De la: Lullutza, la data 2008-10-08 19:01:43u..? ce faci? acasa...astept ca...sotiqa...sa termine...de pregatit...papa... si...sa pap... |
||
ovidiu42 Postat pe 8 Octombrie 2008 19:09 |
||
---|---|---|
Pofta mareee!!!!! | ||
Lullutza Postat pe 8 Octombrie 2008 19:14 |
||
De la: Lullutza, la data 2008-10-08 19:14:47Pofta mareee!!!!! ms....si..sarutari la toata cafeneaua care mai poate rezista...pana tarziu!!! |
||
|
||
ovidiu42 Postat pe 8 Octombrie 2008 19:24 |
||
seara buna dragilor am mai adaugat niste poze de la munte sper sa va placa,ce faceti intrati azi pe conference sau nu | ||
Postat pe 8 Octombrie 2008 20:19 |
||
Ovi, gata papica??? Salutari sotiei din partea noastra....(oare stie de noi...)...pupicei ca are grija de tine sa ne fii alaturi... Lenutza, Lolo, Meli, Criss, Cristinika, Marian, Michael, Kami,Lulutza, Andreea,Cristinsz, Miki....(sper ca n-am uitat pe nimeni si daca totusi am facut-o, sa-mi fie cu iertare) haideti la o ciocolata calda... Pupicei...si o seara cat mai buna in continuare!!! |
||
needforspeed Postat pe 8 Octombrie 2008 20:21 |
||
buna seara Lore!venim la o ciocolata calda pt k afara se lasa frigul si este recomandat ceva caldut.Eu te invit la un laptic cald.Apropo!v-am promis k va spun:aseara Marian a fost cuminte si am putut bate cuiul cu ciocanul .Dak mai sunteti in cafenea,mai da-ti si voi un semn de viata.pupici | ||
cristina_nitiu Postat pe 8 Octombrie 2008 21:36 |
||
waaaaaaau,nu e cafeluta pregatita pun repede filtrul sa fie pt. toata lumea ce ati facut aseara ati avut conferinta?????????? eu am fost la cumnati si ne-am intors tarziu,nu am mai intrat pe mess ma durea si spatele rau azi parca e mai bine ileana esti foarte ocupata nu mai intri la o cafeluta???????????? ce sa zic pupicei si o zi minunata tuturor |
||
Postat pe 9 Octombrie 2008 08:07 |
||
deci eu am pregatit cafea ptr toate gusturile cine vrea sa pofteasca si o ptr toata lumea care deci doritori?pe la pranz va invit la o narghilea ca acum nu merge e pre devreme | ||
yavrum Postat pe 9 Octombrie 2008 08:39 |
||
neata ! ce faci mel? ce parere ai de pustiul de pe aici ? oare dupa ce ne-am inmultit si dupa euforia cu muntele ,acum urmeaza regresul??? ....grozava cafeaua ! |
||
rasarit Postat pe 9 Octombrie 2008 08:41 |
||
miha m-ai pus in ceata nu stiu despre ce e vorba cred ca inca dorm Doua vecine se intalnesc intr-o dimineata. - Ce-i cu tine, draga, esti bolnava? - Nu, de ce intrebi? - Am vazut azi-dimineata doctorul iesind din apartamentul tau. - Si ce? De la tine au iesit trei soldati. Te-am intrebat eu daca a izbucnit razboiul? Barbatul: Nici nu stiu pentru ce porti sutienul, si asa nu prea ai ce pune in el! Femeia: Lasa, ca doar si tu porti chiloti� |
||
Postat pe 9 Octombrie 2008 08:46 |
||
HEEEY azi am fost si eu matinala de fapt sunt de multa vreme incoace da nu am pregatit cafeaua Dar azi am fost harnicutza e gata cafeaua pentru totzi!Am si kent din tara sunt happy!Noroc cu prietenii care mai vin in vizita!MI-AM LUART BILETUL DE AVION YUHUUUU SI PANA IN 11 DECEMBRIE SUNT ACASA!ASA CA NU FUGITZI LA BRASOV FARA MINE DA?VA PUP PE TOTI DULCE DULCE SI VA UREZ O ZI CAT MAI FRUMOASA! | ||
mauinboots Postat pe 9 Octombrie 2008 09:20 |
||
AA SI SCUZATZI ABSENTZA DA I MOTIVATA CA AM ALERGAT PENTRU BILETUL DE AVION SI TOATE CELE SA L AM DE ACUMA SA NU MI MAI FAC GRIJI! Nebunica tu hai la o cafea si mai lasa stressu! Ileana esti o dulce ca intotdeauna si te invit la o tigara de vorba! Ovi sper ca esti bine sanatos de acuma LORI tu ce mai zici? Meli pupici si tie! NU mai stiu pe cine sa zic am sarit lumea oricum la totzi o zi cat mai supeeeerrrrr |
||
mauinboots Postat pe 9 Octombrie 2008 09:23 |
||
Neatza!!!!buna cafelutzaaaa!!!deci e intalnire mare pe 15 decembrie sper sa ne distram de minune!!!!! pupuri la toata lumea,si o zi buna!!! |
||
Lullutza Postat pe 9 Octombrie 2008 10:45 |
||
HELLLLLLLLLLOOOOOO, E CINEVA CU CARE SA BEAU CAFEA SI SA FUMEZ O | ||
Postat pe 9 Octombrie 2008 11:51 |
||
Sunt aici, acum ....vazui ca nu a fost aglomerata cafeneaua..... Salutari la toata lumea..... O zi frumoasa si insorita ca la mine, k e soare si frumos la Craiova..... |
||
Postat pe 9 Octombrie 2008 12:38 |
||
Salutareeeeeee!!!!!!!!!!!!!! Am racit fetelor, azi m-am intors de la munca mai devreme si maine nu mai plec deloc...Sper pana luni sa-mi revin si sa incep saptamana cu forte noi.... A aparut Andreea....ma bucur ca ti-ai luat bilet de avion, acum suntem siguri ca o sa vii pana pe 15. Lulutza, tu cand vii in tara??? In rest, pupicei tuturor!!!!sunteti niste prieteni adevarati!!! |
||
needforspeed Postat pe 9 Octombrie 2008 13:44 |
||
salutare la toti/toate haideti sa mai bem o cafeluta si o tigare binenteles cine e fumator | ||
Postat pe 9 Octombrie 2008 14:04 |
||
o zi placuta in continuare si daca e sa intrati din nou mai pe seara in conference astept invitatie pupici | ||
Postat pe 9 Octombrie 2008 14:19 |
||
De la: needforspeed, la data 2008-10-09 13:44:36Salutareeeeeee!!!!!!!!!!!!!! uite acuma chiar nu stiu cand o sa fiu in tara dar sper sa fiu si pe 15... ca astept sa-mi deschida viza...si sa ajung la voi.. daca voi veni mai inainte va fi ceva probleme???????????? |
||
Lullutza Postat pe 9 Octombrie 2008 14:36 |
||
pauza de tigara, e cineva????????????????? daca e conferinta si ma invitati nu ma supar..... salutari la toata gasca |
||
Postat pe 9 Octombrie 2008 15:24 |
||
De la: needforspeed, la data 2008-10-08 20:21:03Ovi, gata papica??? Salutari sotiei din partea noastra....(oare stie de noi...)...pupicei ca are grija de tine sa ne fii alaturi... stie...sigur...de voi...pt ca...nu prea avem noi...secrete... si...ma vede...stand la calc...chiar daca...lucrez mult la el...stie si cand e...distractie... dar...fiind aici...in sanu` familiei...nu sant pb... acum...nu vede...chiar toate picanteriile...dar...e ok!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 9 Octombrie 2008 18:07 |
||
mey ! dragilor... tare greu am gasit adresa;cu harta in mana si m-am ratacit...noroc cu mirosul de cafea buna si voiosia voastra ce se auzea pina afara,altimeri nu dadeam de voi am vazut un loc liber mai catre fereastra,deranjez daca ma asez si eu ,printre voi ? dar nu am venit cu mina goala, ci aduc cate un pahar de vin rosu fiert cu scortisoara pentru cine doreste si pentru cine pofteste |
||
bogdana180 Postat pe 9 Octombrie 2008 19:53 |
||
nu e nimeni, nimeni |
||
Postat pe 9 Octombrie 2008 20:01 |
||
uf, uf, uf...sper sa scap cat mai repede de nebunia de la munca...nu am timp nici sa respir...tineti-mi pumnii....sper sa scap cu zile si apoi tragem un chef pe cinste.... | ||
nebuna Postat pe 9 Octombrie 2008 20:13 |
||
De la: bogdana180, la data 2008-10-09 19:53:53mey ! dragilor... bine ai veniiiiiiiiiit! cu ce te servim? |
||
nebuna Postat pe 9 Octombrie 2008 20:15 |
||
ofer...ceai...si...sucuri...la toata lumea.... e aniversarea mea...asa...ca...sunteti invitatii mei... imi cer scuze ca...nu voi putea sa fiu cu voi...aici...dar...va simt...alaturi...si...asta imi da avant!!! deci...servitgi ce vreti...si...ramane pe...socoteala mea.... pupice...dulci...la toata cafeneaua....si...va astept...dimineatza...cu...cafeaua...fierbite.... seara buna....dragii mei...prieteni!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 9 Octombrie 2008 20:24 |
||
Multumesc oupsss am nimerit la aniversare am sa ma "infrupt" din voia buna |
||
bogdana180 Postat pe 9 Octombrie 2008 20:43 |
||
De la: bogdana180, la data 2008-10-09 20:43:46Multumesc fie...sa si ingrashe...putin...aceasta infruptare.... asta...pt prieteni!! poop..si..va las...cu...aceasta petrecere... eu...am vrut sa pun pt fiecare...ceea ce si-ar fi dorit sa consume...saa se simta bine... bere...ceaiuri...cafele...prajituri si...gratare...asa...virtuale...la voi...pty ca la mine...simt ca nu se mai termina... dar...eu sa fiu sanatos... |
||
ovidiu42 Postat pe 9 Octombrie 2008 20:50 |
||
la multi ani si tot ce iti doresti e seara asa ca o sa servesc numa o prajiturica si un ceai fierbinte ................LA MULTI ANI.............. .....................OVI.................. ...............SA FI SANATOS.......... ............... ............ |
||
Postat pe 9 Octombrie 2008 21:08 |
||
Ovi, sa fi sanatos , sa fi iubit, sa iubesti cu toata puterea sufletului tau, soarele sa -ti straluceasca in priviri iar destinul sa te ajute sa dansezi cu stelele sa ne revedem si la urmatoarele aniversari tot frumosi,tineri, veseli si prezenti ....macar virtual eu acu' ma "blend" printre invitatii lui Ovi sa mai aud noutati,o gluma,o maslina |
||
bogdana180 Postat pe 9 Octombrie 2008 21:14 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cluburi de dans in cta | 2 | De la: oxygene 24 Iulie 2009 22:38 |
Studiu de piata pt bautorii de whisky | 190 | De la: tutankhamon 27 Noiembrie 2009 21:32 |
:) | 2 | De la: tutankhamon 27 Noiembrie 2009 20:58 |
|
||
bux 3 | 3 | De la: yanyacharberet 10 Octombrie 2009 10:17 |
cafeneaua trei cirese, doua piersici si un gratar..... | 11457 | De la: SAL 27 Ianuarie 2012 14:39 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural