loriiiii descriel sigur il accepta si asa......suntem numa noi doua hai la o pizza o impartim......si um martini | ||
Postat pe 27 Septembrie 2008 22:26 |
||
---|---|---|
loriiiiiiiiiiiiiiiiiii ai plecat si tu acum cand imi reveni netu??????????????????? | ||
Postat pe 27 Septembrie 2008 22:30 |
||
uite ca veni si meli la o | ||
|
||
marian_nitiu Postat pe 27 Septembrie 2008 22:41 |
||
pai vad ca am stat singurica s-a spart cheful,ma duc si eu sa vad ce mai e la tvNOAPTE BUNA TUTUROR..........mariane daca ramai tre sa aerisesti,sa speli vasele si sa dai cu..... | ||
Postat pe 27 Septembrie 2008 22:48 |
||
pai nici eu nu mai stau ca nu am cu cine vorbi si o sa fac eu curat si spal si vasele ca nu sunt multe ca a fost cam putini si o sa las geamul deschis ca sa fumat cam mult .NOAPTE BUNA NATIUNE P.S VA ASTEPT MAINE LA O CEFEA | ||
marian_nitiu Postat pe 27 Septembrie 2008 23:07 |
||
dragilor ma scuzati ca deeeeeeee stiti cum este am avut foarte multi invitati azi si nu am putut sa stau tot timpul cu voi oricum cadoul cel mai frumos de la voi a fost ca ati fost linga mine chiar si asa virtual chiar daca nu sa putut si in realitate ce sa mai sinteti prieteni adevarati ideea lui lori este foarte buna si eu sint de acord daca vom putea macar cit voi sta si eu in tara sa ne putem intilni cu totii la o cafea reala ramine sa vb acum cind pe ce data fiecare cum poate ajunge la intilnire pina atunci va pupacesc pe toti si o noapte cit mai linistita va doresc | ||
Postat pe 27 Septembrie 2008 23:19 |
||
Neatzaaaaaaaaaaaaa...gata cafelutza!!!!!!!! Bebela, sper ca ai petrecut frumos aseara...si noi am facut un chef pe cinste....mmm...toate bucatele au fost f buneee... Tu cat mai stai in tara? ca sa stim cum ne organizam..... |
||
needforspeed Postat pe 28 Septembrie 2008 08:22 |
||
neata lori buna cafeluta ai pregatit in dimineata asta ,bag si doua tigari una pt.mine una pt.tine | ||
Postat pe 28 Septembrie 2008 08:58 |
||
Meli....ce faci meli.....mai lasa tigarile ca nu fac bine.... | ||
needforspeed Postat pe 28 Septembrie 2008 09:42 |
||
salut fetelor!pentru mine mai aveti o cefeluta si o tigaruta ? | ||
cristina_nitiu Postat pe 28 Septembrie 2008 10:28 |
||
neatzaa tuturor!!! ce m-am mai distrat ieri!!!!bebela a facut cinsteee....... ma doare un pic capul.... haideti la o cafea si o tigara sa ma readuca la viata!! | ||
Lullutza Postat pe 28 Septembrie 2008 10:51 |
||
Cristina...facui eu muuultaaa cafea de dimineata.... O tigara iti ofera Meli... Da' restul ce faceti??? dormiti??? |
||
needforspeed Postat pe 28 Septembrie 2008 11:06 |
||
Wow....da' nu mai e nimeni??? ce faceti fratilor??? dormiti toata ziuaaaa????? | ||
needforspeed Postat pe 28 Septembrie 2008 12:27 |
||
Ziua buna va dorim!!! Scuze ca am dezertat atat de mult dar au navalit problemele gramada. Pentru bebelusa, draga de ea, pupaturi nenumarate. | ||
cristisz Postat pe 28 Septembrie 2008 15:13 |
||
nu dormim,dar suntem plecati prin vecini si asteptam sa ajungem acasa.nu plecati.haideti la o cafeluta k,tigarea o da marian.sa-l jupuiti | ||
cristina_nitiu Postat pe 28 Septembrie 2008 15:16 |
||
Cristisz....ne bucuram sa auzim de tine. Sper ca ti-ai rezolvat problemele...si sa stii ca am fost alaturi de tine.... Nu stiu daca ai apucat sa citesti din urma....eu sunt Lori...dar mi-am schimbat nickul.... Hai ca va servesc cu o ciocolata calda..... |
||
needforspeed Postat pe 28 Septembrie 2008 15:29 |
||
salut fetelor!ink nu v-ati revenit dupa chef?ink dormiti? cafeaua de dimineata n-ati sevit-o toate numai Lore,dc?este duminik si nu se bea cafea?va invit la mine,chiar dak este tarziu si va fak cate o cafeluta.ce ziceti?ati vrea? | ||
cristina_nitiu Postat pe 28 Septembrie 2008 16:44 |
||
De la: cristina_nitiu, la data 2008-09-28 10:28:27salut fetelor!pentru mine mai aveti o cefeluta si o tigaruta ? cristina...la avatar...esti tu? |
||
ovidiu42 Postat pe 28 Septembrie 2008 20:21 |
||
De la: needforspeed, la data 2008-09-27 22:24:41 daca aveai cu ce...te si impuscai...este? ce sa-i faci...asa e cu...netu` asta... da...las` ca inmvewtzi tu...ca ...esti fetitza mare...doar!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 28 Septembrie 2008 20:23 |
||
De la: bebelusa, la data 2008-09-27 21:09:51dragilor nu stiu daca va place dar la mine acum se asculta muzica de club sper sa va placa glitter-graphics.comasta e a treia sampanie desfacuta pe ziua de azi speciala pt voi toti glitter-graphics.comglitter-graphics.com bebela...cand dai tu...un jack daniels...la baiatu`? ca...si baiatu`...de ziua ta...a dat...pupe!!!!! LA MLTI ANI...CRIS...SI...sa ai tot ce-ti doresti tu...si...chiar ce ai vrea sa-ti doresti!!! pupice...si...o viata frumoasa!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 28 Septembrie 2008 20:26 |
||
Salutareeeeee, sa-i zic si eu BUN VENIT, in cafenea...Cristinei_Nitiu, probabil sotia lui Marian, initial aveam impresia ca tot el scrie :)....prea familiarizata cu cafeneaua.....dar probabil k citeste si nu scrie de mai mult timp.... Cristisz, ne bucuram ca mai intri si mai stim si de matale cate ceva.... Bebela ma bucur sa vad ca te-ai distrat.... Lolita, nush ce face ca nu a aparut deloc..... Meli, este ca de obicei de veghe la cafenea, ar trebui sa o ridicam la rangul de administrator al cafenelei si asta pt ca sta cel mai mult, ii permite timpul sa se ocupe si de curatenie si de aprovizionare si de gatit pt k stiu k o face cu placere..... Loricica noastra mica si dragalase, care vrea sa ne intalnim toti la o cafea REALA, in sufletul nostru toti vrem asta dar sunt atatea prioritati care de obicei ne impiedica sa facem ceea ce ne dorim..... Ovidelu....tot la slujba?????? Lullutza, vad ca esti ocupata matalutza, dar cafeaua o bei cu noi.... Marian.....am adunat penele, dar cred ca e mai bine sa le lasam sa se regenereze, nu are nici un rost sa ma apuc sa le lipesc....trebuie sa stau de vb cu sotia ta??? Se pare ca tine la gluma.... |
||
Postat pe 28 Septembrie 2008 21:10 |
||
sal fetelor un suc imi da si mie cineva ca acum am ajuns si noi ca de cafe sunt satul | ||
marian_nitiu Postat pe 28 Septembrie 2008 21:23 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=rsom99Ds43U Asta e pt cei care au copii...baieti care joaca counter strike..... Sa vedeti ce pot face jocurile din copii.....si al meu joaca:)), dar nu face asa ca-l ia naiba |
||
Postat pe 28 Septembrie 2008 21:29 |
||
Marine, Marine...tot in cetza ma lasi:)) | ||
Postat pe 28 Septembrie 2008 21:29 |
||
Cat despre suc, nu te servesti si matalutza ca e in frigider, cu toate ca mai potrivit e un ceiut cu lamaie.... | ||
Postat pe 28 Septembrie 2008 21:30 |
||
cri sucu meu nu e rece ca mi-au taiat curentu si la noi ie ceata | ||
marian_nitiu Postat pe 28 Septembrie 2008 21:35 |
||
eeeeeeeee si tu Ovi:si dak as fi eu la avatar?nu-mi sta bine?oricum sunt maritata de-aia arat asa de bine. nu-mi sta bine? |
||
cristina_nitiu Postat pe 28 Septembrie 2008 21:47 |
||
salutare Cryle.dak tot ati adunat penele si vreti sa i le puneti la loc,haideti k va ajut .eu il leg de scaun si voi lipiti penele cu super glue ,poate din greseala il lipiti de scaun,apai sa vezi atuncea................ce inger de barbat vom avea................ | ||
cristina_nitiu Postat pe 28 Septembrie 2008 21:51 |
||
bebelusa tot la chef esti?ai dormit pe ziua de astazi?sau dormi de azi-noapte si nu te mai poti trezi? mi-a placut si mi-e cheful,a fost super,poate data viitoare dam un mic chef chiar la cafeneaua virtuala alaturi de toti membrii care beau o cafeluta sau un ceai cald.Cine stie?nu-i asa?s-a intalnit munte cu munte,apai om cu om.eu am incredere in voi si pana la sfarsitul anului poate ..........tragem o petrecere la o cafea in................pijamale | ||
cristina_nitiu Postat pe 28 Septembrie 2008 21:55 |
||
toata lumea doarme la ora asta?s-au culcat gainile si eu nu stiu? haideti cu totii la un ceai cald.la mine este destul de cald si putem sa-l bem.Va invit pe toti. | ||
cristina_nitiu Postat pe 28 Septembrie 2008 22:02 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
'Super party Club "Sub Scena" - in incinta Cafe-Teatrului Godot ' | 1 | De la: Ioanaaaaaaaa 15 Martie 2011 00:33 |
sunt fericita! | 95 | De la: daria_pet 10 August 2009 22:43 |
Poftiti,va rog,la cafeneaua mea!Cafeneaua celor indragostiti de viata! | 796 | De la: Tabitta 7 Iunie 2020 12:12 |
|
||
SUNT ATIT DE SINGUR K A-MI AUD BATAILE INIMII | 31 | De la: tutankhamon 21 Noiembrie 2009 12:20 |
De ce suntem imbecili in lumea virtuala? | 58 | De la: duchess1 6 Februarie 2014 13:19 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural