Cafenea virtuala

eu ileana ,o olteanca adoptata....daca ma vrei

Postat pe 26 Septembrie 2008 22:23

maaaaaaaaaaaaai, m-am gandit sa ne adunam toate din cafenea, ii luam si pe baieti, pe ovi cu salatele lui si cu frisca, pe marian cu penele (asa ca nu mai jumuliti baiatu') si ii luam gatul nesimtitului de patron!
nebuna
Postat pe 26 Septembrie 2008 22:25
lolo asteptandu-te am cam traso la masea abia mai vad ce scrie ,si sa nu fac vreo gafa ma duc la somnic si va urez noapte buna si tie ovi servici usor----------------------------------------------------------------------lolo tu dute inainte ca vin si io din urma sa terminam cu patronu

Postat pe 26 Septembrie 2008 22:26
oviiiiiiiiiiii esti la munci?
da de ce muncesti noaptea?
noaptea se doarme...sau deh...en fin...se doarme
da defapt si ziua se doarme
nebuna
Postat pe 26 Septembrie 2008 22:27
De la: melimeli, la data 2008-09-26 22:26:06lolo asteptandu-te am cam traso la masea abia mai vad ce scrie ,si sa nu fac vreo gafa ma duc la somnic si va urez noapte buna si tie ovi servici usor----------------------------------------------------------------------lolo tu dute inainte ca vin si io din urma sa terminam cu patronu

meliiiiiiii stai ca te ajut io sa ajungi in pat
hai ca nu esti asa dusa...numa' ti se pare
nebuna
Postat pe 26 Septembrie 2008 22:29
noapte bunaaaaaaaaaaa, m sters pe aici, am spalat vasele, am pregatit filtrul pentru maine, macar o data sa apuce si cryle cafea, l-am programat pentru 6 si 30...e bine?
nebuna
Postat pe 26 Septembrie 2008 22:30
De la: bebelusa, la data 2008-09-26 21:17:18si apropo de masaj care se baga ca si mie imi trebuie un masaj ca m-a omorit instructorul azi la sala chiar vb ta loloooooooooo un masaj ar fi super

hmmmmmm!!!!!!!.....bebela...putin ulei de trandafiri...caldutz...cateva lumanarele parfumate...si...poa` sa`nceapa masajul!!!
da...nu cred ca ...ti-ar place...este?
ovidiu42
Postat pe 26 Septembrie 2008 22:50
De la: nebuna, la data 2008-09-26 22:27:49oviiiiiiiiiiii esti la munci?
da de ce muncesti noaptea?
noaptea se doarme...sau deh...en fin...se doarme
da defapt si ziua se doarme

nebunica...sunt la munci...taty...ca...deh....daca n-am invatzat suficienta carte....
si...am sa stau aici...sa va astept...in cafenea...pe toate...
depinde cine mai rezista....mai tarziu!!!
ovidiu42
Postat pe 26 Septembrie 2008 22:56
neata nimeni la cafea sila sau ie prea de dimineata
marian_nitiu
Postat pe 27 Septembrie 2008 06:30
De la: marian_nitiu, la data 2008-09-27 06:30:18neata nimeni la cafea sila sau ie prea de dimineata

'neatzaaaaaaaaaaaaaaaaa, mariane...ti-ai refacut penajul?

cam matinal...io acu' am ajuns a munca si pana una alta...tremur de frig, da uite vaz ca ai pus tu si de ceai, asa ca n-o sa-mi fie greu sa ma incalzesc
nebuna
Postat pe 27 Septembrie 2008 07:20
oviiiiiiiiiii, ce faci puiule?
nu mai termini cu munca asta...hai sa punem de-o firma...io stau la mare, marian la munte...si sa ne bagam in ceva turism....tu la capitala vei fi "interfata", fetele cryle si memela vor face lobby prin zona lor, lullutza pe acolo pe unde este ea...si restul sa se manifeste...sa spuna ce-si doresc sa faca in aceasta firma!
bineinteles conditia va fi sa bea toata lumea cafea sau ceai, sa fumeze si sa glumeasca tot timpul
nebuna
Postat pe 27 Septembrie 2008 07:29
Neatzaaaaaaaaaaa....!!!! mmmm..buna cafelutza din dimineata asta....mariane, sa ne mai rasfetzi asa..ca ne place...
Ce-ai facut aseara cu sotia...cu trotineta sau cu ce ati fost..?

Aseara am ajuns asa tarziu, si mergea netul asa de greu ca am stat o ora numa' sa citesc ce ati sris, n-am mai apucat sa postez nik...

Offff....pe mine nu mai mai iubeste nimeni...nici macar copilu' meu...de 2 zile se trezeste plangand, nervos si cu gand de fuga de langa mine...ca de' ...sunt scorpia care-l duce la gradi.... .....de dimineata nici n-a vrut sa ma mai bage in seama...nimic...nici in brate, nici pupat.....a fugit la bunica, salvarea lui.

Lolo, ma bag si eu la firma....stiu sa fac reclama buna....

...propun sa ne intalnim pentru un businessplan....ce ziceti?? la o cafelutza buuunaaa.....

si nu in ultimul rand...

LA MULTI ANI BEBELA....SA NE TRAIESTI, SA FII FERICITA..IUBITA..SI TOT CE VREI TU SA TI SE IMPLINEASCA.....
needforspeed
Postat pe 27 Septembrie 2008 08:12
deci azi cantam: MULTI ANI TRAIASCA....MULTI ANI TRAIASCA...LA MULTI ANIIIIIIIIII, CINE SA TRAIASCA, CINESA TRAIASCA...LA MULTI ANI! BEBELA SA TRAIASCA, BEBELA SA TRAIASCA...LA MULTI ANI!

gata, bine ca nu e cu sonor ca ramaneati toti surzi...
nebuna
Postat pe 27 Septembrie 2008 08:28
De la: needforspeed, la data 2008-09-27 08:12:48Neatzaaaaaaaaaaa....!!!! mmmm..buna cafelutza din dimineata asta....mariane, sa ne mai rasfetzi asa..ca ne place...
Ce-ai facut aseara cu sotia...cu trotineta sau cu ce ati fost..?

Aseara am ajuns asa tarziu, si mergea netul asa de greu ca am stat o ora numa' sa citesc ce ati sris, n-am mai apucat sa postez nik...

Offff....pe mine nu mai mai iubeste nimeni...nici macar copilu' meu...de 2 zile se trezeste plangand, nervos si cu gand de fuga de langa mine...ca de' ...sunt scorpia care-l duce la gradi.... .....de dimineata nici n-a vrut sa ma mai bage in seama...nimic...nici in brate, nici pupat.....a fugit la bunica, salvarea lui.

Lolo, ma bag si eu la firma....stiu sa fac reclama buna....

...propun sa ne intalnim pentru un businessplan....ce ziceti?? la o cafelutza buuunaaa.....

si nu in ultimul rand...

LA MULTI ANI BEBELA....SA NE TRAIESTI, SA FII FERICITA..IUBITA..SI TOT CE VREI TU SA TI SE IMPLINEASCA.....

hai sa facem un brainstorming sa vedem cine de ce se ocupa...oferiti-va....fiecare face ce stie si cand are ritmu mai bun....deci: fara program fix, fara stress, o firma in care sa se lucreze de placere...sa se faca bani care sa se imparta intre salariati....
nebuna
Postat pe 27 Septembrie 2008 08:32
Hai ca zici bine Lolo....

Acum, lasand un pic glumitza la o parte....credetzi ca ne-am putea intalni si noi macar o data...live...???

Si acum sa vedem cati suntem :
1 - Ileana
2 - Ovi
3 - Meli
4 - Lolo
5 - Bebela
6 - Lulutza
7 - Marian
8 - Andreea
9 - EU

am sarit pe cineva???

Ce ziceti??? hai ca fac o lista si cu localitatile de unde suntem fiecare...

astept pareri....
needforspeed
Postat pe 27 Septembrie 2008 08:48
neata lolo ,buna cafea ai pregatit iaca aprind si o tigara si sa vedem ce ati mai scris,m-amuitat numa asa pe sarite,....lori si feciorul meu mic a urlat in fiecare dimineata cand mergeam la gradi timp de 3 ani in grupa pregatitoare deja ia placut,asa ca fruntea sus

Postat pe 27 Septembrie 2008 08:50
Deci....am revenit asupra listei....O avem pe Ileana din Craiova, Ovi din Bucuresti, Meli din Timisoara, Lolo..... , Bebela din Brasov, Lulutza.. , Marian din Brasov, Andreea... , si eu din Slobozia.

Ma ajuta cineva cu Lolo, Lulutza si Andreea????
needforspeed
Postat pe 27 Septembrie 2008 08:57
De la: needforspeed, la data 2008-09-27 08:57:17Deci....am revenit asupra listei....O avem pe Ileana din Craiova, Ovi din Bucuresti, Meli din Timisoara, Lolo..... , Bebela din Brasov, Lulutza.. , Marian din Brasov, Andreea... , si eu din Slobozia.

Ma ajuta cineva cu Lolo, Lulutza si Andreea????

io...lolo sunt de la mareeeeeeeeeeeeeee, din CONSTANTA
nebuna
Postat pe 27 Septembrie 2008 09:00
lulutza parca e basarabeanca,iar andreea e in spania daca tin eu bine minte.......deci deseara petrecem LA MULTI ANI BEBITA...

Postat pe 27 Septembrie 2008 09:13
da fetelor cristisz ,angelli ce mai fac?????????nici voi nu stiti nik de ele................fetelor pai ati disparut??????????????????

Postat pe 27 Septembrie 2008 09:16
cristiz cu munca...dar angelli chiar a disparut de tot....
nebuna
Postat pe 27 Septembrie 2008 09:19
Nu mai stim nimic de ele....eu i-am pus pe lista doar pe cei ce frecventeaza cafeneaua.....

Da' n-am auzit nici o parare....ce ziceti...ne intalnim si noi....undeva, la jum drumului???

astept pareri ....plsss
needforspeed
Postat pe 27 Septembrie 2008 09:20
De la: needforspeed, la data 2008-09-27 09:20:31Nu mai stim nimic de ele....eu i-am pus pe lista doar pe cei ce frecventeaza cafeneaua.....

Da' n-am auzit nici o parare....ce ziceti...ne intalnim si noi....undeva, la jum drumului???

astept pareri ....plsss

eu nu zic nuuuuuuuuuuuuu, numa' sa scap de la munci...si atunci sa vezi cafele fum sa nu zic smog
cered ca la brasov...acoloe si bebela si marian...lui ovi am vazut ca-i place muntele...deci...hai!
nebuna
Postat pe 27 Septembrie 2008 09:23
Pai Lolo, tu cum muncesti??? N-ai liber nici duminica....sau nu poti sa-ti iei o sambata liber???

Si eu sunt de acord cu Brasov....Chiar m-as bucura sa ne intalnim o data sa mai stam si noi de vorba...
needforspeed
Postat pe 27 Septembrie 2008 09:30
ar fi chiar super sa ne intalnim,pai fetelor mie muntele imi place da vara cand e cald ....acum e frig acolo

Postat pe 27 Septembrie 2008 09:30
io lucru non stop asa ca d-aia vreau sa facem o firma...o cafenea literara...
nebuna
Postat pe 27 Septembrie 2008 09:36
pai chiar am putea sa ne gandim la ceva sa fecem impreuna si poate atunci busines-ul ar putea sa ne aduca impreuna ........tre sa plec acum vb mai incolo pupici

Postat pe 27 Septembrie 2008 09:39
Hai ma lolo...pai in ce domeniu lucrezi de nu te lasa sefu' deloc???
needforspeed
Postat pe 27 Septembrie 2008 09:43
De la: needforspeed, la data 2008-09-27 09:43:21Hai ma lolo...pai in ce domeniu lucrezi de nu te lasa sefu' deloc???

constructii....dar e o bulibaseaa aici...ca stiti cum e, cand se iveste o problema toti dau bir cu fugitii...si tre' s-o rezolve cineva, , iar eu sunt cineva, apoi trebuie urmarit cum se rezolva....si uite asa
nebuna
Postat pe 27 Septembrie 2008 10:11
NEATZAAAAAAAAA....MAI E CAFEA, MARIAN, O FACUSI BUNAAAAA
MULTI ANI SA NE TRAIESTI BEBELA SA DFII FERICITA SI NICIODATA SA NU STII CE INSEAMNA ESECUL , SUFERINTA SI DEZNADEZDEA, STII K TE IUBIM SI ITI DORIM TOT BINELE DIN LUME, SUNTEM APROAPE DE TINE SI TE SUSTINEM MORAL .....INDIFERENT DE PROBLEMELE CARE LE AI PE PARCURS....
SI EU MA TREZII DEVREME DAR BANTUII CU LUCI PRIN CAUFLAND SA-I IAU MINGE PT ANTRENAMENTE, CHIAR DAK MA TREZII LA 7 FARA NU INTRAI SA VA SALUT.....

Postat pe 27 Septembrie 2008 10:15

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
RESTAURANT 31679 De la: garbo_19362 8 Octombrie 2019 19:48
ce parere aveti despre pilulele alli 11 De la: yanyacharberet 1 Octombrie 2009 15:24
POVESTEA MEA...URMELE TRECUTULUI 33 De la: garbo_412085 30 Noiembrie 2015 02:15
de ce nu mai este BULA ROZA DE LA FORUM? vreau explicatii 9 De la: daria_pet 30 Iulie 2009 00:54
veni vara frumushailor! sau veni vidi duca-se? 56 De la: garbo034012 6 Ianuarie 2010 01:28
Setari Cookie-uri