Cafenea virtuala

Neatzaaaaa!!!!!

Ce faceti? Ati plecat la munca? Eu azi sunt acasa, muncesc...dar e bine ca sunt acasa....

Va urez o zi cat mai buna tuturor!!!
needforspeed
Postat pe 6 Octombrie 2008 12:00
Miau, asteapta ca se schimba ea... ai rabdare
Si pe mine ma innebuneste aroma cafelei, salivez si cand intru in magazine si simt miros de cafea
Rinichii mei doar cafea ar filtra:))

Postat pe 6 Octombrie 2008 12:05
AI AVUT DREPTATE CRYL !
immm ? parca e altceva !
rasarit
Postat pe 6 Octombrie 2008 12:08
pai si eu am patit la fel sterge-o pe cea veche si cred ca maine o sa apara nici la mine nu a aprut din prima
yavrum
Postat pe 6 Octombrie 2008 12:16
miha iesi din mail cu totul si dupa ce intri din nou tre sa se shimbe
un ceai si io doresc , de care o fi????????
cryle apropo de filtrat si de aroma din maga. am fost ieri la real si ce aroma de cafea era ma dat pe spate se servea cibo(nu stiu cum se scrie)am degustato si bine zici ca si la rinichii mei le place mult cafeaua

Postat pe 6 Octombrie 2008 12:23
pt.luluuuuu
ce mai dormii azi noapte nici nu auzii ceasul de dimineata..iar cand a sunat telefonul cazui jos din pat
sper ca nu ai pat supraetajat????????????
o vara dea mea a picat din patul supraetajat tot ca tine intr-o dimineata saraca zice ca asa bine visa ca nu stia ce e cu telefonul de ce suna si in graba a picat jos spre noroc ca nu s-ia rupt nimica

Postat pe 6 Octombrie 2008 12:29

ma fratilor ati fugit toate
vreau ceaiul pus de lulu ,mi-ai facut pofta .....cu ce e ??????????
sper ca nu e din nervi trasi pe sfoara... s-au din piele de puta de papagal
astept ceaiul

Postat pe 6 Octombrie 2008 12:33
Meliiiiiiiii, ce e cu matale?
Suntem aici

Postat pe 6 Octombrie 2008 12:36
yyyyyyyyyyyyyyyyesss
si ceaiul il primesc ???????????

Postat pe 6 Octombrie 2008 12:44
pai cred ca l-am baut eu pe tot la mine ploua de 1 sap apr si fergggggggggggg lasa ca iti fac altu numai sa imi spui ce preferi.
yavrum
Postat pe 6 Octombrie 2008 12:52
Kami se pare ca ai devenit si tu dependenta de cafenea
Imi place .....e bine ca suntem mai multi si e frumos
Am retinut bine?????
Kami= yavrum

Postat pe 6 Octombrie 2008 13:07
un ceai dement(a) ar fi super
multumesc de pe acum abia astept sa simt mirosul

Postat pe 6 Octombrie 2008 13:21
yep eu sunt , cat despre dependenta sincer in romania eram dependenta sa ma intalnesc cu prietenii in cafenea si sa stam la barfa ,acum ma bucur ca o pot face macar online
yavrum
Postat pe 6 Octombrie 2008 13:23
ceai de menta imediat chiar am acasa eu cumpar menta mai mereu proaspata de la bakal turcesc si -o usuc chiar eu nu imi place aia cumparata gata uscata ,deci zahar sau indulcitor?
yavrum
Postat pe 6 Octombrie 2008 13:25
Mie nu-mi place ceaiul de menta...nu-l bea decat Robert cand are pb cu burtica....

Mie imi place ceaiul de fructe de padure si chiar ar merge unul pe frigul asta....

Kami, ma bucur ca iti place in cafenea...sper sa ramai cat mai mult pe aici...
needforspeed
Postat pe 6 Octombrie 2008 13:38
ceaiul sa fie cu putin zahar
kamy cred ca azi ai treaba vezi ca tre sa faci si ceai de fructe pt. lori

Postat pe 6 Octombrie 2008 13:59
feteloor fusei in oras si luai masa!!! pun ceai cu fructe de paduree chiar acuma luasi!!!!

ah,da si nu e patul etajat... dar culmea e ca am cazut mai sa-mi scot ochiul cu unghia.... acum am un picior vanat ,ochiul putin si o unghie rupta(care erau de un cm)..

la noi acuma asa e posomorat,nu ploua imi pare rau pt cei la care ploua..dar se promit zile calduroase...

meli nu fi rea ... uite ia ceaiul +
Lullutza
Postat pe 6 Octombrie 2008 14:44
De la: camelia15, la data 2008-10-06 11:18:34Cred ca aceeasi chestie mi se intampla si mie...dar nu am cui s-o spun....dar la mine mai e o prob: am 2 copii. Sper sa-mi treaca dar e fffff greu ceea ce mi se intampla....as fi vrut sa nu mi se imtample niciodata o asemenea chestiuta...ce pot sa fac? am ajuns si eu ca alte femei care isi spuneau pasul prin reviste: sa fiu indragostita de 2 barbati

camy...(camelia 15)nu ne lamuresti si pe noi....despre ce e vb?
sau...n-am inteles eu?
oricum...bine ai venit la noi...dar..nu ne lasa in ceatza!!!stam la o cafea...si...ne povestesti?
ovidiu42
Postat pe 6 Octombrie 2008 15:02
luluuu iti multumesc ,e foarte bun ceiutul
azi la timisoara e frumos a iesit si soarele ,e chiar placut afara
oviiiiiiiiii miam adus aminte de ceva odata intr-o seara vb noi de mancare ,cautam retro da nu am gasit (bine nu am nici rabdare ca un chinez batran)ziceai de ceva poze cu mancarica???????????????
am o pofta de ceva nu stiu ce si mi-as fi holbat la niste chesti gustoase

Postat pe 6 Octombrie 2008 16:07
Oviiiiiiii...avem noi o Kami, dar e yavrum.
A gresit fata topicul, se mai intampla ai vazut si matale...
Siiiiii....Lulutza ..."" pun ceai cu fructe de paduree chiar acuma luasi!!!! ""...corect spus olteneste este...luai sau.... acuma luat, sunt convinsa ca nu te superi.

Postat pe 6 Octombrie 2008 18:38
de ce sa ma supar? ca nici nu incercam sa vb olteneste!!!! asa vb eu! asa se vb la mine in familie... majoritetea fac misto de chestia asta!!
Lullutza
Postat pe 6 Octombrie 2008 18:52
AAAAAAAAA...sorry, Meli a noastra incearca sa vb olteneste, si credeam ca si tu....
Si eu am cuvinte pe care le pocesc intentionat si-mi place sa fac pe proasta cateodata sa vad reactia altora cum ma corecteaza

Postat pe 6 Octombrie 2008 19:30
buna seara unceiut pot oferi cuiva ca la BV avenit iarna mai devreme si ma las de baut cafea ca e mai bun ceiu
marian_nitiu
Postat pe 6 Octombrie 2008 19:48
buna searaaaaaaaaaaaaa, hai la un ceiut
nebuna
Postat pe 6 Octombrie 2008 19:55
Suntem pe aci tot tragem de o cafea, dar o sa iau si un ceiut...

Postat pe 6 Octombrie 2008 20:15
De la: CRYLE, la data 2008-10-06 18:38:13Oviiiiiiii...avem noi o Kami, dar e yavrum.
Siiiiii....Lulutza ..."" pun ceai cu fructe de paduree chiar acuma luasi!!!! ""...corect spus olteneste este...luai sau.... acuma luat, sunt convinsa ca nu te superi.

multumesc!!!...Ileana....sper ca...lumea sa nu ne perceapa...gbresit...
dar...chiar nu stiam...despre ce vb in...propozitie...cand...camelia 15...a postat!!!
deci...cred ca...sunt absolvit...si...chiar nu-s rautacios...daca se vede...asta...cu adevarat!!!
dar...hai la un ....ceai...de ce o fi...numa cald...sa fie...ca...e seara...si...e placut...ceva cald...
ovidiu42
Postat pe 6 Octombrie 2008 20:29
De la: melimeli, la data 2008-10-06 16:07:05luluuu iti multumesc ,e foarte bun ceiutul
azi la timisoara e frumos a iesit si soarele ,e chiar placut afara
oviiiiiiiiii miam adus aminte de ceva odata intr-o seara vb noi de mancare ,cautam retro da nu am gasit (bine nu am nici rabdare ca un chinez batran)ziceai de ceva poze cu mancarica???????????????
am o pofta de ceva nu stiu ce si mi-as fi holbat la niste chesti gustoase

hmmmmm!!!.......melica...am sa-ti delectez ochishorii...cu ceva...retete...
dar...te mai tin in...supence!!!
e rau?
ovidiu42
Postat pe 6 Octombrie 2008 20:30
De la: CRYLE, la data 2008-10-06 18:38:13Oviiiiiiii...avem noi o Kami, dar e yavrum.

ma bucur...Ileana...ca lumea...seorienteaza catre cafeneaua noastra...care...sincer...concureaza cu...alte cafenele...de pe net!!!
mai sant...si...cred ca le stii si tu...
asta e...fiecare...ii creaza un ...cerc de...prieteni...
sper ca...la noi...sa fie ok...
poate si acolo e...dar...n-am citit prea mult...si...nu vreau sa fac comentarii!!!
m-as bucura sa fie si la ei...la fel de placut ca la noi!!!
chiar daca...uneori...eu...mai inteleg aiurea...si...apoi...imi cer scuze!!!
ovidiu42
Postat pe 6 Octombrie 2008 20:37
Ce-mi place aici...e asa bine..liniste..cafea, ceai, papica buna...cuvinte frumoase, prieteni adevarati!!! Sa ne traiasca baghera, cea care a infiintat aceasta cafenea...sa ne bucuram de ea. Bagherutza...daca mai tragi cu ochiu din umbra, sa stii ca iti ducem dorul...si nu te uitam asa de repede...cine stie, poate intr-o zi vei vrei sa fii din nou langa noi,la o cafelutza...

Ma uitam un pic pe la inceputurile cafenelei si am vazut ca cea de-a doua persoana a fost emag...care, din pacate este inca pe aici...pe garbo...dar in cafenea n-a mai aparut...si multi altii...

Ovi, iar esti de munca??? hai la un pahar cu lapte...ca a venit iarna in toata regula...

Lulutza, meli, leni, lolo, marian, michael (care n-a mai dat pe la noi)...salutareeee....si o seara cat mai buna...
needforspeed
Postat pe 6 Octombrie 2008 21:00
nimeni laceiut va place numai cafeaua
marian_nitiu
Postat pe 6 Octombrie 2008 21:01

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cluburi de dans in cta 2 De la: oxygene 24 Iulie 2009 22:38
RESTAURANT 31679 De la: garbo_19362 8 Octombrie 2019 19:48
Bataie cu zapadaaaaaaaaa! 136 De la: arco_iris 29 Decembrie 2014 15:17
concurs 22 De la: manina 23 Noiembrie 2009 11:02
barbat scorpion femeia leu 6 De la: quasaria 17 Noiembrie 2009 00:34