ma duc sa fac o baie si revin va pupic ![]() ![]() ![]() |
||
Postat pe 23 Septembrie 2008 14:43 |
||
---|---|---|
ma bucur pt. tine eu am albit deja in asteptare ROMTELECOM unde-s cei 2 giga de care ne-au promis ![]() ![]() ![]() |
||
Postat pe 23 Septembrie 2008 14:44 |
||
mercie mult fetelor ca ma primiti la voi in cafenea .. sunteti tare de tot!!! | ||
|
||
Lullutza Postat pe 23 Septembrie 2008 17:52 |
||
bine ai venit in club lulutza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Postat pe 23 Septembrie 2008 18:30 |
||
haideti dragilor pe unde umblati tot la munca sinteti offffffffffff ce ti-e si cu munca asta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Postat pe 23 Septembrie 2008 18:33 |
||
seara buna la toata lumea din cafenea...!!! vad ca..vremea rece...ne mai aduna pe langa calculatoare.. ma bucur ca...vin oameni noi la cafeneaua noastra!!! sa fie bine veniti!! si..sper sa se simta bie alaturi de noi!! deci...cu cana de cafea sau ceai...in manutza...putem spune ca suntem intre prieteni!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 23 Septembrie 2008 18:50 |
||
Oare este cineva pe aici?????? ![]() am si eu cu cine vb??? |
||
Postat pe 23 Septembrie 2008 20:00 |
||
Se pare ca sunt ocupati cam toti..... Asta e...nici eu nu sunt cand sunt altii..... Spor la .....nush...la ceea ce faceti..... |
||
Postat pe 23 Septembrie 2008 20:02 |
||
Buna searaaaa!!!!! Am ajuns si eu de la munca...din pacate am avut azi numai probleme....nu reusesc sa-mi revin, dar sper sa fiti alaturi de mine. Acum, sincer, chiar am nevoie de voi...... | ||
needforspeed Postat pe 23 Septembrie 2008 20:33 |
||
o seara placuta in continuare eu una nu mai pot sta ca am niste treaba va pupic pe toti/toate si vb miine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Postat pe 23 Septembrie 2008 20:50 |
||
Bebela, multumesc mult!!! Nu mai e nimeni??? ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
needforspeed Postat pe 23 Septembrie 2008 22:04 |
||
De la: needforspeed, la data 2008-09-23 22:04:19Bebela, multumesc mult!!! lory...ce-ai patit taty? de ce spui ca ai pb? putem vb de ele? evident...in privat...daca vrei... ![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 23 Septembrie 2008 22:08 |
||
buna seara lume, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Postat pe 23 Septembrie 2008 22:35 |
||
Eu ma retrag...maine am o zi grea...Va multumesc ca sunteti alaturi de mine... Pupici si noapte buna!!! ![]() ![]() ![]() |
||
needforspeed Postat pe 23 Septembrie 2008 22:49 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Postat pe 23 Septembrie 2008 22:49 |
||
De la: needforspeed, la data 2008-09-23 22:49:10Eu ma retrag...maine am o zi grea...Va multumesc ca sunteti alaturi de mine... o seara placuta lory...si...asteptam sa-ti revii...si...fii din nou asa cum te stim noi!!! ![]() ![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 23 Septembrie 2008 22:58 |
||
![]() ![]() OVI tu nu ma boteza ca-ti cer un miel sa stii si ajung acasa in doua luni asa ca pregateste-l ![]() Ileana a observat greseala ![]() Nebunica mama lasa maioneza ca ingrasa,mai bine zi ce ai facut cu masina aia ca vreau sa ne plimbam cand vin ![]() Luluta bine ai venit si tu in cafenea hai sa ti fac un frappe sa nu zica lumea ca s gazda rea! Si da ma OVI inca sunt cu musafirii,se simt asa bine aici ca nu se mai dau plecati ![]() ![]() ![]() |
||
mauinboots Postat pe 24 Septembrie 2008 01:16 |
||
De la: mauinboots, la data 2008-09-24 01:16:41 Amdreea...scz!!!...dar...chiar va incurcam....mai ales ca...se tot schimba...nick-uri...pe aici... iar in ce priveste mielu`.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 24 Septembrie 2008 01:38 |
||
![]() Da ce faci OVI mama iar nu dormi???sau iar esti la munci?Hai bem o cafea si fumam o tigara ca lumea sigur doarme ![]() Hai ca ti fac eu un frappe smecher de al meu !!! ![]() |
||
mauinboots Postat pe 24 Septembrie 2008 04:32 |
||
Neatzaaaaaa.....!!!!!!!!!!!!!! Inca dormiti??? ![]() ![]() ![]() Am facut o cafelutza...mmmm...cea mai buna.... ![]() Va invit diseara la un gratarel...la o bere rece...si la un tortuletz cu frisca si ciocolata...si, ma mai gandesc eu pana atunci ce mai pregatesc.... ![]() ![]() ![]() ![]() Multumesc mult pentru prietenia de care ati dat dovada...azi ma simt un picutz mai bine... Va pup...si sper sa nu lipsiti diseara.... ![]() ![]() ![]() |
||
needforspeed Postat pe 24 Septembrie 2008 06:44 |
||
LA MULTI ANIIIIIIIIIII!!!!!! SA NE TRAIESTI LORI SI SA FII SANATOASA, NUMAI BUCURII SA AI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Postat pe 24 Septembrie 2008 07:19 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Postat pe 24 Septembrie 2008 08:15 |
||
![]() - Ba, Vasile, ce tremuri asa, ba, ce ai patit? - Am stat putin in frigider. - De ce, ba? - Pai, Sefu', nu ne-ati zis ca politaii trebe sa aiba sange rece ! Un politai statea intr-o intersectie mare pe bulevardul Magheru si conducea circulatia gesticuland si fluierand foarte elegant. La un moment dat apare masina politiei cu girofarurile in functiune si opreste in fata artistului... de politai ... - Sa traiti dom. colonel, sunt sergent Bucica la postul.... - Ma dobitocule mars acasa si schimba-te, te vede o lume intreaga aici in mijlocul capitalei, nu vezi ca ai o cizma neagra si una alba ? - Permiteti sa raportez: si acasa tot asa le am ! Doi militieni s-au impuscat intr-un restaurant, unul incercind sa intre in restaurant iar altul sa iasa pentru ca pe usa scria TRAGE. Un militian intra foarte fericit intr-un bar si ofera un rind de bautura la toata lumea. Barman: - De ce esti asa de fericit ? Militian: - Astazi mi-am dat seama ca sint foarte foarte destept. Barman: - Cum ?? Militian: - Am rezolvat un Puzle dupa un an de lucru. Barman: - Si care e legatura ?? Militian: - Pe cutie scria 2-5 ani. ![]() |
||
Postat pe 24 Septembrie 2008 09:23 |
||
neatzaaaa lumeee! m-am trezit si eu... acuma mai bea cineva cafea? sau o sa fiu singura?melimeli esti tare cu glumele ... si mercie gazdei pt frappe... am inteles ca e ziua de nastere a lui lori sa traiesti melti multi ani!! si sa fii sanatoasa si fericitaa!! pupuri!!! | ||
Lullutza Postat pe 24 Septembrie 2008 10:58 |
||
De la: melimeli, la data 2008-09-24 08:15:28 ![]() ![]() LORICAAA LA MULTI ANIIIIIIIIIII!!!!SA NE TRAIESTI O MIE DE ANI!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pastreaza si mie o felie de tort:Pajung mai tarziu ![]() |
||
mauinboots Postat pe 24 Septembrie 2008 11:09 |
||
De la: Lullutza, la data 2008-09-24 10:58:58neatzaaaa lumeee! m-am trezit si eu... acuma mai bea cineva cafea? sau o sa fiu singura?melimeli esti tare cu glumele ... si mercie gazdei pt frappe... am inteles ca e ziua de nastere a lui lori sa traiesti melti multi ani!! si sa fii sanatoasa si fericitaa!! pupuri!!! Lulutza no problem am frappe pentru toata lumea NON STOP!!!Cred ca o s ami deschid o cafenea pe bune ca prea imi place asa:))da cu conditizia sa vna toata lumea din tara domne sa mi viziteze cafeneaua ![]() Hai la o tigara Ileana ce faci?bagi munca? Nebunica tu ai disparut?Meli esti pusa pe shotii ![]() Ovi???tu nu esti prezent? Ma hai sa le punem absente la oamenii astia si va scadem si nota la purtare la 10 absente ![]() Hai cu cafeaua si tigariileee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
mauinboots Postat pe 24 Septembrie 2008 11:13 |
||
din toata tara e una,.. vezi ca o sa vin din Basarabia ..e bine? |
||
Lullutza Postat pe 24 Septembrie 2008 11:24 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Postat pe 24 Septembrie 2008 11:40 |
||
Loriiiiiiiiiiii, multi ani cu sanatateeeeeeeeee...sa ne auzim cu bine si peste 10 ani! dragelor si dragilor, de 2 zile am restrictie la cefea....deh! varsta...da beau ceai cat cuprinde....imi lipseste salata de fructe de la ovi. am absente motivate...nu-mi scadeti ote la purtareeeeeeeee ![]() |
||
nebuna Postat pe 24 Septembrie 2008 11:45 |
||
De la: needforspeed, la data 2008-09-24 06:44:56Neatzaaaaaa.....!!!!!!!!!!!!!! lovita in aripa cum sunt tot vin ![]() |
||
nebuna Postat pe 24 Septembrie 2008 11:52 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
In premiera in Romania - concert extraordinar Paul Anka Live! | 1 | De la: Valerium 10 Mai 2010 14:34 |
Cafenea virtuala | 11752 | De la: tutankhamon 11 Martie 2009 12:32 |
nico | 17 | De la: garbo048253 22 Ianuarie 2010 21:10 |
|
||
Casa de toleranta | 126 | De la: Allegra 28 Mai 2012 23:28 |
RESTAURANT | 31679 | De la: garbo_19362 8 Octombrie 2019 19:48 |
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an