cristiszzzzzzzzzzzzz, io mai stau pe la munca, viu la tine in vizita...acolo cu catelu' oi manca si io ceva, nu-s mofturoasa...vezi ca suport oricefel de graunte pentru catei, da imi plac alea cu orez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
nebuna Postat pe 7 August 2008 16:18 |
||
---|---|---|
Pai lupoaica mea mananca in special fructe si legume, asa ca esti binevenita. De fanul guinezilor nu cred ca te atingi. | ||
cristisz Postat pe 7 August 2008 16:22 |
||
Gata, am decolat. | ||
|
||
cristisz Postat pe 7 August 2008 16:25 |
||
Baghera, frumoaso, cum porti tu blana aia pe tine, pe caldurile astea?Nu vrei sa o dai putin jos, sa te mai racoresti si tu, ca sa alunece sucul ala rece pe gat(sau berea )cu mai multa placere de la botisor in jos. | ||
Postat pe 7 August 2008 16:38 |
||
bagheruta e bolnava azi :(( ... nu ne-a spus ce are... poate o ajutam noi cu ceva... ![]() o asteptam la cafenea sa ne spuna ce a patit... speram ca bagheruta sa se faca bine. Chiar daca nu am intrat de mult timp pe forum... ii simt lipsa |
||
Angelli Postat pe 7 August 2008 16:56 |
||
Da cineva o cafea la ora asta? Ma ajunse oboseala, dimineata nu cred ca va mai servesc eu..... de bagherica nu se stie nik?.....anuntati-ma dak aflati ceva ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Postat pe 7 August 2008 19:31 |
||
Vad ca azi nu a vrut nimeni frape. Nu ati dorit sa va racoriti. ![]() ![]() ![]() |
||
Postat pe 7 August 2008 20:12 |
||
merge...baghera...daca meli...face cinste... dar...ce zice...meli...daca va dori si ea...o bere? cum stam? avem? sau... ![]() ![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 7 August 2008 21:24 |
||
si...de ce nu zici...soro`...asa? ca...iti aduceam ...lume buna...de aici...de pe...Garbo... abia asteapta sa guste cafeaua ta... ce zici? faci fatza? |
||
ovidiu42 Postat pe 7 August 2008 21:27 |
||
mela...vreau eu..frappe... sa ma racoresc si eu... oferi tu asa ceva? |
||
ovidiu42 Postat pe 7 August 2008 21:29 |
||
altundeva...trebuia sa postezi... iubirea...dragostea...si alte ele...nu-s la noi... noi...suntem...amici de...destindere... |
||
ovidiu42 Postat pe 7 August 2008 21:33 |
||
anushca ....bine ai venit... te astept cu...o cafea... ce zici? te prinzi? :) hai sa....ne...cafelim...si...chiar si cu bere...ca e vremea ei!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 7 August 2008 21:37 |
||
va salut pe toti. Pt. mine ce aveti?As prefera o bere rece daca se poate.Cafea la ora asta...Nu de alta dar nu mai dorm. |
||
laura_bella36 Postat pe 7 August 2008 21:52 |
||
De la: laura_bella36, la data 2008-08-07 21:52:26va salut pe toti. Pt. mine ce aveti?As prefera o bere rece daca se poate.Cafea la ora asta...Nu de alta dar nu mai dorm. bine ai venit, pentru proaspeti cafegii, avem de toate ![]() dar constat ca e cam goala cafeneaua la ora asta.... |
||
nebuna Postat pe 7 August 2008 22:12 |
||
Iar scriu ultima?......dimineatza cine face cafeaua? Baghera vad ca nu aparu, poate maine ne scoate din ceata si ne spune ce i s-a intamplat....somn usor si vise placute, va pup pe toti k de obicei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Postat pe 7 August 2008 23:50 |
||
Clar.....toti sunt la somn.![]() ![]() ![]() ![]() Din moment ce nu-mi vb nimeni. |
||
Postat pe 8 August 2008 00:27 |
||
toata lumea doarme... prin cafenea bate vantul... ![]() chiar sa nu ai cu cine sa bei o gurita de cafea? ![]() eu pana dimineata la 6 mai invat... asa ca cine se trezeste si face cafeluta... sa faca MUUUUUULTAAAAAAAA... sa ne ajunga... si celor care ne trezim pe la 11-12. Azi de dimineata a trebuit sa-mi fac singura cafeluta...ca m-am trezit tarziu si se terminase ![]() Noapte buna... si somn usor celor care dorm... ![]() ![]() ![]() |
||
Angelli Postat pe 8 August 2008 01:45 |
||
Gata cafelutza.....pentru cei care nu mai dorm, am ramas fara tigari, are cineva?....sau mai bine zis e cineva treaz??????? La mine se pare ca o sa ploua si nu vreau ![]() |
||
Postat pe 8 August 2008 06:32 |
||
cryleeeeeeeeeeeeee, esti fantastica..... tu deschizi, tu inchizi. ma simt de-a dreptul handicapata ![]() ![]() ![]() n-am nici o inspiratie azi ![]() |
||
nebuna Postat pe 8 August 2008 07:22 |
||
Hai maaaaaa, nu fi suparata pe mine, si eu as vrea sa mai pot dormi, dar crede-ma ca nu fac altceva cand ma trezesc......deschid calc si ma invart prin casa sa vad ce mai pun in ordine, beau cafeaua la calc, fumez la calc.....apoi fug la serv.....dar asta e ritmul meu, stii ceva?..... Care-i numele tau mic?, sincer nu stiu cum sa-ti vb, nu-mi vine sa-ti zic nici doamna, pt ca pun asa o oarecare distanta intre noi, cat despre....nebuna, eu nu te vad asa si sincer nu pot sa te apelez dupa id..... ![]() |
||
Postat pe 8 August 2008 07:32 |
||
Poti sa-mi spui ce nume vrei, nu neaparat cel real:), oricum eu sunt ILEANA, pentru toata lumea si este numele meu real:), o zi buna si ne vedem mai tarziu, va pup . Bagherica?????????....nici un semn? ![]() |
||
Postat pe 8 August 2008 07:36 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-08-08 07:36:57Poti sa-mi spui ce nume vrei, nu neaparat cel real:), oricum eu sunt ILEANA, pentru toata lumea si este numele meu real:), o zi buna si ne vedem mai tarziu, va pup . frumos nume ileana, asa o chema pe mama mea. pe mine ma cheama Lolo asa ma striga toata lumea.o sa-ti transmit in privat id-ul meu de mess |
||
nebuna Postat pe 8 August 2008 07:43 |
||
Scuze, apucai sa-ti scriu pe privat, acum vad mesajul aici, sa fii convinsa ca si eu te pup ![]() |
||
Postat pe 8 August 2008 08:52 |
||
Buna dimineata! Vad ca cineva s-a anuntat la frape. Eu am pregatit azi si cafea si frape ![]() ![]() ![]() |
||
Postat pe 8 August 2008 09:06 |
||
melaaaaaaaaaaaaaaaa, azi am nevoie de ceva rece sa ma mobilizeze, un frape, un cub de gheata, un sprit, o bere, orice. in sfarsit dupa masa ma duc sa-mi scot nenorocirea asta de ghips.dupa 6 saptamani, poate reusesc si eu sa ma sui la volan, caci tare greu imi e sa stau la mana altcuiva. |
||
nebuna Postat pe 8 August 2008 09:22 |
||
WAW...cum te-ai descurcat cu gipsul pe caldurile astea? Ce ai patit? |
||
Postat pe 8 August 2008 10:09 |
||
neatza!Mai aveti o cafea si pt. mine. Oricum am mai baut,dar nu ma pot abtine.Unde-i mult popor vreau si eu.Si ca fiu la unison mai beau o cafeluta. Apropo"s ma lasati sa fumez? | ||
laura_bella36 Postat pe 8 August 2008 10:21 |
||
Neatzaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! | ||
cristisz Postat pe 8 August 2008 10:28 |
||
Si eu fumez....dar nu am intrebat pe nimeni dak deranjeaza fumul meu, facem separeuri pt fumatori si nefumatori:)), asta dak sunt persoane care nu suporta fumul:* ![]() |
||
Postat pe 8 August 2008 10:42 |
||
Pana la urma stiu ca Lolo, bagherica, cristinca ( cristisz ), fumeaza asa k eu am cu cine fuma. | ||
Postat pe 8 August 2008 10:45 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Iadul e aici... ! | 19 | De la: barboneli 2 Februarie 2014 20:45 |
legislatia pt producerea lumanarilor atat decorative cat si cele pt cult | 10 | De la: Iryna_Iry 31 Octombrie 2016 16:12 |
Ati auzit de H10 Sport Lounge? | 1 | De la: garbo_14501 26 Iunie 2013 12:48 |
|
||
ce parere aveti despre tot ce se intampla in tara noastra? | 251 | De la: anakin 5 Ianuarie 2010 01:48 |
Acesta adorabile PISICI !!!!! | 140 | De la: elisabeta_boia 8 Noiembrie 2012 20:59 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9