eu in primu rand vreau s aii multumesc garbo aici am cunoscut pe cineva deosebit si nu in ultimul rand pe toti de aici nu dau nume sa nu se supere nimeni dar imi place la voi ...................deci un ceai turcesc la pahar ptr toata lumea de la mine | ||
yavrum Postat pe 6 Octombrie 2008 21:16 |
||
---|---|---|
De la: needforspeed, la data 2008-10-06 21:00:25Ce-mi place aici...e asa bine..liniste..cafea, ceai, papica buna...cuvinte frumoase, prieteni adevarati!!! Sa ne traiasca baghera, cea care a infiintat aceasta cafenea...sa ne bucuram de ea. Bagherutza...daca mai tragi cu ochiu din umbra, sa stii ca iti ducem dorul...si nu te uitam asa de repede...cine stie, poate intr-o zi vei vrei sa fii din nou langa noi,la o cafelutza... nu-s la munca...dar...ma pregatesc de...nani!!! dimineatza...tre` sa fiu...fresh!!!! asa ca.... |
||
ovidiu42 Postat pe 6 Octombrie 2008 21:39 |
||
De la: yavrum, la data 2008-10-06 21:16:24eu in primu rand vreau s aii multumesc garbo aici am cunoscut pe cineva deosebit si nu in ultimul rand pe toti de aici nu dau nume sa nu se supere nimeni dar imi place la voi ...................deci un ceai turcesc la pahar ptr toata lumea de la mine doamne!!!...ce dor mi-e de un ceai...turcesc.... n-am mai baut de...vreo 3 ani!!! si...chiar imi e dor de unul!!!! chiar daca...cand am fost acolo...m-au intoxicat...cu ceai... am fost in bazar...si...trebuia sa beau...la fiecare pravalie... si...tare greu a fost pana i-am convins ca...cu toata ospitatlitatea....chiar nu mai reuseam sa savurez.... pana la urma...au inteles...dar...destul de greu...si...tare am am mai tras-o atunci!! si...nu era prima data... am fost...de multe ori...dar...se pare ca...tabietul...e la fel!!! esti o...dulce..yavrum...sincer...m iarta pt...cuvintele spuse...cand ai venit la noi in cafenea.... ma napadesc...amintirile...de cand am fost...acolo... si...imi e dor ...sa mai merg... poate...voi merge...cat de curand!!! |
||
|
||
ovidiu42 Postat pe 6 Octombrie 2008 21:44 |
||
Cine vrea sa ni se adauge la conferintza ( pe mess ), maine seara vrem sa facem iarasi...asa ca cine mai e amator de discutii online cu noi....va asteptam. | ||
Postat pe 6 Octombrie 2008 22:09 |
||
Daaaa...maine seara organizam iarasi conferintaaa...asa ca...cine vrea, pregatiti-va castile si web-ul....si ne intalnim maine seara..... Nospte buna si ne vedem maine dim la cafelutza.... |
||
needforspeed Postat pe 6 Octombrie 2008 22:15 |
||
Noapte buna cafegii din toata lumea...si ramane valabila invitatia la conferintza |
||
Postat pe 6 Octombrie 2008 22:25 |
||
Andreea nu te mai vezi pe aici dar dak poti si tu sa te sincronizezi cu noi ne-am bucura , ma gandeam ca poate intri la noapte sa bei un ceai | ||
Postat pe 6 Octombrie 2008 22:27 |
||
Neatzaaaaaaaaaa lumeeeeeeeeee!!!!!!!!!! Cafelutza e gata...trezireaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! Sper sa ne vedem diseara mai multi la conferintza! Pupicei si va urez o zi cat mai buna tuturor!!! |
||
needforspeed Postat pe 7 Octombrie 2008 06:34 |
||
hhmmmmmmmmmmmm,ce buna e cafeluta lori oviiiiiiiiii,tie asa iti place sa ti lumea in suspans??????????? rusinica da cu poftele mele cum ramane?????????? luluuuu,azi n-ai mai picat din pat?????????????? pai nu stiu ce sa va mai zic ,sunt singura la cafea si mi s-au evaporat gandurile ........ Un Biker pedala de zor pe coasta Californiei, cand cerul se intuneca subit si auzi o voce bubuitoare : �Deoarece ai INCERCAT sa-mi fi credincios in toate cele, iti voi acorda o dorinta, caci eu sunt Dumnezeul tau!� Se opreste bikerul si spune : �Fa-mi un pod pana in Hawaii ca sa pot merge acolo cu bicicleta cand am chef.� Dumnezeu: �Se poate face, dar nu pot justifica dorintele tale lumesti, mai bine gandeste-te putin si cere-mi ceva care sa-mi aduca si mie glorie eterna, si tie satisfactie spirituala!� Se gandeste bikerul indelung si intr-un sfarsit spune: �Doamne, as vrea sa inteleg femeile. Vreau sa stiu cum sa fac o femeie cu adevarat fericita.�.. .Dupa o tacere indelungata, Dumnezeu raspunde: � Vrei podul cu 2 sau cu 4 benzi. |
||
Postat pe 7 Octombrie 2008 08:20 |
||
bun banc,meli! hai, buna dimineata ! si bine ca ai facut cafeaua lori ,ca abia asteptam sa beau una ! zi buna sa aveti! |
||
rasarit Postat pe 7 Octombrie 2008 08:40 |
||
vai miha ,ce avatar dulce mor dupa pisicute o sa pun la poze ca avem un nou membru in familia pisicutelor (e alba cu 2 buline negre la gat si codita neagra) la ce ora e conferinta diseara????????????? |
||
Postat pe 7 Octombrie 2008 08:50 |
||
:Ce face un liliac intr-un cuptor cu microunde ? R:Asculta muzica. :De ce tin cainii piciorul ridicat cand fac pipi pe un gard? R:Sa nu cada gardul pe ei� i:Cum recunosti un iepure zburator? R:Are un vultur pe spate! e e mare, miroase urat, si are 120.000 de aripi? R:O lada de gunoi cu 60.000 de muste. Era odata un crocodil si croseta niste clatite intr-un cactus, trece un elefant in zbor si intreaba: -Bai crocodile nu stii incotro e vestul? La care crocodilul coboara infige un termometru in nisip si spune: -Nu vezi mai boule ca aici sunt cartofi. |
||
Postat pe 7 Octombrie 2008 08:59 |
||
Neatzaaaaaa luuumeeeeee!!!! buna cafelutzaaa!!! nu azi nu am cazut din pat ca nu am dormit acasa,am ft in ospetie si practic nu prea am dormit si azi o sa dorm cu capul pe masa la servici.... meli super bancuri!!! pupuri la toata lumea!!! |
||
Lullutza Postat pe 7 Octombrie 2008 09:31 |
||
Neatza......la cafea mai e cineva, k eu sunt adormita dak nu ma suna....nici k ma trezeam , mai dormeam cateva ore bune.... | ||
Postat pe 7 Octombrie 2008 09:38 |
||
ileana ce faci????????????? | ||
Postat pe 7 Octombrie 2008 09:50 |
||
am ras acuma cu lacrimi!! ha ha ha haaaaaaaaa |
||
Lullutza Postat pe 7 Octombrie 2008 09:55 |
||
am ras acuma cu lacrimi!! ha ha ha haaaaaaaaa |
||
Lullutza Postat pe 7 Octombrie 2008 09:55 |
||
hai ca a fost mortal e diminata placuta .Deci azi ce mai savuram ce mai papam cu ceai sau cafeluta ,eu sincer am mancat turta dulce cu ciocalata (de alea ptr craciun)nu de alta dar la mine au aparut deja si cu ceai merg extraordinar . oviiii eu nu am mai fost in turcia de apr 2 ani dar nu voi uita niciodata chiar daca am stat numai 3 luni ,ptr mine turca a fost limba pe care am invatat-o cel mai rpd -3 luni ,asta cred ca scria pe undeva ca destinul meu avea sa fie cu un otoman |
||
yavrum Postat pe 7 Octombrie 2008 11:10 |
||
asta cred ca scria pe undeva ca destinul meu avea sa fie cu un otoman CE DRAGUTA ESTI |
||
Postat pe 7 Octombrie 2008 11:18 |
||
pai asa e nu era de ajuns ca noi ronanii am fost 500 de ani sub otomani mai trbuia sa tin si eu traditia mai departe | ||
yavrum Postat pe 7 Octombrie 2008 11:20 |
||
NO COMMENT |
||
Postat pe 7 Octombrie 2008 11:23 |
||
Cine vrea sa intre cu noi pe conferinta deseara...e asteptat cu drag, invitati-va reciproc:), eu cred ca pe la 8.30 o sa ajung si dak voi propuneti o alta ora nu am nimik de spus, puteti incepe k eu cand vin....va caut pe toti si pe toate si ma alatur si eu conferintei ....bine numai dak ma primiti | ||
Postat pe 7 Octombrie 2008 12:45 |
||
Va pup si sa aveti o zi frumoasa ca la mine deja e soareeeeeeee | ||
Postat pe 7 Octombrie 2008 12:46 |
||
si la noi e soare si eu vin la conf. da pe la 9 si ceva |
||
Postat pe 7 Octombrie 2008 12:57 |
||
ei dar ce faceti voi fara mine pot sa vin si eu daca nu va sabotez . si la mine e soare dupa o saptamana in care a plouat fara oprire. |
||
yavrum Postat pe 7 Octombrie 2008 14:03 |
||
salutare la toata lumea azi am aparut si eu de la munte vad ca am lipsit destul dar acum gata nu mai scapati de mine | ||
Postat pe 7 Octombrie 2008 15:16 |
||
va pupic pe toti/toate si revin un pic mai tirziu si cu poze | ||
Postat pe 7 Octombrie 2008 15:19 |
||
ne-a fost dor de tine Bebela multe pupuriii!!!!!!!!!!! | ||
Lullutza Postat pe 7 Octombrie 2008 15:20 |
||
bine ai revenit bebita,zici poze WAAAAAUUUU KAMI poti sa vi si tu la conferinta nu e restrictionat |
||
Postat pe 7 Octombrie 2008 15:30 |
||
k si unde .cum si in ce fel ??detali sigur ca vreau sa vin | ||
yavrum Postat pe 7 Octombrie 2008 17:57 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
se poate? | 45 | De la: daniilia 15 Noiembrie 2011 16:31 |
ce parere aveti despre tot ce se intampla in tara noastra? | 251 | De la: anakin 5 Ianuarie 2010 01:48 |
Cateva idei pt organizarea unui bal al francofoniei | 1 | De la: naomi 7 Aprilie 2010 12:19 |
|
||
Cataodata'prieteni te lasa balta... | 28 | De la: preciouss 11 Decembrie 2009 21:23 |
cum lupt impotriva vecinilor galagiosi | 57 | De la: esperanzza 3 Iulie 2019 01:24 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural