euuuuuuuuuu,am bagat nasu pe aci........lulu mai esti,da tu miaunuka????????????? | ||
Postat pe 30 Septembrie 2008 10:43 |
||
---|---|---|
immm sunt...dau telefoane...si cu ochii pe monitor,cafeaua in fatza, dar fara tigari ca m-am lasat de 2 ani !!! | ||
rasarit Postat pe 30 Septembrie 2008 10:45 |
||
mi-a venit o idee!!!! Haideti sa facem un registru,si punem absente celor care lipsesc din cafenea,si cine are cele mai multe absente,ne face cafeaua in fiecare dimineata!!! |
||
|
||
Lullutza Postat pe 30 Septembrie 2008 10:47 |
||
ce sa zic? risti sa bei cafeaua dupa ora 8 cand ajung eu la serviciu! | ||
rasarit Postat pe 30 Septembrie 2008 10:53 |
||
e mult mai bineee!!! eu ajung la 10 | ||
Lullutza Postat pe 30 Septembrie 2008 10:59 |
||
Meli super poza ti-ai pus pe avatar!!!!! | ||
Lullutza Postat pe 30 Septembrie 2008 11:01 |
||
PAI AZI AM 13 ANI DE LA NUNTA,SI TRE SA ARAT BINE,NU???????????????????????????????????????mai inainte am disparut ca s-a luat curentul ufffffffffff in fiecare zi aceiasi poveste se ia de nenumarate ori cateva secunde | ||
Postat pe 30 Septembrie 2008 11:17 |
||
VAI MELI ! CE ZI FRUMOASA ! LA MULTI ANI IMPREUNA ! SI TOT BINELE VA DORESC! SI...PETRECERE FRUMOASA! O CINA ROMANTICA..??? LUMANARI...IMMMMMMMM | ||
rasarit Postat pe 30 Septembrie 2008 12:29 |
||
Offfffffffff......Miaunuk, iarta-ma, se pare ca ma lasa memoria, chiar nu-mi dau seama de ce am inceput sa uit, imi aduc aminte acum de discutia noastra..... Meli, sa fiti sanatosi si la multi inainte , sa va iubiti si sa va respectati reciproc, sa va bucurati de copii si sa nu stiti niciodata ce este necazul..... Lulutza, dak faci registrul, imi e teama ca o sa pui ceva apsentze si la mine:)).... Va salut pe toate si va pup, nu stiu cand mai am timp de cafea cu voi azi....poate mai dupa ora 17.00.... |
||
Postat pe 30 Septembrie 2008 13:10 |
||
NU-I NIK CRYL ! BINE CA TI-AI AMINTIT,,,EU NU AM MAI AVUT TIMP SA SCRIU,,,DAR AM MAI CITIT UNEORI ,,,DE BAGHERA MAI STIE CINEVA CEAVA?? | ||
rasarit Postat pe 30 Septembrie 2008 13:26 |
||
Multi ani inaintee!!! Petrecere placuta!!! acuma mi-am adus aminte ca e ceva vin alb acasa!!! vrea cineva? |
||
Lullutza Postat pe 30 Septembrie 2008 13:30 |
||
mersi fetelor sunteti niste dragute,v-am lasat pregatit pe masa niste cozonaci,fursecuri si un tort mare de frisca cu fr. de padure........bautura e la frigider va serviti ce pofteste inima voastra...........PUPICI | ||
Postat pe 30 Septembrie 2008 16:29 |
||
buna dimineata meliiiiiiiiiiii, la multi ani si sa ne depasiti.... | ||
nebuna Postat pe 30 Septembrie 2008 19:16 |
||
MULTI ANI FERICITI IMPREUNA...MELICA...SI...TOT CE VA DORITI!!!! SPER SA FIE DE BUN AUGUR...URARILE NOASTRE... |
||
ovidiu42 Postat pe 30 Septembrie 2008 19:17 |
||
apropos de nunta Un barbat intra intr-un magazin. vanzatoarea il intreaba: -Ce doriti? -Nu va suparati, as vrea o cutie de vopsea verde, cea mai buna pe care o aveti. -Cum sa ma supar? platiti si va dau, nici o problema. Plateste omul, isi primeste vopseaua, apoi spune: -Nu va suparati, as vrea si pensula pentru vopsit, cea mai fina pe care o aveti. -Cum sa ma supar? platiti si va dau, nici o problema... Plateste omul, isi primeste pensula, apoi: -Nu va suparati, as vrea sa-mi vopsiti p.. in verde. -Cum sa ma supar? platiti si va vopsesc, nici o problema. Plateste omul, vanzatoarea i-o vopseste in verde, apoi el da sa plece, dar vanzatoarea striga dupa el: -Nu va suparati, de ce ati vrut sa va vopsesc p... in verde? -Pai... deseara am nunta si viitoarea mea sotie spune ca n-a vazut p... in viata ei. Sa vedeti ce-i fac daca ma-ntreaba de ce-i verde !!! |
||
nebuna Postat pe 30 Septembrie 2008 19:22 |
||
De la: nebuna, la data 2008-09-30 19:22:01 nebunica...cozonacu` ala...cu multa nuca si...mac....si....stafide si...rom...si cate si mai cate.... |
||
ovidiu42 Postat pe 30 Septembrie 2008 20:02 |
||
buna seara fetelor!eu sunt la un ceiut fierbinte pt k nu ma simt bine .imi place ideea ta,pt k s-ar putea sa va fak cafeluta in fiecare dimineata .O fak buna,asa k va lasa-ti pe maine bune. | ||
cristina_nitiu Postat pe 30 Septembrie 2008 20:06 |
||
LA MULTI ANI Meli si tineti-o incontinuare ca sa sarbatorim 25ani ,50ani ,...........200ani si sa venim cand sarbatoresti cu totii la o cafea.Ce zici ?abia astept sa ne inviti la nunta de argint.Dak tu nu ne vrei .........................noi te vrem | ||
cristina_nitiu Postat pe 30 Septembrie 2008 20:13 |
||
Ovi!esti acasa si nu-mi spui?pai asta-i treaba?treb sa faci cinste cu o cafea dak tot nu esti la munk.................nu crezi k ar cam fi si randul tau?pai numai noi fetele? | ||
cristina_nitiu Postat pe 30 Septembrie 2008 20:17 |
||
Buna seara....Meli...LA MULTI ANI...Sa fii fericita si petrecere placuta!!!!!!!!!1 Miaunuka....eu sunt Lori...doar ca mi-am schimbat nick-ul.... Offf...mi-a un somn si mai am la treaba....... |
||
needforspeed Postat pe 30 Septembrie 2008 20:28 |
||
buna seara Lore!chiar dak sunt si eu super obosita,ma risc sa te ajut sa-ti termini treaba k sa ne culcam si noi mai devreme.Ai vrea? | ||
cristina_nitiu Postat pe 30 Septembrie 2008 20:54 |
||
Cristina....offf...ce-as mai vrea sa ma ajute si pe mine cineva.... Mi-e greu pentru ca e munca care solicita 100% capusorul...si dk capusorul meu e obosit...nu mai iese bine.... Asa ca...am scris putin si am lasat restul pe maine seara, cand vin de la munca.... Multumesc pentru intentie....esti o dragutza ..P.S.: a stiut Marian ce sa aleaga... Noapte buna..si vise placute... aaa...Ovi...spor la treaba.... (saracutul de tine....ce urat tre sa fie sa muncesti noaptea....) V-am pupacit...paaaaaaaaaa... |
||
needforspeed Postat pe 30 Septembrie 2008 21:14 |
||
Mai e cineva????? Sau va bagarati la somnik toti????? Ajut si eu , dak pot, numai sa spuneti ce as putea sa fac:) |
||
Postat pe 30 Septembrie 2008 21:18 |
||
Ovi nici tu nu mai esti?????? ai asa mult de lucru????? |
||
Postat pe 30 Septembrie 2008 21:21 |
||
Cristinika...sufar si eu de o curiozitate...Tu esti o bruntea f simpatika...cum se face ca la avatarul tau e o blonda sexy????si nu o bruneta.... Hmmm....io am fost blonda 2 ani...m-am facut bruneta acum cateva luni...si ...culmea...acum nu mai imi plac blondele sub nici o forma... |
||
needforspeed Postat pe 30 Septembrie 2008 21:23 |
||
De la: cristina_nitiu, la data 2008-09-30 20:17:41Ovi!esti acasa si nu-mi spui?pai asta-i treaba?treb sa faci cinste cu o cafea dak tot nu esti la munk.................nu crezi k ar cam fi si randul tau?pai numai noi fetele? criss...nu`s acasa...sunt inca la serv... imediat...ajung...si acasa... iar in ce priveste cafeaua...am s-o dau...ce sa fac? pb e...cand ai tu timp...si...daca te lasa sotu`...sa bei cafea ca...e nociva!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 30 Septembrie 2008 21:36 |
||
De la: needforspeed, la data 2008-09-30 21:14:40Cristina....offf...ce-as mai vrea sa ma ajute si pe mine cineva.... Mi-e greu pentru ca e munca care solicita 100% capusorul...si dk capusorul meu e obosit...nu mai iese bine.... multumesc...lory...dar...acum...sunt la serv...si...imediat ajung acasa... asa ca...nu muncesc noaptea...sapt. asta!!! oricum...multumesc pt...compasiune!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 30 Septembrie 2008 21:38 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-09-30 21:21:45Ovi nici tu nu mai esti?????? Ileana...sincer...n-am avut timp...nici sa citesc mail-ul... abia acum...am deschis...putin...si...sper sa raspund cand ajung acasa...ca...si asa...ma vor injura destui pt...faptul ca raspund mai greu!! |
||
ovidiu42 Postat pe 30 Septembrie 2008 21:40 |
||
acu' mi-au plecat msafirii........asa ca o sa strang eu, dau cu mopu, am spalat cestile, am adus ceva cozonac, macar maine la cafea sa-l gustati, asa ca noapte buna! | ||
nebuna Postat pe 30 Septembrie 2008 22:55 |
||
De la: needforspeed, la data 2008-09-27 08:57:17Deci....am revenit asupra listei....O avem pe Ileana din Craiova, Ovi din Bucuresti, Meli din Timisoara, Lolo..... , Bebela din Brasov, Lulutza.. , Marian din Brasov, Andreea... , si eu din Slobozia. Andreea din Constanta de asemenea cu nebunica pe acolo ideea e ca momentan sunt andreea din spania |
||
mauinboots Postat pe 1 Octombrie 2008 01:45 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Metamorfoza | 86 | De la: elodia_2 24 August 2012 20:14 |
Gyuri Pub - pub-ul lui Ioan Gyuri Pascu | 13 | De la: eu_geminy 3 Aprilie 2011 10:52 |
Cataodata'prieteni te lasa balta... | 28 | De la: preciouss 11 Decembrie 2009 21:23 |
|
||
Beer revolution!! | 2 | De la: wife 11 Noiembrie 2009 12:39 |
Voi ce ati face.. | 54 | De la: garbo_464798 21 Mai 2017 16:28 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural