Pe lista ar mai fi si CRISTISZ, LAURA, ANGELI, Si au mai fost,,,,uitasem de INA, dar se pare ca are treaba sau mai bine zis nu e dependenta ca noi de calc.... BEBELA, din tot sufletul meu de om nebun iti urez sa ai o zi insorita la figurat macar dak la tine...ploua ca la Craiova...tot innorat e si frig.... |
||
Postat pe 27 Septembrie 2008 10:21 |
||
---|---|---|
Ileana...netazaaaa....ai gasit minge pt luci??? Si la noi e in lucru Kaufland...abia astept sa fie gata ca pe aici nu avem nici Carrefour, nici Cora...nici Billa...nici macar un amarat de Penny Market.... Ce zici de propunerea mea???? Cre ca nici n-ai apucat sa citesti....da' nu-i bai...ca io am grija sa va amintesc mereu... |
||
needforspeed Postat pe 27 Septembrie 2008 10:21 |
||
cryleeeeeeeeeeeee, da harnica fusesi fata...asa cu noaptea in cap la cumparaturi? hai ca am adus niste magiun de prune...cu nuci prajite in el......mmmmmmmmmmmm o minunatieeeeeee! |
||
|
||
nebuna Postat pe 27 Septembrie 2008 10:23 |
||
Io pe Laura n-am prins-o.... Cristisz cred ca are treaba si de aia n-a mai intrat, mai ales cu probleme pe care le-a avut...orium...suntem alaturi de ea...cine stie...poate mai trage cu ochiu prin cafenea ..... Angelli ce-o fi facut la examene??? Sper ca le-a luat cu bine...si dk le-a luat, trebuia sa faca cinste, nu??? Rusinik... |
||
needforspeed Postat pe 27 Septembrie 2008 10:25 |
||
fetelor, ovi cred ca doarme...na a fost la munca saracu' si e obosit, dar marian....unde este? s-a dat cam mult cu trotineta si e surmenat? |
||
nebuna Postat pe 27 Septembrie 2008 10:25 |
||
Da ii gasii dar nu in supermarchet, avem noi un alt magazin de pe vremea lu ceasca...Big, acolo ii gasii ca e mofturos, ca sa fie frumoasa, sa u fie usoara ca asa mai are din alea de au fost promotii pe la bergenbier si la peco...dar ii trebuia alta noua.... | ||
Postat pe 27 Septembrie 2008 10:25 |
||
Si imi luai oase afumate ( coaste de porc ) sa-mi fac fasole cu oase afumate, fumai la cafenea si acum fug sa pun fasolea la foc , o fierb separat in oala sub presiune ca nush cat de repede fierbe, si mai bag nasul si aici...ca de ....internet respir..:)):)) |
||
Postat pe 27 Septembrie 2008 10:27 |
||
Cat despre propunerea ta...nush ce sa zic..... Astept si alte.....opinii sa zic asa, pt ca pe mine ma incanta, sincer |
||
Postat pe 27 Septembrie 2008 10:29 |
||
vezi cu fasolea...daca ai niste apa de ploaie, fierbe-o in apa de ploaie, cam in 2...si apoi pune-o i kukta...si in 45 min ar trebui sa fie gata... | ||
nebuna Postat pe 27 Septembrie 2008 10:39 |
||
Neatza everyone!!! Bebelusa La Multi Ani!!!!!!daca exista fericire sa fii alaturi de ea,daca exista noroc sa te insoteasca oriunde,iar daca dragoste sa fii stapana ei!La Multi, Multi Ani!!! sa ne traiesti!!!! Cryle,sa-ti iasa fasolea buna(poate degraba decshidem si restaurant virtual)si ada-ne si noua... acuma ca tot am ajuns sa deschid in sfarsit netul haideti sa bem cate o cafea... sau ceva mai tare ca de,e ziua Bebelusei... |
||
Lullutza Postat pe 27 Septembrie 2008 10:45 |
||
Netza Lulutzaaa...ai cam lenevit azi.... Ileana, pai dk tu esti din Craiova si te incanta ideea...e bine...Ovi e din Buc, sigur poate veni, Bebelusa si MArian din Brasov...sunt cei mai avantajati....Lulutza nush de unde e...mai ramane sa vrea Meli sa vina ca e e departe rau.....si...sa se mai trezeasca lumea si poate pana diseara ajungem sa ne dam cu parerea cu totii.... |
||
needforspeed Postat pe 27 Septembrie 2008 10:49 |
||
sunt din Basarabia ,de la Chisinau si cand o sa ajung pe la voi o s ane intilnim 100%... dar nu stiu cand | ||
Lullutza Postat pe 27 Septembrie 2008 11:04 |
||
De la: Lullutza, la data 2008-09-27 11:04:12sunt din Basarabia ,de la Chisinau si cand o sa ajung pe la voi o s ane intilnim 100%... dar nu stiu cand lullutzooooooo, la voi acolo se cauta carte scrisa in limba romana, o sa intru pe sit-ul Camerei de comert, sa caut niste firme care vand carte sa popularizez o carte de povesti pentru copii. Se numeste Taina soaptelor, o gasesti si pe googe daca o cauti si autor este Costel Macovei |
||
