hop si eu la masa cu cafeluta si tigara ,,,,,,,cryle mai esti prezenta??????????? | ||
Postat pe 23 Septembrie 2008 08:16 |
||
---|---|---|
Am fost socat, confuz, uluit Cand am intrat pe poarta Cerului, Nu de frumusetea lui , Nici de lumini si decor. Dar de lumea aflata in Cer Care m-au facut sa scuip si si sa-mi pierd rasuflarea Hotii, mincinosii, pacatosii, Betivii si persoanele fara valoare.(gunoiul lumii acesteia) Acolo statea pustiul din clasa a-7-a Care mi-a luat banii de mancare de doua ori. Langa el era vecinul meu batran Care niciodata nu a spus ceva frumos. Herb, despre care totdeauna am gandit Ca a putrezit departe in iad, Statea comfortabil in al noulea cer , Aratand incredibil de bine. L-am atins cu cotul pe D-l ISUS, "Cum stau lucrurile?. Imi place sa aud parerea Ta. Cum au ajuns toti pacatosii acestia aici? Dumnezeu trebuie sa fi facut o greseala." "Si de ce toti sunt asa tacuti, Asa mohorati- da-mi o idee." Ssss copile, "El a spus,"ei toti sunt in soc. Nimeni nu se astepta sa te vada.pe tine.." |
||
Postat pe 23 Septembrie 2008 08:22 |
||
mi-a picat netul abia am reusit sa fac autentificarea uuuuuufffffffffffffsi cine zice ca romtelecomul e bun,bun pe naiba, numa nervi ....................am reusit sa citesc ce ai scris foarte | ||
|
||
Postat pe 23 Septembrie 2008 08:28 |
||
- Care e asemanarea dintre o blonda dezbracta si o blonda imbracata? - Amandoua sunt in hainele de servici. C�nd Ralph a vazut ca penisul sau �ncepe sa creasca si sta sculat mai mult, a fost �nc�ntat si la fel a fost si sotia lui. Dar dupa c�teva saptam�ni, ajunsese la o jumatate de metru si a �nceput sa se �ngrijoreze, asa ca s-a dus la un urolog. Dupa o �ndelunga examinare, doctorul le-a explicat lui Ralph si sotiei ca singura solutie ar fi o operatie. Sotia �ntreaba �ngrijorata: -Si c�t timp va trebui sa poarte c�rje? Doctorul: -Dar cine a zis ceva de c�rje? -Pai, aveti de g�nd sa-i lungiti picioarele, nu-i asa? |
||
Postat pe 23 Septembrie 2008 08:33 |
||
Badea Gheorghe si Badea Vasile pe drumul Clujului vad o broasca testoasa: - Vasile, ce-o fi asta? Sta Vasile si cujeta, si cujeta - Gheorghe, asta o' ii ceva, o' mere undeva |
||
Postat pe 23 Septembrie 2008 08:37 |
||
Meli, cred ca o sa te las singurica pana mai apare cineva....ma apuc de treaba si mai vb ....mai tarziu...pup |
||
Postat pe 23 Septembrie 2008 08:37 |
||
Frumoase bancuri:)) | ||
Postat pe 23 Septembrie 2008 08:38 |
||
Era odata un barbat care avea un caine pe care l-a numit Sex. Intr-o zi s-a dus sa ii i-a cainelui o licenta noua. -Domnule, as dori sa am o licenta pentru Sex. -Si eu! -Dar nu intelegeti, ea e un caine! -Nu imi pasa cum arata. -Dar.. -Nu ma intereseaza viata ta personala. Cand a vrut sa e casatoreasca, i-a spus popei ca ar vrea sa aiba Sex la nunta. -Cred ca ar trebui sa asteptati pana dupa nunta! -Dar toata lumea ar fii incantata sa aiba pe Sex la nunta. Familia omului a fost interzisa sa mai calce in biserica. Cand l-a inscris intr-un concurs, a zis judecatorului ca vrea sa aiba Sex la tv. Judecatorul a zis ca vrea sa dea mare. Cand a divortat si se lupta pt. custodia cainelui a zis ca Sex a fost foarte apropiat inainte de casatorie iar ca dupa aceea a disparut din viata sa. -La fel si cu mine!a zis judecatorul. -Dar nu intelegeti, am avut pe Sex decand aveam 9 ani. -Trebuie sa fii fost tare puternic. Pana la urma a ajuns la psiholog. -Doamna, Sex a fost cel mai bun prieten al meu, dar acum a disparut. -Tu trebuie sa intelegi ca sexul nu e cel mai bun prieten al omului. I-ati un caine. |
||
Postat pe 23 Septembrie 2008 08:40 |
||
uffffffffff, n-am timp sa le citesc acu' le voi citi diseara...simt ca mor, nu mai am timp de loc. Hai sa radeti... un prieten de-al nostru si-a luat calculator si m-a chemat aseara sa-i arat cate una cate alta....cine i l-a instalat i-a facut adresa de mess si de mail.Omu' renumit prof. universitar (care are sclavi ce-i descarca mailurile si ii dau totul la nas...)este total aerian...m-a chemat sa-i arat ce? nu m-a lasat sa fac nimic...de frica sa nu se umple de virusi...nu instalat programe, nu descarcat alte programele specifice Windowsului, nu trebuie facuta nici o miscare....plus ca in final m-am lamurit ca nu intelege modul de functionare al net-ului al casutelor de mail...etc...al mess-ului... |
||
nebuna Postat pe 23 Septembrie 2008 09:28 |
||
Pai pana la urma ai fost din amabilitate si .....tot dim respect nu ai facut nik:))....dak e omul disperat lasa-l ma cu virusii lui cu tot....ce-si inchipuia ca napadesc virusii peste el?????? | ||
Postat pe 23 Septembrie 2008 09:57 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-09-23 09:57:04Pai pana la urma ai fost din amabilitate si .....tot dim respect nu ai facut nik:))....dak e omul disperat lasa-l ma cu virusii lui cu tot....ce-si inchipuia ca napadesc virusii peste el?????? daaaaaaaaaaa...eram buna de filmat si de pus pe youtube...eu nu pot sa-mi ascund trairile...iar mimica ma da de gol...oricum il compatimesc, iar biata nevasta-sa nu are voie sa umble...ea stie mai mult ca el, caci a fost pe la mine si am invatat-o eu sa vorbeasca cu fiica-sa pe mess |
||
nebuna Postat pe 23 Septembrie 2008 10:06 |
||
haide-ti si voi la u ceai...cafeaua nu-mi intra...mi-e cam rau. M-am lacomit la niste maioneza, nu v-am lasat si voua si m-a pedepsit al de sus |
||
nebuna Postat pe 23 Septembrie 2008 10:07 |
||
Hey, neatza la toti!! sunt noua pe aici.. bea cineva o cafea cu mine??? | ||
Lullutza Postat pe 23 Septembrie 2008 10:54 |
||
Normal ca bea toata lumea.....Bine ai venit in cafeneaua noastra.... Cu ce sa te servim????? Cafea, tigari, suc, limonada? |
||
Postat pe 23 Septembrie 2008 11:08 |
||
beau ceaaaaaaaaaaaaaai si io...si multa limonadaaaaaaaaaaaa! | ||
nebuna Postat pe 23 Septembrie 2008 11:40 |
||
De la: Lullutza, la data 2008-09-23 10:54:32Hey, neatza la toti!! sunt noua pe aici.. bea cineva o cafea cu mine??? lullutzoooooooo...bine ai venit in gasca noastra, sper sa te simti bine. io sunt nebuna, sau lolo, si restul mai vezi si tu pe profil! |
||
nebuna Postat pe 23 Septembrie 2008 11:41 |
||
am revenit la o pauza de tigara si un pic de cafea ,si o limonada va rog ,o galeata daca se poate mie seteeeeeeeeeeeeeeee luluuuuuuuuu bine ai venit in cafenea sper sa-ti placa aici .......................e soare la timisoara in sfarsit dupa doua saptamanisi sunt 14 grade | ||
Postat pe 23 Septembrie 2008 11:53 |
||
Postat pe 23 Septembrie 2008 11:59 |
||
Si la Craiova e soare cu dinti | ||
Postat pe 23 Septembrie 2008 13:47 |
||
ma uit acum pe calc.si arata 17 grade e chiar super afara.............vezi sa nu te muste dintiiiiiiii | ||
Postat pe 23 Septembrie 2008 14:08 |
||
Postat pe 23 Septembrie 2008 14:14 |
||
ce faceti dragilor azi n-am putut tine postul ca ma inneca-i cu pasta de dinti cind ma spala-i se mai intimpla la noi la bucuresti e vreme urita nu-mi place haideti sa bem o cafeluta ca sa-mi revin ca vremea vad ca nu vrea sa-si revina deloc | ||
Postat pe 23 Septembrie 2008 14:15 |
||
glitter-graphics.comglitter-graphics.com | ||
Postat pe 23 Septembrie 2008 14:17 |
||
o cafeluta aburinda pt. tine si o /////////////////// ce parasuta de urechi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | ||
Postat pe 23 Septembrie 2008 14:23 |
||
ma cum ne nimerim paci de tot singuri suntem suntem ca pasarile calatoare unu vine tusti altu peaca | ||
Postat pe 23 Septembrie 2008 14:26 |
||
Da...vad ca asa se intampla | ||
Postat pe 23 Septembrie 2008 14:31 |
||
glitter-graphics.comglitter-graphics.com | ||
Postat pe 23 Septembrie 2008 14:32 |
||
glitter-graphics.comglitter-graphics.com body { background-image: url('http://dl6.glitter-graphics.net/pub/869/869786q2c2280vi8.jpg'); background-attachment: fixed; background-repeat: repeat; } |
||
Postat pe 23 Septembrie 2008 14:34 |
||
inca sunt aci da se incarca asa greu diiiiii calutu diiiiiii dupa pisicute diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii | ||
Postat pe 23 Septembrie 2008 14:35 |
||
si eu sint aici imi pare bine ca merge netul bine ca altfel era nasol glitter-graphics.com | ||
Postat pe 23 Septembrie 2008 14:38 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vreme de ceai fierbinte | 44 | De la: garbo_1894 28 Aprilie 2013 09:24 |
Ati auzit de H10 Sport Lounge? | 1 | De la: garbo_14501 26 Iunie 2013 12:48 |
Inima albastra | 714 | De la: dor72_ 23 Octombrie 2011 01:18 |
|
||
Gyuri Pub - pub-ul lui Ioan Gyuri Pascu | 13 | De la: eu_geminy 3 Aprilie 2011 10:52 |
Cafenea de toamna/iarna | 18419 | De la: AndraMicu 5 Ianuarie 2020 22:05 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural