cristiszzzzzzzzzzzzz, io mai stau pe la munca, viu la tine in vizita...acolo cu catelu' oi manca si io ceva, nu-s mofturoasa...vezi ca suport oricefel de graunte pentru catei, da imi plac alea cu orez | ||
nebuna Postat pe 7 August 2008 16:18 |
||
---|---|---|
Pai lupoaica mea mananca in special fructe si legume, asa ca esti binevenita. De fanul guinezilor nu cred ca te atingi. | ||
cristisz Postat pe 7 August 2008 16:22 |
||
Gata, am decolat. | ||
|
||
cristisz Postat pe 7 August 2008 16:25 |
||
Baghera, frumoaso, cum porti tu blana aia pe tine, pe caldurile astea?Nu vrei sa o dai putin jos, sa te mai racoresti si tu, ca sa alunece sucul ala rece pe gat(sau berea )cu mai multa placere de la botisor in jos. | ||
Postat pe 7 August 2008 16:38 |
||
bagheruta e bolnava azi :(( ... nu ne-a spus ce are... poate o ajutam noi cu ceva... o asteptam la cafenea sa ne spuna ce a patit... speram ca bagheruta sa se faca bine. Chiar daca nu am intrat de mult timp pe forum... ii simt lipsa |
||
Angelli Postat pe 7 August 2008 16:56 |
||
Da cineva o cafea la ora asta? Ma ajunse oboseala, dimineata nu cred ca va mai servesc eu..... de bagherica nu se stie nik?.....anuntati-ma dak aflati ceva |
||
Postat pe 7 August 2008 19:31 |
||
Vad ca azi nu a vrut nimeni frape. Nu ati dorit sa va racoriti. Imi place ca sunteti veseli/le. Am lipsit cam mult de pe Garbo si am venit direct la cafenea. Poate ca maine dimineata vin cu cafea, nu cu frape sau poate ma serviti voi.:) | ||
Postat pe 7 August 2008 20:12 |
||
merge...baghera...daca meli...face cinste... dar...ce zice...meli...daca va dori si ea...o bere? cum stam? avem? sau... |
||
ovidiu42 Postat pe 7 August 2008 21:24 |
||
si...de ce nu zici...soro`...asa? ca...iti aduceam ...lume buna...de aici...de pe...Garbo... abia asteapta sa guste cafeaua ta... ce zici? faci fatza? |
||
ovidiu42 Postat pe 7 August 2008 21:27 |
||
mela...vreau eu..frappe... sa ma racoresc si eu... oferi tu asa ceva? |
||
ovidiu42 Postat pe 7 August 2008 21:29 |
||
altundeva...trebuia sa postezi... iubirea...dragostea...si alte ele...nu-s la noi... noi...suntem...amici de...destindere... |
||
ovidiu42 Postat pe 7 August 2008 21:33 |
||
anushca ....bine ai venit... te astept cu...o cafea... ce zici? te prinzi? :) hai sa....ne...cafelim...si...chiar si cu bere...ca e vremea ei!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 7 August 2008 21:37 |
||
va salut pe toti. Pt. mine ce aveti?As prefera o bere rece daca se poate.Cafea la ora asta...Nu de alta dar nu mai dorm. |
||
laura_bella36 Postat pe 7 August 2008 21:52 |
||
De la: laura_bella36, la data 2008-08-07 21:52:26va salut pe toti. Pt. mine ce aveti?As prefera o bere rece daca se poate.Cafea la ora asta...Nu de alta dar nu mai dorm. bine ai venit, pentru proaspeti cafegii, avem de toate dar constat ca e cam goala cafeneaua la ora asta.... |
||
nebuna Postat pe 7 August 2008 22:12 |
||
Iar scriu ultima?......dimineatza cine face cafeaua? Baghera vad ca nu aparu, poate maine ne scoate din ceata si ne spune ce i s-a intamplat....somn usor si vise placute, va pup pe toti k de obicei |
||
Postat pe 7 August 2008 23:50 |
||
Clar.....toti sunt la somn. Din moment ce nu-mi vb nimeni. |
||
Postat pe 8 August 2008 00:27 |
||
toata lumea doarme... prin cafenea bate vantul... chiar sa nu ai cu cine sa bei o gurita de cafea? ce oameni... eu pana dimineata la 6 mai invat... asa ca cine se trezeste si face cafeluta... sa faca MUUUUUULTAAAAAAAA... sa ne ajunga... si celor care ne trezim pe la 11-12. Azi de dimineata a trebuit sa-mi fac singura cafeluta...ca m-am trezit tarziu si se terminase Noapte buna... si somn usor celor care dorm... |
||
Angelli Postat pe 8 August 2008 01:45 |
||
Gata cafelutza.....pentru cei care nu mai dorm, am ramas fara tigari, are cineva?....sau mai bine zis e cineva treaz??????? La mine se pare ca o sa ploua si nu vreau |
||
Postat pe 8 August 2008 06:32 |
||
cryleeeeeeeeeeeeee, esti fantastica..... tu deschizi, tu inchizi. ma simt de-a dreptul handicapata , dar ca sa-mi treaca am sa pregatesc micul dejun, o sa fac curat, si o sa astept intarziatii cu cafeaua calda. n-am nici o inspiratie azi |
||
nebuna Postat pe 8 August 2008 07:22 |
||
Hai maaaaaa, nu fi suparata pe mine, si eu as vrea sa mai pot dormi, dar crede-ma ca nu fac altceva cand ma trezesc......deschid calc si ma invart prin casa sa vad ce mai pun in ordine, beau cafeaua la calc, fumez la calc.....apoi fug la serv.....dar asta e ritmul meu, stii ceva?..... Care-i numele tau mic?, sincer nu stiu cum sa-ti vb, nu-mi vine sa-ti zic nici doamna, pt ca pun asa o oarecare distanta intre noi, cat despre....nebuna, eu nu te vad asa si sincer nu pot sa te apelez dupa id..... |
||
Postat pe 8 August 2008 07:32 |
||
Poti sa-mi spui ce nume vrei, nu neaparat cel real:), oricum eu sunt ILEANA, pentru toata lumea si este numele meu real:), o zi buna si ne vedem mai tarziu, va pup . Bagherica?????????....nici un semn? , o fi bine???????? |
||
Postat pe 8 August 2008 07:36 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-08-08 07:36:57Poti sa-mi spui ce nume vrei, nu neaparat cel real:), oricum eu sunt ILEANA, pentru toata lumea si este numele meu real:), o zi buna si ne vedem mai tarziu, va pup . frumos nume ileana, asa o chema pe mama mea. pe mine ma cheama Lolo asa ma striga toata lumea.o sa-ti transmit in privat id-ul meu de mess |
||
nebuna Postat pe 8 August 2008 07:43 |
||
Scuze, apucai sa-ti scriu pe privat, acum vad mesajul aici, sa fii convinsa ca si eu te pup | ||
Postat pe 8 August 2008 08:52 |
||
Buna dimineata! Vad ca cineva s-a anuntat la frape. Eu am pregatit azi si cafea si frape . Asa ca am pentru toti . Cine se trezeste mai tarziu si nu vrea cafea rece, frape-ul e bun la orice ora, chiar si la ora 01:00. Va astept pe toti, fac fata:). Numai sa-mi spuneti daca vreti si cu toping sau biscuiti O zi buna tuturor! | ||
Postat pe 8 August 2008 09:06 |
||
melaaaaaaaaaaaaaaaa, azi am nevoie de ceva rece sa ma mobilizeze, un frape, un cub de gheata, un sprit, o bere, orice. in sfarsit dupa masa ma duc sa-mi scot nenorocirea asta de ghips.dupa 6 saptamani, poate reusesc si eu sa ma sui la volan, caci tare greu imi e sa stau la mana altcuiva. |
||
nebuna Postat pe 8 August 2008 09:22 |
||
WAW...cum te-ai descurcat cu gipsul pe caldurile astea? Ce ai patit? |
||
Postat pe 8 August 2008 10:09 |
||
neatza!Mai aveti o cafea si pt. mine. Oricum am mai baut,dar nu ma pot abtine.Unde-i mult popor vreau si eu.Si ca fiu la unison mai beau o cafeluta. Apropo"s ma lasati sa fumez? | ||
laura_bella36 Postat pe 8 August 2008 10:21 |
||
Neatzaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! | ||
cristisz Postat pe 8 August 2008 10:28 |
||
Si eu fumez....dar nu am intrebat pe nimeni dak deranjeaza fumul meu, facem separeuri pt fumatori si nefumatori:)), asta dak sunt persoane care nu suporta fumul:* | ||
Postat pe 8 August 2008 10:42 |
||
Pana la urma stiu ca Lolo, bagherica, cristinca ( cristisz ), fumeaza asa k eu am cu cine fuma. | ||
Postat pe 8 August 2008 10:45 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Casa de toleranta | 126 | De la: Allegra 28 Mai 2012 23:28 |
RESTAURANT | 31679 | De la: garbo_19362 8 Octombrie 2019 19:48 |
oo | 160 | De la: garbo048253 22 Ianuarie 2010 14:24 |
|
||
Hai la ciorba de potroace! | 1058 | De la: elodia 16 Mai 2012 17:37 |
Iadul e aici... ! | 19 | De la: barboneli 2 Februarie 2014 20:45 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural