De la: melimeli, la data 2008-10-15 10:27:18De la o vreme...am inceput sa beau cafeaua cu lapte.Dar tot fara zahar...oare m-oi fi acrit de simt nevoia sa o beau cu lapte??? Prietenii imi spun walki...:)Daca vrei poti sa imi spui si dana.Cum iti este la indemana:) |
||
walkiria Postat pe 15 Octombrie 2008 10:39 |
||
---|---|---|
MIHAAAA SI RESTUL LUMII am pus niste poze la:))))))))))))) |
||
Postat pe 15 Octombrie 2008 10:40 |
||
De la: melimeli, la data 2008-10-15 10:31:36daaaaaaaaaaaaaaaaaa, eu voiam ceva cu dovleac Eu zic ca daca desenezi un dovleac, pe o hartiuta si il colorezi...ai sanse mai mari sa iese gustul de dovleac artistic |
||
|
||
walkiria Postat pe 15 Octombrie 2008 10:43 |
||
Eu zic ca daca desenezi un dovleac, pe o hartiuta si il colorezi...ai sanse mai mari sa iese gustul de dovleac artistic mai pus pe ganduri |
||
Postat pe 15 Octombrie 2008 10:50 |
||
si meli ,esti o draguta ! { a se citi ,am vazut pozele !} arata bine ! dar la pisica nu ma inviti ?? norocul tau ca nu am cum descrca din tel poze...ca ce ti-as fi oferit si eu ,,,una alta ...am facut o budinca de gris ,,,,im buuuna : |
||
rasarit Postat pe 15 Octombrie 2008 10:50 |
||
meli, nu baga hartie in gura. nici daca scrii tort pe ea nu are gust...... e oribila...se face pielea gaina pe mine cand ma gandesc ce gust are hartia..... walkiria - dana eu sunt dia si beau cafeaua tot cu lapte....si inca cu doua din-alea de lapte...as bea cafeaua cu lapte pana as muri....am citit eu undeva ca cafeaua (scuze de cacofonie...)cu lapte e mai sanatoasa cica si de atunci eu beau numai cu lapte. numai ca eu o beau dulce - ca e viata amara destul..... fetelor si mie mi se intampla sa zboare postarea sau sa dispara pagina sau sa fiu delogata sau sa mi se inchida pur si simplu pagina........fac un studiu....eu am mouse cu laser nu cu rotita sub el si nici optic - mi-a zis barbata-miu ca e ultima generatie de mouse. oare zboara laserul asta din fundul lui - a mouseului, ca sotul n-are laser in fund... - si ia totul cu el? ma-sa!offff..... am retranscris ce tocmai mi-a furat laserul..... |
||
tutankhamon Postat pe 15 Octombrie 2008 11:18 |
||
mihaaa,poate faci rost de cablu sa descarci una alta ' iar io voi inunda tastele walki sa sti ca am facut cum mi-ai sugerat dupa ce mananc ,am sa-ti zic daca a prins gust |
||
Postat pe 15 Octombrie 2008 11:19 |
||
fetelor si mie mi se intampla sa zboare postarea sau sa dispara pagina sau sa fiu delogata sau sa mi se inchida pur si simplu pagina........fac un studiu....eu am mouse cu laser nu cu rotita sub el si nici optic - mi-a zis barbata-miu ca e ultima generatie de mouse. oare zboara laserul asta din fundul lui - a mouseului, ca sotul n-are laser in fund... - si ia totul cu el? ma-sa!offff..... am retranscris ce tocmai mi-a furat laserul... ce figurA esti sunt cracanata de ras apropo de soricelsi al meu e cu laser,cred????????? nu are rotita cat despre hartie ma duc sa incerc cum e ,nu am mancat niciodata |
||
Postat pe 15 Octombrie 2008 11:21 |
||
...meli ...am avut cablu ,dar l-a mancat catzelusha mea ! aaa ,nu de foamee,ci pt ca sta prea mult timp singura saraca ! asa ca nu m-am putut supara pe ea !!! |
||
rasarit Postat pe 15 Octombrie 2008 11:25 |
||
pai fetelor,inseamna ca "laseru' "e de vina ...alta explicatie nu gasesc ,,,ca mie nu mi s-a intamplat ,,,sa zboare postarea!! |
||
rasarit Postat pe 15 Octombrie 2008 11:27 |
||
offf nuuuuu! nu mi-a postat nimica nu ma mai joc..... |
||
tutankhamon Postat pe 15 Octombrie 2008 11:28 |
||
offf nuuuuu! nu mi-a postat nimica nu ma mai joc..... |
||
Postat pe 15 Octombrie 2008 11:54 |
||
miha iti sugerez si tie soricel cu laser,sa vezi ce misto e cand iti zboara postarea .....te apuca toti draci am mancat sarmale cu hartie de dovleac si gust nu avea da oare de ce ragai cu danffffffff de dovleac??????????????? ma lamureste cineva???????? |
||
Postat pe 15 Octombrie 2008 11:56 |
||
De la: lossado1973, la data 2008-10-15 11:28:56offf nuuuuu! nu mi-a postat nimica Eu cred ca laserul ala te saboteaza.Da si tu la pace cumva cu el...o cub de zahar...o prajiturica ceva:))) Sau...cel mai bine ii dam laserului mancare cu gust de dovlecel artistic.Totul e sa prinda culoarea potrivita...sa il putem pacali |
||
walkiria Postat pe 15 Octombrie 2008 11:56 |
||
hai ca tre sa fac ciorna. ca e a 3a oara cand scriu si zboara aiurea postarea.... meli, multumesc pentru eclerurile cu vanilie si frisca. noroc ca m-ai ajutat tu, ca nu as fi facut fata.....si cu icrele lui ovi....habar nu am.....le-o fi pus la rece...lasa ca-l intrebam cand se trezeste, ca acuma doarme, saracu...... miaunuka 68, da, m-am trezit mai devreme ca de obicei...isi cerea sucul de aseara drepturile....si dupa aia, mi-a sarit somnu - ma trezise si patrupeda mea cu o limba luuuuuuuuuuunga pe mana. .......dar eu tot la cafenea ma gandeam.....si am avut bafta sa fiu prima. asa ca am facut eu cafeaua........ dana, nu-i bai daca ai facut si tu...poate poate intra mai multa lumeeeeeeeeeeeee io mai fac un tzucal de cafea pe la 1 juma, dar dupa aia te rog pe tine sa ai grija ca eu plec la munca sunt in tura de du[pa masa. |
||
tutankhamon Postat pe 15 Octombrie 2008 11:56 |
||
am mancat sarmale cu hartie de dovleac si gust nu avea da oare de ce ragai cu danffffffff de dovleac??????????????? ma lamureste cineva???????? astept lamuriri |
||
Postat pe 15 Octombrie 2008 12:01 |
||
pai meli ...pt ca te gandesti intens la dovleac ??? de aia ... ce inseamna domule si puterea gandului !!! dia servici usor ! ca la mine a trecut deja jumatate !!! |
||
rasarit Postat pe 15 Octombrie 2008 12:05 |
||
aaaaaaaaaaaaaaaaa, asta era ...........pai gata de acum ma voi gandi la macul pe care tre sa-l macin toata ziulica luluuuuuuuuuu ,ce faci draguta te-ai lasat de cafenea????????? ileana lolo lori si restu nu faceti pauza de fum?????????? |
||
Postat pe 15 Octombrie 2008 12:15 |
||
dia...sa ai spor!!!Si stai linistita...mai fac o tura de cafea...si dupa ora 16 ii trec pe ceai de tei.Stiu ca unii se bucura..... | ||
walkiria Postat pe 15 Octombrie 2008 12:40 |
||
De la: melimeli, la data 2008-10-15 12:01:28am mancat sarmale cu hartie de dovleac si gust nu avea Hm...meli...se pare cai ai dese nat un dovleac prea mare.Poate ti-a cazut greu la stomac |
||
walkiria Postat pe 15 Octombrie 2008 12:41 |
||
Off...se baga si maimutica aia in discutia mea...:)))Trebuia sa astepte pana la final:))) | ||
walkiria Postat pe 15 Octombrie 2008 12:44 |
||
Alinuta vine de la scoala si o intreaba pe maica-sa : -Mama, pot sa fac roata? - Nu, ca ti se vad chiloteii. A doua zi: - Mama, pot sa fac roata? - Nu, ca ti se vad chiloteii. A treia zi: - Mama, am facut roata! - Si nu ti s-au vazut chiloteii? -Nu, ca mi i-am dat jos... | ||
walkiria Postat pe 15 Octombrie 2008 12:54 |
||
salutareeeeeeeeeee!!!!!!!! nu m-am lasat de cafenea... am ft foarte ocupata!!! a lucrat una in locul meu cat am fost libera si mi-a facut aici ca nici dracul nu poate descurca!!!1 soryy ca nu am fost ..... las' ca nu mai lipsesc,dar voi ati scris nu gluma !!1 abia am terminat de citit.... bun venit celor noi in cafenea!!! | ||
Lullutza Postat pe 15 Octombrie 2008 13:19 |
||
salutare la toata lumea si bine ati venit in clubul nostru pt lumea noua melindo mai esti hai draguta sa fumam o tigare ca azi nu prea am fumat nu ca tin dieta de tigari dar nu am avut timpt de abia aparui de afara | ||
Postat pe 15 Octombrie 2008 13:50 |
||
glitter-graphics.com si o cafea binenteles glitter-graphics.com | ||
Postat pe 15 Octombrie 2008 13:53 |
||
De la: lossado1973, la data 2008-10-15 08:11:28ovi, cand te trezesti arunca si la fata neste dovleac.... ia dovleacuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!......... aseara...a fost un adevarat festin...(ce bine ca...noaptea ...nu-s shefi)... si...chiar am facut o cura de o noapte cu...dovleac...cu putin lapte si miere... n-am mai gustat asa ceva...de cand eram copil!! si...in ce privea...faptu` ca...se intarise...ceva...acu`mi dau seama ce anume...am facut niste mushchi...ca abia pot sa tastez.. |
||
ovidiu42 Postat pe 15 Octombrie 2008 13:55 |
||
va pupic pe toti si revin mai tirziu glitter-graphics.comglitter-graphics.com | ||
Postat pe 15 Octombrie 2008 14:05 |
||
`mneatza...la toata lumea.... ooooooffffffffffff........ce greu e sa dormi ziua...si...apoi...sa vrei sa fii fresh...deodata... mai bag o cafea...poate...se dezlipesc ochii...si...vad si eu cum e afara!! |
||
ovidiu42 Postat pe 15 Octombrie 2008 14:06 |
||
mvaiii...voi inca sunteti la faza de cafea...si eu care deja am pus ceaiul de tei la foc...ei...pana una alta am adus niste apa minerala cu lamaie... | ||
walkiria Postat pe 15 Octombrie 2008 16:51 |
||
multa lamaie...ca cica stimuleaza hormonii fericirii | ||
walkiria Postat pe 15 Octombrie 2008 17:00 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
comorile sufletului? | 8 | De la: UEL 7 Decembrie 2009 08:58 |
Cafeneaua virtuala | 4 | De la: tutankhamon 4 August 2009 01:10 |
tchibo | 12 | De la: Helen29 26 Noiembrie 2009 18:53 |
|
||
Dentist? | 4 | De la: tutankhamon 1 Octombrie 2009 14:13 |
prostia unora,... | 136 | De la: Iryna_Iry 28 Aprilie 2013 21:18 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural