Cryle...am stors deja...niste...portocale...nectarine...struguri...si...caise... sa mai adaug ceva?mai vrea cineva? sa pun si putina inghetzata? ma lasa...meli?aaaa ![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 8 August 2008 17:52 |
||
---|---|---|
laura...poftim cu incredere la...salata... mai trebe ceva...la ea? ![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 8 August 2008 17:53 |
||
hmmmmm.... salata de fructe... ovi e perfecta!!! vreau... vreau.. vreau!!!!!! ![]() Cred ca o sa ies de pe gabor... ca nu mai pot... mi-e pofta de tot... ![]() ![]() ![]() Ovi... salata de fructe e perfecta ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
Angelli Postat pe 8 August 2008 17:58 |
||
hai...ia cat poftesti... doar sa-ti faci pofta... doamne!!...ce buna si rece e... si...cu putin cognac....e super... |
||
ovidiu42 Postat pe 8 August 2008 18:00 |
||
Ce stil ai.....ispititor..... Hmmmmmmm......ma faci sa ma duc sa-mi fac si salata de fructe.....mai bine inchid ca cine stie cu ce ma mai.....ispitesti:)) ![]() ![]() ![]() |
||
Postat pe 8 August 2008 18:20 |
||
Plecasem de la cafenea... ca Ovi e prea ispititor... m-am intors... ![]() Ceva nou??? Cine bea o limonada cu mine? ![]() |
||
Angelli Postat pe 8 August 2008 18:52 |
||
iaca dragilor ca aparusi din nou,ca bine zici ovidiu draga un suc de portocale fresh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Postat pe 8 August 2008 20:08 |
||
draga gasca va parasesc acum,tare as vrea sa mai stau cu voi pina miine dimineata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Postat pe 8 August 2008 20:21 |
||
Mai e cinevaaaa? |
||
cristisz Postat pe 8 August 2008 20:46 |
||
salutareee lumeee , am re-aparut si eu prin zona , fui cam absenta ?! | ||
cinezee Postat pe 8 August 2008 20:49 |
||
Pai fusesi... cred ca e goala cafeneaua. | ||
cristisz Postat pe 8 August 2008 20:50 |
||
Goala cafeneaua? nicidecum... ![]() dar a facut ovi o formidabila salata de fructe...miammmmmmmmmmm miammmmmmmmmmm ce buna mai e... are si putina inghetata ![]() ![]() Ovi ne-a rasfatat la cafenea toata dupa-masa... ![]() ![]() ![]() Bagheruta nu are forta sa tasteze... speram ca maine sa fie mai bine... ![]() Lolo nu ne-a zis ce a facut cu mana... Cryle a fost pe aici mai tot timpul... nu paraseste cafeneaua mai deloc... (ea face cafeluta dimineata... ea inchide seara...) iar in timpul zile... ne bucura cu prezenta la cafenea... ![]() ![]() e vineri seara... => nu se ingramadeste lumea la cafenea... Vine cineva la o ![]() ![]() |
||
Angelli Postat pe 8 August 2008 21:09 |
||
Dau si o bere neagra rece, asta ca sa-l contracarez pe Ovi ca prea tenteaza lumea... | ||
cristisz Postat pe 8 August 2008 21:11 |
||
Gata ca mor de oboseala. Sper sa ne mai citim curand. O noapte linistita si racoroasa va doresc. ![]() ![]() |
||
cristisz Postat pe 8 August 2008 21:23 |
||
eeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!......cine stie.......nu vreau sa stie lumea...cu ce!!!!!dar...ispita sa fie....ca...deh!!!!...si asa viata e ...de...kko!!! pt....CRyle.... |
||
ovidiu42 Postat pe 8 August 2008 21:41 |
||
draga ....baghera...SINCER....abia asatept sa te vad pe ...picioarele tale...si...sa poti tasta.... ne simteam bine cu tine...si cu...meli...dar vad ca...se separa...in...weekend.... asta e.... vita asta...bat-o vina... dar...va astept pe toti...dupa weekend....sa va vad atunci...ce spuneti!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 8 August 2008 21:45 |
||
cristisz...de ce vrei tu sa ma....contracarezi? hai sa bem impreuna...cu toti cei de pe aici...si...apoi...vedem daca tre` sa facem ceva.... baghera...saracutza...e umila...si...noi....ne rupem in...itze.... e frumos? un ceai cald....un loc cald intre noi...pt ea...nu credetzi ca merita? e...prietena noastra!!! hai sa facem c eva....macar...virtual... chiar merita!!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 8 August 2008 21:49 |
||
angeli...hai la...gelato`..... vrei? cu...putina salata de fructe....sper....d`aia buna.... si...hai sa ne ...revedem.... va astept...pe toti....... vreti? baghera....e ...bolnavioara...saraca.... imi pare rau....sincer... astept...sa faceti si voi....ceva...pt cei care....sant cu noi aici!!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 8 August 2008 21:52 |
||
sainteleg ca ...am ranas singur...? e frumos din partea voastra? dar...de racorit...va poftesc sa va racoriti...cu totii... |
||
ovidiu42 Postat pe 8 August 2008 22:29 |
||
eee nu ai ramas singur mai sunt si eu pe-aci... ![]() |
||
emagl Postat pe 8 August 2008 22:35 |
||
Gata dau stingerea?....azi sa vedem cine inchide cafeneaua.. Somn usor tuturor.... diminetza cine ne face cafelutza? ![]() ![]() ![]() |
||
Postat pe 8 August 2008 22:49 |
||
ma faceti de ci dragilor, lipsesc si eu putin si va faceti de cap? ![]() am o mana umflata, da trece, important e ca pot scrie cu amandoua. de bucurie am fost in portul tomis la on plonge si am tras o portie de midi, am facut pentru voi un platou cu mai multe chestii: caracatite, rapane, ton, raci...numa chestii sanatoase pentru diete. asa ca va asteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeept! eu lucrez si maine, dar dupa, va invit la o baie. |
||
nebuna Postat pe 8 August 2008 23:08 |
||
maaaaaaaaaaaaaaai, io inchid....si maine io deschid ca la 7 si ceva sunt la munca ![]() |
||
nebuna Postat pe 8 August 2008 23:10 |
||
nimeni la cafenea??? e tarziu... probabil dormiti de ceva vreme... eu am de invatat... Lolo inchisese cafeneaua... tin eu deschis pana se trezeste cineva pe la 6 si pune ibricum pentru prima cafea... o sa vreau si eu cafeluta, dar pe la 11... (eu atunci ma trezesc) ![]() Lolo o sa-ti treaca mana... o sa poti sa tastezi ok... si o sa ne pregaresti cu alta ocazie caracatite, raci, ton... etc. ![]() Cryle azi nu ai inchis tu cafeneaua... sa vedem daca o deschizi... Lolo??? ![]() ![]() Raman pe aici pana la 6... o sa spal vasele astea care au ramas nespalate... ![]() ![]() ![]() ![]() Noapte buna!!! ![]() |
||
Angelli Postat pe 9 August 2008 03:13 |
||
O galeata de pupici aduc acus,/Pentru prietena mea Bagherush/Poti oare sa ma contrazici,/Ca nu este cea mai frumoasa dintre pisici? | ||
Postat pe 9 August 2008 05:21 |
||
TREZIREAAAAAAAAAAAAAAAAAAA CINE VREA CAFEA?.......E GATA. CHIAR NU VREA NIMENI? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Postat pe 9 August 2008 07:05 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-08-09 07:05:40TREZIREAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ileanaaaaaaaaaaaaaaaaa, vreau si io sa fac macar odata cafea pentru tine! ce dumnezeu te trezesti asa dimineata si sambata? ai vazut? angelli a spalat vasele! azi, festin cu fructe de mare! fac mamaliga si risotto..... voi aduceti vinul! fara fursecuri, pentru ca la desert avem salata de fructe. |
||
nebuna Postat pe 9 August 2008 07:28 |
||
Lolo o sa ai timp sa faci matalutza cafeluta, nu o sa rezist mult timp, eu sa inchid si sa deschid cafeneaua:)) O zi frumoasa tuturor ![]() |
||
Postat pe 9 August 2008 07:50 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-08-09 07:50:24Lolo o sa ai timp sa faci matalutza cafeluta, nu o sa rezist mult timp, eu sa inchid si sa deschid cafeneaua:)) ![]() ![]() ![]() aaaaaaaaaaaaaaaa.....maine am sa dorm si eu...cred ca pana pe la 10 |
||
nebuna Postat pe 9 August 2008 07:56 |
||
Neata fetelor si...baietilor,gata m-am trezit si eu, sunt gata de cafeluta si de... multa munca. ![]() |
||
emagl Postat pe 9 August 2008 07:57 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Iodul e aici ! | 75 | De la: garbo_13807 17 Mai 2016 21:01 |
Hai la ciorba de potroace! | 1058 | De la: elodia 16 Mai 2012 17:37 |
Horoscopul iubirii | 14 | De la: si_totusi 21 Ianuarie 2010 13:17 |
|
||
salut prietenilor de pe acest site | 6 | De la: zambil 10 Iulie 2009 18:55 |
RESTAURANT | 31679 | De la: garbo_19362 8 Octombrie 2019 19:48 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9