auu a fost ziua lu Meli!!Ajung si eu cu intarziere si ii urez toate cele bune si multa multa fericire!!!Meli pupici multi si la multi ani! | ||
mauinboots Postat pe 1 Octombrie 2008 01:47 |
||
---|---|---|
De la: ovidiu42, la data 2008-09-24 13:54:43De la: mauinboots, la data 2008-09-24 04:32:44 yee gata cer mieluu sa fie clar !!! Cum ce sa fac cu el Ovi?na ca raspund cu intarziere si eu!!il tai il umplu cu legume si l bag la cuptor si din organe mai trantesc si un drob:)))chiar daca nu i pastele!!Ti A PLACUT CE SADICA SUNT? |
||
mauinboots Postat pe 1 Octombrie 2008 01:52 |
||
am revenit!!PREZENTA!!sper ca nu ma dati afara din clasa aduc cafea fierbinte pentru maine ca sunt de munca de dimineatza!Va pupacesc dulce pe toti chiar daca nu mi ati dus soru chiar asa:P gata au plecat musafirii s a terminat cu nesomnu si cu oboseala!!!! |
||
|
||
mauinboots Postat pe 1 Octombrie 2008 01:58 |
||
NEATZAAAAAAAAA REUSII SA FAC EU CAFEAUA??????? Andreea ai cam lipsit, dar ma bucur ca ai revenit.... |
||
Postat pe 1 Octombrie 2008 07:21 |
||
NEATAAAA LUMEEEEEEEEEE,.....................multumesc inca odata pt.urari,ce pot sa va zic sa va gasiti jumatatea asa cum mi-am gasit-o si eu ,chiar sunt foarte fericita cu familia mea ......................................................azi avem cafea din belsug a facut si andreea azinoapte si cryle de dimineata supeeeeeeeeeeeeer buna am combinat cele doua cafele | ||
Postat pe 1 Octombrie 2008 08:15 |
||
neata! cryl abia asteptam sa beau o cafea ,ca azi am ajuns mai tarziu la serviciu...si mai nou imi place cafeaua cu "completa " asa ca va invit pe toti am o punga plina !!! meli !!! cum o fost?? hai, nu ne spui nimic?? |
||
rasarit Postat pe 1 Octombrie 2008 08:42 |
||
a fost frumos ca in fiecare am ,am primit un buchet mare de trandafiri si pe seara am iesit cu copii la o pizza,petrecere tinem cu fanilia din 5 in 5 ani asa ca peste 2 ani iara va fi mare tambalau.AM PUS POZA DE LA NUNTA MEA UITATIVA LA ELE CA NU LE LAS NUMA AZI (cred ca pana inainte de ora trei sa le vedeti numa voi de la cafenea)..........sunt urate si vechi | ||
Postat pe 1 Octombrie 2008 09:28 |
||
meli...nu sunt urate ! cat despre vechi ...vrei sa spui ca erai mai tanara?? | ||
rasarit Postat pe 1 Octombrie 2008 10:50 |
||
miaunuka da eram mai tanara aveam doar 20 de ani si sotul 21 ani,uuuuuffffffffff daca nu as avea copii n-as considera ca a trecut timpul,da asa cum ei cresc ca ciupercile dupa ploaie vad cum fug ani ,da io tot 20 de ani am | ||
Postat pe 1 Octombrie 2008 11:54 |
||
De la: mauinboots, la data 2008-10-01 01:52:12De la: ovidiu42, la data 2008-09-24 13:54:43De la: mauinboots, la data 2008-09-24 04:32:44 yee gata cer mieluu sa fie clar !!! mda!!!!...ce repede i-ai gasit utilizare.... abia astept sa vad cum iese....pregatit de tine.... vinul...il aduc eu daca tu...rezolvi cu....mielu`!!!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 1 Octombrie 2008 12:57 |
||
Ce bunatati pregatiti voi pe aci..... | ||
Postat pe 1 Octombrie 2008 18:46 |
||
Nu imi place mie in mod deosebit mielul, dar as gusta si eu sa vad cum il pregatiti voi, si parca si vin fiert....mhhhhh.....cu scortisoaraaaaaaaaa | ||
Postat pe 1 Octombrie 2008 18:59 |
||
Seara bunaaaa.....azi dimineata nu am avut net si n-am putut sa va fac cafelutza la 6....dar a avut grija Andreea, careia chiar i-am dus dorul.....si Ileana (era sa zic si eu Cryle... )....de dimineata... Ovi, ma bucur sa aud ca saptamana asta nu mai lucrezi noaptea...mai te odihnesti si tu... Salutari toturor...Miuanuka (numele tau care este...???), Lolo, Meli...Marian, Cristinika, Lulutza, Cristinsz Vad ca ne-am mai strans la cafenea...Hai ca puneam iar de-o lista....vreti pana la urma sa ne intalnim....la o cafenea din Brasov (ca pt Brasov am votat majoritatea)....???? |
||
needforspeed Postat pe 1 Octombrie 2008 19:05 |
||
Wawwwwwww, s-a si votat????? Suna bine, dar cat e pana acolo, k eu nu am masina:((,, dar pe ce data? |
||
Postat pe 1 Octombrie 2008 19:10 |
||
De la: needforspeed, la data 2008-10-01 19:05:08Seara bunaaaa.....azi dimineata nu am avut net si n-am putut sa va fac cafelutza la 6....dar a avut grija Andreea, careia chiar i-am dus dorul.....si Ileana (era sa zic si eu Cryle... )....de dimineata... da...andreea...si eu ma bucur ca...mai reusesc sa ma odihnesc...putin... si...mai citesc...si eu...ce mai scrie lumea... |
||
ovidiu42 Postat pe 1 Octombrie 2008 19:44 |
||
Ovi, iar ai comis-o...de data asta nu te iert....asa ca...am eu "grja" de tine, la Brasov, cand ne-m intalni.... Ileana (cum sa te alint...???)..pai, suntem mai multi acum in cafenea decat la inceptu....s-a marit lista...deci tre sa o facem din nou....Pana acum nu poate sa vina Andreea si Lulutza, ca nu-s in tara. Ileana, u esti aproape de mine...vii pana la Slobozia, si de acolo mergi cu mine..... |
||
needforspeed Postat pe 1 Octombrie 2008 19:57 |
||
De la: needforspeed, la data 2008-10-01 19:57:57Ovi, iar ai comis-o...de data asta nu te iert....asa ca...am eu "grja" de tine, la Brasov, cand ne-m intalni.... am comis-o lory...am observat...dar...trecuse deja...si...n-am mai putut rectifica... acu`...ce sa fac...ma voi sacrifica...la Brasov...ce sa fac? ma gandesc ca...poate ti se face mila...si...ma faci scapat!!! cine mai stie?...si...oboseala asta...asta e!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 1 Octombrie 2008 20:01 |
||
buna seara OVI ! stiu k aveti multe voturi pt Brasov sa ne intalnim ,si dak se va intampla acest lucru ,vreau sa fiu prima care va fak cafeaua de dimineata .Ce spui?ce program urat ai?dar sper k sambata sau duminik sa fii cu noi la o cafea sau la un ceiut.spor la bani si sa ai clienti multi. | ||
cristina_nitiu Postat pe 1 Octombrie 2008 20:27 |
||
Ms mult pt complimente,dar nu sunt super draguta si pe langa acest lucru sunt satena(natural)si vopsita roscata.si la avatar nu este poza mea.dar mi-a placut foarte mult.cand imi vor trimite prietenii niste poze de la ultima petrecere unde chiar arat bine,imi voi posta poza,pana atunci.cine stie,poate o sa pun poza cand eram mireasa,nu crezi?poate o sa mai am concurenti cu sotul .cine stie!.glumeam!pe mine dc nu ma treceti pe lista? | ||
cristina_nitiu Postat pe 1 Octombrie 2008 20:34 |
||
De la: cristina_nitiu, la data 2008-10-01 20:27:54buna seara OVI ! stiu k aveti multe voturi pt Brasov sa ne intalnim ,si dak se va intampla acest lucru ,vreau sa fiu prima care va fak cafeaua de dimineata .Ce spui?ce program urat ai?dar sper k sambata sau duminik sa fii cu noi la o cafea sau la un ceiut.spor la bani si sa ai clienti multi. criss...multumesc de invitatie...ar fi super...dar...cine stie cati pot...cu adevarat... oricum...se poate incerca...de ce nu? chiar ar fi...marfa...sa ne vedem...si...sa ne intretinem...la o cafea...reala... ar fi o experientza...inedita!!! sper sa fie posibil... in ce priveste programul meu...am mai discutat despre asta aici...iar cei mai vechi...stiu deja...cam cum e... ce sa fac? asta e...daca n-am invatzat carte...suficient de multa... |
||
ovidiu42 Postat pe 1 Octombrie 2008 20:42 |
||
Crisinika...eu am vazut ca esti satena, da' mi-au luat-o tastele inainte...(degetele...)...oricum, esti simpatika...foc...Nu te-am trecut in lista pt ca esti de la Brasov, si tu nu te deplasezi.... Ovi..am sa te pedepsesc cu o cafelutza cu frisca...mm...ce zici??? |
||
needforspeed Postat pe 1 Octombrie 2008 21:05 |
||
Ovi dak bine si realizez,dak vrei ceva cu adevarat se poate intampla .Dak ne simtim ca acasa pe net ,ne putem da silinta sa ne intalnim .va exista o zi pana la sfarsitul anului in care toti pot sa aibe MACAR o zi libera si sa se sacrifice.Nu crezi?acum depinde numai de noi.ar fi super | ||
cristina_nitiu Postat pe 1 Octombrie 2008 21:14 |
||
lore,stiu k nu sunt ceea ce si-ar dori un barbat,dar am suflet mare si m-am casatorit cu un baiat de milioane.sincera sa fiu,rar barbati ca sotul meu. | ||
cristina_nitiu Postat pe 1 Octombrie 2008 21:16 |
||
vad ca ati pus la cale o intalnire la brasov,da eu nu am cum sa ajung acolo s-au am fost exclusa din lista?????????? mie imi era super la craiova intalnirea | ||
Postat pe 1 Octombrie 2008 21:36 |
||
s-a inchis cafeneaua?asa devreme?inseamna k toata lumea este obosita.va doresc noapte buna,vise placute si sa va odihniti ck maine o luam de la inceput. ne ducem la NOAPTE BUNA TUTUROR! | ||
cristina_nitiu Postat pe 1 Octombrie 2008 21:46 |
||
Nu te-am exclus Meli,dar s-au adunat un nr de voturi si a picat Brasovul.Pana la sfarsitul anului poate ne putem intalni,dak nu vei putea ,poate data viitoare va fi in alta parte si vei putea. | ||
cristina_nitiu Postat pe 1 Octombrie 2008 21:49 |
||
Meli..apoi daca dai un pic pagina, o sa vezi ca esti pe lista...cu locatia Timisoara...tu esti departe....asa ca, uite cum facem...pleci u de la Timisoara, o iei pe Lenutza de la Craiova....ne dam intalnire la Slobozia....de aici o luam spre Ploiesti, unde ne asteapta Ovi...zic bine??? Haideti fratilor ca nu e asa greu, daca vrem cu adevarat... |
||
needforspeed Postat pe 1 Octombrie 2008 21:57 |
||
Meliiiiiii, de acord cu Lori, chiar ar fi super, am vb tot drumul , noi fetele:))... Cristinica are dreptate, pana la sfarsitul anului.....cred k gasim fiecare o zi in care sa scapam sa ne putem intalni:* |
||
Postat pe 1 Octombrie 2008 22:03 |
||
Nu mai e nimeni la un ceiutz...asa ...pt seara??? | ||
needforspeed Postat pe 1 Octombrie 2008 22:05 |
||
Lenutza...io zic sa numim pe cineva care sa fie responsabil cu organizarea.... Eu am posibilitatea sa vin...cred ca aproape in orice zi din weekend..cu conditia sa programez ziua aia cu o sapt inainte cel putin...ca sa nu imi planuiesc altceva... Voi???Cum sunteti cu timpul??? |
||
needforspeed Postat pe 1 Octombrie 2008 22:08 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Zebra Caffe s�rb�torește ziua b�rbatului | 1 | De la: Veenman 8 Martie 2011 15:55 |
clubul faraoanelor cocosate | 1306 | De la: liaiedera 9 Aprilie 2010 18:50 |
O METODA DE DEZINTOCXICARE A ORGANISMULUI | 4 | De la: nazirra 7 Octombrie 2009 21:46 |
|
||
PROPUNERE : O INTALNIRE REALA A CELOR DIN BUCURESTI | 504 | De la: cinezee 14 Februarie 2010 15:10 |
La multi ani ! Urari de toate cele de la forumisti catre forumisti ! | 81 | De la: barboneli 2 Ianuarie 2014 21:02 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural