Postat pe 8 August 2008 14:38 |
||
---|---|---|
si io ador caini am trei maidanezi | ||
Postat pe 8 August 2008 14:39 |
||
ee ! ma refeream la poza de la avatar ,desigur... | ||
|
||
rasarit Postat pe 8 August 2008 14:40 |
||
de trei ori ! esti prietena mea ! |
||
rasarit Postat pe 8 August 2008 14:41 |
||
eu am terminat inghetata,mai este muuuuuuuuuuuuuuuuuulta cine pofteste sa se serveasca eu plec am treaba | ||
Postat pe 8 August 2008 14:42 |
||
mersi mersi mersi | ||
Postat pe 8 August 2008 14:42 |
||
fetelor ,,,cred ca plec ! imi ajunge ! {pt saptamana asta } va doresc un week-end cat mai frumos ! si o sa ma gandesc la voi cand o sa-mi beau cafeaua !! si cand voi bea o bere la o terasa ! muuulti |
||
rasarit Postat pe 8 August 2008 14:48 |
||
PT. ANUSKA68 Noi suntem si intr-un club la slabit ,ne fasesti pe acest sait la forumul "CURE DE SLABIRE"Suntem o gasca buna si te-asteptam si pe tine. |
||
laura_bella36 Postat pe 8 August 2008 14:50 |
||
Inghetaaaattttaaaaaa....!!! Las totul si vin! Mor de cald la lucru. Am nevoie de ceva dulce si de inviorare... |
||
Postat pe 8 August 2008 15:00 |
||
aparui...baghera...si...vaz ca-i rost de de...bere...si...e si rece...pe deasupra... tocmai ma gandeam sa mai aduc si eu un rand...si-o cafea...acolo...ca deh!!!...e lumea...epuizata...dupa o sapt. de munca!! redbull....vrea cineva? e ...weekend si...lumea vrea sa piarda ...nopti...se pare... iar despre vb...spunea cineva ca...arunc vb...pe aici...si...dispar... n-as pleca yo....de aici...unde e atata atmosfera...si...vad...si destula lume buna!!! iar...prietenii...slava D-nului... deci...alune...covrigei...vrea cineva? sau...fistic...? am pus la...share....pt toata lumea... |
||
ovidiu42 Postat pe 8 August 2008 15:30 |
||
inghetata... bere rece... alune covrigei... fistic... lumea mai e si la dieta pe aici... Nu mai rezist... sunt ziua 2 de daneza... si voi imi faceti pofta de bunatatile astea pe aici... (acum 3 zile chiar am papat REAL cateva fursecuri... imi facuse cristisz pofta...) Si la bagheruta nu se gandeste nimeni? bolnavioara saracuta... farmacia la ea acasa... antibiotice si toate cele => nu are voie bere... Lolo bafta la scos ghipsul... suntem alaturi de tine |
||
Angelli Postat pe 8 August 2008 15:40 |
||
pentru bagheruta mai bine pregatin un ceiut cald iar despre fursecuri aveti dreptate mai incet sau devorez iar frigideru | ||
yavrum Postat pe 8 August 2008 16:10 |
||
eu....am pus la share...pt toti!!!!! bufet suedez....serveste cine vrea....si...nu vreau sa fac rau...la nimeni... da....asa e la..petrecere!!!!!si....mai ales intre ...prieteni!!!!!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 8 August 2008 16:13 |
||
apriciez mai ovidiu... esti foarte dragut... si darnic cu prietenii... dar nu-mi permite dieta... si totusi... beau o bere rece si servesc putin din bufetul suedez (macar virtual...) MULTUMESC Ovidiu... sunt geniale astea... |
||
Angelli Postat pe 8 August 2008 16:29 |
||
esti invitata...in continuare...langa noi....cu toti prietenii...de aici!!!! iar bufetu`....ramane...deschis!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 8 August 2008 16:47 |
||
multumesc... se pare ca nu e multa lume la cafenea... |
||
Angelli Postat pe 8 August 2008 17:01 |
||
poi...hai sa-i starnim...putin... calaca-ti si tu pe suflet...si...ia vreo 2 boabe de...fistic...ca...e tare bun... iar de... ...ma ocup eu... sau...un nectar rece...cumva |
||
ovidiu42 Postat pe 8 August 2008 17:05 |
||
Ce dragut din partea ta, Ovi, dar se pare ca sunt plecati si vin la cafenea mai pe racorica.....multam pt tratatie.... , hai noroc!!!! | ||
Postat pe 8 August 2008 17:07 |
||
baghera...e pacat ca...nu esti printre noi...si..iti tin pumnii sa te ...inzdravenesti...cat mai repede... iti tin pregatit un ceai cald...si...ceva antibiotice ...daca e cazul... si...un loc cald...intre noi...aici!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 8 August 2008 17:07 |
||
meli...am atentat si yo...putin...la...inghetzata ta.... sa nu ma certi...ofer...un icetea!!!...la schimb... sau...e prea putin? |
||
ovidiu42 Postat pe 8 August 2008 17:09 |
||
noroc...Cryle... indrazneste...e pentru toti prietenii de aici...las` ca...vin ei...imediat... poate...umbla dupa...provizii...pe la...supermarket-uri acu`... or fi plini de...transpiiratie...de atata...carat... ii astept cu bere rece...si...ceai cu gheatza...pe toti... iar inghetata...furam de la meli...ca ...ne-a lasat singuri...pe aici!! |
||
ovidiu42 Postat pe 8 August 2008 17:12 |
||
Si furi tu si pt mine putin?....eu nu stiu sa fur, incep si tremur.... Doar putinel, numai dak e de ciocolata.... |
||
Postat pe 8 August 2008 17:15 |
||
hai noroc Cryle... si in seara asta o sa dai stingerea la cafenea... dimineata faci cafeluta??? esti fantastica bagheruto te asteapta Ovidiu la cafenea cu ceiutul cald... cum te mai simti? Lolo? poti sa conduci????? |
||
Angelli Postat pe 8 August 2008 17:18 |
||
fur....Cryle...si pt tine.....daca poftesti!!! numa` sa-ti fie tie bine!!! te mai retinem...printre noi....daca-ti face placere!!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 8 August 2008 17:21 |
||
angeli....suntem cam putini...pe aici...se pare... dar...poate mai vine lumea!!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 8 August 2008 17:23 |
||
dak nu-mi facea placere , doar citeam si nu ma faceam vazuta, nu veneam cu.....fructe proaspete , poate facem o limonada.....poti sti care pofteste la.....lamai? |
||
Postat pe 8 August 2008 17:24 |
||
sau...o salata de fructe!!!!...cu putin coniac....wisky...sau...ce mai pofteste lumea!!!! | ||
ovidiu42 Postat pe 8 August 2008 17:25 |
||
Bagherica sigur vrea, k e mai sanatoasa si recomandata pt continutul mare de vit C. Lolo cand ajungi sigur o sa vrei sa te racoresti, stii ce limonada buna fac???....mmmmmmmm, ma duc draq la bucatarie ca incepui sa salivez cu gandul la limonada:)) Eu sunt pofticiosaaaaa.... |
||
Postat pe 8 August 2008 17:27 |
||
salata de fructe vreau si eu,dar daca aveti fara frisca si cu cognac. |
||
laura_bella36 Postat pe 8 August 2008 17:30 |
||
ovidiu42 poti sa papi inghe. cat doresti e destula sa-ti fie de bine ,va las acum pupici la toata gasca | ||
Postat pe 8 August 2008 17:45 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cafea | 147 | De la: garbo_387603 3 Martie 2014 09:22 |
vand salon de coafor, frizerie de copii in Cluj | 2 | De la: ShantiL 8 Februarie 2014 19:25 |
Acesta adorabile PISICI !!!!! | 140 | De la: elisabeta_boia 8 Noiembrie 2012 20:59 |
|
||
Topic pt pup�cio�i | 269 | De la: Axl_R 29 August 2013 21:29 |
cazare delta dunarii Sulina | 13 | De la: iasomia 14 Octombrie 2010 17:18 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural