http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/8525/PRAJITURA-RAPIDA-CU-PRUNE/... Meli intra sa vezi ce prajitura rapida si usoara, eu am facut-o ieri si chiar este buna, si o fac si azi:)) Numai ca am tava mai mare, adica de cuptor normal si fac compozitia dubla:)) |
||
Postat pe 22 Septembrie 2008 09:39 |
||
---|---|---|
s-a luat curentul mi-am pregatit mancarica si acum ca a venit o pun la foc ,supa am de ieri felul doi ceva usor mancarica de mazare cu cartofi si c-ti, mai stau acum un pic sa vad ce retete cu imagini e pacolo | ||
Postat pe 22 Septembrie 2008 10:30 |
||
vai ileana ce mi-ai facut am inundat tastatura si nu am nici prune nici caise nuuuuuuu pot sa o prepar daca o faci tu arunca si la mine cu o bucata sa nu mor de pofta | ||
|
||
Postat pe 22 Septembrie 2008 10:39 |
||
nu mai pot am o pofta de mor ma duc sa mestec o bomboana de menta si o ca altceva dulce nu am acum | ||
Postat pe 22 Septembrie 2008 10:49 |
||
Improvizeaza cu compot de care ai si tu prin casa, eu fac cu compot de cirese si am struguri proaspeti.....si stafide ca nici nu am...asa ceva de dulce... | ||
Postat pe 22 Septembrie 2008 11:08 |
||
heyyyyyyyy!!!!!!!!!.....vad ca voi deja...ati inceput pregatirile...!!! da`...mai e...fratilor...ca dor...nu-i ia de la...supermarket!! si...multumesc de...urarile in priveste...nashii...finii...si alte rude!! macar sa aibe lory...spor la...lucru acolo... |
||
ovidiu42 Postat pe 22 Septembrie 2008 11:19 |
||
Voiam sa spun ca nu am NUCI....:)) Dak nu sunt atenta la ce scriu.....:)) |
||
Postat pe 22 Septembrie 2008 12:01 |
||
ce faceti dragilor si dragelor aici? io vreau cafeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....azi dimineata am sarit-o! |
||
nebuna Postat pe 22 Septembrie 2008 12:57 |
||
Va pup si poate ne mai vb...pe seara ca trebuie sa fug la scoala.... | ||
Postat pe 22 Septembrie 2008 13:28 |
||
ce mai faceti dragilor am intrat sa va salut pt ca nu stau mult am putina treaba pe afara si trebuie sa plec.dar revin sigur mai tirziu asa ca va pupacesc pe toti/toate si o zi placuta in continuare | ||
Postat pe 22 Septembrie 2008 14:58 |
||
eu am trecut printr-o astfel de experienta, sentimente in aer, sms-uri..etc apoi ne-am intalnit face to face si bineneteles ca odata cu aceasta au iesit la iveala si alte lucrruri mai putin placute si aici ma refer la defecte, apoi e posibil sa nu-ti placa cum se poarta persoana respectiva in public dar se poate intampla totusi ca aceea persoana sa fie placuta. anyway, eu cred ca numai dupa ce va veti intalni fata in fata vei putea hotara daca este chiar asa cum iti "imaginezi" tu.... | ||
oana86marlena Postat pe 22 Septembrie 2008 15:09 |
||
De la: oana86marlena, la data 2008-09-22 15:09:28eu am trecut printr-o astfel de experienta, sentimente in aer, sms-uri..etc apoi ne-am intalnit face to face si bineneteles ca odata cu aceasta au iesit la iveala si alte lucrruri mai putin placute si aici ma refer la defecte, apoi e posibil sa nu-ti placa cum se poarta persoana respectiva in public dar se poate intampla totusi ca aceea persoana sa fie placuta. anyway, eu cred ca numai dupa ce va veti intalni fata in fata vei putea hotara daca este chiar asa cum iti "imaginezi" tu.... Oana...sincer...nu vrei sa ne luminezi si pe noi cui ii e adresat measjul si la ce se refera? nu prea cred ca...era vb despre asa ceva prin cafeneaua asta... dar...acu`...daca e vb de ceva serios...putem discuta...si aici...la o cafea...poate...gasim cumva rezolvarea la...framantarile tale... sau....o fi vreo greseala? asteptam sa ne lamuresti tu...si...daca tot citesti pe aici...fii binevenita...la noi... o zi placuta...tuturor... mai vb...spre seara...sper... |
||
ovidiu42 Postat pe 22 Septembrie 2008 15:25 |
||
De la: bebelusa, la data 2008-09-22 14:58:48ce mai faceti dragilor am intrat sa va salut pt ca nu stau mult am putina treaba pe afara si trebuie sa plec.dar revin sigur mai tirziu asa ca va pupacesc pe toti/toate si o zi placuta in continuare ....asteptam cu totii ...sa ne mai spui cate ceva...cum iti e acasa...si...cat mai stai printre noi...aici...in tara!! o zi placuta!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 22 Septembrie 2008 15:27 |
||
citez dince a scris ovi Oana...sincer...nu vrei sa ne luminezi si pe noi cui ii e adresat measjul si la ce se refera? nu prea cred ca...era vb despre asa ceva prin cafeneaua asta... dar...acu`...daca e vb de ceva serios...putem discuta...si aici...la o cafea...poate...gasim cumva rezolvarea la...framantarile tale... sau....o fi vreo greseala? asteptam sa ne lamuresti tu...si...daca tot citesti pe aici...fii binevenita...la noi... am vrea niste raspunsuri cum pica de la alte forumuri comentariile aici,oare??????????????????????????BEBITA STAI FOARTE PUTIN CU NOI DE CE OARE??????????????????????????erau si vremuri foarte bune pt.tine aici,cred ca esti foarte ocupata cu siguranta asta e raspunsul pupici |
||
Postat pe 22 Septembrie 2008 15:58 |
||
Sigur Oana86 trebuia sa scrie in alta parte:)):)) si nici nu o sa ne mai scoata din ceatza, au mai fost cazuri:)) |
||
Postat pe 22 Septembrie 2008 17:32 |
||
se pare ca...Oana...face ea ce face...si...ne mai baga si pe noi in seama!!! ar trebui sa-i oferim o cafea...sau...o ciocolata...ceva!!! cine stie...poate...ne lumineaza dupa!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 22 Septembrie 2008 19:49 |
||
sara buna lume lume vorbesc si io cu cineva s-au sunt singurica???????????? | ||
Postat pe 22 Septembrie 2008 20:29 |
||
Buna seara....Meli, am sosit si eu...nu esti singuria.... Mai, mai...da' mai aveti un pic si-mi spuneti ca-ti facut si sarmalele si ca e gata si ciorba de potroace....Doamne, ce prieteni saritori am... mmmm...de-aia va iubesc eu pe voi..... O limonda rece vrea cineva??? |
||
needforspeed Postat pe 22 Septembrie 2008 21:17 |
||
seara buna la toti acum am ajuns si eu acasa suprb este aerul din romania pt mine normal dar trafficul este tot teroare ca peste tot eu acum am sa beau un cappuccino haideti care mai sinteti pe aici sa bem ceva si sa fumam | ||
Postat pe 22 Septembrie 2008 21:44 |
||
melimeli sigur iti era dor de asa ceva nu?glitter-graphics.comglitter-graphics.comglitter-graphics.com | ||
Postat pe 22 Septembrie 2008 21:45 |
||
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ce capace cu peste isi ia ala saracu cu ce o fi gresit?????????????????si pisica aia e teroare cant si io dupa ia sotul si copii deja si-au astupat timpanele..........................lori o limonada rece beau si eu si sigur si bebita eu dau | ||
Postat pe 22 Septembrie 2008 22:03 |
||
aoleuuuu acuma vad ala isi ia capace si se si scarpina doamne bebita imi curg lacrimile de ras | ||
Postat pe 22 Septembrie 2008 22:09 |
||
vad ca nu e nimeni ma retrag si eu mai trag o pipa si ma duc sa vad ce mai e pe la stiri NOAPTE BUNA TUTUROR,SAPTE PURECI PE UN PICIOR | ||
Postat pe 22 Septembrie 2008 22:21 |
||
seara buna!...la toata cafeneaua!!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 22 Septembrie 2008 22:26 |
||
chiar sunt...singurel p`aci? | ||
ovidiu42 Postat pe 22 Septembrie 2008 23:04 |
||
De la: ovidiu42, la data 2008-09-22 23:04:18chiar sunt...singurel p`aci? da...nu-i bai...ca si asa sunt la job... numa...ma gandeam ca...poate mai bea cineva un ceai...o limonada...ceva!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 22 Septembrie 2008 23:59 |
||
Buna dimineatza:Psau buan noaptea nici nu stiu cum sa zic Ovi iar esti la munci?Nu m-am supi lori, mersi mult de cafea Ce mai facetzi?Eu una s rupta de somn,nici nu mai stiu ce naiba caut la ora asta pe net!Da-mi era dor de voi de cafenea,sa mi beau cafeaua cu voi aici!Ufff!!! Peste o saptamana abia revin zilnic la cafea acu sunt tot cu casa plina Ovi ia zi mama cum te mai simti? Ileana suna bine prajitura aia si cred ca si este buna!Hai faci cnad ajung si eu pe acasa? Dau o tigara buna Da vezi sa nu faci una de acu ca io vin peste 2 luni jumate si o halesc beton:)) Hai va pupic pe toti!Nebunica hai cu masina aia o data sa ne plimbam cand vin acasa Gataaa somnnnn |
||
mauinboots Postat pe 23 Septembrie 2008 03:30 |
||
De la: mauinboots, la data 2008-09-23 03:30:39 Buna dimineatza:Psau buan noaptea nici nu stiu cum sa zic Ovi iar esti la munci?Nu m-am supi lori, mersi mult de cafea Ce mai facetzi?Eu una s rupta de somn,nici nu mai stiu ce naiba caut la ora asta pe net!Da-mi era dor de voi de cafenea,sa mi beau cafeaua cu voi aici!Ufff!!! lory...sunt ok!!...taty... multumesc de intrebare... tu...???? ca...de ceva vreme...vad ca esti tare prinsa!! mai ai...cu...musafirii? |
||
ovidiu42 Postat pe 23 Septembrie 2008 04:05 |
||
Neatza la toti.... Ovi, tu nu cumva Andreei ii raspundeai si nu lui Lori???? Vad ca nu va-ti strans prea multi aseara in cafenea.... Sa va mai spun ca fac cafea???? |
||
Postat pe 23 Septembrie 2008 06:35 |
||
Inca se doarme..... Ma saturai si de citit mail-uri.... |
||
Postat pe 23 Septembrie 2008 07:51 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
prostia unora,... | 136 | De la: Iryna_Iry 28 Aprilie 2013 21:18 |
alina | 29 | De la: Dor_marunt 28 Noiembrie 2009 09:19 |
Hartuire | 32 | De la: Bianca17 11 Februarie 2015 11:49 |
|
||
Inima albastra | 714 | De la: dor72_ 23 Octombrie 2011 01:18 |
cluburi de dans in cta | 2 | De la: oxygene 24 Iulie 2009 22:38 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural