Cafenea virtuala

heiiiiiiii lolo te-ai comandat masinuta??????????????/ ..........citisi un pic in urma marian nitiu si ina7 vad ca sunt ocupati nu au timp de cafenea ,da probabil ca o sa ne mai viziteze

Postat pe 24 Septembrie 2008 11:54
un banc pt. voi baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanc

Postat pe 24 Septembrie 2008 12:01
De la: melimeli, la data 2008-09-24 08:15:28 ooooooooooo lori azi e ziua ta LA MULTI ANI toate cele bune,si sper diseara sa pot sa intru pe net ,acum merge ceva mai binisor da ieri mi se albi parul pana se incarca ..................andreea tu nu ai somn noaptea s-au nu te lasa musafirii sa dormi??????????? ................cryle draga tu azi esti la munci ,cu forte proaspete dupa 2 zile nu-i asa??????????? .....................da cristisz ce o mai face no mai intrat demult pe la cafenea so fi lasat de fumat ???????????????.....................ovi tu la munci s-au inca somnic ??????????????????bebita da cine ti-a dat tie 4 mega si mie numa niste ramasite??????????vreau si eu zine firma aia bengoasa care da atat???????????
melinda draga cind iti faci abonament logic ar trebui sa te intrebe de cit vrei sa fie de 2 mega,4mega,6 si 8mega care este cel mai scump la noi in general c-am toti au de 4 mega viteza fiind foarte bune si pretul de 410 ron,la 6 mega 620 ron si a.s.m.d. eu mi-am facut la clicknet se numeste,iar rds,stiu ca e bun si ala si pretul e acelasi ca am un var care lucreaza acolo si stiu sigur,faza este ca te duci la ei si le spui sa iti faca de 4 sau 6 mega dar e mai scump un pic,dar merge netul de n-ai treaba

Postat pe 24 Septembrie 2008 12:08
ei pai clicknet am si eu da in primele 6 luni abonament gratis cu 2 mega, si dupa 6 luni cica va fi si 4 mega ................ ei pai imi pica fisa daca e gratis imi dau maga cat vor muschi lor

Postat pe 24 Septembrie 2008 12:13
loriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii la multi ani iti doresc si sa fii fericita si iubita draga mea te pupic si te asteptam aici sa sarbatorim glitter-graphics.comglitter-graphics.comglitter-graphics.comglitter-graphics.com

Postat pe 24 Septembrie 2008 12:13
mai trag o pipa si astept bebita ceva dragut sa comentez si eu

Postat pe 24 Septembrie 2008 12:18
hai ca deja am intoxicat cafeneaua acile melindo pai atunci asteapta pina iti baga ei de 4 mega mai e mult pina atunci?

Postat pe 24 Septembrie 2008 12:23
La inmormantarea unui cardiolog. Sicriul in forma de inima este asezat intr-o groapa in forma de inima, pe care sunt puse coroane in forma de inima, pe o muzica divina.

Un om incepe sa rada.

- De ce razi, esti nesimtit? Cum poti sa razi la inmormantarea unui asemenea om?

-Rad, omule. Ma gandesc la nmormantarea mea, ca sunt ginecolog.

Postat pe 24 Septembrie 2008 12:25
iti place ai vazut ce flotari face pisoiul asta mic mai multe ca noi

Postat pe 24 Septembrie 2008 12:27
pai clicknet deabia de la 1 aug. am asa ca mai am de asteptat..........................pai nici nu ma compar io de la a treia mis varza

Postat pe 24 Septembrie 2008 12:27
De la: melimeli, la data 2008-09-24 12:25:54 La inmormantarea unui cardiolog. Sicriul in forma de inima este asezat intr-o groapa in forma de inima, pe care sunt puse coroane in forma de inima, pe o muzica divina.

Un om incepe sa rada.

- De ce razi, esti nesimtit? Cum poti sa razi la inmormantarea unui asemenea om?

-Rad, omule. Ma gandesc la nmormantarea mea, ca sunt ginecolog.
tare bancul

Postat pe 24 Septembrie 2008 12:28
te las melindo vb mai tirziu ca trebuie sa plec te pupic glitter-graphics.comglitter-graphics.com

Postat pe 24 Septembrie 2008 12:30
Naufragiaza un american pe o insula si da de niste indieni tampiti,adica:cand il vad astia ii spun:"Daca ne faci sa radem in 30 de minute scapi,daca nu,iti facem o injectie cu HIV".Americanul se chinuie si nu reuseste sa ii faca sa rada:ii fac indienii o injectie, mai traieste americanul un an si moare.Dupa un timp,naufragiaza un francez.Aceeasi poveste,ii fac injectia,mai traieste un an,moare.Dupa alt timp,naufragiaza badea Gheorghe.Asta aude ce zic aia si zice:"Cu HIV ati zis?";"Da!";"Chestia aia care cauzeaza SIDA,nu?";"Da!";"Pai ia faceti voi o injectie in bratz,ma!";"Ba tu esti nebun?Daca iti facem, mori!";"Lasa ba,spune badea Gheorghe,faceti injectia daca va spun!";Ii fac aia inectia.Badea Gheorghe:"Auziti ma,ia mai faceti voi inca o injectie si in picior";"Ba,tu esti chiar prost!Ti-am facut deja una,oricum mori!";"Bei,daca va spun eu,faceti injectia!";Ii fac astia injectia,la care badea Gheorghe,zambind spune:"Bei fraierilor,io sunt protejat!Am prezervativ!"

Postat pe 24 Septembrie 2008 12:32
saracu s-au saraca ce palma isi ia daca nu se comporta cum trebe ....oooof nasoala viata de pinguin

Postat pe 24 Septembrie 2008 12:35
meli esti super !!!
haideti la un ceai!
Lullutza
Postat pe 24 Septembrie 2008 13:50
`mneatza!!!...pe la pranz...asa...
si...LA MULTI ANI!!!! LORY......
SA FII FERICITA....SI...S AI TOT CE-TI DORESTI TU!!!
si...salutari la toata lumea din cafenea...mai ales...celor noi...care vad ca incepe sa le plaa ideea noastra ...de a sta de vb...aici...despre divers...atat cat sa ne relaxam...si...sa ne tragem sufletul alaturi de persoane cu care putem comunica....
ovidiu42
Postat pe 24 Septembrie 2008 13:53
De la: mauinboots, la data 2008-09-24 04:32:44 yee gata cer mieluu sa fie clar !!!
Da ce faci OVI mama iar nu dormi???sau iar esti la munci?Hai bem o cafea si fumam o tigara ca lumea sigur doarme
Hai ca ti fac eu un frappe smecher de al meu !!!

Andreea...nu dormeam pt ca...noaptea...sunt la serv.
si...in ce priveste ...mielu`...asta e...daca am comis-o...tre sa platesc...
dar...ma intreb eu...ce vei face tu...cu el?....ca-i micutz...saracu...e ..intarziat...si...va trebui sa te ocupi de el...
ovidiu42
Postat pe 24 Septembrie 2008 13:54
De la: bebelusa, la data 2008-09-24 12:08:43
De la: melimeli, la data 2008-09-24 08:15:28 ooooooooooo lori azi e ziua ta LA MULTI ANI toate cele bune,si sper diseara sa pot sa intru pe net ,acum merge ceva mai binisor da ieri mi se albi parul pana se incarca ..................andreea tu nu ai somn noaptea s-au nu te lasa musafirii sa dormi??????????? ................cryle draga tu azi esti la munci ,cu forte proaspete dupa 2 zile nu-i asa??????????? .....................da cristisz ce o mai face no mai intrat demult pe la cafenea so fi lasat de fumat ???????????????.....................ovi tu la munci s-au inca somnic ??????????????????bebita da cine ti-a dat tie 4 mega si mie numa niste ramasite??????????vreau si eu zine firma aia bengoasa care da atat???????????
melinda draga cind iti faci abonament logic ar trebui sa te intrebe de cit vrei sa fie de 2 mega,4mega,6 si 8mega care este cel mai scump la noi in general c-am toti au de 4 mega viteza fiind foarte bune si pretul de 410 ron,la 6 mega 620 ron si a.s.m.d. eu mi-am facut la clicknet se numeste,iar rds,stiu ca e bun si ala si pretul e acelasi ca am un var care lucreaza acolo si stiu sigur,faza este ca te duci la ei si le spui sa iti faca de 4 sau 6 mega dar e mai scump un pic,dar merge netul de n-ai treaba

bebela...ai gresit tarifele...taty!!!
cred ca e vb de alt tarif...
dar...te inteleg...e greu cu..banii nostri ca si...suma de exprimare a pretului...
eu...am un abonament de..20E si...incer...merge beton...
dar...asta pt ca atunci cand l-am facut eu...era...penultimul abonament ca si...valoare.
peste el era doar...bussines!!! care atunci era...25E si...parca mi se parea ca...la vremea resectiva e cam mult...
acum...e adevarat ca...nu mai pare atat de scump...si...ulterior...mi-au tot crescut banda...si viteza...incat..nu puteau sa imi ofere altceva...
dar...acum chiar sunt multumit de cum merge...
chiar daca uneori...mai ingroapa ei...cabluri prin unele locuri..si...se intrerupe cate putin...
ovidiu42
Postat pe 24 Septembrie 2008 14:15
De la: ovidiu42, la data 2008-09-24 13:53:00`mneatza!!!...pe la pranz...asa...
si...salutari la toata lumea din cafenea...mai ales...celor noi...care vad ca incepe sa le plaa ideea noastra ...de a sta de vb...aici...despre divers...atat cat sa ne relaxam...si...sa ne tragem sufletul alaturi de persoane cu care putem comunica....

Ovi, am doar impresia sau chiar ai ceva cu mine?sunt noua pe aici si inca nu prea stiu ce sa spun cu toate ca foarte greu scriu ... sunt vorbitoare de limba rusa...
Lullutza
Postat pe 24 Septembrie 2008 14:25
De la: Lullutza, la data 2008-09-24 14:25:23
De la: ovidiu42, la data 2008-09-24 13:53:00`mneatza!!!...pe la pranz...asa...

Ovi, am doar impresia sau chiar ai ceva cu mine?sunt noua pe aici si inca nu prea stiu ce sa spun cu toate ca foarte greu scriu ... sunt vorbitoare de limba rusa...

lulutza...sincer....de unde ai dedus ca as avea ceva cu tine?
esti bine venita...sincer...si...chiar n-am spus nimik despre ceva care sa te faca sa te simti altfel...
te rog...citeste si tu...ce am scris pana acum...si...apoi ma condamna!!!
de unde...ai scos ca as avea ceva cu cineva de pe aici?
ovidiu42
Postat pe 24 Septembrie 2008 14:36
Seara bunaaaaaaaaaa!!!!

Multumesc pentru urari.....

Chiar va iubesc.....
needforspeed
Postat pe 24 Septembrie 2008 16:02
sorry ovi poate am inteles eu gresit... din partea mea cafeaua cu coniac si ciocolata...
Lullutza
Postat pe 24 Septembrie 2008 16:31
De la: Lullutza, la data 2008-09-24 16:31:31sorry ovi poate am inteles eu gresit... din partea mea cafeaua cu coniac si ciocolata...

multumesc!!!!...am sa savurez cafeaua ta...si...sincer...chiar n-am nimik cu nimeni...
nu stiu de ce ai inteles tu ca as avea ceva...cu cineva...
iar in ce priveste faptul ca...esti vorbitoare de lb rusa...nu e nici o pb atata timp cat...intelegi ce spunem noi...si...vrei sa intri in comunitatea noastra!!!
esti binevenita...si...sincer crede-ma ca...chiar ma bucur ca vin oameni in cafeneauaua noastra si...ca incerca sa se simta bine alaturi de noi!!!
dupa cum cred ca ai vazut pana acum...noi...n-avem secrete...si...ne spunem pb cotidiene...si ne cerem sfaturi...si...incercam atat cat ne poate ajuta internetul;...sa ne ajutam intre noi!!!
cu ce putem...cu sfaturi...sau...spunem glume...sa ne simtim bine...sa ne...relaxam....
pt ca...viata si asa e grea...si...incercam prin acesta metoda...s-o pacalim putin in favoarea noastra!!!
daca e bine...daca e rau...e de discutat...
dar...incercam!!!
ovidiu42
Postat pe 24 Septembrie 2008 17:56
De la: needforspeed, la data 2008-09-24 16:02:52Seara bunaaaaaaaaaa!!!!

Multumesc pentru urari.....

Chiar va iubesc.....

si noi...te iubim...si...fie ca ...viata...sa-ti fie frumoaSA!!!
te asteptam intre noi...cand poti veni...sa ne povestesti...cum iti este tie...
ovidiu42
Postat pe 24 Septembrie 2008 18:00
HEIIIIIIIIIIIIIIII...Ce este este aici?????
Bairam????...Sarbatorim, ziua Lorenei???
Hai sa bem...si inca o data LA MULTI ANI!!!!...
Sa fii fericita si sa nu mai ai parte de necazuri si de nici un rau pe lumea asta.....

Postat pe 24 Septembrie 2008 18:58
De la: CRYLE, la data 2008-09-24 18:58:59HEIIIIIIIIIIIIIIII...Ce este este aici?????
Bairam????...Sarbatorim, ziua Lorenei???
Hai sa bem...si inca o data LA MULTI ANI!!!!...
Sa fii fericita si sa nu mai ai parte de necazuri si de nici un rau pe lumea asta.....

hai sa ...sarbatorim...
eu...am un tort...imens...pentru lory...si...astept sa se adune lumea...sa ilpoata taia...cu musafirii...
deci...si de beut...am adus...sa fie pt cat va dori lumea sa stea cu noi!!!
MULTI ANI FERICITI!!!...LORY!!!!
si...o viata frumoasa...sa ai...de acum incolo!!!
oare...ea ...va avea timp putin...asa...si pt noi?
macar sa fie fericita ...si...sa se distreze cu...prietenii care sant langa ea...
o seara frumoasa...tuturor...
ovidiu42
Postat pe 24 Septembrie 2008 19:12
imi este inca rau, dar ma gandesc ca un bairam ma pune pe picioare...mai intai ma duc sa pun pozele de la nunta...ca am primit reprosuri
nebuna
Postat pe 24 Septembrie 2008 19:38
De la: nebuna, la data 2008-09-24 19:38:55imi este inca rau, dar ma gandesc ca un bairam ma pune pe picioare...mai intai ma duc sa pun pozele de la nunta...ca am primit reprosuri

haide....ca abia asteptam...
sa vedem cum ai petrecut....
si...apoi...hai cu noi...poate mai trece...din raul ce-ti este!!!
ovidiu42
Postat pe 24 Septembrie 2008 19:41
De la: ovidiu42, la data 2008-09-24 19:41:46
De la: nebuna, la data 2008-09-24 19:38:55imi este inca rau, dar ma gandesc ca un bairam ma pune pe picioare...mai intai ma duc sa pun pozele de la nunta...ca am primit reprosuri

haide....ca abia asteptam...
sa vedem cum ai petrecut....
si...apoi...hai cu noi...poate mai trece...din raul ce-ti este!!!

hai ca am pus ceva poze...imi pare rau ca nu mai am nici un strop de sangria
nebuna
Postat pe 24 Septembrie 2008 19:47
hai ca am pentru lori o sticla de limoncello
nebuna
Postat pe 24 Septembrie 2008 19:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CARNAVAL de ziua indragostitilor 41 De la: reyya 23 Februarie 2010 22:35
Poftiti,va rog,la cafeneaua mea!Cafeneaua celor indragostiti de viata! 796 De la: Tabitta 7 Iunie 2020 12:12
Dentist? 4 De la: tutankhamon 1 Octombrie 2009 14:13
Rendez-vous pentru �ndr�gosti�ii ...La Bella In Cafenea!!! 26 De la: liaiedera 12 Aprilie 2010 22:04
cazare delta dunarii Sulina 13 De la: iasomia 14 Octombrie 2010 17:18
Setari Cookie-uri