA! sUNT DE A DREPTUL SUFOCATA,MUNCESC MULT DORM PUTIN SA POT PETRECE CAT MAI MULT TIMP SI CU EI SI SUNT OBOSITA TOT TIMPUL CU TOATE AASTEA AM FACUT O REVIZUIRE A PAGINIILOR PIERDUTE SA VA DEMONSTREZ CA EU INCA VA IUBESC BESTII MICI CE SUNTETI hai frappe pentru toata lumea ca mi au placut bancuriile! SALUTARI NOILOR VENITI! frappe si tigari |
||
mauinboots Postat pe 22 Septembrie 2008 03:43 |
||
Neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Wow..w aproape 8 si nu s-a trezit nimeni??? Am facut o cafelutza buuunaaa. cu frisca...lapte...mmm...mai e si fierbinte... asa ca TREZIREAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! Andreea, acu' am comis-o si io...nu te-am uitat da' nu am prins faza cu numele tau...sorry....hai ca fac cinste sa-ti treaca supararea.... POOP.... |
||
needforspeed Postat pe 22 Septembrie 2008 07:50 |
||
De la: needforspeed, la data 2008-09-21 22:40:10De la: CRYLE, la data 2008-09-21 22:24:53:)):)):)):)).....si ce bun e lapticul meu..... eeeeeee.......si tu acu... la ce te poti gandi cand afli ca...unei femei....ii vin pofte....??? si...ce pofte.... da...las` ca...n`are nik.... cumpar doua culori...roz si....bleu!!!!... sa fiu sigur ca...oricum...merge!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 22 Septembrie 2008 08:10 |
||
neataaaaaaaaaaaaaaaa lumeeeeeeeeee vad ca lori a pregatit cafeaua si inca e fierbinte tre sa am grija sa nu ma ard la limba ca am acest prost obiceide a lua repede repede o gura bag si o va pregatesc niste fursecuri le las pe masa ,si ma uit ce mai e paici | ||
Postat pe 22 Septembrie 2008 08:12 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-09-21 22:52:32Sincer sunt umflata de mancare....dar ciorbitza de rosii dak mai gaseam .......tot as fi maancat, chiar dak ma zvarcoleam in pat toata noaptea:))....am uitat de ea si am facut-o ca-mi era pofta, dar a trebuit sa plec si tocmai stinsesem aragazul la ea......maine fac iar:)) si nu mai plec:)) sa ma satur de ciombica, pitul oala si mananc decat eu pe furis, ma pitul in debara:)) si...crezi ca...scapi?...acolo doar stii ca...e locul cel mai frecventat de mine... si...prin camara...asa ca..... |
||
ovidiu42 Postat pe 22 Septembrie 2008 08:12 |
||
Neatza Am avut 3 zile fara net, fratilor si surorilor pentru ca unii nu isi fac treaba cum trebuie. Eu platesc toate facturile si ratele prin Internet Banking si nu am avut nici o problema pana acum, dar cica la furnizorul de internet nu au intrat banii...si l-au intrerupt tocmai in weekend A, e buna cafeaua de azi |
||
Ina7 Postat pe 22 Septembrie 2008 08:24 |
||
De la: ovidiu42, la data 2008-09-22 08:10:43De la: needforspeed, la data 2008-09-21 22:40:10De la: CRYLE, la data 2008-09-21 22:24:53:)):)):)):)).....si ce bun e lapticul meu..... Pai...acu' sa stii ca asa e moda..in doua culori sau chiar mai multe... Ovi...da' prea te implici asa...na' ca-mi dai idei si, cine stie, te fac nas vreodata.... |
||
needforspeed Postat pe 22 Septembrie 2008 08:27 |
||
De la: needforspeed, la data 2008-09-22 08:27:25De la: ovidiu42, la data 2008-09-22 08:10:43De la: needforspeed, la data 2008-09-21 22:40:10De la: CRYLE, la data 2008-09-21 22:24:53:)):)):)):)).....si ce bun e lapticul meu..... no problems!!!!...numa` ai grija...ca...sunt foarte prtentios!!!! ca si....nash!!! si...da-mi tu...vreo 3-4 motive...ca nu`i bai!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 22 Septembrie 2008 08:30 |
||
Hopa.....ne jucam..... NEATZAAAAAAAA |
||
Postat pe 22 Septembrie 2008 08:37 |
||
Ovi...te pun in fruntea listei de nashi... e bine??? Gata, io fug la munca ca prea am lenevit azi...Va las sa va beti cafelutza in liniste....si, ne vedem dp amiaza, cand ma intorc... Ovi, sa te gandesti la propunerea mea... |
||
needforspeed Postat pe 22 Septembrie 2008 08:37 |
||
oviii vad ca vrei sa fi nasic ,pai sa lucreze careva la vreun proiect si poate poate | ||
Postat pe 22 Septembrie 2008 08:38 |
||
De la: melimeli, la data 2008-09-22 08:38:41 oviii vad ca vrei sa fi nasic ,pai sa lucreze careva la vreun proiect si poate poate poi...lucra deja...se pare...lory!!! si...gata...m-am si pus in...fruntea listei!!! acu`...sa vedem si cat de...productiva e munca!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 22 Septembrie 2008 08:44 |
||
Se pare ca o sa avem nunta sau botez in cafenea, ajut si eu cu ce pot....aveti nevoie de ajutor, la pregatiri? Sa fie intr-un ceas bun si sa fie sanatosi si finii si nasii |
||
Postat pe 22 Septembrie 2008 08:51 |
||
Meli este deja obisnuita cu asa ceva, nu-i o problema, ca ea inca mai are grija de nepotica ei......asa ca suntem 2 care stim cam ce putem face. Si tocmai a avut nunta si botez in familie.... |
||
Postat pe 22 Septembrie 2008 08:52 |
||
da cryle ai dreptate noi stim cum este | ||
Postat pe 22 Septembrie 2008 08:56 |
||
ovi vom trai si vom vedea poi...lucra deja...se pare...lory!!! si...gata...m-am si pus in...fruntea listei!!! acu`...sa vedem si cat de...productiva e munca!!(am citat de la tine ovi) |
||
Postat pe 22 Septembrie 2008 08:58 |
||
OK, ASTEPTAM SA VEDEM CE VA FI, DAR CRED CA AVEM DESTUL DE ASTEPTAT..... | ||
Postat pe 22 Septembrie 2008 09:02 |
||
Loriiiiiiiii, cred ca esti de acord cu ce spun eu... o sa ne lasi destul nu-i asa? sa asteptam....botezul..... |
||
Postat pe 22 Septembrie 2008 09:03 |
||
lori cred ca se ia de cap deseara cand vede ce coacem noi pe aici | ||
Postat pe 22 Septembrie 2008 09:09 |
||
Nu ma, ca ea ne iubeste, si stie ca glumim si noi, Meliiiiii, doar noi suntem? |
||
Postat pe 22 Septembrie 2008 09:11 |
||
da netul asta batal vina cateodata se incara asa greu de ma doare gura de la atata fluierat in asteptare | ||
Postat pe 22 Septembrie 2008 09:12 |
||
daaaaaaaa,pai si io un gluma zic ,cred ca suntem numai noi doua momentan,pe fata ta se citeste fericire doua zile libere ???????????----------------------------------------------------------1 Culmea incepatorului: sa crezi ca iti va fi publicat bancul aici. :-p categorie: culmi 2 Cine ii harnic si munceste ori ii prost ori nu gindeste.Dar scoala multa nu se cere sa fii prost si sa ai putere. categorie: proverbe 3 Culmea politetii sa stai in picioare intr-un autobuz gol categorie: culmi 4 De ce credeti ca atunci cand unui baiat fata ii face o declaratie se uita in jos? Pt ca baiatul se uita la concluzia sustinuta de ceva! categorie: diferente 5 Ben-Laden il suna pe George Buch si ii zice. Am doua vesti.una buna si alta rea.Pe care o alegi? Gerge:Pe cea buna. Bin:Ma predau!!! George:si aia rea care e? Ben-Vin cu avionul!!! categorie: politice |
||
Postat pe 22 Septembrie 2008 09:14 |
||
ileana fugisi????????????????????????????? 6. "Un punct poate fi perpendicular pe nimic, ca te spanzur de neon si sa-mi spui tu atunci pe cine esti perpendicular." Trimite prietenilor acest banc pe messenger! 7. (Caz real) Profesoara de fizica explicand elevilor cum cade un corp:"-Vedeti, ajunge la pamant si cade" Trimite prietenilor acest banc pe messenger! 8. (profa de latina): ...daca nu va protejati voi, ma protejez eu... Trimite prietenilor acest banc pe messenger! 9. (Profu' in legatura cu examenu') -Eu nu vreau sa va pic, da' nici sa va trec !!! Trimite prietenilor acest banc pe messenger! |
||
Postat pe 22 Septembrie 2008 09:26 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
In premiera in Romania - concert extraordinar Paul Anka Live! | 1 | De la: Valerium 10 Mai 2010 14:34 |
�Bucatarasul cel dibaci� ne dezvaluie secretele sale | 1 | De la: Veenman 24 Martie 2011 22:43 |
Iodul e aici ! | 75 | De la: garbo_13807 17 Mai 2016 21:01 |
|
||
Topic pt pup�cio�i | 269 | De la: Axl_R 29 August 2013 21:29 |
:) | 7 | De la: Ciresica 28 Noiembrie 2009 08:30 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural