Cafenea virtuala

De la: shrekutza, la data 2008-10-13 16:18:31Ovidiu... Eu mi-am ales nickul asta acum foarte multi ani, cand a aparut Shrek 1, de unde si Shrekutza. Nu ascund nimic in spatele nickului. Doar mi s-a parut mie... funny!:P Iar acum il folosesc de atatia ani incat m-am obisnuit cu el

P.S.: Salata de fructe suna.. perfect!:D Tu faci salata de fructe, eu clatite, si mai gasim pe cineva care sa aduca bautura. Ca in rest... Sa auzim de bine!:D

k...deci...hai...popate asa...facem o pravalie...ceva...si...iese de o...maslina acolo!!!
ovidiu42
Postat pe 13 Octombrie 2008 23:40
De la: Lullutza, la data 2008-10-13 18:53:35pe mine toata lumea ma ignora!!!!!!!!

lullutza...sincer...cine te ignora?
si...de ce crezi ca...te-ar ignora?
uite...hai sa vedem...ce nu e in regula!!
ovidiu42
Postat pe 13 Octombrie 2008 23:42
De la: mauinboots, la data 2008-10-13 23:13:18opa bebela ne bucuram ca esti binee
Yvrum imi par sincer rau pentru tine nici nu stiu cum sa te incurajez,nu pot sa spun ca stiu prin ce treci pot sa spun doar ca am treecut si eu prin chestii rele si ca tot timpul exista o iesire din intuneric!Soarele e undeva acolo la capat te asteapta,o sa rasara in curand si pe strada ta!te pup dulce si iti urez sanatate si fericire!
Lulutza mama eu nu te ignor chiar ma intrebam ce face fata aia cu coditze din poza pupici si hai ia un capuccino cald cu rom sa nu mai fi supi,daca nu ti place cu rom iti fac de care vrei tu !
Srekutza e super niku tau mie imi place sie u mauinboots tot dupa sherk m am inspirat,stii ca era puss in boots ala?ee nu mai era disponibil ca vroiam pussinboots sa mi pun intitzial asa ca am ales mauinboots!mau de la miau in fine poveste lunga.
OVI tu nu mai ai de gand sa vb cu mine?sa stii ca nu ti mai fac frappee,,,,eeeee pai ce insemana asta domne?cu toata lumea vb numa pe mine nu ma mai bagi in seama.
Marian ai revenit si tu pe aciulea?nu te -am mai vazut cateva pagini?pe unde umblasi?
RESTUL?UNDE I ILEANA AZI?
MELI CE FACI?
NEBUNICA?
LORI?
PUPICI LA TOATA LUMEA MA BAG LA SOMNICA!

de ce ma acuzi?...uite...hai sa vb...
esti?
si...sa nu crezi ca...scapi de....frappe`-ul ala!!!
ovidiu42
Postat pe 13 Octombrie 2008 23:45
De la: yavrum, la data 2008-10-13 19:55:48va multumesc ca sunteti alturi de mine ,din pacate dr sa inselat nu sunt gravida am primit tel si mi-a spus ca din fericire nu sunt si nici nu trebuie sa raman 3 luni pana trece porcaria asta imi vine sa urlu de nervi chiar imi doream copilul dar poate ca e mai bine asa .in plus de ce eram suparata si inca mai sunt logodnicul meu a primit o teapa de 25 ooo de e de la cel mai bun prieten al lui plus alte magari pa la spatele lui ,acum e in depresie si nu stiiu ce sa fac ,el nu bea dar de 3 zile e beat in plus nu vb azi a veni de la munca si nici 3 cuv nu am schimbat si asta ma distruge .Darviata merge inainte ptr toti deci va invit la o ciocolata calda cu frisca dietetica ptr doamne .ovi mersi de incurajari te am juudecat gresit precum si tu pe mine ,va multumesc tuturor ,in plus la o prietena f b pe care am cunoscut-o chiar aici pe garbo .

inseamna ca...tre sa te poti remonta....pentru ca...sincer...nu p[oti sta multa vreme...in halu` asta...
si...chiar daca m-ai judecat gresit...asta e...
dupa cum vezi...eu...tot ala sunt...si...inca nu-mi lipseste nik...
asa ca...astept o veste buna de la tine...sa stim ca ...esti ok!!!
ovidiu42
Postat pe 13 Octombrie 2008 23:49
neataaaaaaaaaaaaaa astazi fac eu cafeluta ca e sarbatoare si nu lucram va stept la ocafea ca deja e gata
marian_nitiu
Postat pe 14 Octombrie 2008 07:47
hmmmm,in dimineata asta cafea de la marian
bravo esti harnicut,sa sti ca e foarte buna
oooooooooffff,am uitat sa salut lumea
BUNA DIMINEATA LUME,si sa fie la toti cu mult soare
pupicei la toata lumea:
cryle
lolo
andreea
lori
bebita
cristina
lulu
miaunuka
srekuta
dia
marian
ovi si inca o caruta de pupicei daca am omis pe cineva

Putzin dupa miezul noptii, un betiv se invartea in jurul unui
stalp.
Un politist, care isi facea rondul de noapte, se apropie de
el si il intreaba ce face, la care betivul ii zice ca isi cauta
cheia.Asadar, se pun amandoi pe cautat.
Dupa o vreme, cautand in zadar,politistul il intreaba pe om daca e sigur ca le-a pierdut
acolo, iar acesta ii raspunde:
-De fapt, le-am pierdut la stalpul celalalt, dar aici e lumina...

Postat pe 14 Octombrie 2008 08:23
buna dimineata !
marian,ms pt cafea! am sa servesc,,
meli ,,,ce pupici ,,,
azi e sarbatoare si noi muncim,,,,
rasarit
Postat pe 14 Octombrie 2008 08:57
melimeli pe mine mai uitat ,oups nu gasesc mascariciu ala care plange sa vezi ce suparata sunt azi sunt bine deci ce mai servim azi ca am pofta de ceva delicios,eu dau cokteil ptr toata lumea cu fructe dar fara alcool de toate ptr toti cine serveste?
yavrum
Postat pe 14 Octombrie 2008 11:06
uuuuuuuups,cu regretele de rigoare pt. tine atunci
si ceva delicios pt. tine sper sa-ti placa
niste eclerute cu frisca merge???????

Postat pe 14 Octombrie 2008 11:19
pai ,,,daca tot e sarbatoare ,,,sa va servesc cu o placinta de dovleac ! stiti cat de bun este dovleacul pt sanatate ?? foooarte bun ...inima ,colesterol..are si magneziu,,,printre altele ,,,asa ca serviti cu incredere!!!
rasarit
Postat pe 14 Octombrie 2008 11:23
miha nu stiu cat e de sanatos dovleacul pt. sanatate da imi place la nebunie ,imi facusi pofta de mor ,asa ca ada o felie si pt. mine ca salivez pe tastatura

Postat pe 14 Octombrie 2008 11:28
meli ...te rog ...serveste !
am facut destula !
dar cum se mai intoarce roata ,nu ??
rasarit
Postat pe 14 Octombrie 2008 11:31
`mneatza!!!...tuturor...chiar daca e...pe la pranz asa...
pt mine...abia acum e dimineatza ca...daca muncesc noaptea....
pupici...si...cred ca mai merge o cafea...chiar daca e...pranzul...
ovidiu42
Postat pe 14 Octombrie 2008 11:44
,,,sigur ca merge ,doar suntem la cafenea
mai vreau si eu una ,dar cu frisca !
rasarit
Postat pe 14 Octombrie 2008 11:50
ovi mai beau si io o cafeluta cu tine ca nu am mai baut demult impreuna nimic
miha ,daaaaaaaa se intoarce roatachiar mi-ai facut rau pofta da merg in oras si poate gasesc sa imi stapanesc pofta,ca sunt pofticioasa rau
o placinta cu branza pt. tine miha ce zici??????????????????

Postat pe 14 Octombrie 2008 11:53
aaaaaa apropo de dovleac stiie cineva sa faca si mancare ?din dovleacu ala mare si galben ?am mancat o data la cineva era precum mancarea de cartofi cu carne dar foarte delicioasa .eclere nu am mai mancat d 2 ani yyumy cat despre placinta am si eu acasa
yavrum
Postat pe 14 Octombrie 2008 11:55
De la: miaunuka_68, la data 2008-10-14 11:50:12,,,sigur ca merge ,doar suntem la cafenea
mai vreau si eu una ,dar cu frisca !

imediat...acu`...am terminat de batut frisca!!!
asa ca...e fresh...si...sper si...pe gustul tau!!!
ovidiu42
Postat pe 14 Octombrie 2008 11:57
eu nu am placinta acasa, da sper sa gasesc in oras la vreo patiserie(macar asa una turtita veche nearatoasa)sa-mi satur pofta

Postat pe 14 Octombrie 2008 11:58
De la: melimeli, la data 2008-10-14 11:53:12ovi mai beau si io o cafeluta cu tine ca nu am mai baut demult impreuna nimic
miha ,daaaaaaaa se intoarce roatachiar mi-ai facut rau pofta da merg in oras si poate gasesc sa imi stapanesc pofta,ca sunt pofticioasa rau
o placinta cu branza pt. tine miha ce zici??????????????????

melica...hai taty...sa savuram...ca...ma bucur ca...ti se pare a fi mai buna ...cu mine!!
am pus mai putin zahar...pt tine!!
ovidiu42
Postat pe 14 Octombrie 2008 11:59
immmm, mersi ovi !
e buunaaaa !!!
mai ales dupa placinta !
meli, glumesc ! stiu cum e sa-ti fie pofta ,ca si eu sunt pofticioasa ...mai ales cand e vb de desert !
rasarit
Postat pe 14 Octombrie 2008 12:04
miha pai si io glumesc deaia suntem asa o trupa misto aci da cu pofta tot raman
ovi pt. ca tu dai o cafeluta o beau si cu zahar ,da sa sti altadata eu beau tare si fara zahar

Postat pe 14 Octombrie 2008 12:09
De la: melimeli, la data 2008-10-14 12:09:08miha pai si io glumesc deaia suntem asa o trupa misto aci da cu pofta tot raman
ovi pt. ca tu dai o cafeluta o beau si cu zahar ,da sa sti altadata eu beau tare si fara zahar

tunci...TARE....sa fie...melica...
si...zahar...am pus doar...foarte putin...sa nu fie ...ca mine...asa...
ovidiu42
Postat pe 14 Octombrie 2008 12:13
esti un dulce
miha ce zici de statusul meu azi la mess ,am cam epuizat statusurile ce erau misto de pe net din punctul meu de vedere......tre sa inventez ceva io

Postat pe 14 Octombrie 2008 12:20
pai ...meli ,daca ai microfon...sa risc sa si ascult cum canti ????
oricum ,ma amuz de ele
rasarit
Postat pe 14 Octombrie 2008 12:55
Salutare, vad ca este inca frumos aici, mi-a fost dor de voi......

Postat pe 14 Octombrie 2008 13:15
bine ai revenit ,ileana !
o cafea cu frisca de la ovi ,sau o placinta de dovleac ??
daca nu,ne canta meli ...la capsator !!!
rasarit
Postat pe 14 Octombrie 2008 13:38
Salutare tuturor....si mie mi-a fost dor de voi....am citit cateva pagini de cand n-am reusit sa mai intru.... Kami, am vazut ca ai probleme. Sunt sigura ca vei trece cu bine peste ele...suntem alaturi de tine, chiar daca virtual....dar iti transmit cea mai calduroasa imbratisare virtuala...

Eu sunt mai bine, am luat niste medicamente...Robert maine seara termina injectiile, si de joi incep si eu munca...

Va pup pe toti si poate mai actualizam lista cu cei care vor sa ne intalnim dupa 15 decembrie, la Brasov....
needforspeed
Postat pe 14 Octombrie 2008 13:52
Uitasem....nu stiu cum e la voi...dar la Slobozia e o caldura...24 de grade....si soare puternic. Sper sa mai tina toamna asta asa frumoasa cat mai mult!!!

O cafelutza cine are pt mine???
needforspeed
Postat pe 14 Octombrie 2008 13:53
pai lori ,ultima cafea e de pe la pranz...cu frisca de la ovidiu ,ca asa ne fu pofta !
rasarit
Postat pe 14 Octombrie 2008 14:24
eu nu inteleg ceva si poate ma lamuriti voi. unde a disparut baghera?
si_totusi
Postat pe 14 Octombrie 2008 14:47

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Dentist? 4 De la: tutankhamon 1 Octombrie 2009 14:13
Snack Bar cu program: LA TREI TzATzE NATAFLETzE! 74 De la: clippy 23 Decembrie 2009 19:49
LA MUSTARIE COPIII!!!!!! 164 De la: pik_nik 20 Octombrie 2009 06:53
CE SA FAC SA RAMAN CU EL SAU NU ? 69 De la: preciouss 8 Mai 2010 23:25
Taratele de grau 20 De la: alex2007 18 Mai 2010 07:58
Setari Cookie-uri