Cafenea virtuala

De la: CRYLE, la data 2008-10-17 00:02:47Ascult o melodie.....adevarata, nu stiu ce sa fac, sa ma bucur, sa plang, sa fiu nostalgica , sa-mi amintesc ceva frumos sau ceva care m-a facut sa sufar.....dar melodia, parca-mi goleste sufletul si in acelasi timp mi-l umple....un adevarat amalgam de sentimente....

Lenutza...ce muzica??? vreau si euuu...

Ovi, nu te mai plange, ca nu te prinde bine postura asta..
needforspeed
Postat pe 17 Octombrie 2008 00:14
Nu am uitat...dar nu ai deschis:)

Postat pe 17 Octombrie 2008 00:15
Lori, scrisei mai sus cine o canta si cum se numeste

Postat pe 17 Octombrie 2008 00:16
Lenutza...am vazut...da' pana mi-a incarcat mie voi ati mai postat de cateva ori..ce sa-i faci.....

Ma bag si eu in seama, neinvitata....ce e "G"???
needforspeed
Postat pe 17 Octombrie 2008 00:24
eeeeeee
si tu acum...cum ce e G??????

Postat pe 17 Octombrie 2008 00:26
De la: needforspeed, la data 2008-10-17 00:24:04Lenutza...am vazut...da' pana mi-a incarcat mie voi ati mai postat de cateva ori..ce sa-i faci.....

un punct...acolo...
ovidiu42
Postat pe 17 Octombrie 2008 00:27
ASA VB EU CU OVI...AVEM CODUL NOSTRU...CAND E g INSEAMNA CA NU PUTEM VB PE PRIVAT:))

Postat pe 17 Octombrie 2008 00:27
De la: ovidiu42, la data 2008-10-17 00:27:31
De la: needforspeed, la data 2008-10-17 00:24:04Lenutza...am vazut...da' pana mi-a incarcat mie voi ati mai postat de cateva ori..ce sa-i faci.....

un punct...acolo...

lory...asa e...cum spune Ileana...
nu puteam sa vb in privat...cand sant persoane in cafenea...si...s-a deschis un subiect!!

am glumit...si...sper sa nu te supi pe mine!!!
ovidiu42
Postat pe 17 Octombrie 2008 00:31
fratilor, io, lossado1973 sunt diana si mi se spune dia, iar walkiria e dana. ati incurcat-o rau......e buna si niste lecitina.....ok, multumesc pentru cuvintele frumoase...aa sunt eu ma retrag in cochilia mea uneori.....pupici si noapte buna la toata lumea. am facut eu curat in cafenea....e bec, ca am avut timp de dupa masa cat lipsii...vedeti ca am facut niste placinta cu mere si scortisoara. e la frigider...lasati la toata lumea....
ovi, tzi-am facut o cana maaare de ceai de rooibos cu muuulta miere si lamaie....pentru gatul tau.... si o cana de cafea cu muuulta frisca pentru noaptea alba pe care tre s-o faci...lori si dana mii de multumiri....mai raman....inca...
tutankhamon
Postat pe 17 Octombrie 2008 00:31
De la: lossado1973, la data 2008-10-17 00:31:47fratilor, io, lossado1973 sunt diana si mi se spune dia, iar walkiria e dana. ati incurcat-o rau......e buna si niste lecitina.....ok, multumesc pentru cuvintele frumoase...aa sunt eu ma retrag in cochilia mea uneori.....pupici si noapte buna la toata lumea. am facut eu curat in cafenea....e bec, ca am avut timp de dupa masa cat lipsii...vedeti ca am facut niste placinta cu mere si scortisoara. e la frigider...lasati la toata lumea....
ovi, tzi-am facut o cana maaare de ceai de rooibos cu muuulta miere si lamaie....pentru gatul tau.... si o cana de cafea cu muuulta frisca pentru noaptea alba pe care tre s-o faci...lori si dana mii de multumiri....mai raman....inca...

multumesc...Dia...sar`na!!!...sper sa-mi ajunga...si...sunt convins ca e si...gustoasa!!!
parca ...si eu...stiam ca...am adresat corect...mesajul...si stiam ca...TU esti...diana...
deci...cineva...m-a bagat in ceatza!!!
ovidiu42
Postat pe 17 Octombrie 2008 00:35
da lori, am gresit si am bagat o litera in plus la numele tau si aa iesit loroi. da de tine era vorba. daca nu ma insel, tu ai fost prima care m,-a salutat.....si asta nu voi uita....asa cum ovi a fost primul care mi-a oferit din celebra lui salata de fructe.... iti multumesc pentru cuvintele frumoase si.....mai raman.....
tutankhamon
Postat pe 17 Octombrie 2008 00:40
De la: lossado1973, la data 2008-10-17 00:40:29da lori, am gresit si am bagat o litera in plus la numele tau si aa iesit loroi. da de tine era vorba. daca nu ma insel, tu ai fost prima care m,-a salutat.....si asta nu voi uita....asa cum ovi a fost primul care mi-a oferit din celebra lui salata de fructe.... iti multumesc pentru cuvintele frumoase si.....mai raman.....

Diana...ma bucur sa aud...ca ramai printre noi...
era pacat sa ne parasesti...
pierdeai salata...si...
ovidiu42
Postat pe 17 Octombrie 2008 00:43
si nu in ultimul rand, dana, am vazut postarea ta dar era prea tarziu....ma luasem cu mp3-ul de mi-l luai azi sa bag neshte muzica pe el si m-am reintors tarziu cand era deja postat de mult timp....si m-am gandit ca nu mai esti....sorryyyyyyy. ma poti ierta?
tutankhamon
Postat pe 17 Octombrie 2008 00:44
Ovi...cum adica cineva te-a bagat in ceatza...pai eu te-am corectat...ca eu stiam ca Lossado e Dia si walki e dana....

Hmmm....

Dia...nicio problema pt nume...Pupicei...
needforspeed
Postat pe 17 Octombrie 2008 00:50
De la: needforspeed, la data 2008-10-17 00:50:26Ovi...cum adica cineva te-a bagat in ceatza...pai eu te-am corectat...ca eu stiam ca Lossado e Dia si walki e dana....

Hmmm....

Dia...nicio problema pt nume...Pupicei...

lory...sincer...n-am stat sa citesc...cine m-a corectat...si...n-am vrut sa te supi...
la un moment dat...chiar ma gandeam ca...eu...la varsta mea...s-ar putea sa le fi incurcat...
ca...doar nu era prima data!!
de aceea...nici n-am mai sapat...sa vad cine m-a corectat...
acu`...sa nu te superi si tu...
ovidiu42
Postat pe 17 Octombrie 2008 00:57
Bine...fie..hai ca te iert de data asta...
needforspeed
Postat pe 17 Octombrie 2008 01:05
De la: needforspeed, la data 2008-10-17 01:05:59Bine...fie..hai ca te iert de data asta...

ovidiu42
Postat pe 17 Octombrie 2008 01:18
Ovi, iti urez o noapte cat mai usoara....Eu ma retrsg la somnik ca-mi pica ochii in gura...

Ne vedem maine dim la o cafelutza...

Pupicei dulci, dulci....
needforspeed
Postat pe 17 Octombrie 2008 01:26
De la: needforspeed, la data 2008-10-17 01:26:36Ovi, iti urez o noapte cat mai usoara....Eu ma retrsg la somnik ca-mi pica ochii in gura...

Ne vedem maine dim la o cafelutza...

Pupicei dulci, dulci....

ms...mult...lory...si...o noapte frumoasa...si tie...
ne vedem maine...la cafea...si...mai vb...
ovidiu42
Postat pe 17 Octombrie 2008 01:32
o seara placuta...si...somnik pufos...la toata lumea!!
am sa strang pe aici...spal...si...mi-a lasat Dia...sa schimb florile...am pus si..putin odorizant...pe ici pe colo...
am improspatat proviziile..de...fistic..cereale...muszli...si...am mai lasat si pt voi...inghetzata...pt ca eu...nu pot sa mananc acum...cu gatu` meu!!
si ce placinta buna...face ...diana....nici nu va imaginatzi!!!
pupici...si...pregatesc cafeaua pt dimineatza!!!
sa fie...chiar si putin ceai...ca vad ca e nevoie...la cum e vremea acum...
ovidiu42
Postat pe 17 Octombrie 2008 03:33
`mmneatza!!!...hai la cafelutza...ca e calda...
si...mai am ceva de ...frecat...la frishca asta...ca...nu vreau sa va ofer...decat produse proaspete...
deci...am lasat cafelutza sa stea calda..am mai adus...ceva...lamai...ca ...aseara era sa raman cu ele...ca ...nu mai vroia nimeni sa umble la...hormoni!!!
noroc ca...lory...le-a dorit pe toate...
ne vedem cand fac si eu...ochi...si...cand aveti si voi timp de cafea...
ovidiu42
Postat pe 17 Octombrie 2008 05:03
BUNA DIMINEATA LA TOATA LUMEA
SUPER CAFELUTA OVIIIIIIIII
BAG SI O SI SA VEDEM CUM ATI MAI PETRECUT ZIUA DE IERI

Postat pe 17 Octombrie 2008 08:12
maaaaaaaaaa,fratilor da am avut ce citi nu gluma
si eu mai incurc nik-urle da cand nu stiu scriu si eu cum e pe avatar
dia cum zic ca nu te baga nimeni in seama uite pupici si de la mine

corectatima daca nu e bine:
walkiria=dana
lossadoo1973=dia
si totusi=vladi
cristisz=emilia
bogdana=????????????
miaunuka=miha

Postat pe 17 Octombrie 2008 08:51
'neatzaaaa!!!Am facut si eu occhi!Pentru mine nu e nici o problema ca s-a incurcat lori cu numele....uite asa mai strang si eu cate un mielushel de paste
Ovidiu e de-a dreptul dragutz...sa ma trezeasca mirosul de cafea...e super!!!
walkiria
Postat pe 17 Octombrie 2008 09:15
OVIIIIIIIIIIII
http://www.trilulilu.ro/petreradu1/30009cd9cbca08
GATA M-AI TERMINAT PE ZIUA DE AZI,nu mai am chef de nimic,stau si ascult muzica la calc. si cand ies din camera dau la max sa rasune toata casa
MAI VREAU SI ALTA MUZICA
HAI TREZIREA SI MAI PUNE MUZICA

Postat pe 17 Octombrie 2008 09:15
neataaaaa,dana bagi si o
dau eu winston
vai fratilor e asa urat la timisoara, ploua e innorat si mai bate si vantul

Postat pe 17 Octombrie 2008 09:17
neatza dragilor.....meli bag si eu o tzigara cu tine.....te deranjeaza?
tutankhamon
Postat pe 17 Octombrie 2008 09:23
nuuuuuuuuuuuu,cum sa ma deranjeze
ia si cafeluta ca ne-a facut ovi

Postat pe 17 Octombrie 2008 09:26
Azi incep tratamentul impotriva fumatului...sper sa reusesc!!!Ziua cea mare va fi ,sper,pe 27 octombrie.
Pentru mine ar fi o mare realizare
walkiria
Postat pe 17 Octombrie 2008 09:26
inca mai bag si eu
Io cu dinalea subtirele...pall mall...
walkiria
Postat pe 17 Octombrie 2008 09:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cateva idei pt organizarea unui bal al francofoniei 1 De la: naomi 7 Aprilie 2010 12:19
cafeneaua cu miros de primavara 5395 De la: oniac22 13 Martie 2011 20:54
Ati auzit de H10 Sport Lounge? 1 De la: garbo_14501 26 Iunie 2013 12:48
cu colinda.... 10 De la: Iryna_Iry 28 Aprilie 2013 09:36
Concurs 1 De la: garbo_ela 25 Noiembrie 2009 15:23
Setari Cookie-uri