hai, ovi, ca inca sotu' n-a ajuns....hai s-o punem...mhhhhh...de ceva ecleruri....tu freaca acolo bine icrele alea si vezi sa nu se taie.....io am sa frec bine aici faina sa nu se faca cocoloase..... mai vrea cineva sa frece ceva?....gasim noi ce si cui sa dam..... | ||
tutankhamon Postat pe 14 Octombrie 2008 19:31 |
||
---|---|---|
walkiria multam pentru ceai. dupa criza de tahicardie de-aseara e bionevenit. sarumaaanaaaaaaaa! | ||
tutankhamon Postat pe 14 Octombrie 2008 19:32 |
||
E bun ceaiul de tei seara...cica e linistitor...:) | ||
|
||
walkiria Postat pe 14 Octombrie 2008 19:34 |
||
De la: lossado1973, la data 2008-10-14 19:32:26 walkiria multam pentru ceai. dupa criza de tahicardie de-aseara e bionevenit. sarumaaanaaaaaaaa! Cu multa placere!!:) |
||
walkiria Postat pe 14 Octombrie 2008 19:35 |
||
ovi, nu raspunzi la provocari? ntz...ntz...ntz.. nu te tzine..... | ||
tutankhamon Postat pe 14 Octombrie 2008 19:38 |
||
Va suparati daca in seara asta frec doar menta si busuiocul??? | ||
walkiria Postat pe 14 Octombrie 2008 19:54 |
||
ce faci, walki? te-ai infipt la beuturi? scoti limba la lume si ii plimbi cu busuiocul? | ||
si_totusi Postat pe 14 Octombrie 2008 20:03 |
||
halal baieti avem p-aici fetelor....cum au auzit de frecat, au fugit.....walkiria, freaca mama menta si busuiocul cat doresti tu. dar frreaaca-le bbbiiiinnneee intr-un pahar maaaaare cu apa fierbinte si putina lamaie si miere. sa vezi ce ceai tzapan iese..... | ||
tutankhamon Postat pe 14 Octombrie 2008 20:13 |
||
De la: si_totusi, la data 2008-10-14 20:03:52ce faci, walki? te-ai infipt la beuturi? scoti limba la lume si ii plimbi cu busuiocul? Ei Vladi...ca o fetita cuminte ce sunt eu... :)))))) |
||
walkiria Postat pe 14 Octombrie 2008 20:15 |
||
De la: lossado1973, la data 2008-10-14 20:13:30halal baieti avem p-aici fetelor....cum au auzit de frecat, au fugit.....walkiria, freaca mama menta si busuiocul cat doresti tu. dar frreaaca-le bbbiiiinnneee intr-un pahar maaaaare cu apa fierbinte si putina lamaie si miere. sa vezi ce ceai tzapan iese..... Ce ceai???Tinctura ...nu mai au scapare:)))) |
||
walkiria Postat pe 14 Octombrie 2008 20:17 |
||
ovidele, tata, ce ne facem? io am copt doua tavi de ecleruri rotunde ca le-am pus cu lingurita. si ale boalei au crescut ca niciodata - se vede ca sunt pentru prietenii mei dragi.....ovidele, cu ce le umplem? ca mor fetele astea de pofta...... uite asa fac toate cand au auzit de ecleruri.... |
||
tutankhamon Postat pe 14 Octombrie 2008 20:36 |
||
o sa dispar si eu pe la bucatarie. fac din nou budinca....dar acuma fac de ciuperci cu cascaval.......si cu piper...si intre timp mi-am pus pe dvdul portabil un film.... nu spui care ca radeti de mine......bine gata va spun....pistruiatul....da da da ala care era cand erau unii dintre noi pionieri prin anii 80 |
||
tutankhamon Postat pe 14 Octombrie 2008 20:39 |
||
Frumos inca si primitoare cafenea, se vede clar ca asa este, altfel nu ar fi venit atatia si nu s-ar fi acomodat asa repede, ma bucur ca inca suntem primitori si bun venit tuturor carora nu am apucat sa va urez..... Ma bucur ca veniti si cu retete noi, ne ispititi sa le incercam nu numai noi stim sa facem asta se pare si e misto.... Lori ma bucur sa vad ca sunteti bine si tu si Roby....aveti grija de voi in continuare, va pup Ovi, esti inca cavalerul nr 1.....tine-o tot asa ca e bine.... Meli, tu ai partea cu bancurile si ar fi frumos sa mai adaugi si cate o stire de moment, macar in cafenea sa ne mai punem la curent cu stirile, k eu nu am timp de stiri si mai aud si eu la serviciu diminetza la cafea.... Lolita, se pare ca inca mai are de rezolvat, nu a mai intrat sa ne mai tina la curent cu ce a mai facut.... Bebelusa si ea se bucura de zilele ramase din concediul petrecut in tara cu cei dragi... Mihaela, vad ca tu iti faci timp de pauza de cafelutza cu noi.... Emilica noastra mica, te cred ca faci clatite bune, si eu am facut duminica, am fost in vizita la o prietena si i-am propus, tocmai ca-mi facusei pofta tu.... Daca uitai pe cineva din cei cu care am mai vb...imi cer scuze, dar sunt obosita si poate maine o sa reusesc sa imi fac timp mai mult, dar citii tot ce s-a mai scris.... BAGHERA, NU NE-A PARASIT, NU ESTE UNA DIN CELE CARE POSTEAZA SI ABANDONEAZA....ESTE PRINTRE NOI, INCA.... Noapte buna tuturor si pupicei pt absolut toti cunoscuti si necunoscuti... |
||
Postat pe 14 Octombrie 2008 20:42 |
||
Gasii si eu cafea pe aici dar nu stiu cui sa-i multumesc, e f buna si la tigare imi placu si ceiutzul....cu busuioc?????, nu am incercat dar din curiozitate...poate o sa fac experimentul.... | ||
Postat pe 14 Octombrie 2008 20:44 |
||
Noapte buna CRYLE:) | ||
walkiria Postat pe 14 Octombrie 2008 20:45 |
||
ha ha ha! hai ca am gatat si eu budinca. si serialul cu pistruiatul...mai aveam doar un episod de vazut. am spalat si vasele, am fumat si o tzigara am mai baut si o cana de ceai.....numai ca vad ca lumea se cam duce la culcare.... | ||
tutankhamon Postat pe 14 Octombrie 2008 21:35 |
||
Buna seara lumeeeee... Nu-mi vine sa cred cat de multi s-au strans in cafenea la noi...se vede ca facem cafelutza cu inima buna....ca suntem prieteni adevarati..si...unde mai pui ca vrem sa ne intalnim si dupa 15 decembrie la Brasov... Bun venit noilor cafengii din toata taraaaaa.......Avand in vedere ca eu am fost cea care a lansat invitatia sa ne vedem in dec la Brasov, tot eu trebuie sa reinnoiesc si lista celor care vin...asadar...un picutz mai tarziu o sa imi fac timp sa notez numele tuturor celor noi (ca pe cei vechi ii stiu) si localitatile de unde sunt....si poate o punem de o cafea reala!!!!! Multumesc tuturor celor care au fost si sunt alaturi de mine si care s-au interesat de mine si de Robert...azi suntem mai bine....pana la sfarsitul saptamanii ne punem pe picioare!!!! Am citit tot ce ati scris...imi place mult de voi... P.S.: mai e nevoie sa ajut si eu la frecat??? Pupicei si imbratisari calde de la Slobozia!!! |
||
needforspeed Postat pe 14 Octombrie 2008 21:41 |
||
Nush cum se face, da' cand apar eu, toata lumea fuge.... | ||
needforspeed Postat pe 14 Octombrie 2008 22:07 |
||
De la: walkiria, la data 2008-10-14 19:23:21cafeaua o fac dimineata...acum...daca vreti ,va fac un ceai de tei...cu miere si lamaie...:) de tei....sa bei tu!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 14 Octombrie 2008 22:09 |
||
De la: needforspeed, la data 2008-10-14 22:07:33Nush cum se face, da' cand apar eu, toata lumea fuge.... poi...apari si tu...ca lumea...nu...noaptea... |
||
ovidiu42 Postat pe 14 Octombrie 2008 22:10 |
||
De la: needforspeed, la data 2008-10-14 21:41:30Buna seara lumeeeee... cine ajuta...la frecat? hai...ca e nevoie... |
||
ovidiu42 Postat pe 14 Octombrie 2008 22:12 |
||
buna seara Lore!ma bucur k va faceti bine si te mai asteptam si cu un ceiut cald dak momentan nu poti sa bei cafeluta.Insanatosire grabnik pt amadoi. | ||
cristina_nitiu Postat pe 14 Octombrie 2008 22:15 |
||
De la: lossado1973, la data 2008-10-14 19:31:09hai, ovi, ca inca sotu' n-a ajuns....hai s-o punem...mhhhhh...de ceva ecleruri....tu freaca acolo bine icrele alea si vezi sa nu se taie.....io am sa frec bine aici faina sa nu se faca cocoloase..... mai vrea cineva sa frece ceva?....gasim noi ce si cui sa dam..... dia...eu...tot frec...si...parca ...s-antarit...ceva...pe aci`... dar...o iesi ceva? ioi...ce am scris....si...ce se va intelege... era vb de...icre... |
||
ovidiu42 Postat pe 14 Octombrie 2008 22:16 |
||
De la: lossado1973, la data 2008-10-14 19:38:32ovi, nu raspunzi la provocari? ntz...ntz...ntz.. nu te tzine..... am raspuns...dar...se pare ca...era cam tarziu!! acu`...eu sunt la munca...asa ca...sunt disponibil!! |
||
ovidiu42 Postat pe 14 Octombrie 2008 22:18 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-10-14 20:42:37Frumos inca si primitoare cafenea, se vede clar ca asa este, altfel nu ar fi venit atatia si nu s-ar fi acomodat asa repede, ma bucur ca inca suntem primitori si bun venit tuturor carora nu am apucat sa va urez..... Ileana...multumesc...de aprecieri... in ce priveste....NR.1....fi si tu...mai indulgenta...ca mai sant baieti p`aci...si...cine stie... iar yo`s...batranel pt...NR.1...asa ca...cedez locul... |
||
ovidiu42 Postat pe 14 Octombrie 2008 22:24 |
||
Ce sa fac, mai Ovi...apar si eu cand pot...uite ca te-am nimerit la munca...eu tre sa astept sa vina asistenta, la 1,30..si abia pe urma ma bag la somnik... Asa ca, aveti un ceiutz si pt mine? |
||
needforspeed Postat pe 14 Octombrie 2008 23:31 |
||
De la: needforspeed, la data 2008-10-14 23:31:07Ce sa fac, mai Ovi...apar si eu cand pot...uite ca te-am nimerit la munca...eu tre sa astept sa vina asistenta, la 1,30..si abia pe urma ma bag la somnik... avem...uite chiar acu`...fac unu`...si pt tine... vrei...cu miere? |
||
ovidiu42 Postat pe 14 Octombrie 2008 23:52 |
||
da ovi, freaca freaca pana se intareste biiineeeee!!!! io intre timp am facut si budinca de ciuperci, am executat si un maldar de vase cu pur si fairy, l-am intampinat pe sotul meu acasica cu papa bun, am si papat, i-am facut si tzoancei ceva de papa in castronel(o tzoanca lup german de 2 ani si 40 de kile)si i-am facut si sotului sandwichurile. as mai sta cu tine draga ovidiu, mai ales ca ai timp si esti la munca, dar mi-i tare somnica, mai ales ca nici azi nu m-am simtit bine - probabil de ieri o reminiscenta, poate o cadere masiva de calciu, nu stiu inca exact. nu-ti face probleme, imi mai ramasese niste pur si am spalat eu totul aici in cafenea. vezi ca am facut si pentru tine niste cafea proaspata...sper ca mai ai ceva frisca la tine....ai grija de tine si nu bea prea multa cafea ca patesti ca mine ieri. servici usor si sa ajungi cu bine acasa. ne vedem maine. eu vin la 9 in cafenea. pupici la toata lumea si vedeti ca este si cafea, este si lapte cald cu miere, este si ceai de tei cu un strop de levantica. noapte buna la cei care s-au pus in patuc. |
||
tutankhamon Postat pe 14 Octombrie 2008 23:58 |
||
need for speed sper ca sunteti bine si tu si baietelul tau. am circustante atenuante ca am uitat, dar nici mie nu mi-a dfost pe roze nici ieri nici azi. te pup.dia | ||
tutankhamon Postat pe 15 Octombrie 2008 00:00 |
||
De la: lossado1973, la data 2008-10-14 23:58:21da ovi, freaca freaca pana se intareste biiineeeee!!!! io intre timp am facut si budinca de ciuperci, am executat si un maldar de vase cu pur si fairy, l-am intampinat pe sotul meu acasica cu papa bun, am si papat, i-am facut si tzoancei ceva de papa in castronel(o tzoanca lup german de 2 ani si 40 de kile)si i-am facut si sotului sandwichurile. as mai sta cu tine draga ovidiu, mai ales ca ai timp si esti la munca, dar mi-i tare somnica, mai ales ca nici azi nu m-am simtit bine - probabil de ieri o reminiscenta, poate o cadere masiva de calciu, nu stiu inca exact. nu-ti face probleme, imi mai ramasese niste pur si am spalat eu totul aici in cafenea. vezi ca am facut si pentru tine niste cafea proaspata...sper ca mai ai ceva frisca la tine....ai grija de tine si nu bea prea multa cafea ca patesti ca mine ieri. servici usor si sa ajungi cu bine acasa. ne vedem maine. eu vin la 9 in cafenea. sar`na...dia...si...ms de...ceai si de cafea... oare...sa mai frec...la icrele astea? si daca da...pana cand? somnik...pufos...si aveti grija de voi... eu...sunt la job...asa ca...pot vedea ce se scrie...voi...sa aveti vise frumoase!! |
||
ovidiu42 Postat pe 15 Octombrie 2008 00:09 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cafenea ce contine de toate | 199 | De la: eladaela 21 Martie 2011 10:50 |
cu colinda.... | 10 | De la: Iryna_Iry 28 Aprilie 2013 09:36 |
cafeneaua trei cirese, doua piersici si un gratar..... | 11457 | De la: SAL 27 Ianuarie 2012 14:39 |
|
||
Fibrom Uterin | 8 | De la: Melanie 1 Octombrie 2009 20:01 |
:) | 7 | De la: Ciresica 28 Noiembrie 2009 08:30 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural