Neatza fetele si baietiii!!!!!!! am eu tigari Cryle .. eu tot fumez Pall Mall..cat despre cafea azi nu am baut inca...deci bea cineva cafeaua cu mine? |
||
Lullutza Postat pe 4 Octombrie 2008 10:59 |
||
---|---|---|
heeeeeeyyyy!!!!!!!!!!!!!1 de ce nu e nimeni in cafenea? | ||
Lullutza Postat pe 4 Octombrie 2008 13:40 |
||
Eu sunt acum, voi mai sunteti vreuna??? Cum e sambata voastra?? Eu deja obosii, de 3 zile iau magne-b6, in ultimul timp obosesc f repede..... , multzam , Lulu si Meli pt tigari, ma salvarati , imi luia intre timp, acum fumam de la mine, cu sampanie pt copii, ii fac ziua la copil si acum terminaram cat de cat, sa vad cat mai stau copii ca eu m-as intinde putin in pat |
||
|
||
Postat pe 4 Octombrie 2008 15:09 |
||
Multi ani copilului!!! Iarasi party! o tinem intr-o petrecere eeeeeee!!!wiiiiiiiiiii Imi pare rau pt tine ca obosesti asa repede!!! uite un pup sa stii ca toata lumea te iubeste si e alaturi de tine!!! |
||
Lullutza Postat pe 4 Octombrie 2008 15:51 |
||
ziua buna...la toata lumea care are timp de o cafea...la ora asta... cum e la voi...weekend-ul? la mine...e la fel ca oricand ca-s la job!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 4 Octombrie 2008 17:13 |
||
De la: ovidiu42, la data 2008-10-04 17:13:54ziua buna...la toata lumea care are timp de o cafea...la ora asta... - Tata, zice Bula, e bine sa te insori de tanar? - Sa ta insori de tanar e ca si cum ai lua o gustare dimineata, dar pana la pranz te apuca o foame... |
||
ovidiu42 Postat pe 4 Octombrie 2008 17:50 |
||
buna fetelor si baietilor !sunt prea obosita,dar va invit la o cafea.de-abia am ajuns si eu de la munk si ma gandeam sa ma prezint cu o cafea,k tot veni vorba k,cine lipseste cel mai mult va face cinste cu o cafea.Ma ofer!Pana la urma depunem efortul de a intregi pentru o zi cafeneaua virtuala de pe Garbo? .Eu spun k primul pas este mai greu,dupa aceea ne vom muta in fiecare localitate de unde sunteti.Suna interesant nu?voi ce spune-ti?va pupacesc si astept parerile voastre. | ||
cristina_nitiu Postat pe 4 Octombrie 2008 18:39 |
||
Cyle:asa familie tot sa ai,barbat si baiat.Sa-ti traiasca si sa aiba bafta in viata si la scoala. | ||
cristina_nitiu Postat pe 4 Octombrie 2008 18:46 |
||
Ovi si eu am muncit de azi-dimineata de la 8 si pana la 16 si sunt obosita,dar maine ma voi odihni.Weekend-ul nu prea e frumos cand lucrezi,dar cand nu ai incotro,trebuie sa te sacrifici.Spor la bani in seara asta. | ||
cristina_nitiu Postat pe 4 Octombrie 2008 18:50 |
||
De la: cristina_nitiu, la data 2008-10-04 18:50:30Ovi si eu am muncit de azi-dimineata de la 8 si pana la 16 si sunt obosita,dar maine ma voi odihni.Weekend-ul nu prea e frumos cand lucrezi,dar cand nu ai incotro,trebuie sa te sacrifici.Spor la bani in seara asta. ms!!...sper sa am si eu...un weekend...odata si odata... ca de ceva vreme...nu prea am si...se cam simte... dar...ce sa fac...?...prestez...cat pot...apoi...cine stie!!! o seara placuta...tuturor...daca sant ceva pers. in cafenea... daca nu...ce sa facem...asa e ...cand te aduni pe acasa...si...mai ai cate ceva de facut... |
||
ovidiu42 Postat pe 4 Octombrie 2008 19:06 |
||
Multzam Cristina, si tie sa-ti traiasca, toti ai tai sa fie sanatosi. Vad ca suntem cam putinei, de Bebela ce mai stiti?? Nu se mai vede deloc, ca si altii de altfel, se pare ca sunt ocupati rau....asta este, si noi avem momente cand nu putem intra..... Week-end placut, de fapt ce a mai ramas din el.... |
||
Postat pe 4 Octombrie 2008 20:56 |
||
Buna seara!!!! Ce mai faceti...offf..eu ma chinui de o ora sa scriu aici dar merge netul foarte prost!!! Va invit la un pahar de laptik fierbinte...sa ne mai treaca raceala si sa avem un somnik cat mai pufos.....iar pentru cei care muncesc in noaptea asta...am facut o cafelutza....mmm..buna de tot...!!! O seara cat mai placuta tuturor!!!! |
||
needforspeed Postat pe 4 Octombrie 2008 21:22 |
||
WAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUU am pregatit cafeaua sper sa va placa , io bag si o tigara si ma uit un pic paci nu v-am mai facut cafea de la inceputuri cand era baghera cine e miki???cred ca lori a scris parca e un weekend foarte urat aici ,ploua si e frig imi vine sa dorm |
||
Postat pe 5 Octombrie 2008 08:48 |
||
Neata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! iti multumim pentru cafea .Si in Brasov vremea este foarte urata si e vreme de facut "copii" si de numarat banii,dak-i avem .Totusi va doresc un weekend placut si sa va odihniti pentru ziua de maine,dar la cafenea ,nu in alta parte. | ||
cristina_nitiu Postat pe 5 Octombrie 2008 09:48 |
||
Si la Craiova ploua...de asera cu galeata si nu are de gand sa se opreasca.... Neatza la toti si o zi frumoasa... |
||
Postat pe 5 Octombrie 2008 10:03 |
||
Neataaaaaaaa.... Buna cafelutza in dimineata asta!!!! Miki e miaunuka68 din Slobozia.... La Slobozia e soare.... O zi buna tuturor!!!! |
||
needforspeed Postat pe 5 Octombrie 2008 10:22 |
||
Neatzaaaaaa!!!!!mai e ceva cafea sau sa pun de alta? | ||
Lullutza Postat pe 5 Octombrie 2008 10:51 |
||
Neatza lulu...avem cafea si pt tine,...pofteste de te serveste!!! | ||
needforspeed Postat pe 5 Octombrie 2008 11:06 |
||
lori esti cea mai norocoasa ,profita de vremea frumoasa o fi careva pe vremea asta mohorata la cafenea?????????? cryle azinoapte am visat ca eram in vizita la tine si nu orice decor,era un bloc nou construit fara finisaje si tu iti maturai apartamentul,si erai ofticata cu cat maturai mai mult cu atata moloz mai mult sa strangea |
||
Postat pe 5 Octombrie 2008 12:49 |
||
`neatza...pe la pranz...asa.... ce faceti voi? o cafea...ceva? |
||
ovidiu42 Postat pe 5 Octombrie 2008 13:45 |
||
... io fac Cv-ul ... ca m-a apucat dorul de duca!! | ||
blanca Postat pe 5 Octombrie 2008 13:54 |
||
De la: mielutza, la data 2008-10-05 13:54:50... io fac Cv-ul ... ca m-a apucat dorul de duca!! chiar?...si...de ce? |
||
ovidiu42 Postat pe 5 Octombrie 2008 14:16 |
||
cu toate ca nu prea ma intind la cafele cu voi imi face placere sa sa urmaresc | ||
yavrum Postat pe 5 Octombrie 2008 14:17 |
||
De la: yavrum, la data 2008-10-05 14:17:18cu toate ca nu prea ma intind la cafele cu voi imi face placere sa sa urmaresc si....la ce concluzie ai ajuns? e de bine...e de rau? sau...ce facem noi...aici...si...nu place...altora? |
||
ovidiu42 Postat pe 5 Octombrie 2008 14:22 |
||
tu urmaresti un film daca nu iti place asa e si cu voi ........deci tu la ce concluzie crezi ca am ajung | ||
yavrum Postat pe 5 Octombrie 2008 14:25 |
||
De la: yavrum, la data 2008-10-05 14:25:37tu urmaresti un film daca nu iti place asa e si cu voi ........deci tu la ce concluzie crezi ca am ajung si...daca nu-ti place...de ce urmaresti? e adevarat...ca aici...nu-s discutii...fierbinti...despre...sex...cum se poarta...pe...cele mai multe ...topicuri... si...totusi...razistam... deci...daca vrei altceva...esti libera sa alegi!!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 5 Octombrie 2008 14:30 |
||
dragilor!!!!...se pare ca ...lumea se asteapta...de la cafeneaua noastra...sa citesca ...subiecte...fierbinti... spre dezamagirea lor...nu vor gasi asa ceva aici...si...cred ca...trebuie sa pastram aceasta limita!!!! e adevarat...nu se vor aduna...ca ciupercile...aici....dar...vom avea...o cafenea...selcta!!!...sper!!!! tocmai asta e...pb...sa putem fi...normali...macar...aici... chiar daca...postam...si in alte topicuri...cu...tenta ...putin...sexuala... deci...cred ca...e ok...pana acum... nu cred ca...sexul...trebuie sa cuprinda...chiar toate...conexiunile.... astept...comentarii...de la cei din cafenea... pt ca...vad ca...lumea astepta altceva...de la ni!!! chiar daca ...vrem sa ne vedem...toti...undeva...nu inseamna ca...se vor vedea...orgii... deci...cum stam noi? e ok? |
||
ovidiu42 Postat pe 5 Octombrie 2008 15:06 |
||
...pai e nevoie din timp in timp de o schimbare . Ca statul pe loc ( sau lipsa de evolutie ) inseamna reversul ei . | ||
blanca Postat pe 5 Octombrie 2008 15:19 |
||
tu intelegi pe dos sau trbuie sa iti desenez am spus ca daca nu iti place ceva nu urmaresti deci daca nu imi facea placere sa urmaresc postarile voastre nu imi mai aruncam ochii pe aici deci nu da ca bata in balta ca te uzi singur ,daca cauti galceava cu mine nu ai sanse . | ||
yavrum Postat pe 5 Octombrie 2008 15:19 |
||
dana_carmen_vlad Postat pe 5 Octombrie 2008 15:23 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
:) | 7 | De la: Ciresica 28 Noiembrie 2009 08:30 |
Cafenea ce contine de toate | 199 | De la: eladaela 21 Martie 2011 10:50 |
euro | 8 | De la: akupcso_yaho_com 21 Noiembrie 2009 20:24 |
|
||
nico | 17 | De la: garbo048253 22 Ianuarie 2010 21:10 |
Hartuire | 32 | De la: Bianca17 11 Februarie 2015 11:49 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural