Saru'mana de primire. Dai tort Ovi? La multi ani:D |
||
shrekutza Postat pe 10 Octombrie 2008 17:10 |
||
---|---|---|
va pupic pe toti/toate si un weekend placut va doresc | ||
Postat pe 10 Octombrie 2008 17:36 |
||
va pup si eu pe toti!!!! la noi weekendul asta e sarbatoarea vinului!! mare petrecere!!! o sa chefuim doua zile!!! asa ca va invit pe toti la sarbatoare!!! iar pe 14 e ziua orasului!!iar party!!! veniti? |
||
|
||
Lullutza Postat pe 10 Octombrie 2008 18:57 |
||
De la: bebelusa, la data 2008-10-10 16:43:40salutare dragilor la multi ani tot inainte ovi si pt membri noi bine ati venit la noi in club sigur o sa va placa aici sar`na...bebela... si...multumesc tuturor celor care au postat...urari... am implinit...28 ani de...casnicie... asa ca...chiar mi-e bine.... chiar daca uneori...stancile...se lovesc...cred ca...cu putina ratiune...totul revine la...normal!!! asa ca...chiar n-am ce reprosa vietii... va multumesc tuturor...si...astept sa servim ceva...in cafeneaua noastra!!! impreuna cu...toti cei nou veniti...ca vad ca...incepe sa placa lumii...la noi in cafenea!!! deci...se pare ca ...chiar e placut... |
||
ovidiu42 Postat pe 10 Octombrie 2008 19:16 |
||
De la: shrekutza, la data 2008-10-10 17:10:29Saru'mana de primire. shrecutza...oooofffffffff...ce nick...fii bine venita...langa noi... de ce oare lumea...isi alege asemenea nick-uri...greu de ...reprodus? ce vor sa ascunda? oricum...ne bucuram ca...primim musafiri...si...ne straduim sa-i ospatam...cum putem... |
||
ovidiu42 Postat pe 10 Octombrie 2008 19:20 |
||
De la: Lullutza, la data 2008-10-10 15:12:00buna!!! azi am intarziat la cafeaua de dimineata!! sorry!!! am fost la Liceu si am predat niste ore de engleza... nu am mai facut engleza de cand am terminat facultatea!!! dar a fost super!!! acuma sunt la servici!!! am luat masa si ar merge un ceai cu o tigara!!! se baga cineva? lulutza...esti o dulce...!!! multumesc de...urari...si...la fel iti doresc si tie.... sper sa se mplineasca!!! iar daca va fi aSA...astept o cafea de la tine... |
||
ovidiu42 Postat pe 10 Octombrie 2008 19:22 |
||
De la: shrekutza, la data 2008-10-10 17:10:29Saru'mana de primire. eeeeeeeeeee..........repede ...tu...la tort!!! mai ai de tras...pana ajungi la el... asa ca...mai dreptul la...incercari!!! oricum...dau salata de fructe...care e...specialitatea mea.... poti intreba...pe aici...daca e asa... si...o pot face...chiar si real...pt ca e...placerea mea...cea mai mare!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 10 Octombrie 2008 19:24 |
||
Da, are dreptate Ovidelu, chiar ne-a rasfatzat toata vara cu salatele lui de fructe....hmmmmmmm....cam buna salata:* |
||
Postat pe 10 Octombrie 2008 19:31 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-10-10 19:31:32Da, are dreptate Ovidelu, chiar ne-a rasfatzat toata vara cu salatele lui de fructe....hmmmmmmm....cam buna salata:* multumesc de...aprecieri...Ileana!!! iata ca...fac si eu...ce pot...p`aci!!! mai o...salata...mai o vorba.... |
||
ovidiu42 Postat pe 10 Octombrie 2008 19:34 |
||
Sautareee..tuturor!!!! Da' ce repede ati inchis cafeneaua!!! Si eu care credeam ca-l gasesc macar pe Ovi sau pe Andreea...sa beau si eu un ceiutz...ca's racita rau si abia mai vorbesc.... Shrekutza...(poate aflam numele tau cat mai curand...si, by the way, eu sunt Lori....)..bine ai venit in clubul cafengiilor, cu siguranta o sa-ti placa la noi...!!!!!! E deja 1,30...hai ca fac eu cafelutza si o las in filtru....sa nu se raceasca pana dimineata.... Ma duc sa incerc sa adorm...ca la 5,30 tre sa ma trezesc sa fug cu Roby pt injectia de 6.... |
||
needforspeed Postat pe 11 Octombrie 2008 01:31 |
||
Imi facurati pofta de placinte.....offff....cre ca maine ma apuc sa-mi fac si sa vedem ce-o iesi....deja parca le si vad aburind ..mmmm.... Va poop pe toti si va doresc un somnik cat mai pufos... |
||
needforspeed Postat pe 11 Octombrie 2008 01:36 |
||
NEATZAAAAAAAAA....DE CAND NU AM MAI FACUT EU CAFELUTZA??????? Am facut pt toata lumea si e calda, aromata si va asteapta pe toti..... Shrekutza se numeste, Emilia, am intrebat eu.... AAAAAAA....Si e f simpatica, ieri s-a oferit sa ne faca clatite, recunosc ca mi-a facut o pofta..... Va las sa mai dormiti si ne vedem mai tarziu.... , k doar e ...sambata:) |
||
Postat pe 11 Octombrie 2008 07:30 |
||
bravo Ileana!!!harnicutza ca intotdeauna! mersi de add!!vb pe seara cand vin de la munca!!! Apropo miaunika eu sunt cu o ora in urma si de aia ti se parea tie ca plec destul de tarziu da crede-ma ca muncesc 10 11 ore zilnic si nici weekend nu am asa ca unde i bucuria? Acu tre sa plec iar la munca si am ochii cat cepele in cap de oboseala,sper sa ma trezeasca cafeaua ta Ileana |
||
mauinboots Postat pe 11 Octombrie 2008 09:05 |
||
UN WEEKEND CAT MAI FRUMOS TUTUROR!!!am plecat la munci urasc sa am duc la munca weekenduriile da ce sa fac ufffffff pup la toata lumea |
||
mauinboots Postat pe 11 Octombrie 2008 09:07 |
||
ooooooooooo,azi beau cafeluta de la craiova ileana pai sa sti ca de mult nu ai mai reusit sa fii prima sa pregatesti cafeaua in rest ce sa zic bun venit la toata lumea SI UN WEEKEND FRUMOS SI CU MULT SOARE LA TOATA LUMEA ovi tot ai pomenit de salata de fructe ,poti sa pregatesti azi sa ne aducem aminte cum e??????????????? |
||
Postat pe 11 Octombrie 2008 10:03 |
||
Neatzaaa....Ce de lume in cafenea... Lenutza, buna cafelutza ta....mmm...ce aroma... Eu nu sunt la munca si nici nu cred ca o sa ma duc sapt viitoare...s-a imbolnavit piticul meu si tre sa-i fac injectii la 6 ore...asa ca... Pupicei tuturor! |
||
needforspeed Postat pe 11 Octombrie 2008 10:31 |
||
M-ati lasat singurica la cafelutza??? |
||
needforspeed Postat pe 11 Octombrie 2008 11:15 |
||
De la: melimeli, la data 2008-10-11 10:03:35ooooooooooo,azi beau cafeluta de la craiova ziua buna....tuturor.... m-am apucat deja de...salata...am fost ieri...la market...si am luat fructe....proaspete...imi pare rau ca...n-am gasit cognac de care folosesc eu...dar...am luat altceva...asa ca...tot fac... mai ales ca ...am si musafiri in weekend...chiar sunt nevoit sa fac...cu adevarat... dar...sper sa ajunga si pentru voi...cei din cafenea...asa ca...santeti invitatii mei!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 11 Octombrie 2008 11:32 |
||
Lori , ce sa-ti zic, e rau sa-ti vezi copilutzul bolnavoir, ai grija de el si acorda-i toata atentia, pt ca asa vad eu lucrurile, stiu ca asa faci, ai grija si de tine, multa sanatate si liniste va doresc Ovi, hhhhhhmmmmmmm, iar incepi ca eu am numai compot in casa si aseara aveam si mere mari frumoase, verzi si cand m-am intors nici cotoarele nu mai erau.... imi facusi pofta dar am alte prioritati azi si nu am timp de salata de fructe.... Andreea, sincer as vrea sa vb dar nu stiu ce timp am deseara, o sa ne gasim si pe mess Meli.......sigur o sa-ti placa cafelutza mea, cu aroma de Craiovitza, si sper sa vina si vremea aia cand o sa ajungi in Craiova ( k tu ai zis ca mai ajungi si pe aici ) si o sa ne gasim timp macar sa ne vedem la o cafelutza reala.... Lolita, se pare k e ffffff ocupata... Bebela, nu stiu, si ea are sigur ceva de facut, k nu mai intra decat sa ne salute si e un semn bun, ca ii prieste sederea in tara....ma bucur pt tine Cristinica Emi, mi-a ramas gandul la clatitele pe care le-ai promis ... Uitai pe cineva???????......ma puteti injura, dar sincer nu o fac cu intentie, de, ce sa mai zic si eu, batranetea asta ..... Cristisz, se pare ca nici matale nu ai timp liber de cafea cu noi.... Marian, Cristina lui, Falcone, Bogdanica, Lullutza si toti ceilalti sa aveti un week-end placut, insorit si plin de realizari multumitoare va pup pe totii cu dragoste si astept sa va vad postarile pe acilisea |
||
Postat pe 11 Octombrie 2008 12:50 |
||
oviiiiiiiiiiiiiii, azi te-ai pus pe schoti ne faci pofta intentionat cozonac zici cred ca fac si eu cu mac sa-mi satur poftele da salata de fructe o servesc de la tine pupicei |
||
Postat pe 11 Octombrie 2008 13:16 |
||
Mda...asa e...Ovi ne-a vazut ca suntem mai pofticioase si gata...a inceput sa ne insiruie tot felul de bunatati.... Lenutza, acum e mai bine Robert...ma asculta, nu misca mana in care are branula..si, spre bucuria mea incepand din seara asta am gasit o asistenta care poate veni acasa sa-i faca injectiile, atfel incat sa nu mai fiu nevoita sa-i stric somnul.... Haideti sa mai bem o cafeulutza...ca tare buna e.... |
||
needforspeed Postat pe 11 Octombrie 2008 14:42 |
||
Ovi se pare ca nu erai injurat azi..... Stii ca imi place si sunt pofticioasa, ce sa-i faci , dak matalutza vrei sa fii carcotasul de serviciu....asta e.... Sa-ti mai spun ca sunt si gravidutza?????? Asta faci, ma omori cu ..... |
||
Postat pe 11 Octombrie 2008 15:36 |
||
Lori ma bucur sa aud asta, pt ca stiu cum e sa ai copilul bolnavior | ||
Postat pe 11 Octombrie 2008 15:41 |
||
lENUTZA...VORBESTI SERIOS??????? | ||
needforspeed Postat pe 11 Octombrie 2008 17:00 |
||
Salut frumos si cu drag pe toti ce bineeee ca eu nu sunt pofticioasaaaa dar un lucru tot ma nelamuretse : sampanie cu ananas ? sampania = place ananas = place combinatia = LETALA, dar nemaiauzita si nemaintalnita de "je" |
||
bogdana180 Postat pe 11 Octombrie 2008 18:32 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-10-11 15:36:56Ovi se pare ca nu erai injurat azi..... abia asteptam...injuraturile tale...Ileana... ma simt atat de bine cand injuri tu... ai tu un fel anume de a injura...care imi face bine!!! axcu`...sincer...chiar n-am vrut sa va ...intarat... trebuia sa fac...si...v-am spus si voua...si...v-am invitat...la ospatz!!! ca doar e...party!!! hai...nu fiti...supi.... veniti de gustati din bunatati...si...sa fim...sanatosi...cu totii!!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 11 Octombrie 2008 20:08 |
||
De la: bogdana180, la data 2008-10-11 18:32:31Salut frumos si cu drag pe toti bogdana...sincer...ai baut vreodata...asa ceva? mai ales...asa...intr-un cadru intim...cu...lumanarele...si...uleiuri.... abia dupa...poti spune...impresii!!! ma rog...poate nu va acelasi efect...ca la mine... dar...e de...incercat!!! nu crezi? e vb de...ananas...proaspat... sa-l tai tu...atunci...si sa-l arunci in pahar!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 11 Octombrie 2008 20:11 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-10-11 15:36:56Ovi se pare ca nu erai injurat azi..... Ileana...sincer...iertare... n-am stiut ca...vine barza!!! pacatu` meu sa fie... dar...sincer...chiar esti invitata mea...sa degusti o felie de cozonac...si...o portie...cat incape in burtica ta...de salata de fructe!!! iarta-ma...te rog...dar...n-am stiut...ca...e cu ...ochi!! |
||
ovidiu42 Postat pe 11 Octombrie 2008 20:13 |
||
nu, nu am incercat dar e deja trecuta pe lista de "must do.." sper sa nu treaca prea mult timp pina va fi trecuta pe lista "rezolvate" |
||
bogdana180 Postat pe 11 Octombrie 2008 20:26 |
||
HAHAHAHAHAHAHAHA Nu pot sa cred ca voi chiar puserati..... Nu sunt ma oameni buni gravidutza, vrusei doar sa vad ce ziceti voiiiiiii.... La anii mei copil imi lipsea Sincer cred ca as fi un dezastru, k m-a lasat rabdareaaa Multzam , oricum pt invitatieeeeeeee |
||
Postat pe 11 Octombrie 2008 20:28 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ce pretuiti voi cel mai mult pe lumea asta ...? | 74 | De la: garbo_19362 30 Ianuarie 2014 23:46 |
Gyuri Pub - pub-ul lui Ioan Gyuri Pascu | 13 | De la: eu_geminy 3 Aprilie 2011 10:52 |
Restaurant & Lounge din CENTRUL ISTORIC-BUCURESTI | 21 | De la: Axl_22 25 Ianuarie 2012 18:26 |
|
||
ne aliem??? cu cine???tinem partea??? cui??? | 99 | De la: tutankhamon 21 Ianuarie 2010 14:05 |
Cum caracterizati acest barbat? | 70 | De la: Maria_22 23 Iunie 2016 08:58 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural