Cafenea virtuala

Wawwwwwwwwwwwww...chiar avusei mult de citit....
Ma iertati dar mai sarii si eu ca ....in ultimul timp...stau f prost la capitolul ...TIMP...Va pup pe toti si va mai citesc si eu cand apuc...o seara minunata in continuare la toti....vad ca gatiti si chiar va intreceti in preparate culinare si bauturi...stimulante , chiar mi-ar prinde bine ceva...cald, indiferent ce

Postat pe 15 Octombrie 2008 17:38
hellouuuuuuuuuuuuuuuuu! sunt din nou cu voi, iar de luni voi fi mai putin stressata.............nu pot descrie prn ce am trecut, dar iata..exista un dumnezeu care are grja de mine.
Sa stiti ca in cele mai grele momente m-am ridicat stiind ca voi sunteti acolo si imi sunteti prieteni...
nebuna
Postat pe 15 Octombrie 2008 19:58
Salutareee...Ileana, si eu am fost socata cand am vazut cat s-a scris de aseara...de cand n-am mai intrat...se pare nou venitii intretin bine atmosfera din cafenea si ma bucur tare mult pt asta...

Lolo, ma bucur sa aud ca ti-ai rezolvat problemele...si ca...in sfarsit esti si tu linistita...cine stie...poate ne povestesti cum a fost....

Acum sa vad daca pot sa fac inventarul cafenelei:

Ileana, Ovi, Lolo, Meli, Lulutza, Bebela, Marian, Cristinka, Emilia, Dia, Andreea, Dana, Michael, si totusi (vladi parca sa zic...), Cristisz... ...am sarit pe cineva??? sa-mi fie cu iertare...daca nu, inseamna ca suntem 15....si cu mine 16...

V-am pupat pe toti....si va invit la o cana fierbinte de laptik....
needforspeed
Postat pe 15 Octombrie 2008 20:30
nfs...daca ai si niste miere la laptele acela...e numai bine...:)
walkiria
Postat pe 15 Octombrie 2008 20:36
Dana (sper ca nu gresesesc...)...da, am si miere la laptik...asa ca pot sa te servesti...

Apropos, eu sunt Lori...
needforspeed
Postat pe 15 Octombrie 2008 20:52
Aoleu....am uitat-o pe Miki...Miki, n-a fost cu intentie...da'..oboseala asta...ce sa-i faci...
needforspeed
Postat pe 15 Octombrie 2008 20:57
De la: needforspeed, la data 2008-10-15 20:52:30Dana (sper ca nu gresesesc...)...da, am si miere la laptik...asa ca pot sa te servesti...

Apropos, eu sunt Lori...

Nu gresesti.Imi pare bine de cunostinta...eu am adus niste turta dulce...pentru cine doreste carbohidrati multi la ora asta
walkiria
Postat pe 15 Octombrie 2008 21:12
Dana....pai hai ca merge niste laptik cu turta dulce....
needforspeed
Postat pe 15 Octombrie 2008 21:21
hai ca eu am curmale si biscuiti cu fulgi de ovaz si ciocolata azi am gatit la kaufland
nebuna
Postat pe 15 Octombrie 2008 21:47
hai ca eu am curmale si biscuiti cu fulgi de ovaz si ciocolata azi am gatit la kaufland
nebuna
Postat pe 15 Octombrie 2008 21:47
bun venit a cele noi... pna le invata baba...mai trce ceva timp!
nebuna
Postat pe 15 Octombrie 2008 21:51
Lolo...sunt mai multe noi....Dia...Diana....Emilia.....ohoo...hai ce pe zi ce trece ne inmultim!!!!!

Lolooo....da' niste sarmalute in foi de vita n-ai...??? ca mi se facu o pofta...si cu smantanika....mmmm...
needforspeed
Postat pe 15 Octombrie 2008 21:58
Sunteti foarte dragutze...eu personal va multumesc de primire.
walkiria
Postat pe 15 Octombrie 2008 22:06
Iar eu va pup pe toate...si pe toti...
needforspeed
Postat pe 15 Octombrie 2008 22:20
si eu va pup...sa aveti o noapte linistita cu vise pufoase...
walkiria
Postat pe 15 Octombrie 2008 22:22
de luni in colo...va fac si sarmalute! tre sa ma pregatesc sa fac niste cozonac cu mac pentru ovi...ca saptamana viitoare ma duc la bucuresti vreo 3 zile
nebuna
Postat pe 15 Octombrie 2008 22:32
De la: walkiria, la data 2008-10-15 22:22:50si eu va pup...sa aveti o noapte linistita cu vise pufoase...

....eu zic ca mai bine sa avem o noapte furtunoasa cu vise ciufulite...
needforspeed
Postat pe 15 Octombrie 2008 22:35
De la: nebuna, la data 2008-10-15 22:32:19de luni in colo...va fac si sarmalute! tre sa ma pregatesc sa fac niste cozonac cu mac pentru ovi...ca saptamana viitoare ma duc la bucuresti vreo 3 zile

OOOOOOOOOOO...Adik ce vrei sa zici, Lolo...ca tu te intalnesti cu Ovi la Buc??? Vezi ca suntem invidioase pe tine...
needforspeed
Postat pe 15 Octombrie 2008 22:42
ovi, cristisz...care mai apare
si vedem cine e din bucuresti!
nebuna
Postat pe 15 Octombrie 2008 22:53
salutare, gasca! uite acum juma de ora ajunsei si eu acasa! offf la zece am plecat de la cabinet, apoi mi-am asteptat sotiorul cu catelusha p-afara si intrai si eu sa va zic buna seara si noapte buna. si in timp ce frigaruile se sfaraie pe aragaz va pup pe toti si pe toate si ma bucur ca m-atzi primit in cafeaneaua voastra. tare mult. uite repede strang eu canile.....si farfurioarele....gata, le-am spalat...ovi nu mai lasa coji de fistic peste tot...pune-le si tu mama intr-un castronel....si mie nu mi-ati lasat nici o bobitza......railor....nebunica mea draga baba le invata cel mai bine....ii mai rau cu astia tineri ca tin minte si uita repede ca le fug ochii dupa craci mai tineri...asa ca tot noi astea mai coapte suntem mai bune.....azi am avut si dezamagiri si satisfactii. cea mai mare satisfactie ca m-a laudat sefu - a zis ca sunt un medic super....mare lucru....tocmai de la sefu.... hai ca mai revin cu ceva randuri dupa ce papam ca am o foameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...........
tutankhamon
Postat pe 15 Octombrie 2008 23:20
am uitat - cu gandul la mancaaareeee!
SI EU SUNT DIN BUCURESTI
tutankhamon
Postat pe 15 Octombrie 2008 23:21
bravo lolo! eu ii intaresc lui ovi .....icrele....si tu te intalnesti cu el p-ascunselea...pai e frumos madam? si io doresc sa-l cunosc pe ovi....si, de fapt pe toata lumea....ca mama m-a facut sociabila si comunicativa...pup mare pentru totzi.
tutankhamon
Postat pe 15 Octombrie 2008 23:23
De la: nebuna, la data 2008-10-15 19:58:44hellouuuuuuuuuuuuuuuuu! sunt din nou cu voi, iar de luni voi fi mai putin stressata.............nu pot descrie prn ce am trecut, dar iata..exista un dumnezeu care are grja de mine.
Sa stiti ca in cele mai grele momente m-am ridicat stiind ca voi sunteti acolo si imi sunteti prieteni...

nebunica...ma bucur sincer...sa aud ca...ai rezolvat pb...
si...sper ca...e si in avantajul tau!!
oricum,,,sincer...ma gandeam uneori....stiind ca...erai in divergente...ce decizie vei lua!!
ma bucur acum ca...se pare ca ...totul eok!!!
sau...cel putin...asa am inteles eu!!
ovidiu42
Postat pe 15 Octombrie 2008 23:28
De la: nebuna, la data 2008-10-15 22:32:19de luni in colo...va fac si sarmalute! tre sa ma pregatesc sa fac niste cozonac cu mac pentru ovi...ca saptamana viitoare ma duc la bucuresti vreo 3 zile

woooooooooowwwwwwwwwwwww!!!!!!!!!!!........
nebunica...si asa esti datoare....asa ca...iar ma faci sa-mi plua-n gura!!!
pacatu` tau sa fie...daca vii incoa...si...vii fara ...cozonac cu mac...!!!
ovidiu42
Postat pe 15 Octombrie 2008 23:32
De la: nebuna, la data 2008-10-15 22:53:09ovi, cristisz...care mai apare
si vedem cine e din bucuresti!

abia astept...sa gustam din cozonacu` ala...
am sa las nr de tel. pe privat!!
sa n-ai scuze...ca...alea alea!!!
ovidiu42
Postat pe 15 Octombrie 2008 23:34
Hmmm..nu-i corect........m-am suparat!!!!
needforspeed
Postat pe 15 Octombrie 2008 23:39
De la: lossado1973, la data 2008-10-15 23:20:37salutare, gasca! uite acum juma de ora ajunsei si eu acasa! offf la zece am plecat de la cabinet, apoi mi-am asteptat sotiorul cu catelusha p-afara si intrai si eu sa va zic buna seara si noapte buna. si in timp ce frigaruile se sfaraie pe aragaz va pup pe toti si pe toate si ma bucur ca m-atzi primit in cafeaneaua voastra. tare mult. uite repede strang eu canile.....si farfurioarele....gata, le-am spalat...ovi nu mai lasa coji de fistic peste tot...pune-le si tu mama intr-un castronel....si mie nu mi-ati lasat nici o bobitza......railor....nebunica mea draga baba le invata cel mai bine....ii mai rau cu astia tineri ca tin minte si uita repede ca le fug ochii dupa craci mai tineri...asa ca tot noi astea mai coapte suntem mai bune.....azi am avut si dezamagiri si satisfactii. cea mai mare satisfactie ca m-a laudat sefu - a zis ca sunt un medic super....mare lucru....tocmai de la sefu.... hai ca mai revin cu ceva randuri dupa ce papam ca am o foameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...........

Dia...sincer...mai uit si yo...cu fisticu` ala...ca...la cat as manca...uit de coji!!!
cineva...mi-a zis ca...pt mine...era bine sa se cultive doar...fistic...si...fructe exotice...ca...altceva...nu-mi mai era necesar!!
ovidiu42
Postat pe 15 Octombrie 2008 23:44
De la: lossado1973, la data 2008-10-15 23:23:55bravo lolo! eu ii intaresc lui ovi .....icrele....si tu te intalnesti cu el p-ascunselea...pai e frumos madam? si io doresc sa-l cunosc pe ovi....si, de fapt pe toata lumea....ca mama m-a facut sociabila si comunicativa...pup mare pentru totzi.

Dia...lasa mamy...ca uite...promit sa impart...cozonacu`...(chiar daca e...una din delicatesele mele...mai ales ca e...cu mac)...deci...pro,it sa-l impart cu...toti care ne vom gasi...cand vine nebunica...la bucuresti...
si...nu mai ....insinuati ca...ne intalnim pe ascuns...ca...doar a scris aici...la public!!!
iar cu...icrele....moaaaaaaaaaa......ce febra am...
ovidiu42
Postat pe 15 Octombrie 2008 23:47
hai ca inchid eu cafeneaua...daca ma gandesc bine tot eu am deschis-o........ noa. ovi, si mie imi place fisticul la nebunie....mai ales ca acuma am o sursa de fistic la discretie - bine, il cumpar...fistic si caju as manca pana ar veni salvarea sa ma ia pe sus.....si, sincer, mi-s pe jumate ardeleanca si stiu sa fac si o bunatate de cozonac cu mac - reteta de la bunica mea - dar n-are cine sa-mi dea macul prin masina......dupa ce iti trece febra musculara de la icre te oferi?.........

asa, gata, am spalat totul, am dat pe jos cu mr. proper mmmmmmmm ce frumos miroase....totul e pus la locul lui.....fetelor, sper ca nu e cu suparare...am pus si un buchet maaaare de crizanteme pe masa ca sa va inviorati dimineata......la ceafea....ovi, stiu ca esti la serviciu....tzi-am facut o cana de cafea si vezi ca ai in frigider o galeata maaaaare de frisca......si mai vezi ca tzi-am ascuns niste inghetata de caramel in congelator....sa mai treaca timpul la servici.....as fi facut si niste tartine dar sunt rupta de oboseala. promit cu proxima ocazie....servici usor.

noapte buna celorlalti, somn usor sa visati frumos! si maine sa aveti o zi mai frumoasa ca azi
tutankhamon
Postat pe 16 Octombrie 2008 00:26
De la: lossado1973, la data 2008-10-16 00:26:25hai ca inchid eu cafeneaua...daca ma gandesc bine tot eu am deschis-o........ noa. ovi, si mie imi place fisticul la nebunie....mai ales ca acuma am o sursa de fistic la discretie - bine, il cumpar...fistic si caju as manca pana ar veni salvarea sa ma ia pe sus.....si, sincer, mi-s pe jumate ardeleanca si stiu sa fac si o bunatate de cozonac cu mac - reteta de la bunica mea - dar n-are cine sa-mi dea macul prin masina......dupa ce iti trece febra musculara de la icre te oferi?.........

asa, gata, am spalat totul, am dat pe jos cu mr. proper mmmmmmmm ce frumos miroase....totul e pus la locul lui.....fetelor, sper ca nu e cu suparare...am pus si un buchet maaaare de crizanteme pe masa ca sa va inviorati dimineata......la ceafea....ovi, stiu ca esti la serviciu....tzi-am facut o cana de cafea si vezi ca ai in frigider o galeata maaaaare de frisca......si mai vezi ca tzi-am ascuns niste inghetata de caramel in congelator....sa mai treaca timpul la servici.....as fi facut si niste tartine dar sunt rupta de oboseala. promit cu proxima ocazie....servici usor.

noapte buna celorlalti, somn usor sa visati frumos! si maine sa aveti o zi mai frumoasa ca azi

Dia...ma ofer...sincer...
poate...asa...iti conving si sotu`...sa te ajute si mai mult...pe la bucatarie...
eu...am mancat intr-o zi...aproape 1,5 kg de fistic...
multumesc lui D-zeu ca...n-am patit ceva...
mi-a zis sotia ca...nu-s normal...si...acum inclin sa-i dau dreptate...
sar`na...Dia...pt cafea...si...ca ti-a zburat gandu` ca...lucrez de noapte...si...am nevoie...
in ce priveste inghetzata...treaba ta...da`...sa nu ti se para suspect daca...am sa-ti cer...s-o si dai...
ca yo...asa sunt...daca poftesc...cer...daca am...ofer...
asa ca...am sa caut prin frig. sa vad daca o gasesc!!
daca nu...ma infiintez la usa cabinetului...si...astept inghetata...
ai grija!!
ovidiu42
Postat pe 16 Octombrie 2008 00:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
lucrare licenta 4 De la: nazirra 17 Noiembrie 2009 00:05
imi prinde bine un sfat 253 De la: ancanca 24 August 2009 19:13
:) 7 De la: Ciresica 28 Noiembrie 2009 08:30
La Piciorul Porcului - la fel de savuros pe cat de haios 10 De la: maria_79 31 Octombrie 2011 17:36
ce parere aveti despre pilulele alli 11 De la: yanyacharberet 1 Octombrie 2009 15:24
Setari Cookie-uri