Cafenea virtuala

heeeyyy!seara bunaa!! acuma cafea cred ca nu mai merge o sa beau si eu un ceai si ma duc sa ma culc....
Bebelusha iti spun de azi un ''La Multi Ani!!!'' maine o sa continui cu felicitarilee..
Ovi nu am impresie rea despre barbati .de unde ai luat-? aia era asa ca ati lasat doar femeile singure in cafenea....
oki.va pup pe toti si va doresc o noapte cat mai placuta!!!!1
asta e pentru toti!!!
pa
Lullutza
Postat pe 26 Septembrie 2008 19:41
De la: Lullutza, la data 2008-09-26 19:41:28heeeyyy!seara bunaa!! acuma cafea cred ca nu mai merge o sa beau si eu un ceai si ma duc sa ma culc....
Bebelusha iti spun de azi un ''La Multi Ani!!!'' maine o sa continui cu felicitarilee..
Ovi nu am impresie rea despre barbati .de unde ai luat-? aia era asa ca ati lasat doar femeile singure in cafenea....
oki.va pup pe toti si va doresc o noapte cat mai placuta!!!!1
asta e pentru toti!!!
pa

deci...despre asta era vb...ca ...in cafenea...era ...
ma rog...scz!...si...o seara placuta!!
ovidiu42
Postat pe 26 Septembrie 2008 19:52
Sa fie ploaia de vina?
Ceiut cald, mai multi adunati in cafenea....
Eu nu cer, ma servesc singurica.
Seara buna Ovi, Bebela Lulutza si Marian, pe Meli o tot salutai toata ziulica....

Postat pe 26 Septembrie 2008 20:14
Uitasem sa-i urez bun venit in cafenea ....ALINAIS.....

SIGUR O SA-TI PLACA AICI CU NOI....

Postat pe 26 Septembrie 2008 20:16
bun venit la noi...asa va sa zica unii la munca altii la distractii...
vad ca va faceti de cap fetelor....mi-ati lasat si mie vreo pana de jumulit?
nebuna
Postat pe 26 Septembrie 2008 20:39
Pentru prietena vesela ( CRYLE ) stii dc rad oltenii cand fulgera afara? ......................................iti dau si raspunsul:zice k le face Dumnezeu poze si te mai intreb ceva:CARE E CULMEA CULMILOR?pt toti care sunt la cefeaua de seara sau la un ceeeeeeeeeeeeai
marian_nitiu
Postat pe 26 Septembrie 2008 20:40
De la: marian_nitiu, la data 2008-09-26 18:53:54nu bea nimeni cafea daca nu ca doar e sfrsit de saptamina

ce bineeeeeeeeeeee, sfarsit de saptamana pentru uniiiiiiiiiiii, io lucru si maineeeeeeeee, ca in fiecare sambata de altfel!
nebuna
Postat pe 26 Septembrie 2008 20:42
De la: marian_nitiu, la data 2008-09-26 20:40:53 Pentru prietena vesela ( CRYLE ) stii dc rad oltenii cand fulgera afara? ......................................iti dau si raspunsul:zice k le face Dumnezeu poze si te mai intreb ceva:CARE E CULMEA CULMILOR?pt toti care sunt la cefeaua de seara sau la un ceeeeeeeeeeeeai

uffffffffffffff, baba ce sunt, le stiam si io odata...demuuuuuuuuult, ia zi mariane culmea culmilor!
nebuna
Postat pe 26 Septembrie 2008 20:44
Numai la NEBUNICA nu ma gandeam sa ma jumuleask de pene,pt k mai a vreo 2-3 tulei .
marian_nitiu
Postat pe 26 Septembrie 2008 21:00
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee................AR FI CULMEA S-O STII SI PE-ASTA?
marian_nitiu
Postat pe 26 Septembrie 2008 21:03
la varsta mea... m-am sclerozaaaaaaaaaaaaaaat

culmea culmilor EVERESTUL
nebuna
Postat pe 26 Septembrie 2008 21:07
iacata alta
Culmea culmilor: Mutul sa-i spuna surdului ca orbul se uita la ei
Culmea culmilor: Sa aiba purecii paduchi.
Culmea culmilor: Sa �mbraci fundul marii �n chiloti de dama.

mai vrei? acu' te las si fara alea 3 pene...
nebuna
Postat pe 26 Septembrie 2008 21:10
ce faceti dragilor lipsii si eu un pic si o dadura-ti in poezii auleu ce ma ac cu voi o fi de vina vremea romanticilor ce sinteti

Postat pe 26 Septembrie 2008 21:12
hai ca am pus de-un ceai....e cam frigggggggggg si io am facut un masajjjjjjjj....
cine bea ceai de lamaie?
nebuna
Postat pe 26 Septembrie 2008 21:13
eu nu beau ceai loloooooooooooo tu stii numai cind sint virusata dar o sa beau un suc natural ca si ala e bun decit nimic

Postat pe 26 Septembrie 2008 21:14
Rumeg�nd cocenii de pe l�ng� jug,

S-a �ntrebat odata boul de la plug:

- Doamne, pe cand al�ii huzuresc mereu,

Pentru ce eu singur s� muncesc din greu?

La �ntrebarea asta, un prelung ecou

I-a r�spuns din slav�:

- Pentru ca e�ti bou !
de George Toparceanu
nebuna
Postat pe 26 Septembrie 2008 21:16
si apropo de masaj care se baga ca si mie imi trebuie un masaj ca m-a omorit instructorul azi la sala chiar vb ta loloooooooooo un masaj ar fi super

Postat pe 26 Septembrie 2008 21:17
mine mai pe seara sper sa fiti mai multi sa petrecem impreuna ca doar fac cinste sper sa nu lipsiti ca va las fara pene pai da voi ce credeati ca scapati asa usor va pupic pe toti/toate si o seara placuta in continuare

Postat pe 26 Septembrie 2008 21:21
De la: bebelusa, la data 2008-09-26 21:17:18si apropo de masaj care se baga ca si mie imi trebuie un masaj ca m-a omorit instructorul azi la sala chiar vb ta loloooooooooo un masaj ar fi super

io fac o data pe saptamana, si e bine ca vine acasa.
imi iau ulei solid de la lush, si ultima data nu am gasit ce luam de obicei, mi-au dat vanzatoarele de acolo si cred ca mi-au dat un scrub...ca am innebunit, era sa raman fara piele, plus ca miroase a sapun de casa
maine ma duc sa le arat ce mi-au dat...
nebuna
Postat pe 26 Septembrie 2008 21:23
Pentru nebunica :imi smulse sotia si cele 3 pene si iacata gasi si eu altele: culmea gainii :sa-i mananci pieptul si sa-ti ramana sutienul in gat
culmea electricitatii : sa gadili becul si sa rada cei din centrala
pai si eu tot ceai beau pt k m-am saturat de atata cafea.
marian_nitiu
Postat pe 26 Septembrie 2008 21:25
De la: marian_nitiu, la data 2008-09-26 21:25:28Pentru nebunica :imi smulse sotia si cele 3 pene si iacata gasi si eu altele: culmea gainii :sa-i mananci pieptul si sa-ti ramana sutienul in gat
culmea electricitatii : sa gadili becul si sa rada cei din centrala
pai si eu tot ceai beau pt k m-am saturat de atata cafea.

daca sutienu' era si cu sarma....
nebuna
Postat pe 26 Septembrie 2008 21:30
fetelor va las la un ceiut,pt k sotia vrea sa se dea cu trotineta si treb s-o ajut sa nu cada sa fak buba ,poate ne auzim dimineata.Noapte buna! multi pupici va trimit
marian_nitiu
Postat pe 26 Septembrie 2008 21:41
De la: marian_nitiu, la data 2008-09-26 21:41:12fetelor va las la un ceiut,pt k sotia vrea sa se dea cu trotineta si treb s-o ajut sa nu cada sa fak buba ,poate ne auzim dimineata.Noapte buna! multi pupici va trimit

aveti de grija ce faceti ca io asta vara mi-am fracturat mana deh...asa e dupa o varsta
nebuna
Postat pe 26 Septembrie 2008 21:46
De la: nebuna, la data 2008-09-26 21:10:00iacata alta
Culmea culmilor: Mutul sa-i spuna surdului ca orbul se uita la ei
Culmea culmilor: Sa aiba purecii paduchi.
Culmea culmilor: Sa �mbraci fundul marii �n chiloti de dama.

mai vrei? acu' te las si fara alea 3 pene...
..........................................

Postat pe 26 Septembrie 2008 21:48
lolo esti tareeeeeeeee de tot o fac o data pe saptamana, si e bine ca vine acasa.
imi iau ulei solid de la lush, si ultima data nu am gasit ce luam de obicei, mi-au dat vanzatoarele de acolo si cred ca mi-au dat un scrub...ca am innebunit, era sa raman fara piele, plus ca miroase a sapun de casa
maine ma duc sa le arat ce mi-au dat.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------lolo da cei cu penele alea pe jos chiar ai jumulit baietul pana la ultima pana????????????????

Postat pe 26 Septembrie 2008 21:51
mai e cineva cu care sa fumez si io vad ca am asteptat degaba oviiiiii nu e nicio poezie paci

Postat pe 26 Septembrie 2008 21:55
De la: melimeli, la data 2008-09-26 21:55:18mai e cineva cu care sa fumez si io vad ca am asteptat degaba oviiiiii nu e nicio poezie paci
ume

ioooooooooooo, sunt aici si fumeeeeeeeeeeeez.... si de suparare mi-am pus si un whisky
nebuna
Postat pe 26 Septembrie 2008 22:03
si io, si io un paharelciocnim pt. supararea ta, da de ce esti suparata sa fiu si io ,nu te las singura ma supar si eu daca tre...

Postat pe 26 Septembrie 2008 22:04
WAW...CE FETE TRISTEEEEEEEEEEEEE
Ce aveti ma??
La�s ca-i cresc penele si va las pe voi sa-l jumuliti....
Saracul de el.....pe Ovi nu l-a jumulit, asta pt ca nu are avatar ca al lui...Marian
Sa va spun si eu ...somn usor si ne vedem dimineatza la cafeluta....
Marian , m-am obisnuit cu bancurile cu olteni si cu tot ce se spune despre olteni...asta pt k sunt ai dracu oltenii.....si destepti pe deasupra, bine mai sunt si exceptii.....
Poti sa mai spui, o sa avem si noi de ce sa radem in cafenea.....mai avem olteni pe aci????

Postat pe 26 Septembrie 2008 22:16
De la: melimeli, la data 2008-09-26 22:04:44si io, si io un paharelciocnim pt. supararea ta, da de ce esti suparata sa fiu si io ,nu te las singura ma supar si eu daca tre...

suparataaaaaaaaaaaaaaaaa, ca lucrez sambata si nu mi-am luat concediuuuuuuuuuuu, si nu-mi da drumu nebunu sa ma odihnesc, da o sa plec definitiv...uite asa!

hai ia si tu un paharel, stai sa pun si gheata!
nebuna
Postat pe 26 Septembrie 2008 22:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
La Historia - El Comandante in centrul vechi 11 De la: alfheim 18 Mai 2011 10:44
Rendez-vous pentru �ndr�gosti�ii ...La Bella In Cafenea!!! 26 De la: liaiedera 12 Aprilie 2010 22:04
e normala o asemenea schimbare? de ce baietii ajung la un moment dat pasivi? 13 De la: gmpa 20 Aprilie 2010 01:47
Restaurant & Lounge din CENTRUL ISTORIC-BUCURESTI 21 De la: Axl_22 25 Ianuarie 2012 18:26
Cafenea ce contine de toate 199 De la: eladaela 21 Martie 2011 10:50
Setari Cookie-uri