Nu ma pronuntz, dar e bine sa stiu si eu asa cam cu o saptamana doua inainte sa nu-mi fac alte planuri... De organizat, nu cred ca ne trebuie un responsabil anume, cine vrea se anuntza, spune fiecare cam cand e dispus sa vina, cand are o zi de week-end libera si ne hotaram toti, totul e sa ne putem pune de acord cu ziua, parerea mea.....si pt o zi de cafea, nu cred ca ne trebuie mare aranjament, gasin noi unde sa mergem sa bem un suc si vedem noi dak ne intindem si la altele, pana la urma ne intalnim sa ne vedem, ca de povestit ne putem povesti si aici si pe privat si pe mess, la telefon..... Eventual o plimbarica, nu e cazul de mesa festiva organizata cu mult fast.... Niste poze, acolo, Lori a zis ca o sa si filmeze:)....asa ca mai ramane sa ne punem de acord cu data. Deja ma gandesc la cum o sa fie |
||
Postat pe 1 Octombrie 2008 22:47 |
||
---|---|---|
Se pare ca nu mai e nimeni..... Salutare Andreea, poate intri, pe zi nu ne gasim online, asa ca te salut anticipat, pacat ca nu poti ajunge si tu la intalnirea noastra, sau poate o lungim pana in decembrie si s-o nimeri sa fii si matalutza in tara, te pup. |
||
Postat pe 1 Octombrie 2008 23:02 |
||
Ileana am ajuns sunt aici !!!Mi-ar face deosebita placere sa ajung sieu la o cafea in Brasov cu toata cafeneaua!Si va multumesc mult tutoro ca nu m-ti exclus si pe mine!!! Pana pe 15 decembrie sunt acasa si da mi ar place sa ne vedem si asa vreau sa plec si pe la sky prin Austria pe undeva cu sormea dar innainte de toate sa mi vad tara scumpica! Va pup dulce si dimineatza va trezesc cu un ceai fierbinte de fructe de padure si niste tostadas ca in spania:P Ovi vinu ala sa fie alb ca rosu nu-mi place |
||
|
||
mauinboots Postat pe 1 Octombrie 2008 23:55 |
||
Ce planuri frumoase ti-ai facut, ma bucur pt tine.... | ||
Postat pe 2 Octombrie 2008 00:54 |
||
Buna dimineatzaaaaaaa... E gata cafelutza, si ceiutul, va pup si o zi buna tuturor... |
||
Postat pe 2 Octombrie 2008 07:19 |
||
'neata la toata lumea! eu pierd cam multe chestii , cafeneaua fiind plina si seara...intalniri ,brasov...suna bine! aa loredana ,eu sunt mihaela si tot- slobozia. |
||
rasarit Postat pe 2 Octombrie 2008 09:18 |
||
ce pustiu azi in cafenea ?? ileana ,am servit cafeaua facuta de tine ,dar nu-i nimeni pe aici si parca imi sta in gat! | ||
rasarit Postat pe 2 Octombrie 2008 10:14 |
||
Ne pare bine ca stim cum te numesti. O zi buna tuturor, si insorita:) |
||
Postat pe 2 Octombrie 2008 10:15 |
||
Neataaaa!!!!!!!!!! Mihaela...ma bucur tare mult sa stiu ca am si eu pe cineva in cafenea de aici...deci deja..am putea fixa intalnirea la Slobozia.... Lenutza..eu zic s-o asteptam si pe Andreea sa vina.... |
||
needforspeed Postat pe 2 Octombrie 2008 10:15 |
||
OK, ar fi frumos, din partea noastra....sa vedem si alte pareri..... | ||
Postat pe 2 Octombrie 2008 11:12 |
||
MERGEM LA MUNTEEEE !!! aaaaa....sau ma grabesc ?? |
||
rasarit Postat pe 2 Octombrie 2008 11:56 |
||
Mergem, mergem, dar sa vedem in ce perioada ajunge in tara Andreea si sa stabilim o data cand suntem toti cei care vrem sa mergem, de comun acord | ||
Postat pe 2 Octombrie 2008 12:59 |
||
Pai...o avem pe Meli din Timisoara (care nu ne-a spus dk are masina si dk poate veni cu ea...)...pe Lenutza din Craiova, pe Miki din Slobozia...si eu...tot din Slobozia. Eu vin oricum cu masina, asa ca...cine vrea....de la Slobozia poate sa mearga cu mine.... | ||
needforspeed Postat pe 2 Octombrie 2008 13:22 |
||
salutare la toata lumea! am deja o absenta!!!si ce ati uitat de mine? vreau si eu sa vin sa ne intalnim o sa fiu in Cluj prin decembrie sau poate mai devreme ca am ceva probleme cu documentele astea!!!ma asteptati? | ||
Lullutza Postat pe 2 Octombrie 2008 14:21 |
||
In principiu..weekend-urile sunt libera...asa ca ...ceilalti ,,sa aleaga.. | ||
rasarit Postat pe 2 Octombrie 2008 14:50 |
||
Ok, deci cam in decembrie sa fixam oun week-end:* | ||
Postat pe 2 Octombrie 2008 16:27 |
||
BUNA FETELOR (baietilor desi vad ca azi nici ovi nici marian nu au aparut )pai sa fie in decembrie intalnirea eu am masina da nu am carnet da sper sa se poata rezolva cumva il iau pe feri cu mine daca nu va suparati(stiti eu sunt proprietara masinii da am luato cu sofer cu tot )azi am avut o zi plina ,acum am intrat sa va salut ca peste o ora plec la severin si de acolo la patulele ma intorc la noapte ,PUPICEI LA TOATA LUMEA | ||
Postat pe 2 Octombrie 2008 16:36 |
||
aaaaaaa glumeam desigur cu excluderea de la intalnire | ||
Postat pe 2 Octombrie 2008 16:38 |
||
Pai Meli...in cazul asta o poti lua tu pe Lenutza de la Craiova...ne intalnim in Slobozia si de aici....poate Lenutza are curajul sa urce la mine in masina.... .. Miki...tu vii cu noi sau ai masina? Cu siguranta vom astepta pana in decembrie sa vina si Lulutza noastra.... |
||
needforspeed Postat pe 2 Octombrie 2008 16:53 |
||
Drum bun, Meli si te asteptam inapoi....normal cu o cana mare de cafea.....pupici | ||
Postat pe 2 Octombrie 2008 16:53 |
||
Hello, pentru toate fetele pentru cryle, special pentru barbati |
||
Postat pe 2 Octombrie 2008 17:15 |
||
ESTI BINEVENIT IN CAFENEA, ..... Ce ai dori sa servesti? Sa-ti aduc un meniu?????/ Sau pt inceput o cafelutza????? |
||
Postat pe 2 Octombrie 2008 17:16 |
||
WISH I WAS YOUR LOVER- ENRIQUE IGLESIAS.... Asta vei asculta la cafea, maine alta melodie, sau poate si azi dak mai intarzii printre noi , poate si o tigare, pall mall am eu....sunt pe masa , te poti servi |
||
Postat pe 2 Octombrie 2008 17:20 |
||
Michael...esti binevenit in cafenea...sper sa-ti placa... Uite, vin si eu cu o melodie de suflet : Chris de Burgh - Lady in Red...e absolut fantastica... |
||
needforspeed Postat pe 2 Octombrie 2008 17:24 |
||
De la: Falcone, la data 2008-10-02 17:15:25Hello, pentru toate fetele a mai venit cineva in cafenea!!!!!ce bine!! o sa fim mai multi!! |
||
Lullutza Postat pe 2 Octombrie 2008 17:24 |
||
thnx. chiar incepe sa-mi placa. hmm. virtual coffee tastes like the original & a drop of imagination. | ||
Postat pe 2 Octombrie 2008 17:25 |
||
Daaaaaaaa.... | ||
Postat pe 2 Octombrie 2008 17:25 |
||
Lulutzule....si nu oricine....al treilea barbat din cafenea... Michael...sa stai cat mai mult pe aici...uite, am o prajiturica buuunaaa...sa ne mai indulcim putin... Ovi a lipsit azi..si Marian...si Lolo...ce faceti fratilor, munciti toata ziulica??? |
||
needforspeed Postat pe 2 Octombrie 2008 17:33 |
||
tre de sarbatoriit!!!!cu ocazia asta!ce ziceti fetele si baietii???????party? | ||
Lullutza Postat pe 2 Octombrie 2008 17:44 |
||
Poi daca facem party se lasa cu dureri de cap...ca prea am sarbatorit luna asta... propun sampanie fara alcool!!! |
||
needforspeed Postat pe 2 Octombrie 2008 17:57 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cafeneaua virtuala | 4 | De la: tutankhamon 4 August 2009 01:10 |
Ati auzit de H10 Sport Lounge? | 1 | De la: garbo_14501 26 Iunie 2013 12:48 |
Regretele voastre((: | 204 | De la: zambila 10 Noiembrie 2009 12:41 |
|
||
Inima albastra | 714 | De la: dor72_ 23 Octombrie 2011 01:18 |
cafeneaua trei cirese, doua piersici si un gratar..... | 11457 | De la: SAL 27 Ianuarie 2012 14:39 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural