Cafenea virtuala

M-ati lasat singurica....

needforspeed
Postat pe 5 Octombrie 2008 20:13
Ajunsei si eu, la calculator, adica acum am voie sa stau si eu putin, desi voiam sa vad un film, nu puteam sa-i dau drumul pana nu citeam ce postarati voi....
BUN VENIT!!!!!... in cafenea celor doua fete, si ar fi bine sa se integreze frumos si sa fie in continuare armonie, sincer dak ai inca nelamuriri Kami, poti intreba si aici, si iti raspundem si noi in limitele cunosterii, fara a judeca pe cineva sau ceva, doar comunicam amiabil, incercam sa ne ajutam....
Meli, se spune, k atunci cand visezi casa neterminata sau darapanata nu e prea de bine, probabil pt mine dak eu eram cea suparata....dar stai fara grija sunt destul de mare sa pot trece peste orice.....
Lori, esti buna de avocat:))....
Ovi, fii si tu mai indulgent , asa cum spui, da dovada de intelepciune
Ceiut imi pusei singura, numai ca nu-mi vine sa beau singurica, asa ca....mai e cineva???????

Postat pe 5 Octombrie 2008 20:46
Lenutzza....bine ai venit!!! HAi ca mai beau si eu un ceai cu tine...e al treilea deja dar nu face rau....
needforspeed
Postat pe 5 Octombrie 2008 21:28
Doar noi suntem in seara asta?

Postat pe 5 Octombrie 2008 21:32
Se pare ca nici Lori nu mai e, bau ceiutzul si pleca si ea.....imi pare rau ca nu se mai anuntza nimeni....faceam eu ceiut pt toata lumea ca pe ploaia asta chiar merge....

Postat pe 5 Octombrie 2008 21:34
bunaaaaaaaaaaaaaaaaaa, mai mai...ce-at mai vorbit...io acu' am venit!
nebuna
Postat pe 5 Octombrie 2008 21:42
Leni...io sunt aici, n-am plecat inca dar am povestit care-i treaba cu internetul....
Lolo....bine ai revenit printre noi...dupa cum ai observat, ne inmultim pe zi ce trece....
needforspeed
Postat pe 5 Octombrie 2008 21:55
Dragilor...va urez o seara placuta in continuare. Eu ma duc la somnik ca maine e luni....si e cea mai grea zi din saptamana!

Somnik usor...

needforspeed
Postat pe 5 Octombrie 2008 22:15
Somn usor cafegiilor din toata lumea, sa aveti vise frumoase si somn linistit.....si mai ales o saptamana buna.

Postat pe 6 Octombrie 2008 00:00
De la: CRYLE, la data 2008-10-05 20:46:05Ajunsei si eu, la calculator, adica acum am voie sa stau si eu putin, desi voiam sa vad un film, nu puteam sa-i dau drumul pana nu citeam ce postarati voi....
BUN VENIT!!!!!... in cafenea celor doua fete, si ar fi bine sa se integreze frumos si sa fie in continuare armonie, sincer dak ai inca nelamuriri Kami, poti intreba si aici, si iti raspundem si noi in limitele cunosterii, fara a judeca pe cineva sau ceva, doar comunicam amiabil, incercam sa ne ajutam....
Meli, se spune, k atunci cand visezi casa neterminata sau darapanata nu e prea de bine, probabil pt mine dak eu eram cea suparata....dar stai fara grija sunt destul de mare sa pot trece peste orice.....
Lori, esti buna de avocat:))....
Ovi, fii si tu mai indulgent , asa cum spui, da dovada de intelepciune
Ceiut imi pusei singura, numai ca nu-mi vine sa beau singurica, asa ca....mai e cineva???????

Ileana...chiar sunt...indulgent...
doar ca...mi se paruse ca...suntem suspectati de...alte alea...
ori noi aici...chiar ne simtim bine...si...e binevenit oricine atata timp cat nu vrea sa ne schimbe obiceiurile!!!
deci...consider ca...n-am fost rautacios ...iara daca asa pare...imi cer scuzele de rigoare...si...promit sa fiu mai atent in viitor!!!
o dimineatza placuta!!!...la cafea...sau ce doreste fiecare!!
ovidiu42
Postat pe 6 Octombrie 2008 06:28
neataaaaaaaaaaaaa,cafeluta pt. toata lumea

Postat pe 6 Octombrie 2008 07:21
oviiiiiiiiiii, ce-i cu tine asa cu noaptea in cap? n-ai somn?hai ca eu am inghetaaaaaaaaaaaaaaaaaat!
o cafea repede ca sunt in intarziere si azi...tineti-mi pumnii...am de facut o chestie care este vitala pentru mine in acest moment!
nebuna
Postat pe 6 Octombrie 2008 07:27
De la: ovidiu42, la data 2008-10-05 15:06:19dragilor!!!!...se pare ca ...lumea se asteapta...de la cafeneaua noastra...sa citesca ...subiecte...fierbinti...
spre dezamagirea lor...nu vor gasi asa ceva aici...si...cred ca...trebuie sa pastram aceasta limita!!!!
e adevarat...nu se vor aduna...ca ciupercile...aici....dar...vom avea...o cafenea...selcta!!!...sper!!!!
tocmai asta e...pb...sa putem fi...normali...macar...aici...
chiar daca...postam...si in alte topicuri...cu...tenta ...putin...sexuala...
deci...cred ca...e ok...pana acum...
nu cred ca...sexul...trebuie sa cuprinda...chiar toate...conexiunile....
astept...comentarii...de la cei din cafenea...
pt ca...vad ca...lumea astepta altceva...de la ni!!!
chiar daca ...vrem sa ne vedem...toti...undeva...nu inseamna ca...se vor vedea...orgii...
deci...cum stam noi?
e ok?

nici nu stiu cum sa incep,eu cand am intrat pe garbo nu citeam forumurile numa ici si colo si nu postam nik pana nu a aparut cafeneaua.
aici ma simt super ca intre prieteni ,chiar pacat ca distanta e asa mare intre noi si suntem cu toti ocupati ,misto ar fi daca am putea macar odata la 2-3 sapt. sa bem impreuna o cafea adevarata
cat despre orgii suna asa urat acest cuvant
deci scurt si cuprinzator:
sa tina cafeneaua asta pana noua femeilor ne creste barba neagra si deasa

Postat pe 6 Octombrie 2008 08:16

buna dimineata tuturor!

de la ovidiu42:

Ileana...chiar sunt...indulgent...
doar ca...mi se paruse ca...suntem suspectati de...alte alea...
ori noi aici...chiar ne simtim bine...si...e binevenit oricine atata timp cat nu vrea sa ne schimbe obiceiurile!!!

sunt de acord cu ovi...cafeneaua e diferita ..zic si eu ,de restul topic-urilor...si ar fi placut sa o putem pastra asa !

lolo! iti tinem pumnii ! pt ceea ce ai tu de facut.

cine bea o cafea cu lapte?? am pt toata lumea !

o saptamana frumoasa va doresc!
rasarit
Postat pe 6 Octombrie 2008 09:14
Neatza, Lolitaaaaaaa, suntem alaturi de tine, spiritual , binenteles, iti tinem pumnii.
Cafea mai e??????
Ma duc sa caut ....

Postat pe 6 Octombrie 2008 09:23
Se pare ca nu e nimeni la aceasta ora, imi beau cafelutza si ...tigarica si ma apuc si eu de treaba, va pup pe toti si o zi buna va doresc.....

Postat pe 6 Octombrie 2008 09:35

e cafea ilewana am facut o galeata sa ne ajunga

Postat pe 6 Octombrie 2008 09:36
maaaaaaaaa sunt asa mica de nu ma vezi????????????/

Postat pe 6 Octombrie 2008 09:37
Meliiiiiii, nu esti tu mica, sunt eu adormita , neatza..

Postat pe 6 Octombrie 2008 09:46
Neatzaaaaa!!!!!!! pupuri la toti!!!! buna cafelutzaaa!!!!

ce mai dormii azi noapte nici nu auzii ceasul de dimineata..iar cand a sunat telefonul cazui jos din pat !!
acuma sant vanata la un picior

dar dormii bineee!! si visai frumos!!! ce face toata lumea?bea cineva o cafeluta cu mine?
Lullutza
Postat pe 6 Octombrie 2008 10:17
lulu...ce inceput de saptamana !

m-ai facut sa rad !
rasarit
Postat pe 6 Octombrie 2008 11:06
deci a doua cafea cine o bea cu mine ?fac cinste cu cate o cafea turceasca daca mai e cineva neatza la toata lumea sper sa nu creeze dependenta
yavrum
Postat pe 6 Octombrie 2008 11:10
Cred ca aceeasi chestie mi se intampla si mie...dar nu am cui s-o spun....dar la mine mai e o prob: am 2 copii. Sper sa-mi treaca dar e fffff greu ceea ce mi se intampla....as fi vrut sa nu mi se imtample niciodata o asemenea chestiuta...ce pot sa fac? am ajuns si eu ca alte femei care isi spuneau pasul prin reviste: sa fiu indragostita de 2 barbati
camelia15
Postat pe 6 Octombrie 2008 11:18
Eu tot beau de azi dimineatza...
Voi???????
Mai sunteti pe aci......la cata cafea beau, sunt mai mult decat dependenta, asa ca hai cu cafelutza ta turceasca.....dak-mi sta inima macar stiu si eu de la ce:)).....sau dak-mi creste tensiunea:))....
Lulutule, lasa mama ca-ti trece, si mie mi se intampla:))

Postat pe 6 Octombrie 2008 11:20
http://www.youtube.com/watch?v=baLaHiBPuR4&feature=related

CCIvpuBRKV0

sper ca a iesit
yavrum
Postat pe 6 Octombrie 2008 11:25
caner2111979 (0) My Videos
Favorites
Subscriptions
Inbox
more...AccountQuickList (0) Help Sign OutWorldwide (All) EnglishCloseSet Your Country Content Preference (What is this?)Choose which country's videos, channels, and activity filters (for example, "Most Viewed"), you would like to view.CloseSet Your Language Preference (What is this?)Choose the language in which you want to view YouTube. This will only change the interface, not any text entered by other users.Home Videos Channels Community Upload Videos Channels advanced
Loading...
Ce poti face cu cafea
yavrum
Postat pe 6 Octombrie 2008 11:26
scuze a inebunit prostia asta sper sa va placa cafeaua ,eu ador mirosul de cafea dimineata in scara blocului .Cred ca la ora 5 cafeaua mea trezeste tot blocul
yavrum
Postat pe 6 Octombrie 2008 11:28
chiar , lasati-o asa mai moale cu cafeaua ca face rau
cate un ceai
eu am pus deja!!!
Lullutza
Postat pe 6 Octombrie 2008 11:30
mie nu are cum sa imi fac rau o beau fara cofeina duar ptr placerea gustului dar un ceai nu strica ............pot sa intreb cu ce ????
yavrum
Postat pe 6 Octombrie 2008 11:32
IMMM...AM SCHIMBAT POZA DE LA AVATAR ,,,DAR AICI VAD CA NU SE SCHIMBA ...
CEVA NU FAC BINE,,,
rasarit
Postat pe 6 Octombrie 2008 11:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CARNAVAL de ziua indragostitilor 41 De la: reyya 23 Februarie 2010 22:35
Beer revolution!! 2 De la: wife 11 Noiembrie 2009 12:39
cafea 147 De la: garbo_387603 3 Martie 2014 09:22
salut prietenilor de pe acest site 6 De la: zambil 10 Iulie 2009 18:55
La multi ani ! Urari de toate cele de la forumisti catre forumisti ! 81 De la: barboneli 2 Ianuarie 2014 21:02
Setari Cookie-uri