io pe aici pe aproape fac curat si mai bag nasu la o pipa s-au o barfa ..........Meliiiiiiiiiiiiii se pare ca matalutza tii cu barbatii:)):)) nuuuu doamne cum sa tin cu ei ,doar ii inveselesc putin | ||
Postat pe 26 Septembrie 2008 13:40 |
||
---|---|---|
am pus niste poze................. | ||
Postat pe 26 Septembrie 2008 14:09 |
||
Meli azi ce ne gatisi? azi ce mincam? |
||
|
||
Postat pe 26 Septembrie 2008 14:46 |
||
tapa azi am mancat la mami si nu iti zic ce sac,sac//////////////am vorbit cu feri cam acu o ora tocmai pleca de la craiova zice ca ploua ca dracu | ||
Postat pe 26 Septembrie 2008 15:12 |
||
Da, ploua de aseara si imi da o stare de somn.... , abia tin ochii deschisi.... | ||
Postat pe 26 Septembrie 2008 15:28 |
||
uite doua scobitori proptest-ti pleoapele | ||
Postat pe 26 Septembrie 2008 15:31 |
||
Ziua buna fetelor!!! de baieti nu spun ca ei sunt cam fricosi si vada ca ne lasa balta si mai sunt si suparaciosi.... spunea cineva ca ploua, pe la noi a incercat dar s-a oprit si e mai bine!! e doar vremea asa posomorata.. si chiar te duce la somn... dar voi nu dormiti nu? nu de alta dar sunt la servici si cam imi ies din minti aici de una singura...haideti la o cafea si sa mai fumam cate o pipa! |
||
Lullutza Postat pe 26 Septembrie 2008 15:47 |
||
o pipa ,am si aprinso ... si o pasarica la cafenea oare fumeaza si ea????????? .s-au face numa c.c. pe capul meu.......unde sunt zilele de vara ce misto era ....lulutza vezi ca io deja fumez trabuc tu fugisi ,e fumul prea mare???????? | ||
Postat pe 26 Septembrie 2008 15:49 |
||
sunt aici... ma uiatm pe alte topicuri... apropo stiti nu stiu ce sa fac.. am facut cunostinta cu un baiat din Cluj ,pe net, vb deja de doua luni..si ma invita la el acolo.. iar eu stau si ma gandesc ce fac .. sa ma duc .sa nu ma duc....dar as vrea foarteee.... si mai crede cineva in iubire virtuala? | ||
Lullutza Postat pe 26 Septembrie 2008 16:14 |
||
eu am mai citit despre asa ceva pe aicparerile sunt diferite,dar cred ca pana la urma incercarea moarte nare....vezi toate forumurile dute la intalniri si citeste...Mi-e rudine sa le spun prietenelor ca mi-am cunoscut partenerul pe internet... | ||
Postat pe 26 Septembrie 2008 17:38 |
||
salutare dragilor acum venis si eu de la sala gata mi-a trecut febra musculara | ||
Postat pe 26 Septembrie 2008 17:42 |
||
De la: Lullutza, la data 2008-09-26 16:14:58sunt aici... ma uiatm pe alte topicuri... apropo stiti nu stiu ce sa fac.. am facut cunostinta cu un baiat din Cluj ,pe net, vb deja de doua luni..si ma invita la el acolo.. iar eu stau si ma gandesc ce fac .. sa ma duc .sa nu ma duc....dar as vrea foarteee.... si mai crede cineva in iubire virtuala? lullutza...sincer...vad ca...incepi sa simti...fluturashi...ceea ce e...fantastic... dar...vad ca te temi... daca vrei...putem discuta..despre asta...in privat...si...poate ajut cu ceva...sa te dumiresti...cum e cu...fluturashi!!! eu zic ca...n-ai de ce te teme... oricum...incercam sa vb. |
||
ovidiu42 Postat pe 26 Septembrie 2008 17:46 |
||
De la: Lullutza, la data 2008-09-26 15:47:12Ziua buna fetelor!!! de baieti nu spun ca ei sunt cam fricosi si vada ca ne lasa balta si mai sunt si suparaciosi.... vaaaiiiiiiiii...lullutza...ce impresie poti avea despre...barbati.... dar...ma fac ca nu vad...si...incerc sa nu comentez prea profund... |
||
ovidiu42 Postat pe 26 Septembrie 2008 17:48 |
||
dragilor miine este ziua mea de nastere asa ca va rog sa nu lipsiti din cafenea ca ne suparam rau,ca doar voi imi sinteti prieteni dragi o sa fac cinste miine asa ca sa fiti prezenti mai pe seara asa ok | ||
Postat pe 26 Septembrie 2008 17:48 |
||
va las un pic acum pt ca a putina treaba in casa si revin imediat | ||
Postat pe 26 Septembrie 2008 17:51 |
||
buna ziulica oviiii gata cu somnul??? mergi la munca acusica???.....ieeeeeeee bebita maine e ziua ta !!!!!!!!!!!!duminica eu am 13 ani de la cununia civila si marti 13 ani de la nunta as ca o sa o tinem tot intr-un chef | ||
Postat pe 26 Septembrie 2008 17:56 |
||
o poezie ff.frumoasa! |
||
alinais Postat pe 26 Septembrie 2008 17:57 |
||
care poezie??? ,ooviiii tu scri poezii si eu nu le vad s-au ce se intampla?????????????? ALINALIS CE POEZIE O FI CITIT OARE??????NE VA LAMURI PE NOI | ||
Postat pe 26 Septembrie 2008 18:00 |
||
De la: vanghelis007, la data 2008-08-05 19:33:05Cad stelele-n somn, peste mine o ploaie, RECTIFICARE DESPRE POEZIA LUI VANGHELIS ERA VORBA! |
||
alinais Postat pe 26 Septembrie 2008 18:04 |
||
aaaaaaaaaa nu puteam sa imi inchipui despre ce poezie ai citit aici in cafenea ,.....bine ai venit alaturi de noi avem cafea..... .....limonada.............. ceai............. te rog sa servesti ce doresti | ||
Postat pe 26 Septembrie 2008 18:07 |
||
De la: melimeli, la data 2008-09-26 17:56:20buna ziulica oviiii gata cu somnul??? mergi la munca acusica???.....ieeeeeeee bebita maine e ziua ta !!!!!!!!!!!!duminica eu am 13 ani de la cununia civila si marti 13 ani de la nunta as ca o sa o tinem tot intr-un chef da....melica...imediat ...se apropie momentul...sa merg la munca!!! dar...ce sa fac? daca trebe...trecbe!!! seara buna...la toata lumea...si...abia astept...sa vad cu ce nerasfata...bebela!!! LA MULTI ANI...BEBELA...SI...SA AI TOT CE-TI DORESTI...!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 26 Septembrie 2008 18:37 |
||
bun venit...oaspetilor nostri!!! sper sa se simta bine alaturi de noi... |
||
ovidiu42 Postat pe 26 Septembrie 2008 18:39 |
||
sal am si eu cu cine bea si eu o cafea am fa cut eu. | ||
marian_nitiu Postat pe 26 Septembrie 2008 18:39 |
||
mariane eu am baut azi atata cafea de imi iese deja pe ureche.,da o cana de ceai cald merge | ||
Postat pe 26 Septembrie 2008 18:44 |
||
nu bea nimeni cafea daca nu ca doar e sfrsit de saptamina | ||
marian_nitiu Postat pe 26 Septembrie 2008 18:53 |
||
hai ca dau eu bere daca tot e sfarsit de saptamana ela frigider pt. toata lumea ,numa aveti grija sa nu raciti | ||
Postat pe 26 Septembrie 2008 18:55 |
||
bem si ceeeeeeeeai | ||
marian_nitiu Postat pe 26 Septembrie 2008 18:56 |
||
De la: melimeli, la data 2008-09-26 18:00:14care poezie??? ,ooviiii tu scri poezii si eu nu le vad s-au ce se intampla?????????????? ALINALIS CE POEZIE O FI CITIT OARE??????NE VA LAMURI PE NOI melica...yo nu scriu...taty...poezii... inca...n-am ajuns in fza asta... scriam cand eram adolescent...deh!!!...ale tineretii valuri... acu`...e mai greu cu...poezia... o savurez...daca e debun gust...si...apreciez pe ceo ce pot zrie... dar...la mine...talentul acesta...inca...nu i-am dat ok sa iasa in exterior... si...chiar daca uneori...ma mai zgandare...tin dor pt mine...ceea ce crez... oricum...daca simti nevoia de poezie...ca doar...toamna...se isca...nostalgii...incerc sa iti fac rost de ceva...daca vrei!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 26 Septembrie 2008 19:00 |
||
nici eu nu scriu mamy .... da imi place sa citesc...uite chiar acum caut ceva de citit..... | ||
Postat pe 26 Septembrie 2008 19:02 |
||
oviii mamy astept poeziile ,acum plec ca mai stau altii la coada la calculator vb mai tarziu | ||
Postat pe 26 Septembrie 2008 19:16 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cafeneaua prietenilor | 1165 | De la: Mihaa_kidz 4 Noiembrie 2010 12:18 |
ne aliem??? cu cine???tinem partea??? cui??? | 99 | De la: tutankhamon 21 Ianuarie 2010 14:05 |
veni vara frumushailor! sau veni vidi duca-se? | 56 | De la: garbo034012 6 Ianuarie 2010 01:28 |
|
||
se poate? | 45 | De la: daniilia 15 Noiembrie 2011 16:31 |
tchibo | 12 | De la: Helen29 26 Noiembrie 2009 18:53 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural