Cafenea virtuala

ma duc sa fac o baie si revin va pupic glitter-graphics.comglitter-graphics.com

Postat pe 23 Septembrie 2008 14:43
ma bucur pt. tine eu am albit deja in asteptare ROMTELECOM unde-s cei 2 giga de care ne-au promis ,or fi in pod tre sa caut.

Postat pe 23 Septembrie 2008 14:44
mercie mult fetelor ca ma primiti la voi in cafenea .. sunteti tare de tot!!!
Lullutza
Postat pe 23 Septembrie 2008 17:52
bine ai venit in club lulutza hai sa bem un suc natural ca de cafea mie mi-a ajuns pe ziua de azi deeeeeeeeee mai schimbam si noi ce bem melindo eu mi-am bagat internet cu 4 mega si poate de aia merge mai bine nu stiu ce sa zic sper sa-ti mearga netul intr-un final sa mai stam si noi la o birfa vorba vine

Postat pe 23 Septembrie 2008 18:30
haideti dragilor pe unde umblati tot la munca sinteti offffffffffff ce ti-e si cu munca asta haideti acilea sa ne relaxam un pic

Postat pe 23 Septembrie 2008 18:33
seara buna la toata lumea din cafenea...!!!
vad ca..vremea rece...ne mai aduna pe langa calculatoare..
ma bucur ca...vin oameni noi la cafeneaua noastra!!!
sa fie bine veniti!!
si..sper sa se simta bie alaturi de noi!!
deci...cu cana de cafea sau ceai...in manutza...putem spune ca suntem intre prieteni!!
ovidiu42
Postat pe 23 Septembrie 2008 18:50
Oare este cineva pe aici??????
am si eu cu cine vb???

Postat pe 23 Septembrie 2008 20:00
Se pare ca sunt ocupati cam toti.....
Asta e...nici eu nu sunt cand sunt altii.....
Spor la .....nush...la ceea ce faceti.....

Postat pe 23 Septembrie 2008 20:02
Buna searaaaa!!!!! Am ajuns si eu de la munca...din pacate am avut azi numai probleme....nu reusesc sa-mi revin, dar sper sa fiti alaturi de mine. Acum, sincer, chiar am nevoie de voi......
needforspeed
Postat pe 23 Septembrie 2008 20:33
o seara placuta in continuare eu una nu mai pot sta ca am niste treaba va pupic pe toti/toate si vb miine lori sintem alaturi de tine sa stii da ce patisi fato care-i pasul ca nu zisesi nimic te pup si vb cind poti si tu

Postat pe 23 Septembrie 2008 20:50
Bebela, multumesc mult!!!

Nu mai e nimeni???
needforspeed
Postat pe 23 Septembrie 2008 22:04
De la: needforspeed, la data 2008-09-23 22:04:19Bebela, multumesc mult!!!

Nu mai e nimeni???

lory...ce-ai patit taty?
de ce spui ca ai pb?
putem vb de ele?
evident...in privat...daca vrei...
ovidiu42
Postat pe 23 Septembrie 2008 22:08
buna seara lume, lori da ce patisi de iti merse rau azi hai ca noi te incurajam

Postat pe 23 Septembrie 2008 22:35
Eu ma retrag...maine am o zi grea...Va multumesc ca sunteti alaturi de mine...

Pupici si noapte buna!!!
needforspeed
Postat pe 23 Septembrie 2008 22:49
noapte buna tuturor ma duc la stirile pro tv

Postat pe 23 Septembrie 2008 22:49
De la: needforspeed, la data 2008-09-23 22:49:10Eu ma retrag...maine am o zi grea...Va multumesc ca sunteti alaturi de mine...

Pupici si noapte buna!!!

o seara placuta lory...si...asteptam sa-ti revii...si...fii din nou asa cum te stim noi!!!
ovidiu42
Postat pe 23 Septembrie 2008 22:58
si eu si eu te sustin LORI
OVI tu nu ma boteza ca-ti cer un miel sa stii si ajung acasa in doua luni asa ca pregateste-l
Ileana a observat greseala
Nebunica mama lasa maioneza ca ingrasa,mai bine zi ce ai facut cu masina aia ca vreau sa ne plimbam cand vin
Luluta bine ai venit si tu in cafenea hai sa ti fac un frappe sa nu zica lumea ca s gazda rea!
Si da ma OVI inca sunt cu musafirii,se simt asa bine aici ca nu se mai dau plecati unde mai pui ca maine seara IMI MAI VIN DOI,O SA FIM OPT IN CASA DE ACU PANA LUNI ASA CAAAA BUSYY RAU SUNT!!!
mauinboots
Postat pe 24 Septembrie 2008 01:16
De la: mauinboots, la data 2008-09-24 01:16:41 si eu si eu te sustin LORI
OVI tu nu ma boteza ca-ti cer un miel sa stii si ajung acasa in doua luni asa ca pregateste-l
Ileana a observat greseala
Nebunica mama lasa maioneza ca ingrasa,mai bine zi ce ai facut cu masina aia ca vreau sa ne plimbam cand vin
Luluta bine ai venit si tu in cafenea hai sa ti fac un frappe sa nu zica lumea ca s gazda rea!
Si da ma OVI inca sunt cu musafirii,se simt asa bine aici ca nu se mai dau plecati unde mai pui ca maine seara IMI MAI VIN DOI,O SA FIM OPT IN CASA DE ACU PANA LUNI ASA CAAAA BUSYY RAU SUNT!!!

Amdreea...scz!!!...dar...chiar va incurcam....mai ales ca...se tot schimba...nick-uri...pe aici...
iar in ce priveste mielu`.... ...am sa-l dau....daca imi va fi cerut...
ovidiu42
Postat pe 24 Septembrie 2008 01:38
yee gata cer mieluu sa fie clar !!!
Da ce faci OVI mama iar nu dormi???sau iar esti la munci?Hai bem o cafea si fumam o tigara ca lumea sigur doarme
Hai ca ti fac eu un frappe smecher de al meu !!!
mauinboots
Postat pe 24 Septembrie 2008 04:32
Neatzaaaaaa.....!!!!!!!!!!!!!!

Inca dormiti???

Am facut o cafelutza...mmmm...cea mai buna....

Va invit diseara la un gratarel...la o bere rece...si la un tortuletz cu frisca si ciocolata...si, ma mai gandesc eu pana atunci ce mai pregatesc.... poate niste baloane si confetti....

Multumesc mult pentru prietenia de care ati dat dovada...azi ma simt un picutz mai bine...

Va pup...si sper sa nu lipsiti diseara....
needforspeed
Postat pe 24 Septembrie 2008 06:44
LA MULTI ANIIIIIIIIIII!!!!!!
SA NE TRAIESTI LORI SI SA FII SANATOASA, NUMAI BUCURII SA AI

Postat pe 24 Septembrie 2008 07:19
ooooooooooo lori azi e ziua ta LA MULTI ANI toate cele bune,si sper diseara sa pot sa intru pe net ,acum merge ceva mai binisor da ieri mi se albi parul pana se incarca ..................andreea tu nu ai somn noaptea s-au nu te lasa musafirii sa dormi??????????? ................cryle draga tu azi esti la munci ,cu forte proaspete dupa 2 zile nu-i asa??????????? .....................da cristisz ce o mai face no mai intrat demult pe la cafenea so fi lasat de fumat ???????????????.....................ovi tu la munci s-au inca somnic ??????????????????bebita da cine ti-a dat tie 4 mega si mie numa niste ramasite??????????vreau si eu zine firma aia bengoasa care da atat???????????

Postat pe 24 Septembrie 2008 08:15
Doi politisti:
- Ba, Vasile, ce tremuri asa, ba, ce ai patit?
- Am stat putin in frigider.
- De ce, ba?
- Pai, Sefu', nu ne-ati zis ca politaii trebe sa aiba sange rece !

Un politai statea intr-o intersectie mare pe bulevardul Magheru si conducea circulatia
gesticuland si fluierand foarte elegant. La un moment dat apare masina politiei cu
girofarurile in functiune si opreste in fata artistului... de politai ...
- Sa traiti dom. colonel, sunt sergent Bucica la postul....
- Ma dobitocule mars acasa si schimba-te, te vede o lume intreaga aici in mijlocul
capitalei, nu vezi ca ai o cizma neagra si una alba ?
- Permiteti sa raportez: si acasa tot asa le am !

Doi militieni s-au impuscat intr-un restaurant, unul incercind sa intre in restaurant iar
altul sa iasa pentru ca pe usa scria TRAGE.

Un militian intra foarte fericit intr-un bar si ofera un rind de bautura la toata lumea.
Barman: - De ce esti asa de fericit ?
Militian: - Astazi mi-am dat seama ca sint foarte foarte destept.
Barman: - Cum ??
Militian: - Am rezolvat un Puzle dupa un an de lucru.
Barman: - Si care e legatura ??
Militian: - Pe cutie scria 2-5 ani.

Postat pe 24 Septembrie 2008 09:23
neatzaaaa lumeee! m-am trezit si eu... acuma mai bea cineva cafea? sau o sa fiu singura?melimeli esti tare cu glumele ... si mercie gazdei pt frappe... am inteles ca e ziua de nastere a lui lori sa traiesti melti multi ani!! si sa fii sanatoasa si fericitaa!! pupuri!!!
Lullutza
Postat pe 24 Septembrie 2008 10:58
De la: melimeli, la data 2008-09-24 08:15:28 ooooooooooo lori azi e ziua ta LA MULTI ANI toate cele bune,si sper diseara sa pot sa intru pe net ,acum merge ceva mai binisor da ieri mi se albi parul pana se incarca ..................andreea tu nu ai somn noaptea s-au nu te lasa musafirii sa dormi??????????? ................cryle draga tu azi esti la munci ,cu forte proaspete dupa 2 zile nu-i asa??????????? .....................da cristisz ce o mai face no mai intrat demult pe la cafenea so fi lasat de fumat ???????????????.....................ovi tu la munci s-au inca somnic ??????????????????bebita da cine ti-a dat tie 4 mega si mie numa niste ramasite??????????vreau si eu zine firma aia bengoasa care da atat???????????

Nu am somn Meli si eu cum ajung la ora 12 noaptea de la munca iti dai seama ca mi se duce naibii tot somn,pana ma dushez pana ma schimb se face unu dupa aia ma pun la calc sa mi vad si eu pretenii din cafenea ce mai zic si na uite asa ajung sa adorm la 4 5 dimineatza si m-am obisnuit asa!
LORICAAA LA MULTI ANIIIIIIIIIII!!!!SA NE TRAIESTI O MIE DE ANI!!!! ma bucur ca te simti mai bine si sper sa te simti asa de acu incolo!!!!pupici si toate urariile de bine!
Pastreaza si mie o felie de tort:Pajung mai tarziu
mauinboots
Postat pe 24 Septembrie 2008 11:09
De la: Lullutza, la data 2008-09-24 10:58:58neatzaaaa lumeee! m-am trezit si eu... acuma mai bea cineva cafea? sau o sa fiu singura?melimeli esti tare cu glumele ... si mercie gazdei pt frappe... am inteles ca e ziua de nastere a lui lori sa traiesti melti multi ani!! si sa fii sanatoasa si fericitaa!! pupuri!!!

Lulutza no problem am frappe pentru toata lumea NON STOP!!!Cred ca o s ami deschid o cafenea pe bune ca prea imi place asa:))da cu conditizia sa vna toata lumea din tara domne sa mi viziteze cafeneaua
Hai la o tigara Ileana ce faci?bagi munca?
Nebunica tu ai disparut?Meli esti pusa pe shotii da e bine ca binedispui lumea!
Ovi???tu nu esti prezent?
Ma hai sa le punem absente la oamenii astia si va scadem si nota la purtare la 10 absente
Hai cu cafeaua si tigariileee
mauinboots
Postat pe 24 Septembrie 2008 11:13
din toata tara e una,.. vezi ca o sa vin din Basarabia ..e bine?
Lullutza
Postat pe 24 Septembrie 2008 11:24
e bine ,andreea nu s-a gandit si peste hotare da e bine numa sa vi la cafenea cryle ce faci ???????mai baga nasu paci si trage o tigara bea un frappe ca andreea zise ca e non-stop iiiiiiiiep am pus si niste bancuri sa citesti la tigara

Postat pe 24 Septembrie 2008 11:40
Loriiiiiiiiiiii, multi ani cu sanatateeeeeeeeee...sa ne auzim cu bine si peste 10 ani!

dragelor si dragilor, de 2 zile am restrictie la cefea....deh! varsta...da beau ceai cat cuprinde....imi lipseste salata de fructe de la ovi.
am absente motivate...nu-mi scadeti ote la purtareeeeeeeee
nebuna
Postat pe 24 Septembrie 2008 11:45
De la: needforspeed, la data 2008-09-24 06:44:56Neatzaaaaaa.....!!!!!!!!!!!!!!

Inca dormiti???

Am facut o cafelutza...mmmm...cea mai buna....

Va invit diseara la un gratarel...la o bere rece...si la un tortuletz cu frisca si ciocolata...si, ma mai gandesc eu pana atunci ce mai pregatesc.... poate niste baloane si confetti....

Multumesc mult pentru prietenia de care ati dat dovada...azi ma simt un picutz mai bine...

Va pup...si sper sa nu lipsiti diseara....

lovita in aripa cum sunt tot vin
nebuna
Postat pe 24 Septembrie 2008 11:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Concurs 1 De la: garbo_ela 25 Noiembrie 2009 15:23
comorile sufletului? 8 De la: UEL 7 Decembrie 2009 08:58
SUNT ATIT DE SINGUR K A-MI AUD BATAILE INIMII 31 De la: tutankhamon 21 Noiembrie 2009 12:20
cum lupt impotriva vecinilor galagiosi 57 De la: esperanzza 3 Iulie 2019 01:24
Teleski 136 De la: clarisse 1 Februarie 2010 19:30
Setari Cookie-uri