Cafenea virtuala

Deci...cafea cu frisca....offff...ce bine suna...numai ca tre sa ma rezum la un ceai poate mai imi ia din tuse...

"Si totusi"...am citit multe dintre postarile tale..imi esti simpatica, chiar am vrut sa te invit in cafeneaua noastra...dar...daca ai venit singurica, sper sa-ti placa si sa ramai aici cat mai mult!!!

Din pacate Baghera nu e e cam de multisor pe garbo...din cauza rautatii unora de pe garbo....si-a sters contul...daca citesti din urma, o sa vezi cum s-a intamplat...

needforspeed
Postat pe 14 Octombrie 2008 14:53
needforspeed, nu am stiut. imi pare rau. am aflat acum din intamplare. am dat clic pe avatarul ei dorind de fapt, sa raspund la un topic.
pacat. mare pacat ca suntem rai, gratuit. din obisnuinta.
si_totusi
Postat pe 14 Octombrie 2008 15:01
ziua buna!!!...sa mai pun frishca...la cineva?
abia am mai facut un boll...si...ma gandeam ca...n-ar strica...si o bucata de dovleac...la cuptor...adevarat...asa...la tzara...
am vb cu cineva...care sta lacurte...si...la noapte...ma voi delecta cu putin dovleac copt...cu lapte...proaspat....asa...
poate...si putina miere...ca tot e...vremea asta...nashpa...cu virozele ei!!!
asa ca...la noapte...va trimit...la toti...cate o felie...mai mare asa...sa intelegeti ceva...din ea...
a pus de...4 dovleci...dica...un cuptor...plin...
deci...sper sa ajunga pt cei carora le place...
despre placinta...ma mai interesez...si...poate iese si una ...din aia...unsa cu miere...
sper...sa fie...si...daca va fie...santeti invitatzii mei!!
ovidiu42
Postat pe 14 Octombrie 2008 15:50
foarte taaaaare mauinboots! Nu mi-am dat seama prima oara Tu cum te numesti?
shrekutza
Postat pe 14 Octombrie 2008 16:04
Pravalie, restaurant, facem pana la urma un adevarat trust !

Mai invatam si noi niste retete, mai otravim un pic pe cei dragi, mai una alta, Ovi!
shrekutza
Postat pe 14 Octombrie 2008 16:06
Tare bancul, melimeli!

Cum e vremea la Timisoara?

shrekutza
Postat pe 14 Octombrie 2008 16:08
De la: shrekutza, la data 2008-10-14 16:06:20Pravalie, restaurant, facem pana la urma un adevarat trust !

Mai invatam si noi niste retete, mai otravim un pic pe cei dragi, mai una alta, Ovi!

pe bune...nu vreau sa va fac ....pofta...ci...chiar asa e...
eu...de regula...spun ce fac...asa ca...sincer...chiar v-as invita...dacavirtualul asta...ar putea si asta!!!asa ca...nu ma face...rautcios!!!
ovidiu42
Postat pe 14 Octombrie 2008 16:39
bunaaaaaa! mai aveti si pentru mine o ciocolata calda sau un ceai?scuze pentru aseara! vroiam sa intru dar mi-a fost foarte rau. oricum va pup...
tutankhamon
Postat pe 14 Octombrie 2008 17:41
De la: lossado1973, la data 2008-10-14 17:41:33bunaaaaaa! mai aveti si pentru mine o ciocolata calda sau un ceai?scuze pentru aseara! vroiam sa intru dar mi-a fost foarte rau. oricum va pup...

o cioco...pt tine...e deja...pregatita...si...chiar te astepta!!!
o mai vrei...inca?
ovidiu42
Postat pe 14 Octombrie 2008 17:42
dadadadadadada!!!!! multzam ovi...esti un adevarat cavaler...pupici pentru tine....dar sa nu ne vada sotul meu.....hahahahihihihohoho....na ca ne-a vazut catzelusha....
tutankhamon
Postat pe 14 Octombrie 2008 17:55
daaaaaa. e buna! mai ales ca ai mai pus de la tine si un strop de frisca.... si te rog pastreaza-mi si mie o felie maaaaaaare de dovleac. ma innebunesc dupa el....da mi-e lene sa stau sa astept pana se coace...salivez langa cuptor si se stinge flacara.....
tutankhamon
Postat pe 14 Octombrie 2008 17:58
De la: lossado1973, la data 2008-10-14 17:58:59daaaaaa. e buna! mai ales ca ai mai pus de la tine si un strop de frisca.... si te rog pastreaza-mi si mie o felie maaaaaaare de dovleac. ma innebunesc dupa el....da mi-e lene sa stau sa astept pana se coace...salivez langa cuptor si se stinge flacara.....

poi...nu la...ragaz...ci...la cuptorul din curte...cum era odata...la noi!!
si...chiar iti opresc...si tie...si...sotului tau!!!
ca...doar nu stam aici...pe ascuns...
ovidiu42
Postat pe 14 Octombrie 2008 18:04
ma primiti si pe mine la pravalia voastra? ca am talent la ardei umpluti, budinca de conopida, ciuperci la cuptor si ecleruri. si mai stiu o gramada de bunatati dar nu vreau sa inund site-ul....cel putin sotul, fratele si catzalusha s-au lins pe degete, respectiv pe botic si au sters farfuriile cu paine, respectiv castronul de puteam sa le pun direct in vitrina.
tutankhamon
Postat pe 14 Octombrie 2008 18:06
De la: lossado1973, la data 2008-10-14 17:55:59dadadadadadada!!!!! multzam ovi...esti un adevarat cavaler...pupici pentru tine....dar sa nu ne vada sotul meu.....hahahahihihihohoho....na ca ne-a vazut catzelusha....

sper ca...nu vb...inca...catzelusha!!!
asta...ca sa nu-ti creez...pb!!!
si...ii poti spune sotului...ca...virtualul asta...bata-l vina...nu ne poate lua...de langa cei dragi...
cel putin ...daca suntem...normali...asa cum suntem noi aici...
sincer...cred ca e topicul in care postez...cel mai mult...tocmai pt ca...atmosfera e...ok!!!
deci...iti opresc o felie...sau doua?
ovidiu42
Postat pe 14 Octombrie 2008 18:07
De la: lossado1973, la data 2008-10-14 18:06:44ma primiti si pe mine la pravalia voastra? ca am talent la ardei umpluti, budinca de conopida, ciuperci la cuptor si ecleruri. si mai stiu o gramada de bunatati dar nu vreau sa inund site-ul....cel putin sotul, fratele si catzalusha s-au lins pe degete, respectiv pe botic si au sters farfuriile cu paine, respectiv castronul de puteam sa le pun direct in vitrina.

hai....langa noi...aici...cu tot cu...retete...
si...poate...asa...pe rand...le incercam pe toate...si...poate...spalam noi...vasele...cu paine...asa...
ovidiu42
Postat pe 14 Octombrie 2008 18:09
iu-piiiiii! hahahaha am portie dubla de dovleac! ca sotul nu papa ca nu-i place si mi-l lasa mie. m-am scos! si stai linistit ovidiu, catzelusha nu spune la nimeni......
tutankhamon
Postat pe 14 Octombrie 2008 18:10
De la: lossado1973, la data 2008-10-14 18:10:27iu-piiiiii! hahahaha am portie dubla de dovleac! ca sotul nu papa ca nu-i place si mi-l lasa mie. m-am scos! si stai linistit ovidiu, catzelusha nu spune la nimeni......

mai...si...daca...spune?
ovidiu42
Postat pe 14 Octombrie 2008 18:13
sotu meu e baiat de treaba si stie ca virtualul e virtual si ce-i al lui,luat cu acte acu 6 ani, e pus deoparte. si mai stie ca am o multime de prieteni de net, de mess, de alte retele si nu e gelos. si mai stie ca sunt o persoana normala, cu capul pe umeri, care nu isi face nici iluzii si nici nu are aventuri cibernetice.iar cutu e dresat sa nu latre si sa nu zica nimic..... vin dragilor cu retete cu experimente, cu ce vreti voi. sunt dispusa la incercari, schimburi, glume, shotii si de toate...
tutankhamon
Postat pe 14 Octombrie 2008 18:20
salutariiiiiiiiiiiiii ocafeluta pt mine mai este
marian_nitiu
Postat pe 14 Octombrie 2008 18:21
auzi, ovi, daca tot suntem singurei aici.....nu le facem o surpriza fetelor?????? ca vad ca se munceste pe rupte p-aici... ma gandeam la niste eclere facute rotunde si umplute cu ce vrea fiecare - una cu inghetata de visine, una cu icre, una cu cioco....sa-si spuna fiecare preferintele. ma apuc de aluat?
tutankhamon
Postat pe 14 Octombrie 2008 18:23
buna, marian, eu sunt dia. jumate din brasov.
tutankhamon
Postat pe 14 Octombrie 2008 18:24
hai la cafea ca azi a facut ovi un ibric mare....p.s. daca vrei are si frisca...multaaa....dar nu mai spune la nimeni....ssst
tutankhamon
Postat pe 14 Octombrie 2008 18:25
na, vad ca v-am speriat pe tatzi.......
tutankhamon
Postat pe 14 Octombrie 2008 18:44
De la: lossado1973, la data 2008-10-14 18:44:32 na, vad ca v-am speriat pe tatzi.......
pe mine nu mai speriat deca ai zis ca esti pe jumate din bv macar sa termin cafeaua si mai vedem
marian_nitiu
Postat pe 14 Octombrie 2008 18:47
Hello...aici e loc de o gluma ,o reteta si de ce nu de o mica barfa???Ma trezesc devreme dimineata...si fac si o cafea buna!!(daca m-au mintit altii va mint si eu):))))
walkiria
Postat pe 14 Octombrie 2008 18:56
noa hai ca am revenit si eu....am avut ceva treaba prin bucatarie.... asaaa ....la stiri si la o cana de mirinda rece....mai vrea cineva?
tutankhamon
Postat pe 14 Octombrie 2008 19:06
De la: lossado1973, la data 2008-10-14 18:23:18auzi, ovi, daca tot suntem singurei aici.....nu le facem o surpriza fetelor?????? ca vad ca se munceste pe rupte p-aici... ma gandeam la niste eclere facute rotunde si umplute cu ce vrea fiecare - una cu inghetata de visine, una cu icre, una cu cioco....sa-si spuna fiecare preferintele. ma apuc de aluat?

poi...hai sa incercam...poate...ne iese!!!
acu,,,sa nu-i spui sotzului...ca....facem asta!!!
si...poate...lumea ...se va simti...ok...cu noi asa...!!!
ovidiu42
Postat pe 14 Octombrie 2008 19:13
De la: walkiria, la data 2008-10-14 18:56:51Hello...aici e loc de o gluma ,o reteta si de ce nu de o mica barfa???Ma trezesc devreme dimineata...si fac si o cafea buna!!(daca m-au mintit altii va mint si eu):))))

e ok...deci...hai sa vedem...cum iese!!!!
ovidiu42
Postat pe 14 Octombrie 2008 19:15
cafeaua o fac dimineata...acum...daca vreti ,va fac un ceai de tei...cu miere si lamaie...:)
walkiria
Postat pe 14 Octombrie 2008 19:23
Buna seara

am trecut sa salut frumos pe toata lumea si sa va cum se simnt bolnaviorii nostri - aici mai dau de voi... oricat de bolnaviori sunteti ,macar usa cafenelei o mai deschideti cate un pic din cand in cand

sanatate cat mai grabnica

bogdana180
Postat pe 14 Octombrie 2008 19:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cum lupt impotriva vecinilor galagiosi 57 De la: esperanzza 3 Iulie 2019 01:24
Cafeneaua virtuala 4 De la: tutankhamon 4 August 2009 01:10
Mai in gluma, mai in serios� ;) Glume haz funny ras umor::)Ce fac femeile si barbatii cu simtul umorului? 54 De la: tusi_Oli 28 Iulie 2010 14:03
tchibo 12 De la: Helen29 26 Noiembrie 2009 18:53
:) 7 De la: Ciresica 28 Noiembrie 2009 08:30
Setari Cookie-uri