Cafenea virtuala

pai dinalea tre sa aprind 3 ca altfel nu le simt

ce fel de tratanent ,si eu vreau sa ma las de ele ....da ele nu se lasa de mine

Postat pe 17 Octombrie 2008 09:29
De la: melimeli, la data 2008-10-17 09:29:20pai dinalea tre sa aprind 3 ca altfel nu le simt

Am intrat intr-un program.De ieri.Acum mi-a dat niste pastile...pentru 14 zile .Mi-am ales ziua de 27 octombrie...sa fie ziua in care nu fumez deloc.Si...in mod normal ar trebui sa fie ziua din care nu mai fumez deloc.Cica aceste pastile actioneaza asupra creierului...te ajuta sa scapi de dependenta.
Apoi te ajuta sa scapi de dependenta de nicotina.
la o prietena a functionat.Acum astept sa vad daca functioneaza si la mine.
walkiria
Postat pe 17 Octombrie 2008 09:37
De la: walkiria, la data 2008-10-17 09:37:25
De la: melimeli, la data 2008-10-17 09:29:20pai dinalea tre sa aprind 3 ca altfel nu le simt

Am intrat intr-un program.De ieri.Acum mi-a dat niste pastile...pentru 14 zile .Mi-am ales ziua de 27 octombrie...sa fie ziua in care nu fumez deloc.Si...in mod normal ar trebui sa fie ziua din care nu mai fumez deloc.Cica aceste pastile actioneaza asupra creierului...te ajuta sa scapi de dependenta.
Apoi te ajuta sa scapi de dependenta de nicotina.
la o prietena a functionat.Acum astept sa vad daca functioneaza si la mine.

Si pe deasupra am inceput si o cura de detoxiefiere.Cu cafea GANO.Este o cafea cica...sanatoasa,Are foarte putina cofeina.
In plus...bag la greu in mine ceai de galbenele,urzica si coada soricelului...astea 3 combinate,ajuta la detoxifierea organismului.

M-am dilit de cap dragele mele!!!
walkiria
Postat pe 17 Octombrie 2008 09:42
walki

esti o scumpa
la mine nu cred ca ar functiona,ca nu am ambitie

Postat pe 17 Octombrie 2008 09:45
De la: melimeli, la data 2008-10-17 09:45:33walki

esti o scumpa
la mine nu cred ca ar functiona,ca nu am ambitie

Meli...dar pastilele te ajuta.Cred....
Oricum...am sa va tin la curent cu rezultatele.Adevarul este ca eu imi doresc sa ma las.E vorba de sanatate in primul rand.
Si eu pe langa faptul ca dau o groaza de bani pe tigari...mai dau si pe guma si pe tic tac...ca de...la mine in birou nu e nici un fumator...si nu dau bine la public
walkiria
Postat pe 17 Octombrie 2008 09:50
dia....tu nu spui nimic de dimineata???Nu s-au deschis bine ochisorii???
walkiria
Postat pe 17 Octombrie 2008 09:54
asa e da daca nu e ambitie ce sa fac
numa cand am fost gravida nu am fumat deloc
si ca prpoasta m-am reapucat

Postat pe 17 Octombrie 2008 10:17
dana cu dia am vb pe mess da acum probabil va intra si la cafenea
pupicei

Postat pe 17 Octombrie 2008 10:19
ba da! am vb un pic pe mess cu cineva.......sorry. da! pastilele alea daca e ceea ce gandesc eu ca mi-a spus si mie o pacienta chiar dau rezultate...tipa mi-a zis ca e un fel de program....de la medic....puii mei....important e ca merge...mai ales daca esyi si convinsa ca vrei cu adevarat asta....
tutankhamon
Postat pe 17 Octombrie 2008 10:20
s io fumez pall mall...menthiolat...dar inca imi place fumul.....sa vad cum oi face cand oi avea un bebe....
tutankhamon
Postat pe 17 Octombrie 2008 10:22
meli, daca vor idul meu de mess da-l tu la cine stii ca e ok. nu ma supar
tutankhamon
Postat pe 17 Octombrie 2008 10:23
De la: melimeli, la data 2008-10-17 10:17:50asa e da daca nu e ambitie ce sa fac
numa cand am fost gravida nu am fumat deloc
si ca prpoasta m-am reapucat

Meli...si eu am crezut ca nu voi putea...si inca nu sunt convinsa.Dar macar incerc.Ambitie are orice om...doar sa stie sa si-o concentreze asupra a ceea ce isi doreste sa faca.

Eu nu m-am lasat niciodata.Nici cat am fost gravida cu ambii copii.De fapt medicul nu mi-a dat voie sa ma las de tot in timpul sarcinii,pentru a nu intra in procesul de detoxifiere...Ca sa fie ok...ar fi trebuit sa te lasi cu cel putin 6 luni inainte de sarcina.
walkiria
Postat pe 17 Octombrie 2008 10:24
hai ca m-am dilit si eu! am inceput sa citesc aiurea definitiile de la rebus.....in loc de pricina am citit piscina......
tutankhamon
Postat pe 17 Octombrie 2008 10:28
De la: lossado1973, la data 2008-10-17 10:28:56hai ca m-am dilit si eu! am inceput sa citesc aiurea definitiile de la rebus.....in loc de pricina am citit piscina......

Ei...lasa mai dia...se intampla si la case mai mari
Si in plus...incurcatura era benefica...decat o pricina...mai bine o piscina
walkiria
Postat pe 17 Octombrie 2008 10:38
Neatzaaaaa...lumeeee....abia acum am reusit sa fac si eu ochisori, desi a inceput sa sune telefoanele de la 7.....

Mai fratilor...ce aveti cu mine??? Pai, Dana, nu eu v-am incurcat pe voi doua...eu l-am corectat pe Ovi....stau bine cu memoria vizuala si am retinut cand a scris walki ca ea e Dana...

Dia, vreau si eu id-ul tau...o sa-l iau de la Meli care intre timp a iesit sa rujeze gainile....

Eu as vrea id-ul tuturor....offf...da la mine merge asa greu netul ca pana sa intru pe profilele voastre si sa dau mesaj privat ...se face primavara....

Meli, hai ca ai incurcat si tu borcanele...

Walki e Dana
Lossado e Dia
Shrekutza e Emilia
Cristisz cred ca vine de la Cristina
Bogdana cred Bogdana
Si totusi e Vladi
Bebela e Criss
Nebuna e Lolo
Cryle e Lenutza (asta cred ca stie toata lumea)
Falcone e Michael
...cam atat....din cei care au alte nickuri
needforspeed
Postat pe 17 Octombrie 2008 10:46
Dana, vreau sa ma apuc si eu de fumat...ma ajuti???
needforspeed
Postat pe 17 Octombrie 2008 10:48
Heeeeyyy!!!!!!!!!!!!! salutareee la toata lumea!!!
pupuri pt toata lumea!!! nu le-am numarat si nici nu am numarat cati sunt in cafenea ,sper sa ajunga!!!!! ce bine ca nimeni nu-mi incurca numele meu... si mai sunt si fetita cu codite nu ma supar !!!! ma numesc Daniela sau Dana dar cum mai e una aici spuneti-mi Lulutza ,Lulu sau fetitza cu codite va pupacesc si o zi buna la toti!!!!

apropo fumeaza cineva cu mine sau va lasati toti?!!!
Lullutza
Postat pe 17 Octombrie 2008 11:00
Fetita cu codite....Lulutza noastra scumpa...mie chiar mi-esti draga....

Fumez eu cu tine....da' invata-ma, ca nu stiu cum......
needforspeed
Postat pe 17 Octombrie 2008 11:12
nu stii sa fumezi? te invata fetitza cu coditze!!!! cu toate ca daca nu fumezi nici nu trebuie!!!! tine-o tot asa !!!! sa nu te apuci!!!
Lullutza
Postat pe 17 Octombrie 2008 11:16
Lulutza, pai hai ca nu ma apuc....

Mi-am luat niste tigari din guma de mestecat....si ma prefac si eu ca trag din pipa....
needforspeed
Postat pe 17 Octombrie 2008 11:19
si bine faci!!!!! daca nu ai fumat niciodata si te apuci acuma , o sa-ti para rau mai apoi......

dar ce face toata lumea ? heeeeyyy!!! pe unde v-ati pierdut?e aproape goala cafeneaua!!!! unde-s toti?
Lullutza
Postat pe 17 Octombrie 2008 11:37
io mi-s aici dar mai citesc din urma ca sa ma pun la punct cu toti membrii cafenelei...am ajuns la pagina 80...deci mai am.....
lore...nu te apuca mama de fumat....e o pacoste fumatul asta......
tutankhamon
Postat pe 17 Octombrie 2008 11:52
De la: needforspeed, la data 2008-10-17 10:48:31Dana, vreau sa ma apuc si eu de fumat...ma ajuti???

Niciodata nu te-as ajuta sa faci asta!!!
Pai eu nu stiu cum sa fac sa scap de vuiciu...si sa ma apuc sa invat pe altii???Uite...mai bine m-am apucat sa invat la gramatica...asa imi ajut si eu baiatul:)))Sunt mandra de mine...i-am facut o schema super a partilor de vorbire si de propozitie.
walkiria
Postat pe 17 Octombrie 2008 12:04
reveniiiiii si io deja sunt debusolata complet cu nikurile astea'da sper ca pana la urma le voi descurca s-au nu????????????????

Postat pe 17 Octombrie 2008 12:04
saluty!!!!
pentru toata lumea care a aparut cat am lipsit eu!!!
walkiria
Postat pe 17 Octombrie 2008 12:05
eu zic ca e mai bine sa ne spunem pe nick...adica mie puneti-mi walki...si daca uitati cum ma cheama...va uitati la nick:)))

Nu de alta...dar eu sufar de mania de a uita numele persoanelor:))))M-am scos!!!
walkiria
Postat pe 17 Octombrie 2008 12:07
De la: needforspeed, la data 2008-10-17 10:46:42Neatzaaaaa...lumeeee....abia acum am reusit sa fac si eu ochisori, desi a inceput sa sune telefoanele de la 7.....

Mai fratilor...ce aveti cu mine??? Pai, Dana, nu eu v-am incurcat pe voi doua...eu l-am corectat pe Ovi....stau bine cu memoria vizuala si am retinut cand a scris walki ca ea e Dana...

Dia, vreau si eu id-ul tau...o sa-l iau de la Meli care intre timp a iesit sa rujeze gainile....

Eu as vrea id-ul tuturor....offf...da la mine merge asa greu netul ca pana sa intru pe profilele voastre si sa dau mesaj privat ...se face primavara....

Meli, hai ca ai incurcat si tu borcanele...

Walki e Dana
Lossado e Dia
Shrekutza e Emilia
Cristisz cred ca vine de la Cristina
Bogdana cred Bogdana
Si totusi e Vladi
Bebela e Criss
Nebuna e Lolo
Cryle e Lenutza (asta cred ca stie toata lumea)
Falcone e Michael
...cam atat....din cei care au alte nickuri

si eu as vrea id-ul lui oviiiii da el nu vrea

cred ca e supi pe mine .... da mie imi place de .....taty......si ar fi cazu ovidel sa te trezesti ca vreau muzica recomandata de tine
apropo va place Richard Cleiderman??????????????

Postat pe 17 Octombrie 2008 12:08
fetelor...incercati si el divo si vitas...asta in cazul in care vreti o muzica relaxanta...

Cel putin vitas este o minunatie...este un tip rus...care are o voce ca de femeie.E nemaipomenit!!!

Iar El divo ma topeste cu melodia Everytime i look at you!!

Ziua prefer sa ascult un post de radio...ma mentine in forma
walkiria
Postat pe 17 Octombrie 2008 12:16
walki hai sa bagam o tigara
s-au mai multe
Everytime i look at you!!----el divo l-am gasit e misto chiar acum il ascult
maaaaaaaaaaa ,walki da ma uit la tip si e dragutz rau ce bine iara imi clatesc ochisori cu ceva frumos

Postat pe 17 Octombrie 2008 12:18
De la: melimeli, la data 2008-10-17 12:18:11 walki hai sa bagam o tigara
s-au mai multe
Everytime i look at you!!----el divo l-am gasit e misto chiar acum il ascult
maaaaaaaaaaa ,walki da ma uit la tip si e dragutz rau ce bine iara imi clatesc ochisori cu ceva frumos

Hai sa mai batem un cui meli:))))
de cine zici ac e dragutz...de vitas???
Sau de vreunul din tipii de la el divo??
Rusul e dat naibii...si dragutz si tanar...si voce placuta!!!
walkiria
Postat pe 17 Octombrie 2008 12:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna ziua 35 De la: nazirra 28 Septembrie 2009 14:32
imi prinde bine un sfat 253 De la: ancanca 24 August 2009 19:13
Buna Romanie... 14 De la: LILO 3 Septembrie 2009 10:11
Cateva idei pt organizarea unui bal al francofoniei 1 De la: naomi 7 Aprilie 2010 12:19
cafea 147 De la: garbo_387603 3 Martie 2014 09:22
Setari Cookie-uri