Cafenea virtuala

Culmea economiei: Sa pui pe usa un bilet: �Nu sunati! Ies eu din cand in cand!� Culmea condamnarii: sa condamni o prostituata sa execute pedeapsa la locul de munca Culmea economiei : Sa te uiti peste ochelari, sa nu-i uzezi Culmea lenii: sa sezi pe marginea patului si sa nu ai chef sa te culci. Culmea increderii: Sa lasi o canibala sa-ti faca sex oral.

Postat pe 26 Septembrie 2008 08:39
sal mai bea cineva cafea la ora asta
marian_nitiu
Postat pe 26 Septembrie 2008 08:55
eu nu am gatat-o inca asa ca aprinde si o pipa si hai sa bem sa,, mumam"

Postat pe 26 Septembrie 2008 08:59
mariane ma uit la vatarul tau, e super de unde l-ai scos asa macar imi clatesc si io ochii

Postat pe 26 Septembrie 2008 09:03

Postat pe 26 Septembrie 2008 09:38
Salutare la toata lumeaaaaaaaaaaaaaaaa
Imi oprirati si mie cafelutza??????????/
Meliiiiiiiiiiiiii,.....ce ziceai ca-ti place la avatarul lui????????????????????
PENELE??????????

Postat pe 26 Septembrie 2008 09:46
EIIIIIIII SI TU ACUMA ,clatesc ochii ca dehhh....................ce e misto imi place ,tie nu??????????? ar putea sa puna multe poze ca doar ,doar mi s-ar curata ochii de tot......

Postat pe 26 Septembrie 2008 09:50
FETELOR LASATIM PENELE INPACE CA O SAMI CADA CIT DASPRE POZA NU MAI STIU CRED CA ESTE DE LA CAFEA
marian_nitiu
Postat pe 26 Septembrie 2008 10:00
Acum si cu tine....imi place sin mie avatarul....
Ce zici Meli fumam o tigare la o cafea ca la Craiova ploua.....
La tine cum este vremea?

Postat pe 26 Septembrie 2008 10:03
Ce oameni:((:((:((...ma lasarati singuricaaaaaaaaaa....
Fumai singurica, baui cafea singurica, nici Marian nu mai zise nik ca ma luai de penele lui si de plictiseala incepui sa targ cate una, cate una...sa-l las gol....:P
Vreti sa plang:((:((:((

Postat pe 26 Septembrie 2008 10:48
ai grija sa nu tragi si alcea ca poate ma duare am fost sa incalzesc cafeaua ca la cit de frig este mia inghetat............cafeaua
marian_nitiu
Postat pe 26 Septembrie 2008 10:54
la timisoara s-a aratat soarele vreo o ora da acu s-a ascuns asa ca sa ne incalzim cu fumul......................... feri e in drum spre craiova si io nu am putut merge

Postat pe 26 Septembrie 2008 10:56
hellllllllo ....mariane ai cam ramas fara pene a avut cryle grija de asta

Postat pe 26 Septembrie 2008 11:00
HHHHHmmmmmmm...si cam cum o incalzisi tu??????????
Ma faci curioasa??????????
Vrei ceva cald?...cred ca un tol ti-ar prinde bine, nu mai defila gol prin fatza noastra ca meli nu mai zice nik i se lipira ochii de penele tale:)):))...tu vazusi ca tacu si fumeaza una dupa alta, le sudeaza.....:)):)):)):))

Postat pe 26 Septembrie 2008 11:00
eeeeeeeeeee e frumos si fara peneeeeeeee ca eu nu mai vad nici un puf,da vad ca si batistuta aia alba o picat jos ......da restu lumi ce face:lulutza...bebita... andreea....lolo...etc ca ovi precis viseaza cu pene la ora asta

Postat pe 26 Septembrie 2008 11:03
WAWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW.....MELIIIIIIIIIIIIIII...DEJA NU MAI VEZI PENE.....
Si unde mai pui ca e si Feri plecat......oare ce faci matale la birou?????????
Glumeam , stiu ca nu te superi tu pe mine:*
Marian nici tu nu ai motiv de suparare, nu ne certam pe penele tale......o sa-ti placa sa le lipim la loc....numai sa rezisti:))

Postat pe 26 Septembrie 2008 11:07
cand omu nu are in fata lui ce sa admire .........isi pune imaginatia la incercare,nuuuu????????? pai tu vrei acu sa le lipim inapoi????????

Postat pe 26 Septembrie 2008 11:10
Mariannnnnnnnnnnn...nu te mai misca, ca-i fuge imaginea lui Meli.....iar eu poate....nu mai reusesc sa jumol penele....unde fugi?????

Postat pe 26 Septembrie 2008 11:10
da ce mai gasisi pene???????????????????????????...ce cocosel mandru s-au poate un...paun de tot mai are pene????????

Postat pe 26 Septembrie 2008 11:11
AAAAAAAAAAAAAAA....si tu jumuleaiiiiiiiiiiiiii??????????
Saracul disparu de teama cal linsam.....fata duse suntem, din lipsa de ocupatie ne luaram de bietul om, il speriaram .......ce gandeste saracul, disperatele astea dak m-ar prinde....om m-ar face ....as renuntza la statutul de inger

Postat pe 26 Septembrie 2008 11:14
nooooo lasa ca apare oviiii si il jumulim pe el ..... ca doar el nu se supara...................... marianeeee chiar te duru cum te jumuliram

Postat pe 26 Septembrie 2008 11:17
am vazut ca mai am pene ca incep sa creasca ca duar vine iarna cry nu vezi ca nu ma misc ca am alta preocupare , meli sa nu admiri prea mult ca ramii cu admiratu(fara suparare.
marian_nitiu
Postat pe 26 Septembrie 2008 11:37
De la: melimeli, la data 2008-09-26 11:17:52 nooooo lasa ca apare oviiii si il jumulim pe el ..... ca doar el nu se supara...................... marianeeee chiar te duru cum te jumuliram
marian_nitiu
Postat pe 26 Septembrie 2008 11:44
Baiatu sincer ma bucur ca esti asa de treaba, mai trece draq timpul si mai uitam ca ploua si mai iesim din rutina....
Cu Meli am mai vb si stiu ca tine la gluma:)), ea e dea mea

Postat pe 26 Septembrie 2008 11:51
mai devreme eliberas calculatorul ca veni tati sa joace un spider solitaire meli sa nu admiri prea mult ca ramii cu admiratu(fara suparare.,citez de la tine mariane ,cum sa raman cu admiratu pai nu vine omu meu acasa??????????????????????????????

Postat pe 26 Septembrie 2008 11:57
Meliiiiiiiiii....eliberai eu calc
eliberasi tu calc
ei/ele eliberara calc.....stiu ca nu te superi , dar dak tot vrei sa vb olteneste, eu iti spun si asta doar pt ca te iubesc

Postat pe 26 Septembrie 2008 12:02
nu sunt suparacioasa de felul meu ,da am mai scris ador cum se vorbeste la voi

Postat pe 26 Septembrie 2008 12:05
La aniversarea a 20 de ani de la casatorie, dupa ce Ion si Maria au sarbatorit, Ion iese pe balcon si incepe sa fumeze tigara dupa tigara:

- Ce-ai patit Ioane?

- Mai stii acum 20 de ani cand ne-a prins taica-tu in masina?

- Da!

- Mai stii ca mi-a zis ca daca nu te iau de nevasta fac 20 de ani la inchisoare?

- Da!

- Maine ieseam, ma!

Postat pe 26 Septembrie 2008 12:58
Meliiiiiiiiiiiiii se pare ca matalutza tii cu barbatii:)):))

Marianeeeeeeeeeeeeee, vezi ca te perie, sa cam pune bine cu tine:))

Postat pe 26 Septembrie 2008 13:19
Fetele parca veneati mai multe in cafenea....ce pustiu este....
Devin melancolica, nostalgica.....nu ma lasati sa cad in gol......
Oare ce mai face Angelina noastra, am tot asteptat sa apara.....sa ne spuna dak a luat restantza si cum a fost de greu....
Nici Laura nu a mai aparut, Cristina, si multe altele....
Ovi doarme, Lolita.....Bebela.....Marian se sperie si fugi si el......
Lori e la servici.....

Postat pe 26 Septembrie 2008 13:28

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Studiu de piata pt bautorii de whisky 190 De la: tutankhamon 27 Noiembrie 2009 21:32
La Historia - El Comandante in centrul vechi 11 De la: alfheim 18 Mai 2011 10:44
CAFENEAU DE VARA '' NE MUTAM AFARA '' PE TEREASA 6 De la: michela1 3 August 2009 14:47
Taratele de grau 20 De la: alex2007 18 Mai 2010 07:58
salut prietenilor de pe acest site 6 De la: zambil 10 Iulie 2009 18:55
Setari Cookie-uri