Cafenea virtuala

Dia, eu sunt Lori...e mai simplu, si...mulumesc pt interesul acordat!!!!

Ovi, cu miere, mami, ca e mai bun....
needforspeed
Postat pe 15 Octombrie 2008 00:12
offf...ce greu trece timpul cand esti mort de somn....eu una...nu mai pot....

Ovi, ceva de papa n-ai, ca mi s-a facut foame...si mai lasa icrele alea..ca, de la atata frecat, o sa faci febra musculara..
needforspeed
Postat pe 15 Octombrie 2008 00:14
De la: needforspeed, la data 2008-10-15 00:12:12Dia, eu sunt Lori...e mai simplu, si...mulumesc pt interesul acordat!!!!

Ovi, cu miere, mami, ca e mai bun....

lory...incearca taty...si cu miere...poate oi sti tu ceva!!!
si...apoi?
ovidiu42
Postat pe 15 Octombrie 2008 00:16
De la: needforspeed, la data 2008-10-15 00:14:51offf...ce greu trece timpul cand esti mort de somn....eu una...nu mai pot....

Ovi, ceva de papa n-ai, ca mi s-a facut foame...si mai lasa icrele alea..ca, de la atata frecat, o sa faci febra musculara..

poi...a zis DIA...sa frec...pana se`ntareste...
o mai trebui? ca yo...nu prea ma pricep...
ovidiu42
Postat pe 15 Octombrie 2008 00:18
De la: needforspeed, la data 2008-10-15 00:14:51offf...ce greu trece timpul cand esti mort de somn....eu una...nu mai pot....

vrei...dovleac cu...lapte?
eu...asta am...dovleac copt...cu lapte caldutz!! si...putina miere...
ovidiu42
Postat pe 15 Octombrie 2008 00:19
I-o zis ca s-a intarit....

Hmm...suna delicios....da' de care dovleac???
needforspeed
Postat pe 15 Octombrie 2008 00:25
De la: needforspeed, la data 2008-10-15 00:25:10I-o zis ca s-a intarit....

d`aia albi cu miezu` galben...(de placinta!)
ovidiu42
Postat pe 15 Octombrie 2008 00:32
De la: needforspeed, la data 2008-10-15 00:25:10I-o zis ca s-a intarit....

oare...sa se fi-ntarit...si...yo sa nu bag de seama?
ovidiu42
Postat pe 15 Octombrie 2008 00:33
Apoi, da-mi si mie o felie...ca salivez aci' de una singura....
needforspeed
Postat pe 15 Octombrie 2008 00:35
De la: needforspeed, la data 2008-10-15 00:35:57Apoi, da-mi si mie o felie...ca salivez aci' de una singura....

poi...lory...de cand ma tot rog de tine...si...n-ai zis c`ai vrea...
santeti invitati...cu totii...daca nu dormiti..
ovidiu42
Postat pe 15 Octombrie 2008 00:38
care mai sunteti, neatzaaaaa!care nu, TREZIREA!!!
Am deschis eu cafeneaua!
hai ca va dau scularea la o cana de cafeaaaaaaaa!!!
am cafea proaspata, CAPUCCINO, 3 IN 1, NESS, lapte, frisca o bat acuma, ceva miere pentru doritori............dragilor de ce a-ti facut azi noapte ca tare greu va mai treziti..... e cafea destulaaa!!!
lori, imi pare bine, banuiam eu ca te cheama asa dar am vrut sa fiu sigura.
si da ovi, cred ca ai frecat destul....la capitolul cu nu stii ce s-a intarit nu prea te pot ajuta....stai sa-l intreb pe sotul sa vedem.......sper ca acuma ai ajuns acasa si te odihnesti....
tutankhamon
Postat pe 15 Octombrie 2008 08:10
ovi, cand te trezesti arunca si la fata neste dovleac....
tutankhamon
Postat pe 15 Octombrie 2008 08:11
De la: miaunuka_68, la data 2008-10-14 12:55:33pai ...meli ,daca ai microfon...sa risc sa si ascult cum canti ????
oricum ,ma amuz de ele

nuuuuuuuuuuuu , doamne fereste cum sa asculti cum cant nu vreau sa ramai cheala din cauza mea........ti-ai smulge tot parul din cap,si ai avea pedeasupra si cosmaruri,una peste alta sunt un dezastru da imi place sa cant

Postat pe 15 Octombrie 2008 08:24

dia...eu...tot frec...si...parca ...s-antarit...ceva...pe aci`...
dar...o iesi ceva?
ioi...ce am scris....si...ce se va intelege...
era vb de...icre

oare...sa mai frec...la icrele astea?
si daca da...pana cand?

poi...a zis DIA...sa frec...pana se`ntareste...
o mai trebui? ca yo...nu prea ma pricep...

oare...sa se fi-ntarit...si...yo sa nu bag de seama?
si pana la urma oviiiiii a iesit buna s-a intarit?????????

Postat pe 15 Octombrie 2008 08:35
neataaaaaaaaaa,la toata lumea dia multumin de cafea e foarte buna mai ales cand o face altcineva
azi m-am amuzat cu postarile si abia dupa mi-am dat seama ca nu am salutat,sper sa nu va supi pe mine
pupicei la toti

Postat pe 15 Octombrie 2008 08:47
Buna dimineatza,..am venit sa va aduc cafeaua...sa va puneti zahar...eu beau fara asa ca...o fac fara ...:)O zi magnifica si plina de realizari!!!!
walkiria
Postat pe 15 Octombrie 2008 09:03
apai, meli, io nu stiu cat de tare o intarit ovi ICRELE ca m-am plictisit de atata frecat din partea lui si ma-am culcat. iar acuma, de dimineatza, cred ca inca doarme saracul...asa ca nu pot sa-l intreb inca daca are febra musculara sau si daca asta l-a doborat de somn.....io de fapt nu zisei niica dar vrusei sa va facem o surpriza si sa fac niste ecleruri. io am facut aluatul. pana la urma au iesit trei tavi. dar nu stiu cu ce sa le umplu. stii ceva? pana se trezeste ovi, eu le pun aici, pe masa in cafenea. sigur are fiecare pe-acasa ceva cu care sa le umple - inghetata, finetti, budinca de vanilie, sau icre, pasta de peste, salata de cruditati ....luati si umpleti-le voi cu ce freti. io am vrut sa fie o surpriza.....dar nu m-a ajutat nimenea....
tutankhamon
Postat pe 15 Octombrie 2008 09:34
walki, daca nu ai observat, am deschis eu cafeneaua la 8 si 10 si cafeaua era calda, proaspata. si erau si mai multe variante. sper ca mai sunt si sper ca si-a luat fiecare ce a dorit.
tutankhamon
Postat pe 15 Octombrie 2008 09:37
De la: walkiria, la data 2008-10-15 09:03:34Buna dimineatza,..am venit sa va aduc cafeaua...sa va puneti zahar...eu beau fara asa ca...o fac fara ...:)O zi magnifica si plina de realizari!!!!

oooooooooooooo,deja suntem doua care bem cafeaua fara zahar
si inca neagra si tareeeeeeeeeee
pt.asta pufai doua

Postat pe 15 Octombrie 2008 09:39
De la: lossado1973, la data 2008-10-15 09:34:55apai, meli, io nu stiu cat de tare o intarit ovi ICRELE ca m-am plictisit de atata frecat din partea lui si ma-am culcat. iar acuma, de dimineatza, cred ca inca doarme saracul...asa ca nu pot sa-l intreb inca daca are febra musculara sau si daca asta l-a doborat de somn.....io de fapt nu zisei niica dar vrusei sa va facem o surpriza si sa fac niste ecleruri. io am facut aluatul. pana la urma au iesit trei tavi. dar nu stiu cu ce sa le umplu. stii ceva? pana se trezeste ovi, eu le pun aici, pe masa in cafenea. sigur are fiecare pe-acasa ceva cu care sa le umple - inghetata, finetti, budinca de vanilie, sau icre, pasta de peste, salata de cruditati ....luati si umpleti-le voi cu ce freti. io am vrut sa fie o surpriza.....dar nu m-a ajutat nimenea....
[/quote

pai uite io umplu juma de tava cu bubinca de vanilie si frisca
o jumate as mai umple cu icre da nu vad unde le-a pus oviiiiii

Postat pe 15 Octombrie 2008 09:42
De la: melimeli, la data 2008-10-15 09:39:40
De la: walkiria, la data 2008-10-15 09:03:34Buna dimineatza,..am venit sa va aduc cafeaua...sa va puneti zahar...eu beau fara asa ca...o fac fara ...:)O zi magnifica si plina de realizari!!!!

oooooooooooooo,deja suntem doua care bem cafeaua fara zahar
si inca neagra si tareeeeeeeeeee
pt.asta pufai doua

De la o vreme...am inceput sa beau cafeaua cu lapte.Dar tot fara zahar...oare m-oi fi acrit de simt nevoia sa o beau cu lapte???
walkiria
Postat pe 15 Octombrie 2008 09:44
De la: lossado1973, la data 2008-10-15 09:37:10walki, daca nu ai observat, am deschis eu cafeneaua la 8 si 10 si cafeaua era calda, proaspata. si erau si mai multe variante. sper ca mai sunt si sper ca si-a luat fiecare ce a dorit.

lossado...am promis...am adus cafeaua.Sunt sigura ca pana dupa-amiaza nu va mai fi cafea de loc...nici de la tine...nici de la mine.Poate va trebui sa mai faci un ibric.
walkiria
Postat pe 15 Octombrie 2008 09:47
buna dimineata !!
azi am servesc un "3 in 1 " ca tot avem ! oferta bogata de la noii veniti in cafenea !!! bv ! si se mai trezesc si din zori !
pai bine ati venit! lui dia ,walkiria ! si-totusi parca a mai trecut pe aici ...ce de lume !
cred ca va trebui sa marim cafeneaua ca sa fie spatiu suficient !
rasarit
Postat pe 15 Octombrie 2008 09:49
ileana ,cum e la serviciu ,din nou ?? maine o sa ne spuna lori cum e ...
cat despre meli,,,ai treba multa azi !! cu macul ala !
rasarit
Postat pe 15 Octombrie 2008 09:55
am scris si mia zburat postarea altundeva

de ce ,unde????????????

Postat pe 15 Octombrie 2008 10:18
iar am scris si tot zburat e altundeva

de ce ???????????????????????????????

Postat pe 15 Octombrie 2008 10:22
miha sa sti ca nu am gasit ieri placinta cu dovleac si am luat cozonac cu rahat da nu avea gust de dovleac ,de ce oare?????????

am reusit da totusi doua postari unde mama lor s-au dus?????????????

Postat pe 15 Octombrie 2008 10:23
De la o vreme...am inceput sa beau cafeaua cu lapte.Dar tot fara zahar...oare m-oi fi acrit de simt nevoia sa o beau cu lapte???
walkira mi sa incurca limba in gura zi si tu cum sa iti spunem,s-au poate ai zis si eu am omis ,s-au am uitat????????
si eu beau cafea cu lapte foarte rar atunci cand mananc muraturi si sunt acra

Postat pe 15 Octombrie 2008 10:27
meliiiii, cozonac cu gust de dovleac???
rasarit
Postat pe 15 Octombrie 2008 10:29
daaaaaaaaaaaaaaaaaa, eu voiam ceva cu dovleac
si acum am pofta ,da fac sarmale poate daca scriu pe o hartiuta dovleac si o bag in oala prinde gust???????????

Postat pe 15 Octombrie 2008 10:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CARNAVAL de ziua indragostitilor 41 De la: reyya 23 Februarie 2010 22:35
Bataie cu zapadaaaaaaaaa! 136 De la: arco_iris 29 Decembrie 2014 15:17
ne aliem??? cu cine???tinem partea??? cui??? 99 De la: tutankhamon 21 Ianuarie 2010 14:05
concurs 22 De la: manina 23 Noiembrie 2009 11:02
Vreme de ceai fierbinte 44 De la: garbo_1894 28 Aprilie 2013 09:24
Setari Cookie-uri