Cafenea virtuala

chiar s-au culcat gainile!nu-mi vine sa cred.am facut putina caldura in cotet si trageti pe dreapta?sau jumuliti gainile de pene sa i le puneti lui Marian la loc? fiti sinceri si spune-ti-mi.nu ma lasa-ti asa.va rog
cristina_nitiu
Postat pe 28 Septembrie 2008 22:20
Cristina, eu inca nu dorm...sunt pe-aproape...

Ileana, cum ai petrecut aseara? Te-ai simtit bine?
Ovi...ai aparut si tu in sfarsit...offf...a fost o petrecere pe cinste, pacat ca ai lipsit...

Hai sa bem un ceiutz...ca vad un somnnnnn.....
needforspeed
Postat pe 28 Septembrie 2008 22:29
noapte buna fetelor!se pare k este cald in cotetul cu gaini si ma duc si eu sa fac nani,pt k maine mergem la munk si sa ne putem trezi,nu-i asa?noapte buna si vise placute .Pe maine
cristina_nitiu
Postat pe 28 Septembrie 2008 22:32
dak nu dormim,atunci dc nu vb?ovi pana la cat lucreaza de-obicei?haide-ti fetelor sa-i facem un program si pt noi.nu crede-ti?
cristina_nitiu
Postat pe 28 Septembrie 2008 22:35
Neatzaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!

TREZIREAAAAAAAAAAA...ca e luni..tre sa plecam la munca.....

Haideti la cafea pana nu se raceste....pusei si putina frisca, pt cine vrea...

needforspeed
Postat pe 29 Septembrie 2008 06:52
uuufffffffffffffffff,s-a luat curentul pt. o secunda chiar cand am vrut sa postez si am scris degeaba

Postat pe 29 Septembrie 2008 08:17
buna dimineata lumeeeeeee,ma trezit o aroma de cafea,lori e foarte buna.... cryle am vazut si eu pe you tube copilul german nervos asa daca intelegi iti vine sa razi de el da sa faca al meu asa cred ca o luna ciuciu calculator cristisz bine ai revenit la cafenea sper ca s-au rezolvat problemele

Postat pe 29 Septembrie 2008 08:23
E prima data cand ma vaiet ca nu-mi merge net-ul....
Scrisesem si eu...o epistola, pt toti, dar se pare ca nu se transmise ca vad ca nu aparu postata...
NEATZA , la toata lumea....
Cristinica, dak nu mai postam seara, nu inseamna ca dormim odata cu gainile, eu nu am loc la calc, dak nu ma grabesc imi expira timpul , tu ori nu ai copii, ori nu sunt mari, dependenti de jocuri on-line.....dar o sa vezi tu cum este....
Sincer, neavand tara nu am probat cotetzul gainilor, probabil e cald acolo, intre atatea gaini si pene.....
A fost frumos la nunta, chiar m-am distrat, necunoscand pe nimeni.....

Postat pe 29 Septembrie 2008 10:14
De la: CRYLE, la data 2008-09-28 21:10:38Salutareeeeee, sa-i zic si eu BUN VENIT, in cafenea...Cristinei_Nitiu, probabil sotia lui Marian, initial aveam impresia ca tot el scrie :)....prea familiarizata cu cafeneaua.....dar probabil k citeste si nu scrie de mai mult timp....
Cristisz, ne bucuram ca mai intri si mai stim si de matale cate ceva....
Bebela ma bucur sa vad ca te-ai distrat....
Lolita, nush ce face ca nu a aparut deloc.....
Meli, este ca de obicei de veghe la cafenea, ar trebui sa o ridicam la rangul de administrator al cafenelei si asta pt ca sta cel mai mult, ii permite timpul sa se ocupe si de curatenie si de aprovizionare si de gatit pt k stiu k o face cu placere.....
Loricica noastra mica si dragalase, care vrea sa ne intalnim toti la o cafea REALA, in sufletul nostru toti vrem asta dar sunt atatea prioritati care de obicei ne impiedica sa facem ceea ce ne dorim.....
Ovidelu....tot la slujba??????
Lullutza, vad ca esti ocupata matalutza, dar cafeaua o bei cu noi....
Marian.....am adunat penele, dar cred ca e mai bine sa le lasam sa se regenereze, nu are nici un rost sa ma apuc sa le lipesc....trebuie sa stau de vb cu sotia ta???
Se pare ca tine la gluma....

salutareee!! pai cu cine sa beau cafeaua? desigur ca cu voi!! si nu sunt asa de ocupata!! am stat ieri toata ziua cu ochii pe net dar practic nu prea se scria ... si nu ma prea baga nimeni in seama.. nimeni nu vroia sa bea cu mine o cafea si nici sa fumeze!!!!
Lullutza
Postat pe 29 Septembrie 2008 10:16
De la: cristina_nitiu, la data 2008-09-28 21:47:28eeeeeeeee si tu Ovi:si dak as fi eu la avatar?nu-mi sta bine?oricum sunt maritata de-aia arat asa de bine. nu-mi sta bine?

e ok!!!...sper sa nu te supi...si...nici sotzu` tau....
oricum...fiti bineveniti...
si...ne mai scriem p`aci!!
ovidiu42
Postat pe 29 Septembrie 2008 10:50
Lullutza, azi bei cafelutza cu mine si fumam desi eu fumai 2 tigari pana acum si 2 cani de cafea dar mai intra:)), eu cred ca vb cu toata lumea, nu-mi amintesc sa nu te fi bagat in seama.....

Postat pe 29 Septembrie 2008 10:52
De la: cristina_nitiu, la data 2008-09-28 22:35:16dak nu dormim,atunci dc nu vb?ovi pana la cat lucreaza de-obicei?haide-ti fetelor sa-i facem un program si pt noi.nu crede-ti?

ovi...are un program ciudat...si...v-ar incurca...daca v-ati face progr. dupa el...
asa ca...intra si el...cand mai e lume pe aici...
dar...se pare ca in weekend...lumea mai face si altceva...
asa ca..oricum ne vedem...cand putem fiecare...
o zi placuta!!!
ovidiu42
Postat pe 29 Septembrie 2008 10:55
neata la toata lumea ! de fapt buna ziua!
o cafea cu frisca am sa servesc,ca nu-i pot rezista!
in sfarsit sunt putin mai libera ,,,sa navighez si eu pe ...forum-uri! ca imi era asa dor de voi...!
zi buna va doresc!
rasarit
Postat pe 29 Septembrie 2008 11:07
bine ai revenit miaunuka la cafenea,am bagat si eu un ochi aci sa vad ce mai e si pauza de fum desigur

Postat pe 29 Septembrie 2008 11:17
Salutare ...Miuanuk, si nu trage k dau poop, sa nu mori, ce ne mai spui matale?????????
Tu de unde ziceai ca esti?????

Postat pe 29 Septembrie 2008 13:10
mai inainte am scris ceva ,am apasat adauga mesaj si nu stiu unde la trimis ca aici nu a aparut ,pe calculator scria mesajul tau a fost adaugat cu succes ,da unde

Postat pe 29 Septembrie 2008 13:45
hey,vrea cineva un ceai?
am venit acuma de la masa si ar merge unu,+o tigara..
se baga cineva?
Lullutza
Postat pe 29 Septembrie 2008 13:56
Lulutzule, vad cam tarziu, k de mai am si treaba, dar dak mai e valabila oferta.....cu cea mai mare placere:*

Postat pe 29 Septembrie 2008 14:22
am aparut pe ecran am tras un chef de a tinut 2 zile deeeeeeee m-am odihnit iar acum gata la sala cu mine luluutza iubita cum zici ca nu bea nimeni cu tine pai noi sintem aici cu tine doar esti de-a noastra va pupacesc pe toti si revin cind vin de la sala

Postat pe 29 Septembrie 2008 14:24
Bebelaaa...da' tu cu ce te ocupi, mama, de ai timp de sala??? Ti-ne si noua reteta ca noi abia respiram....

Pup pe restul...luasi si eu o pauza...de munca...

needforspeed
Postat pe 29 Septembrie 2008 14:47
PAUZA !
MELI, O SA-L GASIM PE ALT TOPIC ..GLUMESC DESIGUR! CAND IMI AMINTESC CE MULT M-AM CHINUIT CU EMOTION-URILEEE ....
SI CRYL ...DIN CE PARTE A TARII,ZICI? PAI IALOMITA -UNDE SE FAC NISTE COZONZCI !!!!
rasarit
Postat pe 29 Septembrie 2008 14:55
Miaunuka...de unde di Ialomita mai precis esti???hai ca ma bucur sa stiu ca mai e cineva din zona mea...

Si...bine ai revenit in cafenea....POOP...
needforspeed
Postat pe 29 Septembrie 2008 16:05
Sa-ti mai zic ca eu sunt din Craiova?????/....Si de ce vb matalutza de cozonaci?????...asa sa ma imbolnavesc?????...

Postat pe 29 Septembrie 2008 18:30
salutari de la inpanatu ca a inceput sa imi cresca penele ceva de dureri de cap aveti ca nu mai pot creca de la cresterea penelor
marian_nitiu
Postat pe 29 Septembrie 2008 18:48
Salutareeee...cam putina lume in cafenea??? Ce-ati patit fratilor, nu va mai place sa mai beti o cafelutza si sa fumati o tigara cu prietenii???

Hmmm...sau v-ati pus pe treaba...sa strangeti bani pt Mos Craciun???

Am facut un ceai bun pt seara...veniti de va serviti!!!!
needforspeed
Postat pe 29 Septembrie 2008 19:06
vreau si eu un ceai!!! dar dulce... chiar .. azi e luni.. si lunea e zi grea!!!!
toata lumea doarme azi,si cafeneaua a fost goala!!!!o sa ma duc si eu sa fac ceva baita mai beau un ceai si ma culc!
Lullutza
Postat pe 29 Septembrie 2008 19:14
hai lullutzooooooooo....ca am facut io ceai, apropo ca am lipsiiiiiiiiiiit si mi-a fost dor de toti....iata ca lui marian i-au crescut si peneleeeeeeeeeeeee....
nebuna
Postat pe 29 Septembrie 2008 20:30
da multa activitate ati avut... hai ca tre' sa ne extindem....io n-am avut net...intrasem in sevraj
nebuna
Postat pe 29 Septembrie 2008 20:39
Ooooo...pai Lolo..si tu respiri "internet"...???credeam ca doar Ileana...
Lui Marian au inceput sa-i creasca penele...deci...e rost de jumulit...din nou...MARIANEEEEEEEEEE....NU FUGI DE NOI....CA TE PRINDEM ORICUM....

Haideti la o prajiturica...sa ne mai indulcim...

Da, Ovi unde e? parca nu l-am vazut azi....
needforspeed
Postat pe 29 Septembrie 2008 21:15
De la: needforspeed, la data 2008-09-29 21:15:25Ooooo...pai Lolo..si tu respiri "internet"...???credeam ca doar Ileana...
Lui Marian au inceput sa-i creasca penele...deci...e rost de jumulit...din nou...MARIANEEEEEEEEEE....NU FUGI DE NOI....CA TE PRINDEM ORICUM....

Haideti la o prajiturica...sa ne mai indulcim...

Da, Ovi unde e? parca nu l-am vazut azi....

ovi...e la munca...
abia acu`...la sfatrsit de program...daca reusesc sa mai vad si eu ce mai e pe aici...
pupe...la toata lumea...
si...ne mai scriem...
ovidiu42
Postat pe 29 Septembrie 2008 21:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Rendez-vous pentru �ndr�gosti�ii ...La Bella In Cafenea!!! 26 De la: liaiedera 12 Aprilie 2010 22:04
CE SA FAC SA RAMAN CU EL SAU NU ? 69 De la: preciouss 8 Mai 2010 23:25
sunt fericita! 95 De la: daria_pet 10 August 2009 22:43
Cafenea ce contine de toate 199 De la: eladaela 21 Martie 2011 10:50
e normala o asemenea schimbare? de ce baietii ajung la un moment dat pasivi? 13 De la: gmpa 20 Aprilie 2010 01:47
Setari Cookie-uri