loriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii la multi ani haideti ca am cumparat azi o sticla de sampanie pt loriiiiiiiiiiiiii dar este fara alcool lasa ca aduceti voi de aia cu alcool iar a doua sticla tot fara alcool o desfacem simbata ca deeeeeeeeeee surpriza,am cumparat si tort sa ne traiesti loriiiiiiiiiiiiiiii si toata fericirea din lume ti-o doresc iubita | ||
Postat pe 24 Septembrie 2008 20:57 |
||
---|---|---|
dragilor ma duc sa fac repede un dus ca de abia venii de afara si revin imediat | ||
Postat pe 24 Septembrie 2008 20:58 |
||
De la: bebelusa, la data 2008-09-24 20:58:51dragilor ma duc sa fac repede un dus ca de abia venii de afara si revin imediat moaaaaaa...da ce dush...lung...face bebela.... de ce oare???? si noi...stam aici... |
||
|
||
ovidiu42 Postat pe 24 Septembrie 2008 22:01 |
||
Mama cate bunatati.....si eu acum ajunsei acasa de la 8 de dimineatza plecata, ma dor picioarele de mor.....dar o sa-mi treaca, vin la chef in mergatori cu talpa joasa, ma primiti?????? In tinuta mai lejera, sport???? .....stiu ca nu e chiar frumos, dar stiu ca voi ma veti intelege ca asa ma simt bine.... |
||
Postat pe 24 Septembrie 2008 22:18 |
||
MMMMMMMMM.....Ce must bunnnnnn si ce rece e, ce merge cu tigarea, voi nu-l incercati? | ||
Postat pe 24 Septembrie 2008 22:33 |
||
De la: ovidiu42, la data 2008-09-24 22:01:57pai mai ovi tu nu stii cum sint femeile pina se demachiaza pina fac baita si ies din baie te apuca somnulDe la: bebelusa, la data 2008-09-24 20:58:51dragilor ma duc sa fac repede un dus ca de abia venii de afara si revin imediat |
||
Postat pe 24 Septembrie 2008 22:39 |
||
mai e cineva acum in cafenea sau v-ati tirat cu totii macar sa nu vb singura pe aici | ||
Postat pe 24 Septembrie 2008 22:41 |
||
SUNT EUUUUUUUUUUUUU TU MAI ESTI?????:)):)) |
||
Postat pe 24 Septembrie 2008 22:42 |
||
Se pare ca nu mai esti..... | ||
Postat pe 24 Septembrie 2008 22:43 |
||
sint aici ileana hai sa bem ceva ca vad ca nu prea e lume in seara asta | ||
Postat pe 24 Septembrie 2008 22:43 |
||
hai ca va las si vb miine cind vin de la fittness ca de mi-am luat abonament acum trebuie sa ma duc sper sa nu fac febra musculara noapte buna si vb miine pupici la toti/toate | ||
Postat pe 24 Septembrie 2008 22:48 |
||
EEEEEEEEEE se pare ca nu avuseram chef nici unul de bairam, nu apucai nici sa ma schimb, sunt in pijama si ce bine e descult..... Sonm usor si vise placute..... |
||
Postat pe 24 Septembrie 2008 23:11 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-09-24 23:11:29EEEEEEEEEE se pare ca nu avuseram chef nici unul de bairam, nu apucai nici sa ma schimb, sunt in pijama si ce bine e descult..... pai...petrecerea e....in pijamale... asa ca...poate veni...fiecare cum se simte mai comod... eu...vin in...pampershi!!! ca doar e...party!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 24 Septembrie 2008 23:49 |
||
BUNA DIMINEATZAAAAAAA OK, Ovi.....cum a fost pana la urma? Eu am adormit , repede..... Gata, azi bem ness, ca nu gasii cafea.....trebuie sa cumpar, asa ca .....eu asta facui. |
||
Postat pe 25 Septembrie 2008 07:18 |
||
m-am facut de ras asearaaaaaaaaaaaaa, am adormit in galosi... sper ca n-am sforait sa deranjez petrecerea! | ||
nebuna Postat pe 25 Septembrie 2008 08:02 |
||
nu pot bea cafea inca, asa ca am pus o oala de ceai...pentru cei loviti in aripa , avem si ceai...de plante! | ||
nebuna Postat pe 25 Septembrie 2008 08:11 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-09-25 07:18:18BUNA DIMINEATZAAAAAAA poi...cum safie...Ileana...a fost un dezmatz...de nu-ti poti imagina!! te-am asteptat...si pe tine...dar...n-ai aparut!!! ...asa ca...m-am lasat purtat de val... a fost ..excelent...mai ales ca...Lory...a fost o ....dragutza...si...ne-a rasfatzat...cu tot ce a avut ea mai bun!!! deci...in concluzie...a fost super...OK!!! mai astept astfel de...petreceri!!! sa aibe ea...sanatate si...putere sa faca ceea ce-si doreste...si...pe urma...mai vedem daca mai e ceva...ce-si doreste...si...nu reuseste... nopi...de aceea suntem aici...sa ajutam... |
||
ovidiu42 Postat pe 25 Septembrie 2008 08:23 |
||
neataaaaaaaaaaaaa, azi avem nesssss nu am mai baut de ani de zile sa vedem mi-o fi rau de la el?????????.............ultima oara am baut acum 9 ani cand am ramas insarcinata cu al mic si mi se facu rau de la nesssssde am crezut ca si ochiiiiiii imi ies din orbite fiiiimiu ala mare ieri dupamasa a reusit sa danlodeze ceva cu muuuuuuuuulti virusi si iaca SE DUSE WINDOSUL PE APA SAMBETEI pana s-a reinstalat iara cu tot cu programe io sforaiam da azi sunt fresh am dormit muuuult | ||
Postat pe 25 Septembrie 2008 08:24 |
||
De la: nebuna, la data 2008-09-25 08:11:10 nu pot bea cafea inca, asa ca am pus o oala de ceai...pentru cei loviti in aripa , avem si ceai...de plante! nebunica...lasa taty...ca nici eu...nu mai beau cafea...!!!!si...beau ceai...de-mi suna in burtica...!!! asa ca...nu-i ceva rau... si...pana la urma...cineva trebuie sa bea si...ceaunele de ceai...care se fac aici!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 25 Septembrie 2008 08:25 |
||
De la: nebuna, la data 2008-09-25 08:02:32m-am facut de ras asearaaaaaaaaaaaaa, am adormit in galosi... sper ca n-am sforait sa deranjez petrecerea! doamne!!!!...si...ce sforaieli ai produs.... da`...noi stiam ca...tre sa ne asteptam la asa ceva...asa ca...NO PB!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 25 Septembrie 2008 08:26 |
||
pai ceaiul imi place si mie daca e servit .......ovi ,lolo nici unul nu ma serveste cu un ceiut?????????? | ||
Postat pe 25 Septembrie 2008 08:31 |
||
De la: melimeli, la data 2008-09-25 08:31:55 pai ceaiul imi place si mie daca e servit .......ovi ,lolo nici unul nu ma serveste cu un ceiut?????????? melica...ia la taty...ceai... am mai facut si eu...pentru ca...nu stiam ca a facut cineva... deci...e din belsug!!! cum sa fie? cald...? rece? dulce...? sau...fara? |
||
ovidiu42 Postat pe 25 Septembrie 2008 08:56 |
||
yo...va las de acum...pt ca tre sa mai si dorm... ma credeti...ca...am muncit...noaptea!!! o zi placuta....si...pacat ca ati lipsit de la...bairam!!! bebela...va va spune daca e corect cum l-am definit eu!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 25 Septembrie 2008 09:09 |
||
mersi mersi ovi esti un dulce..... o sa beau si un ceut cald si unu dulce chiar si unu fara zahar......pupici si somn usor | ||
Postat pe 25 Septembrie 2008 09:13 |
||
Netzaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....wow....ce-am mai petrecut aseara....cre ca tre sa-mi iau si eu un abonament la sala... ...ca la cat tort....si la cate bunatati am mancat...... Lolo..adevarul e ca ai cam sforait...iar tu Ileana...ai fost super tare in pijamale... Ovi...te-a cam luat valul aseara..hmmm...cre ca ai incurcat sampania fara alcool cu aia cu alcool... Bebela, Lulutza, meli, lolo, ovi, ileana, andreea...va multumesc ca ati fost langa mine... |
||
needforspeed Postat pe 25 Septembrie 2008 10:03 |
||
neataaaaaaaa lori mai esti sa fumam o tigara si sa bem un ceiut de la ovi????????................ileana sa sti ca o fost bun nessssssssss-ul cel putin asa virtual nu mi sa facut rau de la el | ||
Postat pe 25 Septembrie 2008 10:10 |
||
Neaaaatzaaaa!!! cred ca va doare capul de la petrecerea de ieri... Lori inca o data la multi ani!!! eu iata sunt la serviciu si imi beau cafeaua cu ciocolata.... vrea cineva? | ||
Lullutza Postat pe 25 Septembrie 2008 10:42 |
||
Meli...un ceai bem impreuna..da' cu tigarile mai slabutz..adik deloc...ca nu fumez.... Am fugit la treaba..mai vb mai incolo.... POOPICI>>>>> |
||
needforspeed Postat pe 25 Septembrie 2008 10:45 |
||
cafea cu cioco. suna bina da e dulce pt. gustul meu ma multumesc sa-l savurez mirosind................lasa lori ca fumez eu si in locul tau,..........acum plec la real cu cumnata si printesa vorbim mai pe seara | ||
Postat pe 25 Septembrie 2008 12:11 |
||
apropo de petrecere in pijama si cumparaturi .. am fost si eu azi la cumparaturi.. adica m-am dus sa-mi iau ceva cizme.. si nu era marimea mea .. va dati seama marimea 35.. si nu era!! asa ca mi-am luat un sutien de toata frumusetea!! e pt prima oara cand vad asa un model!!!! Ovi ,sa ai vise placute!!!!si schima-ti serviciul!!!Pupuri!! |
||
Lullutza Postat pe 25 Septembrie 2008 15:28 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
�Bucatarasul cel dibaci� ne dezvaluie secretele sale | 1 | De la: Veenman 24 Martie 2011 22:43 |
Cafenea virtuala | 11752 | De la: tutankhamon 11 Martie 2009 12:32 |
Taratele de grau | 20 | De la: alex2007 18 Mai 2010 07:58 |
|
||
help | 7 | De la: dalimi 8 Iulie 2009 17:51 |
Zebra Caffe s�rb�torește ziua b�rbatului | 1 | De la: Veenman 8 Martie 2011 15:55 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural