sarut mana...tuturor...celor care ...au scris,,,urari.... multumec,,,,si...sa aveti tot ce va doriti si voi...pana ve-ti ajunge...ca mine... multumec lui...D-zeu...dar...chiar e ...ok!!!! sa fie la toata lumea...la fel... o seara placuta...dar...nu mai pot sta...aici... musafirii...si alte cele...ma obliga sa fiu...alaturi de...ai casei!!!! o seara placuta!!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 9 Octombrie 2008 21:37 |
||
---|---|---|
buna Ovi!ce seara frumoasa trebuie sa ai !LA MULTI BANI !si tot ceea ce iti doresti,visele sa ti se indeplineask si sa fii fericit in continuare alaturi de familia ta. ne alaturam si noi la mik petrecere dak se poate,numai k Marian a adormit la bluzul pe care i l-ai pus si cred k viseaza ceva frumos.Ovi sper k in seara asta nu esti la munk,sau dak esti spor la clienti si cati mai multi bani.Nu te voi uita si cu prima ocazie sa faci cinste.aveti grija de voi.noapte buna si vise placute. | ||
cristina_nitiu Postat pe 9 Octombrie 2008 21:54 |
||
LA MULTI ANI!!!!...Sa fii sanatos si sa ai parte de ceea ce-ti doresti si atat cat iti doresti, numai bucurii si impliniri. Bune prajiturele si tot ceea ce ai adus....petrecere frumoasa in sanul familiei si prietenilor...te pupam si ne bucuram pt tine...multi inainte, insoriti fara unbre ale altor....probleme. |
||
|
||
Postat pe 9 Octombrie 2008 22:11 |
||
Bun venit la noi in cafenea...Bogdanele, imi facusi pofta cu vinul tau fiert...hhhhhmmmmmm cum miroase scortisoara, salivez numai la gandul unei cani fierbinti de vin...... | ||
Postat pe 9 Octombrie 2008 22:14 |
||
Lolita tu stii ca noi te sustinem moral, asa ca nu ai cum sa cedezi, capul sus si in curand toate nu vor mai fi decat un vis urat. Am totala incredere in tine,stiu ca poti si ai o motivatie pt care nu ai cum sa....dai inapoi. Azi iti spusei k te iubesc???? |
||
Postat pe 9 Octombrie 2008 22:16 |
||
Multumesc ptr primire Cryle... e inca fierbinte dar are un defect,trebuie sa recunosc... urca direct la "mansarda" dar ajuta la toate cele....vindeca toate "betesugurile " mie mi-a pictat un zambet larg |
||
bogdana180 Postat pe 9 Octombrie 2008 22:27 |
||
LA MULTI ANI OVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII YEEEEEEEEEEEEE IA UITE MA E ZIUA LUI MITITELU!!! SA CRESTI MARE SI FRUMOS SI SA NE VEDEM CU BINE LA BRASOV CU TOTII SPER SA NU LIPSESTI!pOATE IEI SI FAMILIA BEAU SI EI O CAFEA CU NOI:)O ZI ACOLO LA MUNTE AER CURAT TOATE CELE! BOGDANA180 bine ai venit printre noi!Aici mereu e veselie si cafeaua i caldaaa si cu de toate!Avem si tigari daca fumezi ABIA astept sa ajung acasa lume nici nu va imaginatzi,de fapt cei care sunt plecati si ei de pe aici de prin cafenea ma intzeleg perfect!E dur sa nu ti vezi prietenii,familia atata timp sa stai printre straini,eu una am noroc ca stau cu mami si tati da mi e tare dor de surioara mea,de totzi prietenii,pentru ca aici ma simt singura rau! Va pup si datzi si voi detalii deja despre intalnire cum facem cum ramane?eu vin sigur PROMIT! pupici |
||
mauinboots Postat pe 9 Octombrie 2008 23:50 |
||
De la: nebuna, la data 2008-10-09 20:13:55uf, uf, uf...sper sa scap cat mai repede de nebunia de la munca...nu am timp nici sa respir...tineti-mi pumnii....sper sa scap cu zile si apoi tragem un chef pe cinste.... Hai nebunica mea ca pe 11 decembrie sunt in Cta sa vedem cum te tzi de cuvant cu chefu da:))hai baga mare pregateste de acuma mai e putin pupici dulci! |
||
mauinboots Postat pe 9 Octombrie 2008 23:53 |
||
neataaaaaaaaaaaaaaa, cafeluta e gata pt. cine doreste lolo lasa ca mai ai un pic si scapi de nebunul tau de patron cryle ieri ai fost ocupata nu ai baut nici cafeluta?????????? oviiii sa traiesti inca odata andreea amanunte mai incolo da intalnire,mai sunt totusi 2 luni BOGDANA BINE AI VENIT LA CAFENEA SPER SA ITI PLACA lori hai la o cafeluta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! miha,lulu haideti la cafeluta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! marianeeeeeeeeeee sa sti ca azi indoi banane |
||
Postat pe 10 Octombrie 2008 08:25 |
||
Neatza tuturor, imi pusei cafea, e ffffffff buna, desi m-am invatzat o putoare stand acasa, parca nici timp de cafenea nu mai am, e greu si acasa ca oricata treaba ai face nu se cunoaste nimic si trece timpul oricum.....mai bine la serviciu.... Azi cred ca o sa intru mai des:* , am cu cine bea cafelutza????? |
||
Postat pe 10 Octombrie 2008 08:34 |
||
eu cred ca ma trezesc prima dar cu toate ca incerc sa fiu eu mai matinala sa pregatesc cafeaua nu prea imi iese .intre timp stiie cinva ce sa fac la nenorocitele astea de calorifere ptr ca in fecare dimineata ma trezesc cu durere in gat si il simt uscat m-a nenorocit. stiam eu ca am uitat ceva LA MULTI ANI OVI:::::::::::::::: SA FII SANATOS. |
||
yavrum Postat pe 10 Octombrie 2008 08:49 |
||
LA MULTI ANI OVIIIIIIIIIIII....Sa fii sanatos, sa ne traiesti si fii alaturi mereu de noi..cei care te iubim, aici, in cafenea.... Pupicei multi...sper ca ai petrecut frumos aseara.... Netzaaaa...Bogdanica,bine a ai venit in cafenea, sper sa-ti placa la noi... P.S.: Ovi, sper sa ma ierti ca nu ti-am zis de ieri LA Multi Ani....dar internetul asta....offfff.... |
||
needforspeed Postat pe 10 Octombrie 2008 08:54 |
||
Kami...cam rarutz pe la noi, dar stim ca nu poti intra mereu si stiu ca te gandesti la noi.... Lolo...mai e putin...las' ca scapi si o sa stai mai mult cu noi!!!! Lenutza...esti in concediu???pana cand??? Meli...mai usor cu indoitul bananelor, sa nu le indoi de tot!!! Cristinik si Marian....dormitii???haideti la o cafea!!! Andreea, mai e pana pe 15 dec...avem timp sa ne facem planuri...pana atunci, cine stie, poate ni se mai alatura si altii! Bebela noastra unde e? Bebe...hai la o cafelutza !!!! Michael, vad ca nu ai mai dat pe aici...ori nu-ti place cafelutza noastra??? Si...nu in ultimul rand....Bogdan (eu zic ca e Bogdana...)...salutareeee si o cafelutza buna de la mine... Ovi cred ca doarme ca dupa petrecerea de ieri..... |
||
needforspeed Postat pe 10 Octombrie 2008 09:02 |
||
da stiiu cam greu la mine eu incep normal la 5 munca dar abia la 8 dupa ce tip la niste barbati intru si eu in birou de acici scap abia pe la 2 dau uneori 4 apoi programari bla bla bla.Acum sunt cam bolnavioare sau cred ca m-au nenorocit caloriferele mele.eu ma duc sa imi i-au | ||
yavrum Postat pe 10 Octombrie 2008 09:22 |
||
bine v-am gasit ! deja multa lume in cafenea ...plus noi veniti ...e de bine !! meli,buna cafea ! azi am adus frisca !! cine doreste ?? ca doar e vineri !!! ce chestie ! parca as trai din weekend in weekend !! daca intelegeti ce vreau sa spun asta e ,,,ma bucur ca e din nou vineri si nu in ultimul rand : ovi toata fericirea din lume !! sa fii sanatos si fericit alaturi de cei dragi tie ! sa ne traiesti ! |
||
rasarit Postat pe 10 Octombrie 2008 09:23 |
||
Buna dimineata va dorim | ||
cristisz Postat pe 10 Octombrie 2008 09:24 |
||
cristiz ce mai faci tu ?? o cafea cu frisca? |
||
rasarit Postat pe 10 Octombrie 2008 09:26 |
||
NEATZAAA!!!GATA FRAPPEUL GATA!!!GATA!!!am intzeles mai sunt doua luni nu saritzi toate pe mine acuma mai mai insanatosaire rapida bolnavioarelor! Si chiar unde-i BEBELA???cine ne mai inveseleste cu imaginiile alea super dragutze acuma???BEBELAAAAAAAAA????UNDE AI FUGIT??? Ovi speram ca ai petrecut super ieri Ileana normal ca ai cu cine sa bei cafeaua uite cata lumea intra dimineatza si mai nou si eu hai la o tigara sa mai vb un piculetz si dupa plec la munca eu! O ZI SUPERBAAAAAAAAAAA LA TOATA LUMEAA!!!!! |
||
mauinboots Postat pe 10 Octombrie 2008 09:28 |
||
Daaaaaaa, o cana mare..... Uite, ma mai adun si eu de pe drumuri si dau o raita prin cafenea.. |
||
cristisz Postat pe 10 Octombrie 2008 09:29 |
||
OO ASA MIAUNUKA da si mie putina frisca ca mi place da sa fie light sa nu ma ingras Cristinica la buna revedere ne bucuram ca mai ai timp de o cafea dn cand in cand !!! pupici lume eu am plecat la munci! |
||
mauinboots Postat pe 10 Octombrie 2008 09:33 |
||
pai acuma pleci tu la munca ,andreea?? eu deja abia astept sa plec acasa !! | ||
rasarit Postat pe 10 Octombrie 2008 09:38 |
||
meli ,,,nu ai terminat "revizia " ?? hai la o cafea! |
||
rasarit Postat pe 10 Octombrie 2008 09:42 |
||
Ce frumos ca suntem mai multe in dimineatza asta, Lori mai am pana luni libere, Kami, nu le poti aerisi caloriferele, k eu am pus aerisitoare la fiecare calorifer sa pot scoate aerul din ele sa circule apa, sau nu inteleg eu ce au calorifere tale ca as vrea sa te pot ajuta.... Andreea , spor la treaba si o zi frumoasa sa ai. Cristinica, ce bine ca esti cu noi la cafea.... |
||
Postat pe 10 Octombrie 2008 09:42 |
||
Miha, tu esti deja la treaba, e bine ca-ti poti lua cate o pauza de cafea cu noi:* | ||
Postat pe 10 Octombrie 2008 09:43 |
||
da ileana, dupa o saptamana aglomerata ,am hotarat eu ,ca merit o pauza asa ca ... la cafenea !!! |
||
rasarit Postat pe 10 Octombrie 2008 09:57 |
||
aaaaaaaa faza cu aerisirea am facut-o deja cand nu dadeau caldura problema e ca fac o caldura prea uscata chiar daca nu l-e dau drumu prea tare ,e un sentiment neplacut sa te trezesti cu gatul uscat . o ciocolata de la cine beau si eu |
||
yavrum Postat pe 10 Octombrie 2008 10:15 |
||
Poftim o cana plus multa frisca... Cat despre calorifere, pe vremuri se puneau recipiente speciale cu apa, dar se potriveau doar la elementii de fonta, ca astia moderni sunt cam subtiri. Exista mai nou umidificatoare de camera si ajuta. |
||
cristisz Postat pe 10 Octombrie 2008 10:31 |
||
yummmmmmmmmy ador frisca in ciocolata azi merg la cumparaturi dupa umidificatoare multumesc ptr sfat | ||
yavrum Postat pe 10 Octombrie 2008 10:56 |
||
bine ai revenit la cafenea cristsz pauza de cafea,cu frisca bineinteles cu frisca de la miha o fi careva paci sa tragem si o revizia tine toata ziua ,am adunat toti soricei din sat |
||
Postat pe 10 Octombrie 2008 12:12 |
||
Hei sunt eu..... , baga Meli si pt mine k eu nu am tigari si nu vrea Luci sa se duca sa-mi ia si mie | ||
Postat pe 10 Octombrie 2008 12:20 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
PROPUNERE : O INTALNIRE REALA A CELOR DIN BUCURESTI | 504 | De la: cinezee 14 Februarie 2010 15:10 |
vand salon de coafor, frizerie de copii in Cluj | 2 | De la: ShantiL 8 Februarie 2014 19:25 |
ajutor | 3 | De la: acosac 6 Noiembrie 2011 11:12 |
|
||
barbat scorpion femeia leu | 6 | De la: quasaria 17 Noiembrie 2009 00:34 |
concurs | 22 | De la: manina 23 Noiembrie 2009 11:02 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural