BUNA CAFELUTA FACI BOGDANA APRIND SI O SI SA VEDEMCE MAI E PRIN CAFENEA O ZI MINUNATA TUTUROR |
||
Postat pe 13 Octombrie 2008 08:43 |
||
---|---|---|
salut tuturor! mamaaaaa dar ce se mai munceste pe-aici! doar o singura postare pe ziua de azi! multumesc tuturor pentru urarile de bun venit. Apreciez OviDIU ca mai exista oameni normali la cap care se ajuta si se sprijina, macar cu un sfat sau cu o vorba buna. personal si eu mi-am dorit intotdeauna asa ceva....dar nu am avut parte. daca vreti sa ma includeti si pe mine in cercul vostru nu poate decat sa ma bucure. oricum, nu cred ca e de neglijat un medic stomatolog in varsta de 35 de ani.... inca o data multumesc tuturor ca m-ati primit si pe mine. si evident, am gresit in primul mesaj. nu regret ca a fost ziua mea, ci ca a fost mai DEVREME si nu v-am dat de baut.... pupici si un inceput de saptamana superb la toata lumea! | ||
tutankhamon Postat pe 13 Octombrie 2008 10:39 |
||
ha ha! am uitat ca o bleaga! multumesc ovidiu pentru cupa de salata de fructe. intr-adevar a fost delicioasa! cu proxima ocazie te invit si eu la o tarta cu fructe. deocamdata nu am decat ardei umpluti si budinca de conopida. daca doresti, hai la o portioe si la o .....cafea. ca-i calda..... | ||
|
||
tutankhamon Postat pe 13 Octombrie 2008 10:42 |
||
Neatzaaaaa.....cm tarziu la mine cafelutza, da' ..ce sa-i faci, asa e cand e piciul bolnavior... Sunt obosita...ma trezesc la 6 ore sa aduc asistenta acasa pentru injectie...unde mai pui ca sunt racita si eu rau de tot... Lossado, ce bine ar fi sa-ti stim numele...Uite, eu sunt Lori, Ovidiu e Ovi... , Cryle e Ileana.....samd Pupicei tuturor!!!!si o zi cat mai buna!!! |
||
needforspeed Postat pe 13 Octombrie 2008 11:00 |
||
lossado eu sunt meli imi pare bine ca iti place in cafeneaua noastra,.... unde o fi budinca aia de fructe imi facusi pofta nu am mancat niciodata e cineva sa fumez si eu o tigara???????? |
||
Postat pe 13 Octombrie 2008 11:06 |
||
De la: lossado1973, la data 2008-10-13 10:39:50salut tuturor! mamaaaaa dar ce se mai munceste pe-aici! doar o singura postare pe ziua de azi! multumesc tuturor pentru urarile de bun venit. Apreciez OviDIU ca mai exista oameni normali la cap care se ajuta si se sprijina, macar cu un sfat sau cu o vorba buna. personal si eu mi-am dorit intotdeauna asa ceva....dar nu am avut parte. daca vreti sa ma includeti si pe mine in cercul vostru nu poate decat sa ma bucure. oricum, nu cred ca e de neglijat un medic stomatolog in varsta de 35 de ani.... inca o data multumesc tuturor ca m-ati primit si pe mine. si evident, am gresit in primul mesaj. nu regret ca a fost ziua mea, ci ca a fost mai DEVREME si nu v-am dat de baut.... pupici si un inceput de saptamana superb la toata lumea! `mneatza!!!...si...ms s eu de aprecieri... ma gandesc ca...netu` asta...cu toate pacatele lui...poate fi folosit si inscopuri amiabile si...benefice...uneori...chiar reconfortante...nu doar pt a blama ceva...sau pe cineva...sau...doar pt topicuri cu tenta sexuala... acu`...sa nu creada lumea ca...suntem ipocriti si...nu putem vb si despre asa ceva...dar...noi am considerat ca e mai placut..asa...sa ne povestim ce facem peste zi...chiar daca inca nu ne cunoastem...real...decat...poate cateva persoane dar...se preconizeaza sa ne vedem...undeva la brasov...cumva... depinde cine poate ajnge...la aceasta prima intalnire...apoi...credem ca...desigur...vor mai urma...si altele... e placut sa poti vb cu cineva...atunci cand ai putin timp...si...sa crezi ca poti fi ascultat si...sfatuit intr-o oarecare pb... de aceea...ne bucuram pt fiecare ...nou sosit...in acesta cafenea... o dimineatza placuta...tuturor...si...iata ca...inca mai abureste cafelutza pe aici... |
||
ovidiu42 Postat pe 13 Octombrie 2008 11:10 |
||
unde o fi budinca aia de fructe budinca de conopida am vrut sa scriu da asta e tot la salata de fructe imi sta gandul, si asta e mai dam gres cu ce gandim |
||
Postat pe 13 Octombrie 2008 11:24 |
||
urmarind din tacere,sunt prea trista sa pot vorbi. | ||
yavrum Postat pe 13 Octombrie 2008 11:34 |
||
buna iar iubiteilor! meli, numele meu real e diana-maria. si e, asa cum ti-ai dat seama, budinca de CONOPIDA, nu de fructe..... e, inseamna ca nu e tzapana cafeaua. uite ia o cana de la mine ca te trezesti instantaneu...sta lingurita batz in ea....ovidiu, multumesc pentru cuvintele frumoase. da, la bv e super! am fost in august in concediu cu sotul meu. am prins o vreme fainaaaaa......mi-ai face mare placere sa ne vedem cat mai muuuuuulttttttiiiii in gasssscaaaaa la bv la pietrele lui solomon sa viuasca valceul dracului de rasete si de prieteni. pupici la toti. | ||
tutankhamon Postat pe 13 Octombrie 2008 11:35 |
||
ca de obicei, zapacum sunt aqm incurcat borcanele. dar stiu ca sunteti iubitii mei prieteni si nu va suparati....deci: 1. lori- sorry, numele meu real este diana-maria uneori si cristina - toate trei sunt in buletin......imi pare bine de cunostinta. 2. meli - sa incerca, mami sa vad daca pot face o budinca de fructe. am eu ceva in cap, dupa o reteta a regretatului radu anton roman. daca iese o bunatate, promit sa va dau sa gustati si sa postez si reteta aici pentru cine o vrea. si nu esti singura. fumez si eu cu tine o tigara, ca am mai pus un rest de cafea in ceasca. cine mai vrea cafea sa urle ca mai fac! 3. ovi - sunt o persoana matura si haioasa, dispusa si deschisa la orice provocare si orice discutie, fara sa interpretez aiurea! 4. Yavrum - ce s-a intamplat cu tine, pui? de ce esti trista? |
||
tutankhamon Postat pe 13 Octombrie 2008 11:45 |
||
De la: yavrum, la data 2008-10-13 11:34:38urmarind din tacere,sunt prea trista sa pot vorbi. ce anume...te-a intristat atata? |
||
ovidiu42 Postat pe 13 Octombrie 2008 11:55 |
||
buna ziuaaaaa!!!!!!vad ca ati inceput sa ma uitati!!! doua zile nu am fost iar eu care venisem sa va servesc cu vin de la Milestii Mici,premiat cu locul 1 ............ iar voi!!!!Lori imi pare rau pt tine si copilul tau!!! | ||
Lullutza Postat pe 13 Octombrie 2008 12:00 |
||
luluuuuuuuu,cum sa te uitam ,da stiind ca nu ai net in weekend am zis ca astept pana dai un semn de viata yavrum da ce so fi intamplat cu tine,sper ca acum cand scriu eu sa-ti fi trecut supararea pai lossado nici nu stiu cum sa-ti spun cred ca ar fi dragut dia .........ce zici merge????????? |
||
Postat pe 13 Octombrie 2008 12:12 |
||
El si ea in pat. Suna telefonul. Ea raspunde, si vine inapoi. - Cine a fost? - intreaba el. - Sotul. - Atunci plec. - Stai linistit. A zis ca mai sta inca o ora, fiindca a iesit la o bere cu tine. |
||
Postat pe 13 Octombrie 2008 12:54 |
||
da, meli, poti sa-mi zici cum doresti tu. din fericire, mama a fost desteapta si mi-a pus trei nume ca sa aiba toti de unde alege. noa, va doresc o zi insorita tuturor - asa cum ii in bucale - si va pup dulce. io fug acuma la munca - lucrez in ture. cred dar nu promit sigur ca o sa revin mai pe seara, dupa 8 jumate ca atunci ajung acasa de la serviciu. daca nu, ne vedem maine dupa amiaza dupa ora 3. pupici la toata lumea...... | ||
tutankhamon Postat pe 13 Octombrie 2008 13:29 |
||
mai e cineva sa bea cu mine ceva ca de fumat nu mai pot dupa 4 pachete de aseara pana azi .am fost azi la dr si am descoperit ca sufar de o lipsa imunitara e o boala a copiilor dar ginecologul a spus ca se manifesta si la adulti nici macar nu stiiu ce e asta in plus termenul de r�teln nu imi e cunoscut .in plus am niste probleme4 si in paradis .va multumesc chiar daca nu ma cunoasteti sunteti alaturi de mine macar cu vb bune ,eu aici sunt singura cuc iar singura mea alinare e pc-ul in rest nu am prietenii nimic. | ||
yavrum Postat pe 13 Octombrie 2008 14:30 |
||
yavrum ,copila draga, {nu te supara de apelativul copila,dar am o fata de 20 de ani...} iti dorim tot binele din lume si multa sanatate !!! stii ca suntem alaturi de tine ... sanatate multa ,ca probleme le din paradis ,,,vin si se duc,,,mereu va fi asa,, |
||
rasarit Postat pe 13 Octombrie 2008 14:32 |
||
De la: yavrum, la data 2008-10-13 14:30:08mai e cineva sa bea cu mine ceva ca de fumat nu mai pot dupa 4 pachete de aseara pana azi .am fost azi la dr si am descoperit ca sufar de o lipsa imunitara e o boala a copiilor dar ginecologul a spus ca se manifesta si la adulti nici macar nu stiiu ce e asta in plus termenul de r�teln nu imi e cunoscut .in plus am niste probleme4 si in paradis .va multumesc chiar daca nu ma cunoasteti sunteti alaturi de mine macar cu vb bune ,eu aici sunt singura cuc iar singura mea alinare e pc-ul in rest nu am prietenii nimic. buna!!!...sincer...imi pare rau ca...esti necajita...si...mai al;es ca...esti si...bolnavioara!!! poate ca...dracu...nu-i chiar atat de negru cum pare...asa ca...incearca sa te mobilizezi...si...sa reusesti sa afli ce si cum e cu boala asta... nu trebe sa ...cazi...doar asa...la prima lovitura!!! tre sa rezisti in viata...la multe .lovituri ale ei!!! altfel...nu ajungem nicaieri...daca nu ne mobilizam sa si luptam putin cu...viata asta care si asa e...de kko...de multe ori... nu dispera...intereseaza-te...si vezi in amanunt despre ce e vb...si...spwer ca si prietenii de aici...ma refer la cei ce au cunostinte in domeniu...sa te ajute cumva...cu un sfat...o vb...ceva... nu cred ca la noi...e cineva indolent fata de...prietenii de aici... chiar daca ...viata ...pt multi...nu e chiar...roza...trebuie ca si noi...sa invatam sa luptam cu ea...si cu pb ce ni le creeaza uneori!! deci...cauta sa fii cat se poate de...lucida...si...daca ai nevoie de ajutor...suntem destui pe aici...care avem o varsta si...o profesie...si...poate reusim sa descoprim ce si cum este!! |
||
ovidiu42 Postat pe 13 Octombrie 2008 15:34 |
||
daca spui de roteln , m-am gandit la o lipsa de imunitate la rubeola,rujeola, varicela. boli ale copilariei. acesta este un vacin ce se face pentru a dezvolta anticorpi . se face in copilarie insa nu da o imunitate de durata. daca tu ai o astfel de problema , e bine sa-l faci. stiu ca la femeile insarcinate nu se face oricum, medicul tau e cel ce hotaraste. in privinta necazurilor din paradis, acestea vin si trec. uneori ca ploaia de vara. principalul sa nu fie o ploaie de aceea mocaneasca. insa, chiar si asa, cand omul e sanatos, le duce pe toate fugi la medic si fa cum zice el. va fi bine. |
||
si_totusi Postat pe 13 Octombrie 2008 16:09 |
||
Ovidiu... Eu mi-am ales nickul asta acum foarte multi ani, cand a aparut Shrek 1, de unde si Shrekutza. Nu ascund nimic in spatele nickului. Doar mi s-a parut mie... funny!:P Iar acum il folosesc de atatia ani incat m-am obisnuit cu el P.S.: Salata de fructe suna.. perfect!:D Tu faci salata de fructe, eu clatite, si mai gasim pe cineva care sa aduca bautura. Ca in rest... Sa auzim de bine!:D |
||
shrekutza Postat pe 13 Octombrie 2008 16:18 |
||
Ileana... Daca iti spun ca la ora 3 dimineata eram cu o prietena pe strazi (noi si cei fara de casa ) si cautam un non stop sa luam lapte pentru clatite, ai sa razi? Am gasit intr-un final... Si la 4 umpleam clatite Mereu am pofta de clatite ! Deci cred ca avem ceva in comun ... |
||
shrekutza Postat pe 13 Octombrie 2008 16:22 |
||
wow ! Esti gravida? Felicitari!:D | ||
shrekutza Postat pe 13 Octombrie 2008 16:24 |
||
Scuze, am vazut mai tarziu mesajul tau. Ne-ai bagat in ceata! |
||
shrekutza Postat pe 13 Octombrie 2008 16:29 |
||
De la: shrekutza, la data 2008-10-13 16:18:31Ovidiu... Eu mi-am ales nickul asta acum foarte multi ani, cand a aparut Shrek 1, de unde si Shrekutza. Nu ascund nimic in spatele nickului. Doar mi s-a parut mie... funny!:P Iar acum il folosesc de atatia ani incat m-am obisnuit cu el ok....inteleg...acum...cum sta treaba...dar..chiar aasa...sa ne tii pe...plita? :D k....glumeam....si..e ok!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 13 Octombrie 2008 18:44 |
||
pe mine toata lumea ma ignora!!!!!!!! | ||
Lullutza Postat pe 13 Octombrie 2008 18:53 |
||
LULUTA ce esti suparata ca sunt aici putem servi ocafeluta inpreuma dar cafeluta odai tu ca eu nu am si o tigare dau eu | ||
marian_nitiu Postat pe 13 Octombrie 2008 19:35 |
||
va multumesc ca sunteti alturi de mine ,din pacate dr sa inselat nu sunt gravida am primit tel si mi-a spus ca din fericire nu sunt si nici nu trebuie sa raman 3 luni pana trece porcaria asta imi vine sa urlu de nervi chiar imi doream copilul dar poate ca e mai bine asa .in plus de ce eram suparata si inca mai sunt logodnicul meu a primit o teapa de 25 ooo de e de la cel mai bun prieten al lui plus alte magari pa la spatele lui ,acum e in depresie si nu stiiu ce sa fac ,el nu bea dar de 3 zile e beat in plus nu vb azi a veni de la munca si nici 3 cuv nu am schimbat si asta ma distruge .Darviata merge inainte ptr toti deci va invit la o ciocolata calda cu frisca dietetica ptr doamne .ovi mersi de incurajari te am juudecat gresit precum si tu pe mine ,va multumesc tuturor ,in plus la o prietena f b pe care am cunoscut-o chiar aici pe garbo . | ||
yavrum Postat pe 13 Octombrie 2008 19:55 |
||
seara buna dragilor am lipsit motivat am fost un pic bolnava,dar a trecut acum sint ok | ||
Postat pe 13 Octombrie 2008 20:40 |
||
va pupic pe toti si o seara placuta in continuare | ||
Postat pe 13 Octombrie 2008 20:41 |
||
opa bebela ne bucuram ca esti binee Yvrum imi par sincer rau pentru tine nici nu stiu cum sa te incurajez,nu pot sa spun ca stiu prin ce treci pot sa spun doar ca am treecut si eu prin chestii rele si ca tot timpul exista o iesire din intuneric!Soarele e undeva acolo la capat te asteapta,o sa rasara in curand si pe strada ta!te pup dulce si iti urez sanatate si fericire! Lulutza mama eu nu te ignor chiar ma intrebam ce face fata aia cu coditze din poza pupici si hai ia un capuccino cald cu rom sa nu mai fi supi,daca nu ti place cu rom iti fac de care vrei tu ! Srekutza e super niku tau mie imi place sie u mauinboots tot dupa sherk m am inspirat,stii ca era puss in boots ala?ee nu mai era disponibil ca vroiam pussinboots sa mi pun intitzial asa ca am ales mauinboots!mau de la miau in fine poveste lunga. OVI tu nu mai ai de gand sa vb cu mine?sa stii ca nu ti mai fac frappee,,,,eeeee pai ce insemana asta domne?cu toata lumea vb numa pe mine nu ma mai bagi in seama. Marian ai revenit si tu pe aciulea?nu te -am mai vazut cateva pagini?pe unde umblasi? RESTUL?UNDE I ILEANA AZI? MELI CE FACI? NEBUNICA? LORI? PUPICI LA TOATA LUMEA MA BAG LA SOMNICA! |
||
mauinboots Postat pe 13 Octombrie 2008 23:13 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
la bloc | 10 | De la: Stefania_Negrus_1 28 Septembrie 2016 13:23 |
La ciroza ecosez | 503 | De la: precizilla 23 Martie 2012 09:28 |
comorile sufletului? | 8 | De la: UEL 7 Decembrie 2009 08:58 |
|
||
ajutor | 3 | De la: acosac 6 Noiembrie 2011 11:12 |
Zebra Caffe s�rb�torește ziua b�rbatului | 1 | De la: Veenman 8 Martie 2011 15:55 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural