Cafenea virtuala

am tras din greu...azi am intalnire cu fetele de la liceu...care si ele tot 49 de ani au! asa ca o sa vin obositaaaaaaaaaaaaaaaaa, moartaaaaaaaaaaaaaaaaa
nebuna
Postat pe 25 Septembrie 2008 15:34
salutare la toti am venit de la sala de fittness si ma simt deja mai bine beleaua o sa fie miine sa vedem daca mai ma scol din pat sau nu tare imi e sa nu fi facut febra muschulara ca aia sint dar pina miine mai e loriiiiiiiiiii te pupic si pe ceilalti va tuc pe toti ce ma inerveaza ploaia asta sper sa nu tina pina duminica cum au anuntat astia la stiri

Postat pe 25 Septembrie 2008 16:19
De la: Lullutza, la data 2008-09-25 15:28:48apropo de petrecere in pijama si cumparaturi .. am fost si eu azi la cumparaturi.. adica m-am dus sa-mi iau ceva cizme.. si nu era marimea mea .. va dati seama marimea 35.. si nu era!! asa ca mi-am luat un sutien de toata frumusetea!! e pt prima oara cand vad asa un model!!!!
Ovi ,sa ai vise placute!!!!si schima-ti serviciul!!!Pupuri!!

nu pot sa-mi schimb serviciul...lullutza...
pt ca e ceea ce imi place si...chiar daca e greu...faptul ca fac ce-mi place...ma face sa accept provocarile...
dar...asta e...uneori..pt ceea ce-ti place tre sa induri putin...si sa accepti si putin disconfrt care se compenseaza in alte cele..
ovidiu42
Postat pe 25 Septembrie 2008 18:53
uite ca...m-a luat valu`...si...nici n-am mai salutat...din graba...
o seara placuta...tuturor...si...ne mai auzim...ca si asa...afara...e putin ....bacovian...asa...
ovidiu42
Postat pe 25 Septembrie 2008 18:55
Seara bunaaaaa.....

Off..ce zi am avut si azi...am fost la asigurai casco la allianz...si am dat peste unu' care habar nu avea ce-i cu daunele si cu politele casco...mi-a zis numa' aberatii si in loc sa-mi rezolv treburile mai repede...maine tre sa ma duc din nou sa ii explic lui cum stau treburile.

Ovi...da' te-a luat tare valul...bebela...ai grija, mama, cu fitnessul...din proprie experienta iti spun ca maine n-o sa te mai poti ridica din pat....

Lolo...ce fericita tre sa fii ca te intalnesti cu colegele tale de liceu...o sa cam sarbatoriti, nu???
Lulutza...te invidiez pt sutien...rar gasesti pe masura si frumos....

Ileana, meli...nu le-am vazut..unde ati disparut fetele???
needforspeed
Postat pe 25 Septembrie 2008 19:25
Uitasi sa va zic un secret...din surse pe care nu vi le pot dezvalui...am aflat ca in cuarand reapare in decor cel de-al doilea barbat din cafenea....hmm...cica ne vom rasfatza cu o cafelutza a' la Brasov...Ce ziceti fetelelor???
needforspeed
Postat pe 25 Septembrie 2008 19:28
salut fetelor!cafeaua dimineata dupa(petrecere)merge cu coniac sau fara zahar
marian_nitiu
Postat pe 25 Septembrie 2008 19:54
dimineata pe la ce ora fac cafeaua pe la 7 e bine.NOAPTE BUNA
marian_nitiu
Postat pe 25 Septembrie 2008 20:05
...eu ma trezesc maine la 5,30...n-o sa mai beau cafelutza aia a' la brasov....

Apropos...e maine dim la 5.30 cineva cu mine la o cafelutza???
needforspeed
Postat pe 25 Septembrie 2008 20:19
De la: needforspeed, la data 2008-09-25 20:19:56 ...eu ma trezesc maine la 5,30...n-o sa mai beau cafelutza aia a' la brasov....

Apropos...e maine dim la 5.30 cineva cu mine la o cafelutza???

eu...sunt aici...toata noaptea...asa ca...sigur vei gasi cafelutza...facuta...si...pastrata caldutza...
deci...am sa ma ocup eu de...cafenea...asa cum am facut in fiecare noapte...sa fie ok...dimineatza
ovidiu42
Postat pe 25 Septembrie 2008 20:24
Si pt mine rmane dim cafea?????

Postat pe 25 Septembrie 2008 20:33
Ooooooooooo....Ovi...da' tu mai nou muncesti noaptea? sau asa ai muncit mereu??? Hmmm...cam obositor...si eu am avut o perioada cand munceam inclusiv noaptea pana in zori...da' acum nu se mai poate..am ajuns eu la concluzia ca noaptea-i buna pentru alte lucururi...nu pt munca....

So...maine dim beau cafelutza de la Ovi, cu Ovi... se mai alatura cineva la ora aia???
needforspeed
Postat pe 25 Septembrie 2008 20:38
Hmmmmmm....cam devreme.....
Dar stiu eu ca o sa-mi opriti si mie cafea...

Postat pe 25 Septembrie 2008 20:59
De la: CRYLE, la data 2008-09-25 20:33:40Si pt mine rmane dim cafea?????

si pentru tine...cred ca va ramane...
daca nu...o sa faca...cineva...pe la...7.00
deci...n-ai sa ramai...fara cafea...
ovidiu42
Postat pe 25 Septembrie 2008 20:59
Multzam, esti dragut Ovi....
Azi nu avusei cafea acasa si imi facui ness....

Postat pe 25 Septembrie 2008 21:05
Gata...io nu mai pot...

Somn usor si ne vedem maine la cafelutza.....

Pupicei ...
needforspeed
Postat pe 25 Septembrie 2008 21:12
sosisi si eu la cafenea intr-un tarziu,o fi cineva oare??????????? sunt rupta de picioare umblatu asta prin magazine e placut da si obositor sa faci km ,de macar as slabi si io juma de kg ca nici nu am mancat azi numa o ciorbita de fasole verde si 2 mere

Postat pe 25 Septembrie 2008 22:06
De la: melimeli, la data 2008-09-25 22:06:25sosisi si eu la cafenea intr-un tarziu,o fi cineva oare??????????? sunt rupta de picioare umblatu asta prin magazine e placut da si obositor sa faci km ,de macar as slabi si io juma de kg ca nici nu am mancat azi numa o ciorbita de fasole verde si 2 mere

meliiiiiiiiiii, acu' ma adunai si io de pe drumuri...am fost cu fetele la o barfa...cu unele nu m-am vazut de 30 de ani
nebuna
Postat pe 25 Septembrie 2008 22:14
Ce frumos trebuie sa fi fost si la cumparaturi, k si eu fusei si la barfa cu fetele.....vreau si eu la o iesire cu feteleeeeeeeeeeeee
Mergem si noi??

Postat pe 25 Septembrie 2008 22:17
noi am cam terminat cu cresterea copiilor si trebuie sa ne gasim o ocupatie sincer va spun m-am simtit ca la 18 ani
nebuna
Postat pe 25 Septembrie 2008 22:26
loloooo cred ca e super sa-ti vezi colegele dupa atata timp acum sunteti femei in toata regula nu adolescentele de alta data.......................cryle e si frumos e si nasol la cumparaturi cand cumperi de ale casei e ok,dar cand vine vorba de imbracate dezbracate ca doar e sezonul reducerilor e obositor(la kenvelo cumperi de 300 lei si platesti 150 lei)

Postat pe 25 Septembrie 2008 22:27
facusi baie inainte de a intra la cafenea si ma cam ia somnul de brat ,cica ,,la culcare" asa ca va doresc o noapte buna

Postat pe 25 Septembrie 2008 22:30
la cumparaturi am o problema...la carrefour, barbatul meu nu intra niciodata pe usa din dreapta, pentru ca acolo e magazinul bam boo
nebuna
Postat pe 25 Septembrie 2008 22:40
De la: nebuna, la data 2008-09-25 22:40:24la cumparaturi am o problema...la carrefour, barbatul meu nu intra niciodata pe usa din dreapta, pentru ca acolo e magazinul bam boo

si...?????nu reusesti tu...sa-l convingi?
ovidiu42
Postat pe 25 Septembrie 2008 23:40
eeeeeeeee.......yo am spalat p`aci...am aerisit...si am lasat geamu`...putin crapat asa...sa fie aer proaspat...cand vine lumea dimineatza...
ma gandesc ...ce sa mai pun in cafeluta...sa placa la...musafiri....
si...pana dimineata...am mai lasat limonada si...ceai...eventual si putina ciocolata calda...pentru cine mai intarzie ...prin cafenea...

somnik....pufos...tuturor...care deja...viseaza!!
ovidiu42
Postat pe 26 Septembrie 2008 00:40
Neatzaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

Hmmm...ce aer curat p'aci, prin cafenea...brsvo Ovi...ai facut treaba buna...

Greu m-am trezit...n-am auzit nici tel cand a sunat...offff...
needforspeed
Postat pe 26 Septembrie 2008 07:00
Nu e nimeni la cafelutzaaa????

Ovi, rusinik...ai promis ca bem cafelutza de dim...
needforspeed
Postat pe 26 Septembrie 2008 07:15

M-am supi....da' chiar singurica...nu se poate..

Bine..va iert azi si va las o cafelutza fierbinte si o tigara pana va treziti....Am facut si un ceiutz....
needforspeed
Postat pe 26 Septembrie 2008 07:27
neataaaaaaaaaaaaa si io la cafeluta si o tigareacum probabil lori ai plecat deja la lucru asa ca o sa stau singurica la masa si astept sa intre cineva ..........lolo nici barbatamiu cand mergem la mall nu intra la bam boo s-au la magazine cu haine ,mere pe le media galaxie,diverta dupa sta la o cafea tre sa recunosc foarte rabdator ,nu stiu voi cat petreceti prin magazine eu cam stau 2-3 ore pe sapt. acum sa nu credeti ca imi si cumpar tot timpul ceva mai ales ca nu sunt slaba, si e mai complicat sa gasesc ceva sa-mi placa cu adevarat( si sa-mi si placa cum sta pe mine),apoi sunt si haine fie ele la moda da nici nu le-as purta in ruptul capului

Postat pe 26 Septembrie 2008 08:10
toata lumea doarme,of fo of ce sa ma fac doamne eu.................cred ca voi cauta niste bancuri Intr-o seara elevii clasei a III-a din Basinesti Sat dau o petrecere la unul din
ei.La un moment dat mama unui baiat aude niste zgomote si speriata deschide usa.
-Ce facetzi voi copii aici??
-Sex in grup!
-E bine�.eu credeam ca fumatzi. ........Doua blonde intr-o masina, semaforul rosu, se opresc:

- Mamaaa � vezi ce rosu frumos?!

- Da� wow�

- Da� uite ce galben fain�

- Aha�

- Da� uite ce verde frumos�

- Da, asta chiar e super�

- Aaa� iar rosul ala� l-am mai vazut, hai sa mergem!! Un om moare si ajunge la Sf.Petru. Pe pereti vede numai ceasuri si il intreaba ce e

cu ele. Sunt ceasurile minciunii si fiecare om are cate unul. Cand omul spune o

minicuna, limba ceasului avanseaza cu o ora. Omul intreaba� si ceasul acela care

nu se misca? E de la Maica Tereza. Dar ceasul lui Andrian Nastase unde e? E in

camera lui Iisus. Il tine pe post de ventilator.

Postat pe 26 Septembrie 2008 08:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Regretele voastre((: 204 De la: zambila 10 Noiembrie 2009 12:41
Cafeneaua virtuala 4 De la: tutankhamon 4 August 2009 01:10
Horoscopul iubirii 14 De la: si_totusi 21 Ianuarie 2010 13:17
multumesc!! 6 De la: tutankhamon 1 Octombrie 2009 22:00
Metamorfoza 86 De la: elodia_2 24 August 2012 20:14
Setari Cookie-uri