Cafenea virtuala

euuuuuuuuuu,am bagat nasu pe aci........lulu mai esti,da tu miaunuka?????????????

Postat pe 30 Septembrie 2008 10:43
immm sunt...dau telefoane...si cu ochii pe monitor,cafeaua in fatza, dar fara tigari ca m-am lasat de 2 ani !!!
rasarit
Postat pe 30 Septembrie 2008 10:45
mi-a venit o idee!!!!
Haideti sa facem un registru,si punem absente celor care lipsesc din cafenea,si cine are cele mai multe absente,ne face cafeaua in fiecare dimineata!!!
Lullutza
Postat pe 30 Septembrie 2008 10:47
ce sa zic? risti sa bei cafeaua dupa ora 8 cand ajung eu la serviciu!
rasarit
Postat pe 30 Septembrie 2008 10:53
e mult mai bineee!!! eu ajung la 10
Lullutza
Postat pe 30 Septembrie 2008 10:59
Meli super poza ti-ai pus pe avatar!!!!!
Lullutza
Postat pe 30 Septembrie 2008 11:01
PAI AZI AM 13 ANI DE LA NUNTA,SI TRE SA ARAT BINE,NU???????????????????????????????????????mai inainte am disparut ca s-a luat curentul ufffffffffff in fiecare zi aceiasi poveste se ia de nenumarate ori cateva secunde

Postat pe 30 Septembrie 2008 11:17
VAI MELI ! CE ZI FRUMOASA ! LA MULTI ANI IMPREUNA ! SI TOT BINELE VA DORESC! SI...PETRECERE FRUMOASA! O CINA ROMANTICA..??? LUMANARI...IMMMMMMMM
rasarit
Postat pe 30 Septembrie 2008 12:29
Offfffffffff......Miaunuk, iarta-ma, se pare ca ma lasa memoria, chiar nu-mi dau seama de ce am inceput sa uit, imi aduc aminte acum de discutia noastra.....
Meli, sa fiti sanatosi si la multi inainte , sa va iubiti si sa va respectati reciproc, sa va bucurati de copii si sa nu stiti niciodata ce este necazul.....
Lulutza, dak faci registrul, imi e teama ca o sa pui ceva apsentze si la mine:))....
Va salut pe toate si va pup, nu stiu cand mai am timp de cafea cu voi azi....poate mai dupa ora 17.00....

Postat pe 30 Septembrie 2008 13:10
NU-I NIK CRYL ! BINE CA TI-AI AMINTIT,,,EU NU AM MAI AVUT TIMP SA SCRIU,,,DAR AM MAI CITIT UNEORI ,,,DE BAGHERA MAI STIE CINEVA CEAVA??
rasarit
Postat pe 30 Septembrie 2008 13:26
Multi ani inaintee!!!
Petrecere placuta!!! acuma mi-am adus aminte ca e ceva vin alb acasa!!! vrea cineva?
Lullutza
Postat pe 30 Septembrie 2008 13:30
mersi fetelor sunteti niste dragute,v-am lasat pregatit pe masa niste cozonaci,fursecuri si un tort mare de frisca cu fr. de padure........bautura e la frigider va serviti ce pofteste inima voastra...........PUPICI

Postat pe 30 Septembrie 2008 16:29
buna dimineata meliiiiiiiiiiii, la multi ani si sa ne depasiti....
nebuna
Postat pe 30 Septembrie 2008 19:16
MULTI ANI FERICITI IMPREUNA...MELICA...SI...TOT CE VA DORITI!!!!
SPER SA FIE DE BUN AUGUR...URARILE NOASTRE...
ovidiu42
Postat pe 30 Septembrie 2008 19:17

apropos de nunta

Un barbat intra intr-un magazin. vanzatoarea il intreaba:
-Ce doriti?
-Nu va suparati, as vrea o cutie de vopsea verde, cea mai buna pe care o aveti.
-Cum sa ma supar? platiti si va dau, nici o problema.
Plateste omul, isi primeste vopseaua, apoi spune:
-Nu va suparati, as vrea si pensula pentru vopsit, cea mai fina pe care o aveti.
-Cum sa ma supar? platiti si va dau, nici o problema...
Plateste omul, isi primeste pensula, apoi:
-Nu va suparati, as vrea sa-mi vopsiti p.. in verde.
-Cum sa ma supar? platiti si va vopsesc, nici o problema.
Plateste omul, vanzatoarea i-o vopseste in verde, apoi el da sa plece, dar vanzatoarea striga dupa el:
-Nu va suparati, de ce ati vrut sa va vopsesc p... in verde?
-Pai... deseara am nunta si viitoarea mea sotie spune ca n-a vazut p... in viata ei.
Sa vedeti ce-i fac daca ma-ntreaba de ce-i verde !!!
nebuna
Postat pe 30 Septembrie 2008 19:22
De la: nebuna, la data 2008-09-30 19:22:01
apropos de nunta

Un barbat intra intr-un magazin. vanzatoarea il intreaba:
-Ce doriti?
-Nu va suparati, as vrea o cutie de vopsea verde, cea mai buna pe care o aveti.
-Cum sa ma supar? platiti si va dau, nici o problema.
Plateste omul, isi primeste vopseaua, apoi spune:
-Nu va suparati, as vrea si pensula pentru vopsit, cea mai fina pe care o aveti.
-Cum sa ma supar? platiti si va dau, nici o problema...
Plateste omul, isi primeste pensula, apoi:
-Nu va suparati, as vrea sa-mi vopsiti p.. in verde.
-Cum sa ma supar? platiti si va vopsesc, nici o problema.
Plateste omul, vanzatoarea i-o vopseste in verde, apoi el da sa plece, dar vanzatoarea striga dupa el:
-Nu va suparati, de ce ati vrut sa va vopsesc p... in verde?
-Pai... deseara am nunta si viitoarea mea sotie spune ca n-a vazut p... in viata ei.
Sa vedeti ce-i fac daca ma-ntreaba de ce-i verde !!!

nebunica...cozonacu` ala...cu multa nuca si...mac....si....stafide si...rom...si cate si mai cate....
ovidiu42
Postat pe 30 Septembrie 2008 20:02
buna seara fetelor!eu sunt la un ceiut fierbinte pt k nu ma simt bine .imi place ideea ta,pt k s-ar putea sa va fak cafeluta in fiecare dimineata .O fak buna,asa k va lasa-ti pe maine bune.
cristina_nitiu
Postat pe 30 Septembrie 2008 20:06
LA MULTI ANI Meli si tineti-o incontinuare ca sa sarbatorim 25ani ,50ani ,...........200ani si sa venim cand sarbatoresti cu totii la o cafea.Ce zici ?abia astept sa ne inviti la nunta de argint.Dak tu nu ne vrei .........................noi te vrem
cristina_nitiu
Postat pe 30 Septembrie 2008 20:13
Ovi!esti acasa si nu-mi spui?pai asta-i treaba?treb sa faci cinste cu o cafea dak tot nu esti la munk.................nu crezi k ar cam fi si randul tau?pai numai noi fetele?
cristina_nitiu
Postat pe 30 Septembrie 2008 20:17
Buna seara....Meli...LA MULTI ANI...Sa fii fericita si petrecere placuta!!!!!!!!!1

Miaunuka....eu sunt Lori...doar ca mi-am schimbat nick-ul....

Offf...mi-a un somn si mai am la treaba.......
needforspeed
Postat pe 30 Septembrie 2008 20:28
buna seara Lore!chiar dak sunt si eu super obosita,ma risc sa te ajut sa-ti termini treaba k sa ne culcam si noi mai devreme.Ai vrea?
cristina_nitiu
Postat pe 30 Septembrie 2008 20:54
Cristina....offf...ce-as mai vrea sa ma ajute si pe mine cineva.... Mi-e greu pentru ca e munca care solicita 100% capusorul...si dk capusorul meu e obosit...nu mai iese bine....

Asa ca...am scris putin si am lasat restul pe maine seara, cand vin de la munca....

Multumesc pentru intentie....esti o dragutza ..P.S.: a stiut Marian ce sa aleaga...

Noapte buna..si vise placute...

aaa...Ovi...spor la treaba.... (saracutul de tine....ce urat tre sa fie sa muncesti noaptea....)

V-am pupacit...paaaaaaaaaa...
needforspeed
Postat pe 30 Septembrie 2008 21:14
Mai e cineva?????
Sau va bagarati la somnik toti?????
Ajut si eu , dak pot, numai sa spuneti ce as putea sa fac:)

Postat pe 30 Septembrie 2008 21:18
Ovi nici tu nu mai esti??????
ai asa mult de lucru?????

Postat pe 30 Septembrie 2008 21:21
Cristinika...sufar si eu de o curiozitate...Tu esti o bruntea f simpatika...cum se face ca la avatarul tau e o blonda sexy????si nu o bruneta....

Hmmm....io am fost blonda 2 ani...m-am facut bruneta acum cateva luni...si ...culmea...acum nu mai imi plac blondele sub nici o forma...
needforspeed
Postat pe 30 Septembrie 2008 21:23
De la: cristina_nitiu, la data 2008-09-30 20:17:41Ovi!esti acasa si nu-mi spui?pai asta-i treaba?treb sa faci cinste cu o cafea dak tot nu esti la munk.................nu crezi k ar cam fi si randul tau?pai numai noi fetele?

criss...nu`s acasa...sunt inca la serv...
imediat...ajung...si acasa...
iar in ce priveste cafeaua...am s-o dau...ce sa fac?
pb e...cand ai tu timp...si...daca te lasa sotu`...sa bei cafea ca...e nociva!!!
ovidiu42
Postat pe 30 Septembrie 2008 21:36
De la: needforspeed, la data 2008-09-30 21:14:40Cristina....offf...ce-as mai vrea sa ma ajute si pe mine cineva.... Mi-e greu pentru ca e munca care solicita 100% capusorul...si dk capusorul meu e obosit...nu mai iese bine....

Asa ca...am scris putin si am lasat restul pe maine seara, cand vin de la munca....

Multumesc pentru intentie....esti o dragutza ..P.S.: a stiut Marian ce sa aleaga...

Noapte buna..si vise placute...

aaa...Ovi...spor la treaba.... (saracutul de tine....ce urat tre sa fie sa muncesti noaptea....)

V-am pupacit...paaaaaaaaaa...

multumesc...lory...dar...acum...sunt la serv...si...imediat ajung acasa...
asa ca...nu muncesc noaptea...sapt. asta!!!
oricum...multumesc pt...compasiune!!!
ovidiu42
Postat pe 30 Septembrie 2008 21:38
De la: CRYLE, la data 2008-09-30 21:21:45Ovi nici tu nu mai esti??????
ai asa mult de lucru?????

Ileana...sincer...n-am avut timp...nici sa citesc mail-ul...
abia acum...am deschis...putin...si...sper sa raspund cand ajung acasa...ca...si asa...ma vor injura destui pt...faptul ca raspund mai greu!!
ovidiu42
Postat pe 30 Septembrie 2008 21:40
acu' mi-au plecat msafirii........asa ca o sa strang eu, dau cu mopu, am spalat cestile, am adus ceva cozonac, macar maine la cafea sa-l gustati, asa ca noapte buna!
nebuna
Postat pe 30 Septembrie 2008 22:55
De la: needforspeed, la data 2008-09-27 08:57:17Deci....am revenit asupra listei....O avem pe Ileana din Craiova, Ovi din Bucuresti, Meli din Timisoara, Lolo..... , Bebela din Brasov, Lulutza.. , Marian din Brasov, Andreea... , si eu din Slobozia.

Ma ajuta cineva cu Lolo, Lulutza si Andreea????

Andreea din Constanta de asemenea cu nebunica pe acolo ideea e ca momentan sunt andreea din spania
mauinboots
Postat pe 1 Octombrie 2008 01:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Metamorfoza 86 De la: elodia_2 24 August 2012 20:14
Gyuri Pub - pub-ul lui Ioan Gyuri Pascu 13 De la: eu_geminy 3 Aprilie 2011 10:52
Cataodata'prieteni te lasa balta... 28 De la: preciouss 11 Decembrie 2009 21:23
Beer revolution!! 2 De la: wife 11 Noiembrie 2009 12:39
Voi ce ati face.. 54 De la: garbo_464798 21 Mai 2017 16:28
Setari Cookie-uri