nebuna Postat pe 27 Septembrie 2008 11:08 |
||
Lultuza...no problem...daca ne intalnim, promit sa fac foto si video frumoase (ca de' asta mi-e meseria... )...si sa ti le trimit si tie sa vezi cum a fost... Poopici... |
||
needforspeed Postat pe 27 Septembrie 2008 11:10 |
||
daca vrei sa ma crezi nici nu stiu ce se cauta .. de cand am iesit de la facultate nu ma prea dau in vant dupa carti ... dar o sa aflu ... | ||
Lullutza Postat pe 27 Septembrie 2008 11:16 |
||
cryle cred ca a cazut in oala de fasole ori iar mananca din cratita, ascunsa in camara | ||
nebuna Postat pe 27 Septembrie 2008 11:16 |
||
si stii de ce? d'aia ca i-am spus sa ne serveasca si pe noi!!! |
||
Lullutza Postat pe 27 Septembrie 2008 11:20 |
||
da ce face toata lumea? pe unde ati disparut? | ||
Lullutza Postat pe 27 Septembrie 2008 11:25 |
||
De la: nebuna, la data 2008-09-27 11:16:51cryle cred ca a cazut in oala de fasole ori iar mananca din cratita, ascunsa in camarapai fetelor io merg aproape saptamanal la craiova asa ca no problem,pai feri lucra pe microbus cara pui de o zi ,furaje,mancare de caini frido firma unde lucra e agroland io merg si pana la bucuresti si acolo au magazin la bolintin ,chiajna ,alexandria ,slatina...........etc.........................era sa uit craiova e un oras curat si frumos,ca de altfel si slatina |
||
Postat pe 27 Septembrie 2008 11:30 |
||
luluuuu merg sa vad de mancare si revin(azi spanac cu oua ochiuri) | ||
Postat pe 27 Septembrie 2008 11:34 |
||
Pofta mare!!! | ||
Lullutza Postat pe 27 Septembrie 2008 11:37 |
||
fetelor, io ma duc sa ma fac frumoasaaaaaaaaaaaaaa...asa ca va urez in continuare o zi buna, ne vedem mai pe seara... | ||
nebuna Postat pe 27 Septembrie 2008 11:54 |
||
Meli...imi facui o pofta...salivez,,,serios.... | ||
needforspeed Postat pe 27 Septembrie 2008 12:02 |
||
gata am terminat cu mancarica .........vad ca nu e nimeni ,o sa revin cand simt mirosul de fasole din bucataria lu cryle | ||
Postat pe 27 Septembrie 2008 12:02 |
||
pai iti dau asa virtual cu mare placere ,da cred ca ar fi ok sa fugi pana la maga si ei spanac congelat eu din aia cumpar | ||
Postat pe 27 Septembrie 2008 12:04 |
||
Va dau la toti.....fasolica dar intre timp se fierb oasele separat si fasolea.... NU MA PITULAI , TREBUIE SA-MI LAS TREABA TERMINATA CAND PLEC ( K MERG LA O NUNTA DESEARA )... SI NU MA PREGATII DE LOC, MAI AM DE FUGIT SI PANA LA SPITAL LA O PRIETENA CA A NASCUT....SI AM TOT TIMPUL OCUPAT, NU-MI AJUNGE NICIODATA SI EU NU PREA SUNT PUNCTUALA CA SUNT OBSEDATA DE CURATENIE SI NU-MI PLACE SA LAS TREABA NEFACUTA....ASTA E BOALA LA MINE SI NU ARE LEAC:)) |
||
Postat pe 27 Septembrie 2008 12:35 |
||
oooooo ileana pai tu chiar te distrezi deseara,ce as mai merge si io la o nunta s-au un botez da deocamdata nu se arata nik | ||
Postat pe 27 Septembrie 2008 13:28 |
||
Credeti-ma ca m-a luat raceala si la nunta asta nu cunosc pe nimeni....merg cu Virgil, sunt prieteni de-ai lui pe care nu am avut ocazia sa-i cunosc....asa ca va spun maine dak m-am distrat sau nu:) | ||
Postat pe 27 Septembrie 2008 13:55 |
||
Lasa Ileana ca si noi petrecem diseara...ca doar e ziua lui Bebelaaaa.... Bebela...am un tort maaaaaaaaareeee...pt tine si o sampanie bunaaaa.... |
||
needforspeed Postat pe 27 Septembrie 2008 14:23 |
||
Salutare fetele, k baietii vad ca's ocupati....... Imi opriti si mie tort, k poate e mai bun al vostr, si cred ca mai bine m-as simti cu voi in cafenea, dar trebuie sa merg la nunta..... Vrea cineva fasolica????????? E bunutza rau, asa cum voiam eu iesi |
||
Postat pe 27 Septembrie 2008 16:10 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ati auzit de H10 Sport Lounge? | 1 | De la: garbo_14501 26 Iunie 2013 12:48 |
clubul faraoanelor cocosate | 1306 | De la: liaiedera 9 Aprilie 2010 18:50 |
ce veti lasa? | 40 | De la: daniilia 28 Aprilie 2013 09:27 |
|
||
In premiera in Romania - concert extraordinar Paul Anka Live! | 1 | De la: Valerium 10 Mai 2010 14:34 |
O METODA DE DEZINTOCXICARE A ORGANISMULUI | 4 | De la: nazirra 7 Octombrie 2009 21:46 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural